Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Maatta: “I feel healthy and I feel fine, but the only thing that’s different is I maybe have a cancer." ... jak píše kajo rival nerival ... nemám vás rád spíše pár jedinců(Olliho rád mám) ale zdravý je jen jedno. Drž se Olli.
Esem píše:Maatta: “I feel healthy and I feel fine, but the only thing that’s different is I maybe have a cancer." ... jak píše kajo rival nerival ... nemám vás rád spíše pár jedinců(Olliho rád mám) ale zdravý je jen jedno. Drž se Olli.
Dik. Tady asi jde i o to, ze rival-nerival, Olliho ani moc nejde nenavidet. Good kid. Oblibenej u Flyeru zrovna byt nemusi a ani nebude, ale na nenavideni jsou tu proste jini :lol2: Ja mam taky par Flyeru, ktere respektuji, kdyz uz jsme u toho.. Treba Simmonds, muze nam tam procpat z brankoviste i tisic golu a vzdycky ho budu mit svym zpusobem rad, proste muj prototyp hrace..

Btw cetl jsem o tom trochu vic, bylo i par lidi s podobnou diagnozou a po 3 tydnech v podstate pokracovali normalne dal jakoby se nic nestalo. Ty 4 tydny je mozna i strop a teoreticky se muze vratit i driv.
Atlantik píše:Treba Simmonds, muze nam tam procpat z brankoviste i tisic golu a vzdycky ho budu mit svym zpusobem rad, proste muj prototyp hrace..
GRITer? To mi něco připomíná :giggle: Jinak jsem taky s Ollim :!:
Sport je supr, rivalita dodava stavu ale zdravi je daleko prednejsi.

Doufam ze se toho kluk rychle zbavi a bude v pohode :)
Rakovinu bych nepral ani Malkinovi :cry: maximalne zlomenou nohu.. :neviem:
Zaujimave, ze Ollimu tu praju (samozrejme len ti co sa ozvali) skore uzdravenie len flyers fans. Sme sice grinderi, ale mame obrovske srdcia :!:

Pardon za OT, Atlantik.
Olli si mě získal výkonama v Soči. Taky držím palce! :moj:
kajo píše:Zaujimave, ze Ollimu tu praju (samozrejme len ti co sa ozvali) skore uzdravenie len flyers fans. Sme sice grinderi, ale mame obrovske srdcia :!:

Pardon za OT, Atlantik.
Cenim si to a zajimave to je, ale necekejte ode mne ze tu vasi zatracenou organizaci zacnu kvuli tomu treba jen o procento vic tolerovat :cert:

Btw, Leo.. Simmonds je mnohem vic nez jen griter. Mnohem vic :wink2:
Atlantik:
To jistě, ale zrovna u tebe mě to překapuje, když na mě si měl připomínky u každé kraviny :wink2:
Obrázek
V nasi PP mel byt gol na 2:1, misto toho dali Devils z protiutoku na 1:2.. Kdyby Toronto spravne posoudilo situaci tak by jsme vedli protoze gol NJ by byl zrusenej a cas by se vratil.. Takze defacto rozdil 2 golu za jeden posranej call. No surprise there, mam nulovou duveru v ty magory tam. To nic nemeni na tom, ze jsme strasni..
Haha, tak to je cirkus tohle :rofl: Fleury je tragickej, ale Schneider na sebe stejne vzal celou pozornost. Kdyz uz mu da gol i Adams, tak k tomu neni co dodat. Jinak konecne dobrej zapas Desprese, po tom tradicne blbem vylouceni zacal makat a ukazuje na co ma. V podstate udelal 2 goly. Pak samozrejme Hornqvist :good:
Co říct no... :-D A to jsem se ještě při 3:1 klepal. :lol: 7 unanswered a 2x too many men on the ice, ještě při vlastním oslabení, to už jsem dlouho neviděl. Stejně jako Adamse, Silla a Scuderiho na PP. Celkem se tu bavím. :jn:
Aspon jsme Devilum ukazali, ze ani Clemmensen neni reseni :giggle: Dnes to bylo fakt vsechno, jen ne typickej Pens vs Devils match. Nicmene mi to prislo, ze se Devils porazili temer sami, fakt tragedie od nich. Od nas kvituju, ze jsme konecne pri vedeni neubirali tempo a neprosrali naskok ve 3.tretine.. V zč obcas takove sranda zapasy jsou, je fajn ze to nebylo na nas ucet a ze se prosadil temer kazdej od nas.
Nojo, Cory měl snad 0.78, tak to Clemmensen ještě hecl a dal 0.7. :yes:
Johnston on Scuderi's season: "He's had a very good start to the season. No matter who he's against on the ice, we have confidence in him."
:lol2:
Johnston says Bortuzzo is "really close" to returning to the lineup, could play as early as Thursday or Saturday.
K tomu ody na Desprese.. Nicmene Maatta jeste 2 zapasy pred operaci zahraje, takze... :matika:
Na otazku co se zmenilo u Desprese a proc hraje lip odpovedel Kovacevic takhle:

"he doesn't have Dan Bylsma and staff burying him, he doesn't have a couple of, in particular, teammates who used to bury him when they were here, they are not here anymore..."

Pak se mi nedivte ze do Orpika rejpu :neviem: Btw presne by to sedelo, takze tomu verim. Kdo byl ten dalsi, to tezko rict..
Atlantik píše:Kdo byl ten dalsi, to tezko rict..
Řekl bych Nealera, to je taková ***a. :-D Ale ten byl podle všeho v kabině ok, na toho mi to nesedí... Ani na Niskanena teda moc ne, po pravdě.
Pit 3-0 La

Proti Kings to byl z nasi strany kompletni vykon. Skoda ze jim chybelo nekolik klicovych hracu a maj tedy excuse(i tak ale hrali svuj klasickej neprijemnej styl), nicmene si myslim ze s timhle vykonem a nasazenim by jsme meli predpoklady na to je sejmout i kdyby byli komplet.

Fleury byl dnes nezvykle klidnej a presvedcivej.. Presilovka pokracuje na urovni 40%, oslabovka to zmakla killnout uz 23x v rade a taky po komedialnim startu uz pomalu ale jiste miri do TOP10. Tomu se rika special special teams.

Jedina vec co mi vadi je Malkinova rada ve hre 5 na 5, ale tam se neni co divit. Vime o tom, ze tam ta dira je a bude se to resit. Comeau i Dupuis hrajou zatim vyborne, ale jsou to vsechno spise jejich individualni zablesky a chemie s Malkinem tam proste neni zadna.

Kings jsou solidni provokateri a umej uderit na citlive mista, predevsim v 3rd kdyz vi ze kvuli PP diferencialu jim to bude uz prochazet :-D Jejich silovej fyzickej styl bylo kazdopadne zajimave sledovat, ale podarilo se nam s tim vyrovnat a skill byl pak na nasi strane. Nas 3.gol po excelentnim cyclingu cele 1.rady je presne ten typ golu jaky mam nejradsi.
Ked je na ľade naša prvá Crosbyho lajna, akoby hrala stále presilovku. Inak dnes s Buffalom máme dobrý tréning
The Penguins have scored 15 unanswered goals right now :hmm: To uz aby jsme se pomalu zacli zajimat o rekord ligy :neviem: Presilovka 42%, oslabovek 27 v rade killnutych.. Na dalsi zavery si ale pockejme do zapasu s doma temer neporazitelnou Minnesotou. Ta prvni presilovkova formace je neskutecna, jakmile se rozestavi v pasmu, je to smrtici. Kunitz s Hornqvistem delaji pred brankou totalni bordel a Crosby s Malkinem a Letangem si to tam hazeji.

Fleury lehci shutout snad v zivote nemel. Minny next.
Enroth said he doesn't think he has ever faced a powerplay like the #Pens. Used "amazing" twice.
Co to furt vyvádíme s těma (re-)callama? :neviem: Ani nezaregistruju, že někdo jde nahoru, a už jde zas dolů. :-D

Jinak Beau už jde k WBS, jsem zvědavej, jestli se zas stihne zranit, než ho povolaj nahoru. :|
Harrington pendluje solidne :lol2: Predpokladam ale, ze mu to az tolik nevadi protoze jako kompenzace za ten chaos mu vetsinou bezi NHL plat... Nicmene ted pri absenci Olliho je ten recall pochopitelnej. Bortuzzo je sice ready, ale stejne potrebujeme 7.beka jako jistotu na 5-zapasovy road trip. Johnston rekl, ze planem je Harringtona na tom tripu nasadit i do zapasove akce. Konecne..

Co se tyce tech recallu/re-signu predtim, nekdy to prej bylo i kvuli capspaceu jako forma usetreni par centu.. Co se tyce Bennetta a rozehravani se v AHL, tak mi to prijde jako zbytecna opatrnost. Kdyz mohli byt na zacatku sezony Dupuis a Maatta po navratech z operaci dominantni, tak nevidim duvod proc by Bennett nemohl byt po 5-tydenni absenci schopnej zahrat aspon na urovni na ktere "hraje" Zach Sill :neviem: :lol2:

Btw. dnes v Minnesote je to test nejtezsiho kalibru. Pokud chceme opravdu tvrdit, ze momentalne hrajeme nejlepsi hokej v lize (nejlepsi skore v lize, 4 vyhry v rade, z toho 3 shutouty a skore 19-3) tak tam musime vyhrat a potvrdit nas level. Minnesota je totiz doma v podstate neporazitelna a co vic, soupere tam doslova drti.. Jak letos v zč, tak i loni v PO. Bez Maattaho to bude tezsi, predevsim na ty serii 27 uspesnych PK byl klicovy prvek, ale uvidime. Jsem mirnej optimista, a to i presto ze vubec poprve v sezone se i bookmakeri shodli na tom, ze mirnym favoritem je nas souper..
Ach jo, 02:00 je pro mě hroznej čas. :slap:

Já teda naopak moc optimista nejsem, tak nějak vnitřně očekávám, že dneska přijde vystřízlivění. Nicméně budu strašně rád, když se budu plíst. :) Možná bych se i bál nějakýho úspokojení a přílišný sebedůvěry ze strany hráčů, po shutoutování v krizi hrajících Kings a Sabres(tam se nic dodávat nemusí). Trošku mi k tomu přidává to, jak jsme hlavně ze začátku sezony přistupovali ke třetím třetinám v zápasech, který jsme vedli. :-D
Tak dnes s Greissem :hmm: Zajimava volba na to o jak tezky zapas se jedna, predevsim kdyz uvazime ze to neni B2B a ze dalsi zapasy jsou pak prijemnejsi. Navic FLeury byl red-hot, 3 shutouty za posledni 4 zapasy a jeden z hracu tydne. Zrejme zavazila FLeuryho katastrofalni karierni bilance, kdyz proti Wildum jeste nevyhral ani zapas.

Dnes se urcite nic podcenovat nebude, Greiss je v teamu novej a posledne jsme ho v Detroitu dost potopili tim odflaknutym zaverem, kdy zustal kompletne na holickach. Ted ocekavam mnohem zodpovednejsi vykon, byla by parada kdyby prvni vyhru u nas vychytal ve velkem stylu primo v jame lvove. To je ale jen jedna strana mince, Wild k tomu taky urcite budou mit co rict, popravde cekam ze kazdou nasi lajnu s vyjimkou Kunitz-Crosby-Hornqvist budou 5 na 5 prehravat a drzet na distanc, tak jak to pravidelne delaji vsem..
Jj, já čekal Greisse v bráně proti Sabres.

Bortuzzo při tréninku v páru s Ehrhoffem, Martin s Letangem... Trošku jsem doufal, že by se při absenci Olliho mohl ze třetího páru hnout Despres a dostat víc prostoru, když jeho forma fakt teď stoupala. Na druhou stranu absence hokejovosti v páru Bortuzzo - Scuderi by byla hoodně do očí bijící, možná je to takhle lepší. :-D Navíc už si asi až moc vyskakuju, za Bylsmy bych na tohle ani nepomyslel a byl bych v sedmym nebi za Desprese v základu. :)
6377 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS