Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Já mám pocit, že pick budeme trejdovat s packem za TOP6 wingera. :neutral: Každopádně pokud si ho necháme, tak budu spokojenej koneckonců asi s každým.

Ristolainen/Nurse/Zadorov/Morin/Horvat/Morissey/Shinkaruk/Domi/Pulock/Bowey/Lazar/Mantha :neviem: Ale hlavně ne Fucaleho a nějak moc mě nezaujal ani Gauthier či Wennberg. :ee:

Ale ať už přijde kdokoliv, tak obavy mít nebudu. Od roku 2003 jsme nevytáhli v prvním kole žádnej průser. :thumbsup:
Tak a je to jasne..Bryz buy out. Po vymene Berniera do Toronta teraz nastava otazka, ake duo zacne sezonu v brane? Mason+???

bude to zaujimave dudo:
Obrázek
Zajímalo by mě Sniderovo jmění. Jestli mu to trhá žíly, že vyhodí 35 mil z okna. Vždyť i takového Abramoviče v Chelsea by to nasralo. :D
Rono » úte čer 25, 2013 11:59 am píše: Ale ať už přijde kdokoliv, tak obavy mít nebudu. Od roku 2003 jsme nevytáhli v prvním kole žádnej průser. :thumbsup:
Ale že těch hráčů z prvního kola u nás vydrželo. :lol:
A připojíme k tomu nejpopulárnější výrok na FB:
Wonderful! Now get rid of the GM!
dejf píše:Ale že těch hráčů z prvního kola u nás vydrželo. :lol:
Tak trejd Sbisu či Downieho byli ještě (asi) i výhodné. :jn: Ale šlo mi o princip, že jsme nevytáhli dlouho čučku a lá Žerděv, Woywitka. :ninja:
#Oilers intersted in Coburn.
More: here
Rono » úte čer 25, 2013 8:06 pm píše:
dejf píše:Ale že těch hráčů z prvního kola u nás vydrželo. :lol:
Tak trejd Sbisu či Downieho byli ještě (asi) i výhodné. :jn: Ale šlo mi o princip, že jsme nevytáhli dlouho čučku a lá Žerděv, Woywitka. :ninja:
Samozřejmě nevím, jak to řeší v klubu a jakou rozhodující úlohu má GM při draftu, ale nezapomínej že Holmgren začal draftovat až v roce 2007.
Roberto Luongo bude dobrá alternatíva :good:
dejf píše:Samozřejmě nevím, jak to řeší v klubu a jakou rozhodující úlohu má GM při draftu, ale nezapomínej že Holmgren začal draftovat až v roce 2007.
To jsem samozřejmě nezapomněl. :moj: Každopádně scouting máme podobně složenej už pár let stejně.
Vsichni jsou spokojeni a tak to ma byt..
Bryz dostane svuj balik,
fandove a novinari co ho chteli vykopat ho vykopali
a ostatni jsou nadseni ze zas budem hledat dalsiho obetniho beranka do kasy.
Bryzgalov spokojný nevyzerá a ani ty nie...
Getzo5 » úte čer 25, 2013 8:32 pm píše:Bryzgalov spokojný nevyzerá a ani ty nie...
No ale zrovna tihle dva nás už naštěstí nemusí zajímat.
No ale stejně, když se podíváte na ty výměny. Richards s Carterem podepsali multikontrakty, aby za rok odešli, aby mohl přijít Bryz. Po dvou letech jsou všichni tři pryč. Dva mají titul a ten třetí dostane 35 mil za nic.
Do prdele, vždyť v tý lize snad nikdo nemůže rozumět tomu, že Holmy ještě nedostal padáka.
I ty průsery s Yashinem nebo DiPietrem so tomuhle můžou rovnat.
dejf » úte čer 25, 2013 8:44 pm píše:No ale stejně, když se podíváte na ty výměny. Richards s Carterem podepsali multikontrakty, aby za rok odešli, aby mohl přijít Bryz. Po dvou letech jsou všichni tři pryč. Dva mají titul a ten třetí dostane 35 mil za nic.
Do prdele, vždyť v tý lize snad nikdo nemůže rozumět tomu, že Holmy ještě nedostal padáka.
Vždyť jsme za Richieho i Cartera dostali více než advekátní náhrady. Toto průser není. :hroza:
Rono » úte čer 25, 2013 8:52 pm píše:
dejf » úte čer 25, 2013 8:44 pm píše:No ale stejně, když se podíváte na ty výměny. Richards s Carterem podepsali multikontrakty, aby za rok odešli, aby mohl přijít Bryz. Po dvou letech jsou všichni tři pryč. Dva mají titul a ten třetí dostane 35 mil za nic.
Vždyť jsme za Richieho i Cartera dostali více než advekátní náhrady. Toto průser není. :hroza:
Ajo já zapomněl. My jsme vyhráli pohár a málem jsme ho vyhráli i podruhé. A máme tři nebezpečné útoky, kterých se bojí celá liga. Tak radši nic.
dejf píše:Ajo já zapomněl. My jsme vyhráli pohár a málem jsme ho vyhráli i podruhé. A máme tři nebezpečné útoky, kterých se bojí celá liga. Tak radši nic.
Určitě jsme mohli mít Richieho i Cartera pořád za ty prachy, co brali předtím, Coburna detto atd. Někdo odejít prostě musel. :roll: A jestli věřší tomu, že Richie a Carter by u nás :cup: na místo Kings vyhráli, tak jseš asi jedinej.
Rono » úte čer 25, 2013 9:10 pm píše:
dejf píše:Ajo já zapomněl. My jsme vyhráli pohár a málem jsme ho vyhráli i podruhé. A máme tři nebezpečné útoky, kterých se bojí celá liga. Tak radši nic.
Určitě jsme mohli mít Richieho i Cartera pořád za ty prachy, co brali předtím, Coburna detto atd. Někdo odejít prostě musel. :roll: A jestli věřší tomu, že Richie a Carter by u nás :cup: na místo Kings vyhráli, tak jseš asi jedinej.
Tady nejde o pohár. Jde o to, že tým, který měl na to ho vyhrát, naprosto roz*ebal, aniž by mu pomohl výsledkově nebo ulevil finančně.
Teď mě napadlo, co takhle rok vydržet s Masonem. Tým stejně nemáme na výtězství a počkat si na Kinga.
Ikdyž tam zas bude problém, že bude chtít jít k favoritům, takže si raději vybere Pens.
dejf píše:Tady nejde o pohár. Jde o to, že tým, který měl na to ho vyhrát, naprosto roz*ebal, aniž by mu pomohl výsledkově nebo ulevil finančně.
:hmm: Vždyť ten tým o rok naprosto vyhořel s Bostonem. Fanoušci mu vyčítali, že nemáme gólmana, tak vzal toho nejlepšího na trhu. :neviem: Hokej je prostě byznys a pokaždý to nevyjde.

Henk jinak k nám určitě nepůjde. A jak dneska můžeš soudit, jestli na cup máme nebo ne? :slap: Ještě nezačali ani buyouty a vy už tipujete další sezónu? :dudo:
Philly was also a bad situation for him. If you look at the history outside of Cam Ward for 2 months in 2006, almost no goaltender has success under Laviolette. His systems leave goalies out to dry

For example if you looks at Ward's career his number vastly improve after Laviolette was fired in Carolina. And there is his mishandling of Bib before Byrz comes in.
:hmm:
Getzo5 » úte čer 25, 2013 9:58 pm píše:
Philly was also a bad situation for him. If you look at the history outside of Cam Ward for 2 months in 2006, almost no goaltender has success under Laviolette. His systems leave goalies out to dry

For example if you looks at Ward's career his number vastly improve after Laviolette was fired in Carolina. And there is his mishandling of Bib before Byrz comes in.
:hmm:
To víme ale všichni, že Lavy má blbej systém pro brankáře. Tudíž pokud tu bude, tak je fakt jedno, jestli v bráně bude 5,5 milionovej Bryz, nebo 1,5 Mason. Výsledky budou velice, velice, velice podobné. :kajo:
Pozor! Letci to s posilňovaním myslia vážne, bryz už je out :D :-(
Hokej je prostě byznys a pokaždý to nevyjde.
A v byznysu se za prodělání několika milionů dává vyhazov. Holmy .....
A jak dneska můžeš soudit, jestli na cup máme nebo ne? :slap: Ještě nezačali ani buyouty a vy už tipujete další sezónu? :dudo:
Protože vidím tu soupisku a hlavně tu trapnou nejdražší obranu v lize. A proč bych netipoval. Můžu si tipovat, kdy chci. Ten tým proti letošním semifinalistům je úplně někde jinde a jeden dva podpisy na to nezmění.
A už jdi s těma svýma smajlíkama do pr.... Když ti docházej slova a neumíš diskutovat rozumně. Už si někdy připadám, jak kdybych si psal s combem maro-martin.
dejf píše:A už jdi s těma svýma smajlíkama do pr.... Když ti docházej slova a neumíš diskutovat rozumně. Už si někdy připadám, jak kdybych si psal s combem maro-martin.
Smajlíkama se dá leccos jednoduše vyjádřit. A jak víš, že budou jeden/dva podpisy? Můžou přijít trejdy, kdy se zbavíme Cobruna, Mesze, získáme třeba elitního střelce atd. atd. Tipovat můžeš samozřejmě kdy chceš, ale přijde mi to zbytečné, když nevíš, s jakým kádrem do nové sezony půjdem.
12476 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS