K té rivalitě - už v dřívějším průběhu sezóny to tam jiskřilo (viz třeba bitka nebitkařů Duchenea a Sobotky) a bylo vidět, že ta rivalita vzniká. Což je jen dobře.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ST. LOUIS BLUES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak holt je to hokej. Dávali jste nám dardu před vlastním publikem, play-off za rohem, tak se projevila frustrace. Chápu, že se to někomu nemusí líbit a že to může být i sprosté, ale holt i takové věci k tomuhle sportu patří a komu se to nelíbí, ať se raději ani nedívá na play-off a jde se koukat na balet
K té rivalitě - už v dřívějším průběhu sezóny to tam jiskřilo (viz třeba bitka nebitkařů Duchenea a Sobotky) a bylo vidět, že ta rivalita vzniká. Což je jen dobře.
To bylo v hokejových kruzich kecu kolem Otta na TDL.. 20 zapasu, 3 posrany asistence a -11 v St.Louis. Bravo. Zlatej Stewart. Ti co po TDL rikali, ze Blues jsou ted kanon c.1 na SC (ja jsem to nebyl) jsou ted trosku zaskoceni. Ale uvidi se.. Pokud padnou z 1.divizniho fleku, tak je to ale komplikace jak hovado.Finch182 píše:Cely rok taky valec a zrovna pred play off taka strata formy, mam obavy
Ott byl v tom trejdu blbost. To jsem říkal taky. Ale Miller v bráně upgrade je, o tom zas nejde pochybovat...
Asi by Ken měl rozdělit "Dallas-line", pokud ještě nerozdělil..
A jinak, můj tip byl, že Blues vyletěj s Dallasem v 1. kole.
Tak uvidíme, každopádně na Západě jim s Coloradem držím nejvíc...
Asi by Ken měl rozdělit "Dallas-line", pokud ještě nerozdělil..
A jinak, můj tip byl, že Blues vyletěj s Dallasem v 1. kole.
a máme tu kritiku
rád by som poznamenal, že momentálne je ten výpadok tak trošku v pohode, ide len o to, aby sme udržali ten flek na prvej pozícii. Iste sa na to nepozerá najlepšie, ale ak vezmem do úvahy, že chýba Steener, Tarasenko a oshie má v hlave problémy okolo zdravotného stavu čerstvo narodenej dcérky, tak je to aj pochopiteľné. Hitch to teraz strieda jedna radosť a výsledok sa nedostavuje.
Cez to všetko máme nahrané a ak mal prísť nejaký výpadok, tak radšej teraz, ako v PO.
No a na druhej strane, Tarasenko už korčuľuje a mal by sa v zostave objaviť čoskoro (možno o týždeň - 10 dní), Steener je už v zostave (hral už proti WSH) a tak nálada bude zasa o niečo viac pozitívna. Správy o zlepšovaní stavu Oshieho malej sú tiež fajn, takže zasa to bude starý dobrý Oshie
No a pokiaľ ide o trejd s BUF, bol dobrý pre obe strany, BUF má Stewarta a my Millera, o to v prvom rade šlo
. Iste že Ott nie je Stewart, ale ten bol len do počtu. :frajer2:
Takže aby sa tu neširila zbytočná panika, počakjme si do PO, Hitch je starý mazák, aby dopustil po takejto sezóne nejaké extra veľké prekvapko. Chalani sa dajú dokopy, vyčistia hlavy, v šatni si povedia čo potrebujú a zasa to bude dobré.
rád by som poznamenal, že momentálne je ten výpadok tak trošku v pohode, ide len o to, aby sme udržali ten flek na prvej pozícii. Iste sa na to nepozerá najlepšie, ale ak vezmem do úvahy, že chýba Steener, Tarasenko a oshie má v hlave problémy okolo zdravotného stavu čerstvo narodenej dcérky, tak je to aj pochopiteľné. Hitch to teraz strieda jedna radosť a výsledok sa nedostavuje.
Cez to všetko máme nahrané a ak mal prísť nejaký výpadok, tak radšej teraz, ako v PO.
No a na druhej strane, Tarasenko už korčuľuje a mal by sa v zostave objaviť čoskoro (možno o týždeň - 10 dní), Steener je už v zostave (hral už proti WSH) a tak nálada bude zasa o niečo viac pozitívna. Správy o zlepšovaní stavu Oshieho malej sú tiež fajn, takže zasa to bude starý dobrý Oshie
No a pokiaľ ide o trejd s BUF, bol dobrý pre obe strany, BUF má Stewarta a my Millera, o to v prvom rade šlo
Takže aby sa tu neširila zbytočná panika, počakjme si do PO, Hitch je starý mazák, aby dopustil po takejto sezóne nejaké extra veľké prekvapko. Chalani sa dajú dokopy, vyčistia hlavy, v šatni si povedia čo potrebujú a zasa to bude dobré.
DALLAS sa hrá najbližšie s CBJ a potom s nami, tam im už môžme naznačiť čo a ako, na záver si to rozdá DAL práve s PHX a to bude teda naozaj šialený zápas, zrejme až tu sa rozhodne, kto pôjde na golfRono píše:A jinak, můj tip byl, že Blues vyletěj s Dallasem v 1. kole. Tak uvidíme, každopádně na Západě jim s Coloradem držím nejvíc...
Inak PHX čaká predtým NSH a SJS.
Tak samozřejmě, že můj tip bude platit až opravdu Dallas v tom play-off bude. Můj tip je, že se tam dostanou. Jednak mají lepší ROW než Phoenix a prostě ten sázkovýho odborníka (čti analfabeta).Walt píše:DALLAS sa hrá najbližšie s CBJ a potom s nami, tam im už môžme naznačiť čo a ako, na záver si to rozdá DAL práve s PHX a to bude teda naozaj šialený zápas, zrejme až tu sa rozhodne, kto pôjde na golfa kto bude našim súperom v PO. Ja si myslím, že to nakoniec bude PHX, tak sa nechajme prekvapiť.
![]()
Každopádně tady to víc přeju Stars než Kojotům.
tak mne je DAL tiež viac sympatický, ako team, ale vzhľadom na fakt, že sa nám s nimi hrá ťažšie, viac to prajem PHX s ktorým by to mohlo byť o niečo jednoduchšieRono píše:Tak samozřejmě, že můj tip bude platit až opravdu Dallas v tom play-off bude. Můj tip je, že se tam dostanou. Jednak mají lepší ROW než Phoenix a prostě ten sázkovýho odborníka (čti analfabeta).Walt píše:DALLAS sa hrá najbližšie s CBJ a potom s nami, tam im už môžme naznačiť čo a ako, na záver si to rozdá DAL práve s PHX a to bude teda naozaj šialený zápas, zrejme až tu sa rozhodne, kto pôjde na golfa kto bude našim súperom v PO. Ja si myslím, že to nakoniec bude PHX, tak sa nechajme prekvapiť.
![]()
Každopádně tady to víc přeju Stars než Kojotům.
a máme tu ďalšie zranenie, dnes nenastúpi na zápas s Wild náš kapitán Backes.
zranenie utrpel v druhej časti 2. tretiny zápasu s WSH. Dnes do MIN cestoval, ale ešte sa nevie kedy bude môcť nastúpiť v zostave. Zajtra sa k tomu vyjadrí samotný Hitch. Dnes ho v prvej lajne nahradí pravdepodobne Sobotka, ktorý na tom mieste už dnes trénoval.
zranenie utrpel v druhej časti 2. tretiny zápasu s WSH. Dnes do MIN cestoval, ale ešte sa nevie kedy bude môcť nastúpiť v zostave. Zajtra sa k tomu vyjadrí samotný Hitch. Dnes ho v prvej lajne nahradí pravdepodobne Sobotka, ktorý na tom mieste už dnes trénoval.
mne sa viac páčia tie modré, neviem prečo v žltom prevedení mi to nesedí...Wanic píše:Poraďte pls., kterej mam koupit?
![]()
Dneska imho must win game (jsem rád, že i z pohledu St. Louis má tenhle zápas takové přízvisko)... tak nebo tak očekávám, že dneska budu trnout míň než zejtra u SJ... LET'S GO BLUES!!
no a k tým zápasom, vy ste si to pokašľali v noci, ten zápas s NSH ste mali vyhrať, takto sa musíte spoliehať na ostaných a to nie je dobré. My sme na tom zle, naviac sme dnes povolali celý útok z AHL, okrem Rattieho aj Cracknell a Aucoin, a to je dosť na figu. Zasa je zranený Sobotka, k tomu aj Morrow a Roy, Rupp zásahom do hlavy odstavil Oshieho, Baceks tiež nie je v poriadku. celé je to na hlavu, všetko sa zrazu zosypáva...
takto sme ešte nikdy nehrali, tak to sem dám, je to historický moment :
Ott - Steen - Schwartz
Jaskin - Berglund - Rattie
Porter - Lapierre - Reaves
Paajarvi - Aucoin - Cracknell
JayBo - Pietrangelo
Jackman - Shatty
Colaiacovo - Polák
G - Miller, Elliott
príde mi to ako zostava prípravného zápasu počas letného kempu
dnes určite s bodmi nerátam, ale ak by tí chalani prekvapili, bolo by to fajn...
Ott - Steen - Schwartz
Jaskin - Berglund - Rattie
Porter - Lapierre - Reaves
Paajarvi - Aucoin - Cracknell
JayBo - Pietrangelo
Jackman - Shatty
Colaiacovo - Polák
G - Miller, Elliott
príde mi to ako zostava prípravného zápasu počas letného kempu
dnes určite s bodmi nerátam, ale ak by tí chalani prekvapili, bolo by to fajn...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé