-------
a mimochodom ďalšia prehra, už ma to aj prestáva prekvapovať z posledných 10 matchov sme 8 prehrali, štatistika ako hrom
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
dobrá správa aj keď pamiatku už má nato doživotnú.......prepracuj sa do prveho timu teddy sakraaGetzo5 píše:http://www.dailygazette.com/videos/2013/mar/21/1393/
Rozhovor s Teddym, už je v poriadku.
Postupne mu klesal TOI a v tej zostave nemal priestor na presadenie sa. Talent už ukázal a mne sa vždy veľmi páčil, tak ho snáď zmena nakopne. Zajtra bude hrať.ST. LOUIS – St. Louis Blues Executive Vice President and General Manager Doug Armstrong announced Friday the club has acquired a conditional fourth or fifth round draft pick in 2015 from New Jersey in exchange for forward Matt D’Agostini and a conditional seventh round draft pick in 2015.

verim, ze PO udelame, musime se drzet kolem .500 a pokud pujdeme do PO zdravi, tak mame i sanci na slusnej uspech. zatim odmitam predat cup neletavcum, jen proto, ze poskladali all star team. takovejch uz bylo co zvedali pohar pred PO...Davvy píše:no len, aby to nebolo už po playoffmegaton píše:
hned tri.
Zubrus, Ponikarovsky, Kovalchuck
bolo na čase? sa spamätaj.....ja to už s ním prestávam chápať, tak zo začiatku ani nehrával musel si vybojovať miesto v zostave teraz keď sa už zdalo, že je neodmyslyteľným kameňom našej defenzívy je HS a ešte k tomu vôbec absolútne sme ho nedávali na PP aj keď potenciál má nato obrovský, že vraj najlepší švédsky obranca od čias lidstroma a podobné chlácholy, ale pravda je taká, že príde hrať harold a ten okamžite dostane šancu na PP pri čom larsson odohral za celú sezónu snáď 2 minútky na modrej.......akože neviem čo my s ním zamýšľame taký talent a u nás akosi nie a nie sa rozbehnúť, neviem čo si mám o tom myslieťMartin #27 píše:Larsson HS ???![]()
bylo na čase
Ja sa mam spamatat kolego?? Jestli sis nevšiml tak budeme dost bojovat o PO a s tou mašinou na turnovery jakou Larsson letos je jsem jeho HS očekával daleko dřív... Když se podívam na OEL, Hamiltona a další mladé beky tak bohužel Larsson za nima LETOS ! zaostává a to poměrně o hodně, navíc mi letos přijde strašně pomalý nevím zda je to jen muj pocit ale už jsem i podobne nazory na zahraničích webech taky četl .... každopádně to nemění nic na tom že to bude jednou naše D starDavvy píše:bolo na čase? sa spamätaj.....ja to už s ním prestávam chápať, tak zo začiatku ani nehrával musel si vybojovať miesto v zostave teraz keď sa už zdalo, že je neodmyslyteľným kameňom našej defenzívy je HS a ešte k tomu vôbec absolútne sme ho nedávali na PP aj keď potenciál má nato obrovský, že vraj najlepší švédsky obranca od čias lidstroma a podobné chlácholy, ale pravda je taká, že príde hrať harold a ten okamžite dostane šancu na PP pri čom larsson odohral za celú sezónu snáď 2 minútky na modrej.......akože neviem čo my s ním zamýšľame taký talent a u nás akosi nie a nie sa rozbehnúť, neviem čo si mám o tom myslieťMartin #27 píše:Larsson HS ???![]()
bylo na čase