Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak co jsem viděl z highlights, tak bysme se nemohli vůbec divit za výseldek 0:5 :evil:
Přijde mi že po ASG přestávce šli výkony týmu dost dolů, možná na kluky doléhá únava z loňské dlouhé sezony.
No o víkendu se konečně hraje v přijatelných časech, tak snad kluci uhrajou dvě vítětství.
cepi píše: to, co pozahadzovali hostia, to sa len tak nevidi, taky Condra :lol: :doh: -> http://hokejforum.com/viewtopic.php?p=322693#p322693" onclick="window.open(this.href);return false;
Góly do prázdný jsou nejtěžší :lol:
cepi píše:naozaj netusim, ci my sme hrali tak biedne, alebo hostia tak paradne
Hrali sme otrasne biedne... v 3. tretine to uz bolo lepsie ale nedokazali sme dat gol a uprimne povedane sme si v tomto zapase bodovat ani nezasluzili. Pri vsetkej ucte k superovi Ottawa je v tabulke tam kde je vdaka totalnym vypadkom timov od ktorych sa cakalo viac a systematicky zbieraju body od slabsich timov- napr. ich statistika so South East division je fantasticka (11-3-2).

Inymi slovami povedane bude to idealny tim do prveho kola play off lebo ked sme ich zacali forecheckovat vcera ci v minulom zapase tak puky len tak odovzdavali.

Dnes mame plny riadny trening s novymi tvarami kde dufam Claude vyskusa nieco nove- Rolston by mal ist na kridlo, Krejci opat na centra, a dufam ze Caron a Corvo pojdu tam kam patria- na tribunu! Chapem "teorii" na zaklade ktorej je Corvo v presilovkovej formacii ale prax ukazala ze je tam absolutne neopravnene- aj vcera jeho statistika hovori za vsetko 0-0-0 a 0 striel na branu.

Moj tip by bol

Lucic-Krejci/Kelly-Rolston*
Marchand-Bergeron-Seguin
Paille-Campbell-Thorton
Poulliot-Kelly/Krejci-Sauve/Camper

Chara-Seidenberg
Zanon-Ference
Mottau-McQuaid

*samozrejme od Rolstona nemozme cakat 20 min. na zapas takze by som na jeho miesto rotoval aj Seguina, Bergyho a Kelly-ho podla potreby. Je to neprijemne zistenie ale bez Peverleyho a Hortona mame len 10 utocnikov hodnych NHL aj to Paille-Campbell-Thorton su len checking line takze tahat to s 2 utokmi bude smerom ku koncu zakladnej casti velmi narocne lebo nas caka vela zapasov s timami ktore zufalo potrebuju body aby sa dostali do play off resp. aby si vylepsili poziciu.
momentalne splna take vyssie kritiera jedine Bergyho lajna (aj ked by bolo nacase, aby sa uz Siggy strelecky prebudil) Looch, Kelly....absencia Pevsa + Nateho je dost citelna.....Corvo je na PP omylom, ak sa aj pokusi o nejaku tu strelu, väcsinou to ide mimo.....verim, ze buldog Zanon doda timu tu buldociu vôlu a zacneme uz tahat nejaku tu vitaznu snurku, lebo teraz je to o totalnom striedani vyhra - prehra - vyhra - prehra.....2 domace zapasy s NJD + NYI...treba si ustrazit vyhodny divizny triumf!

Konečne som našiel kvalitnú verziu. Ešte dávam Mikea Richardsa do LAK a Lidasa do DET, Popi už Kanea do topicu CHI posielal (kto nevidel).
Kower píše:Myslim ze nadisiel cas na zmenu aj v 2. utorku lebo Seguin je poslednych 10 zapasov impotentny, kedysi dal gol aj z nicoho no teraz hra otrasne.
Tak Julien sa konecne odhodlal prekopat utoky a prinieslo to ovocie Lucic-Krejci-Seguin hrali naozaj super a mali vela sanci... snad im to takto pojde aj nadalej

Rolston-Bergy-Marchand hrali celkom OK ale este chvilu potrva kym si Marchand zvykne na prave kridlo resp. kym sa celkovo zohraju. Rolston zatial v 2 zapasoch mal len 1 strelu ale verim ze coskoro zacne zamestnavat brankarov castejsie.

Pouliot-Kelly-Caron ... tak cierneho petra ma opat Kelly... myslim ze na svete nie je ziaden center ktory by nieco dokazal s tymito dvoma kridlami... Caron a Pouliot boli na lade pri 2 goloch supera.

4.utok zahral svoj typicky hokej- v podstate tato formacia podava od 1.zapasu v sezone svoje stabilne vykony kazdy zapas

Obrana: Zanon-a som nepoznal az do dnes ale prvy dojem je vynikajuci! Jeho obranna hra je precizna, blokoval strely s prehladom... velmi mi pripomina Seidenberga ktory je tiez akoby neviditelny (pokial ho clovek dosledne nepozoruje) ale odvadza nezaplatitelnu pracu.

Corvo si svojou dalsou "asistenciou" na 99% zabezpecil miesto na tribune. Teda pokial Ference nebude chybat- zatial to je lower body injury, zajtra ide na vysetrenie... moj odhad je koleno ktore mu narazil pri hite jeden hrac Devils.

Bez ohladu na okolnosti v sobotu musime Islanders polahky porazit a setrit sily na nedelu s Rangers... btw. dnes som videl zaujimavy fakt ze Rangers sa do teraz vyhybali zranenia- z top 9 utocnikov im celkovo chybal niekto len v 4 ci 5 zapasoch.... u nas tu statistiku davno prekonal sam Horton (a to neratame Savarda).
cepi píše:teraz je to o totalnom striedani vyhra - prehra - vyhra - prehra....
vyhra :cool:

v prvom rade, ako si kowi spomenul, najpozitivnejsou zmenou bol presun Siggyho k Loochovi a Krechsovi, toto bol ich zapas :klobuk_dole: Siggy + Krech paradne pookriali, Siggymu to tam konecne! padlo a David, to ti kurna trvalo :nono2: Siggy pri tom uvodnom gole preukazal svoju speedy rychlost a Looch pri 2, to je tank :cool:

Rolston po boku Marcha + Bergyho este nebol vo svoješj kozi, snad sa casom zohraju, kazdopadne, po navrate Pevsa (a Nateho absencii) to u nas vidim na jasne stabilne utocne formacie

Looch - Krech - Siggy
March - Bergy - Pevs

Zanon naplnil ocakavania :good: a prave jeho prichodu som sa najviac potesil :jj: jeho uvodny zapis 1S / 3BS / 3HITS

:hit:

naopak traged Corvo opät zauradoval a svojou excelentnou prihravkou vratil Devils do zapasu......smer tribuna :a_von: inak hostia boli od tej 2.tretiny dost neprijemni
ak sa nam to v obrane nejako ustali, mohlo by to stabilne vyzerat takto

Z - JB
Seids - Andrew
Mac - Greg

pocas vikendu odohrame 2 zapasy v prijatelnom eu case - NYI - 19:00 / NYR -18:30, proti ostrovanom to chce plny pocet bodov a proti jazdcom nemame co stratit ;)
To byla od Lucice nadhera, tomu rikam poradne zabrat :good: Krejci se konecne trefil, ted mu to bud zacne sypat anebo to bude jak s tou motykou...
Prehru radsej nebudem komentovat... Jednym slovom OTRASNE!!!

Najhorsia sprava je zranenie Raska, nevyzera to vobec dobre... Inak zraneny je aj Khudobin takze GM musi zhanat brankara... teoreticky je mozny aj podpis noveho, napr. Turco
V systéme máte aj Michaela Hutchinsona a Adam Courchainea, takže to bude asi jeden z nich dvoch. Ak ovšem Raskovo zranenie nebude dlhodobejšieho charakteru. Khudobin je na koľko out ?
Podla toho ako nemohol vobec stupit na lavu nohu a prave lave koleno mal reparovane po min. sezone tak sa velmi obavam ze jeho sezona sa skoncila. Khudobin ma nieco so zapastim a ty dalsi mladici len tazko mozu dlhodobejsie kryt Timmyho chrbat.

Zajtra bude s nami Hutchinson. K zranenym pribudol aj Paille a Ference je tiez mimo tripu do NYR a TOR.... akosi sa to na nas vali...
Dnes to bol dobry zapas ktory rozhodli nevyuzite sance a par individualnych chyb v defenzive.

Skoda ze proti slabym tymom hrame otrasne a stracame body a potom napriek dobremu vykonu a prevahe s top teamami aj tak prehravame. PO sa blizi tak by ame mohli hrat takticky a jednoducho "tazke " zapasy brat relaxacne aby si Thomas do PO oddychol a zbierat body so slabsimi supermi.
k zapasu s Isles, bez komentara, ale hla, aj Devilsaci utreli pusu

k zapasu s Rags - aj napriek prehre :klobuk_dole: ak taketo vykony predvedieme aj v PO, o com nepochybujem, kedze tam sa bude slapat na maximum, nebude to s nami az tak tragicke....ak sa dame zdravotne dokopy, v PO to s nami superi nebudu mat vôbec jednoduche :nono:
mimochodom, som veelmi zvedavy, ako si budu v PO pocinat ti "stastkovia" z Manhattanu....Henrik faktor + oni vazne dokazu vytazit z minima maximum :doh: na rangers fore som ich ale riadne vyhecoval :giggle:

co sa taky nasej G situacie, ak to môzem tak nepekne odlahcit, chvalabohu, ze neslo o Timmyho....ohladom Raska budeme mudrejsi o par hodin, ale nevyzera to asi 2x ruzovo.....ale nejako v tejto veci nestresujem, osobne by som sa potesil prichodu FA G, taky Niitty by bol :good: ale ak zranenie Khudobina nebude nijako vazne, Tiimmy + Anton to do konca zakl.casti dokopu a v PO sa môze Timmy opät predviest :cinka:

:hmm: Timmymu nejako nesmakuje osvetlenie v Madison Square Garden - http://boston.cbslocal.com/2012/03/05/t ... -his-play/" onclick="window.open(this.href);return false;
[li]Peter Chiarelli is Team Canada's Assistant GM for 2012 Worlds[/li]
Rask vraj 3-4 tyzdne mimo... nie je to najhorsi scenar ale pokial nepristupime k "vypustaniu" zapasov s Hutchinsonom v brane tak Timmy bude na PO uplne vystaveny.
Kower píše:Rask vraj 3-4 tyzdne mimo... nie je to najhorsi scenar ale pokial nepristupime k "vypustaniu" zapasov s Hutchinsonom v brane tak Timmy bude na PO uplne vystaveny.
to sa da, no my si momentalne ani nemôzeme dovolit luxux s nasadzovanim Hutchinsona (nechcem ho samozrejme zatracovat, ale...) ide nam o divizny triumf....Khudobin je na tom zdravotne ako? cca 2 tyzdne?
cepi píše:
Kower píše:Rask vraj 3-4 tyzdne mimo... nie je to najhorsi scenar ale pokial nepristupime k "vypustaniu" zapasov s Hutchinsonom v brane tak Timmy bude na PO uplne vystaveny.
to sa da, no my si momentalne ani nemôzeme dovolit luxux s nasadzovanim Hutchinsona (nechcem ho samozrejme zatracovat, ale...) ide nam o divizny triumf....Khudobin je na tom zdravotne ako? cca 2 tyzdne?
Takze Rask bude mimo 4-6 tyzdnov cize zakladna cast je vylucena a snad do play off ho potrebovat nebudeme (lebo Timmy zachyta skvele ako minuly rok).

Cepi: pri vsetkej ucte k Senators, pokial nechytime totalny vypadok tak 3 body a 3 zapasy k dobru nam musia bohate stacit cize top 2 poziciu mame na 95% garantovanu cize kludne zo zvysnych 18 zapasov 5-8 moze odchytat Hutchinson alebo Khudobin ak sa vylieci jeho zapastie.... cez vikend hrame opat 2-krat na obed cize proti Capitals cakam hned 1. zapas v podani mladeho brankara.
Kower píše:.. teoreticky je mozny aj podpis noveho, napr. Turco
B's have signed former Stars/Blackhawks goalie Marty Turco....ak ho nikto nezoberie cez waiver tak bude k dispozicii od stvrtka/piatku... kedze je po deadline tak jeho ucast je vylucena pocas play offs.
:thumbsup: sice by som tam asi radsej videl Niittyho, ale vzdy lepsie, ako sa (ne)spoliehat na Huthsna, Marty chytat urcite nezabudol, takze do konca zakl.casti to mame u G vymalovane Timmy- Marty a v PO to bude opät na TT :hfman:

Obrázek
Nezabudaj ze musi pobudnut 24hodin na waiver listine...podla mna aspon na tu zakladnu cast to nie je zle, koniec koncov moze prekvapit a aspon Timmy nebude pretazeny, co je dolezite pred bliziacou sa vyradovacou castou.
Mam taku tuzbu aby sa tymito zraneniami konecne tim zomkol a zacali hrat a ziskavat to sebavedomie, lebo po novom roku sa mi vobec nepaci ich hra. Chem si minimalne prvu treteinu pozriet, mame uz aj kusisko smoly.
Nove akvizicie sa pomalicky zohravaju tak verim ze ukazu svoje prednosti, hlavne Zanon....
Zasluzene 2 body ale natrapili sme sa poriadne... Caron ma momentalne zivotnu formu a sebavedomie tak z toho musime tazit aj nadalej... inak este to bude drama ci nam Turco ostane lebo GM hodnotil sancu na 50-50 kedze je viacero timov ktorym by sa extra brankar so skusenostami mohol zist resp. ktore by radi oslabili Bruins smerom ku koncu zakl. casti.

Takisto povedal ze Rask skor vyzera na absenciu 6 tyzdnov... inak povedane s najvacsou pravdepodobnostou jeho posledny zapas v tejto sezone bol v sobotu.

Khudobin by mohol byt fit o 2 tyzdne... a dnes nam vypadol aj Pouliot- vraj nic velke a mozno uz vo stvrtok bude k dispozicii.
Dneska Zdeno ukázal, že má nejen dlouhou hůl, ale k ní i šikovné ručičky :good:

A ta nahrávka na 4. gól Caronovi byla z kategorie "Savardovskejch" :cool: :)
Ako hovori Kower, Caron hra momentlane uzasne, v nocil dal chalanisko 2 goly a to je len 21 rocne mlade ucho. Dufam, ze bude nasim statnym listkom i nadalej, a ze nas GM mal opat statnu ruku pri vybere mladika, ktoreho zapracuvava do procesu NHL, tak ako Seguina napriklad.
Videla som iba prvu tretinu, no na zaciatku sme zacali velmi zle, jednak inkasovanym golom ale aj celkovvou hrou. Po tom statnom prvom gole, lebo tam bol ten statny odraz puku smehom Pouliotovi tak sa nakopli a zacali vyvijat dost velky tlak. Len by sme viac amli pomahat brankarom, sa mi zda ze v poslednje dobe mame dost tesne vyhry....cchcelo by to nejaky kanonadovy zapas aby sa chytilo sebavedomie.
Co som videl highlighty tak charovi ten zapas s TOR vysiel :D Bitky boli tiez celkom slusne hlavne ako Seidenberg rozbil Armstronga. No a proti Buffalu sa mi velmi pacila nahravka Corva na Seguina. Skoda ze Tyler zasebcil lebo to by mohol byt velmi velmi pekny gol
ide nam ide :giggle:

uvodne 3 speedy goly boli Bolts sympaticky darovane

- 1:56 - sudi :klobuk_dole: (ked uz na nas se*ie aj samotne vedenie NHL :jn: nejako to ale neriesim, slo o uvodny gol, ktory sice tim nakopne, ale bolo dost casu na obrat skore...teda len do tej 5 minuty uvodnej tretiny :D neslo o nejaky zlomovy moment stretnutia, v zapase by sme aj tak asi vela vody nenamutili, kazdopadne ak by sa toto uznalo v PO zapase :respekt: len tak by sme to nenechali :nono:
- 2:26 - Turco :serus:
- 4:31 - Thornton roughing , ktory zriesil takych 5s po odpiskani :slap:

no a bolo po zapase :lol2:

este dobre, ze nam PO startuje az o nejaky ten tyzden, takze v tomto smere som optimistom :yes: netusim sice, ci sa nam podari zubami, nechtami udrzat divizne prvenstvo pred senatormi, ale pokial nebudeme mat k dispozicii Pevsa, Nateho, MacQ, vela PO vody by sme nenamutili tak ci tak...ak ich budeme mat k dispozicii, som presvedceny o tom, ze to bude z nasej strany o niecom uplne inom, nakolko horsie ako je to teraz, to uz byt nemôze ;)

„Nathan patří k našim klíčovým hráčům a já s Milanem jsme s ním odehráli celou loňskou sezonu a velkou část té letošní, proto nebylo lehké si najednou zvyknout na jeho absenci,“ připustil Krejčí.

Pětadvacetiletý centr se možná brzy dočká návratu Hortona, jenž po měsíci a půl začal znovu trénovat s týmem. „Zranění hlavy jsou opravdu nepříjemná. Jen se podívejte, kolik hráčů chybí ze stejného důvodu. Je skvělé vidět Nathana znovu bruslit s týmem. Doufáme, že do play off se dá stoprocentně do pořádku,“ řekl nejproduktivnější hráč Bruins v loňském play off.

omrkneme nase (+Sens) zaverecne zapasy

Florida - Boston
Boston - Philadelphia
Boston - Toronto
San Jose - Boston
Los Angeles - Boston
Anaheim - Boston
Boston - Tampa Bay
Boston - Washington
NY Islanders - Boston
NY Rangers - Boston
Boston - Pittsburgh
Ottawa - Boston
Boston - Buffalo

Sens

Montreal - Ottawa
Ottawa - Montreal
Ottawa - Toronto
Ottawa - New Jersey
Montreal - Ottawa
Ottawa - Pittsburgh
Winnipeg - Ottawa
Philadelphia - Ottawa
NY Islanders - Ottawa
Ottawa - Carolina
Ottawa - Boston
New Jersey - Ottawa
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS