Ale on se to možná naučí, žádný učený z nebe nespadl, ale nám hlavně vadilo, že se učí na pozici hlavního trenéra. To je blbost, má začínat několik let pod nějakým dobrým koučem (to, že byl pod Gretzkym ani nepočítám) a ne hned dostat A-tým. Navíc každému mužstvu pasuje jiný styl hry a to absolutně netrefil, ta hra byla nekonzistentní, nemělo to hlavu ani patu. Přišlo mi, že vůbec neumí hráče namotivovat, povzbudit, nachystat na ten zápas. Taky jeho strategické tahy stály za to. Namátkou:
-vedeme o gól, buly v obrané třetině, on pošle na to buly hráče, kterému to buly absolutně nejde, když má v týmu lidi, co mají na buly 60%
-obránce staví do útoku
-s tím souvisí další věc, klidně hraje na 7 beků a další 2-3 má scratchnuté
-19 letý nováček (Hedman) pod ním hraje 22 minut. Potom je větší prostor pro chyby, které v tomhle věku samozřejmě dělá a pak se o tom všude píše, že Hedman tohleto a Hedman támhleto...že třeba hvězdy Ohlund s Mezsárošem hrajou většinu zápasů ještě hůř jak on, to už nikdo neznímí
To bylo jenom co jsem si zrovna teď vzpomněl. Ale nejvíc mě štve to, že za CELOU sezonu se to mužstvo nikam neposunulo. Žádné zlepšení, žádná konzistence, žádný lepší projev, prostě nic. Furt stejná slabota. Nejdelší série výher byla tuším 2x 3 zápasy? Možná jedenkrát 4, ať nekecám, ale víc určitě ne.