Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Dnes jste se teda predvedli... Morrow,Jackman,Ott, ale nejvic me dostal ten ubozak Backes- vybijet si vztek na 18letem klukovi... :hroza: A to jsem vam dodnes docela fandil. :giggle:

Kazdopadne nam vznika nova rivalita a mame se mozna na co tesit ve 2.kole. :petrik:
Tak holt je to hokej. Dávali jste nám dardu před vlastním publikem, play-off za rohem, tak se projevila frustrace. Chápu, že se to někomu nemusí líbit a že to může být i sprosté, ale holt i takové věci k tomuhle sportu patří a komu se to nelíbí, ať se raději ani nedívá na play-off a jde se koukat na balet :jn:

K té rivalitě - už v dřívějším průběhu sezóny to tam jiskřilo (viz třeba bitka nebitkařů Duchenea a Sobotky) a bylo vidět, že ta rivalita vzniká. Což je jen dobře. :yes:
Obrázek
Obrázek
Noo, tak ta dominancia proti diviznym superom vam zda sa konci v najlepsi mozny cas :petrik:
Cely rok taky valec a zrovna pred play off taka strata formy, mam obavy :?
Finch182 píše:Cely rok taky valec a zrovna pred play off taka strata formy, mam obavy :?
To bylo v hokejových kruzich kecu kolem Otta na TDL.. 20 zapasu, 3 posrany asistence a -11 v St.Louis. Bravo. Zlatej Stewart. Ti co po TDL rikali, ze Blues jsou ted kanon c.1 na SC (ja jsem to nebyl) jsou ted trosku zaskoceni. Ale uvidi se.. Pokud padnou z 1.divizniho fleku, tak je to ale komplikace jak hovado.
Ott byl v tom trejdu blbost. To jsem říkal taky. Ale Miller v bráně upgrade je, o tom zas nejde pochybovat...

Asi by Ken měl rozdělit "Dallas-line", pokud ještě nerozdělil.. :neviem:

A jinak, můj tip byl, že Blues vyletěj s Dallasem v 1. kole. :ninja: Tak uvidíme, každopádně na Západě jim s Coloradem držím nejvíc...
a máme tu kritiku :-D

rád by som poznamenal, že momentálne je ten výpadok tak trošku v pohode, ide len o to, aby sme udržali ten flek na prvej pozícii. Iste sa na to nepozerá najlepšie, ale ak vezmem do úvahy, že chýba Steener, Tarasenko a oshie má v hlave problémy okolo zdravotného stavu čerstvo narodenej dcérky, tak je to aj pochopiteľné. Hitch to teraz strieda jedna radosť a výsledok sa nedostavuje.
Cez to všetko máme nahrané a ak mal prísť nejaký výpadok, tak radšej teraz, ako v PO. :yes:

No a na druhej strane, Tarasenko už korčuľuje a mal by sa v zostave objaviť čoskoro (možno o týždeň - 10 dní), Steener je už v zostave (hral už proti WSH) a tak nálada bude zasa o niečo viac pozitívna. Správy o zlepšovaní stavu Oshieho malej sú tiež fajn, takže zasa to bude starý dobrý Oshie :wink2:

No a pokiaľ ide o trejd s BUF, bol dobrý pre obe strany, BUF má Stewarta a my Millera, o to v prvom rade šlo :!: . Iste že Ott nie je Stewart, ale ten bol len do počtu. :frajer2:

Takže aby sa tu neširila zbytočná panika, počakjme si do PO, Hitch je starý mazák, aby dopustil po takejto sezóne nejaké extra veľké prekvapko. Chalani sa dajú dokopy, vyčistia hlavy, v šatni si povedia čo potrebujú a zasa to bude dobré. :wink2: :yes:
Rono píše:A jinak, můj tip byl, že Blues vyletěj s Dallasem v 1. kole. Tak uvidíme, každopádně na Západě jim s Coloradem držím nejvíc...
DALLAS sa hrá najbližšie s CBJ a potom s nami, tam im už môžme naznačiť čo a ako, na záver si to rozdá DAL práve s PHX a to bude teda naozaj šialený zápas, zrejme až tu sa rozhodne, kto pôjde na golf :golf: a kto bude našim súperom v PO. Ja si myslím, že to nakoniec bude PHX, tak sa nechajme prekvapiť. :wink2:
Inak PHX čaká predtým NSH a SJS.
Walt píše:DALLAS sa hrá najbližšie s CBJ a potom s nami, tam im už môžme naznačiť čo a ako, na záver si to rozdá DAL práve s PHX a to bude teda naozaj šialený zápas, zrejme až tu sa rozhodne, kto pôjde na golf :golf: a kto bude našim súperom v PO. Ja si myslím, že to nakoniec bude PHX, tak sa nechajme prekvapiť. :wink2:
Tak samozřejmě, že můj tip bude platit až opravdu Dallas v tom play-off bude. Můj tip je, že se tam dostanou. Jednak mají lepší ROW než Phoenix a prostě ten sázkovýho odborníka (čti analfabeta). :jn:

Každopádně tady to víc přeju Stars než Kojotům. :giggle:
Rono píše:
Walt píše:DALLAS sa hrá najbližšie s CBJ a potom s nami, tam im už môžme naznačiť čo a ako, na záver si to rozdá DAL práve s PHX a to bude teda naozaj šialený zápas, zrejme až tu sa rozhodne, kto pôjde na golf :golf: a kto bude našim súperom v PO. Ja si myslím, že to nakoniec bude PHX, tak sa nechajme prekvapiť. :wink2:
Tak samozřejmě, že můj tip bude platit až opravdu Dallas v tom play-off bude. Můj tip je, že se tam dostanou. Jednak mají lepší ROW než Phoenix a prostě ten sázkovýho odborníka (čti analfabeta). :jn:

Každopádně tady to víc přeju Stars než Kojotům. :giggle:
tak mne je DAL tiež viac sympatický, ako team, ale vzhľadom na fakt, že sa nám s nimi hrá ťažšie, viac to prajem PHX s ktorým by to mohlo byť o niečo jednoduchšie :wink2:
tak 8 do PO na Východe jasná a DAL ponúkol šancu PHX na dotiahnutie sa, nakoniec asi fakt rozhodne ich vzájomný súboj v poslednom kole :frajer2:
a máme tu ďalšie zranenie, dnes nenastúpi na zápas s Wild náš kapitán Backes. :?
zranenie utrpel v druhej časti 2. tretiny zápasu s WSH. Dnes do MIN cestoval, ale ešte sa nevie kedy bude môcť nastúpiť v zostave. Zajtra sa k tomu vyjadrí samotný Hitch. Dnes ho v prvej lajne nahradí pravdepodobne Sobotka, ktorý na tom mieste už dnes trénoval.
zacinam mat obavy :verysad:
Takto sa chyti Chicago ktore je solidne rozbehnute a zrovna tu najslabsiu formu v sezone si vyberieme teraz.....
Miller v St.Louis 17 zapasu, 90,3%
Halak mel v St.Louis 91,7% a ted ma ve WSH 92,3%
Elliott ma 92,2%

Ott 21 zapasu, 3 asistence, -12

Hrozba Chicaga na 1.kolo je vycislena na 46%. jeste 2 tydny dozadu to bylo necely procento.
Vetsinou trva, nez si golman na obranu zvykne. Bryz je samozrejme vyjimka. Ten si na Wild zvyknul rychle :king:
AndyF píše:Vetsinou trva, nez si golman na obranu zvykne. Bryz je samozrejme vyjimka. Ten si na Wild zvyknul rychle :king:
Luongo si také zvykl rychle. :frajer2: Aspoň je vidět, kdo je TOP brankář a kdo ne.. :giggle:
počkajme do PO, tam sa ukáže... ja verím že toto je len chvíľkový zlý sen :doh:
Poraďte pls., kterej mam koupit?
Obrázek Obrázek

Dneska imho must win game (jsem rád, že i z pohledu St. Louis má tenhle zápas takové přízvisko)... tak nebo tak očekávám, že dneska budu trnout míň než zejtra u SJ... LET'S GO BLUES!!
Pri zranení Morrowa povolaný Ty Rattie. Bude na drese nosiť 18-tku.
Wanic píše:Poraďte pls., kterej mam koupit?
Obrázek Obrázek

Dneska imho must win game (jsem rád, že i z pohledu St. Louis má tenhle zápas takové přízvisko)... tak nebo tak očekávám, že dneska budu trnout míň než zejtra u SJ... LET'S GO BLUES!!
mne sa viac páčia tie modré, neviem prečo v žltom prevedení mi to nesedí...

no a k tým zápasom, vy ste si to pokašľali v noci, ten zápas s NSH ste mali vyhrať, takto sa musíte spoliehať na ostaných a to nie je dobré. My sme na tom zle, naviac sme dnes povolali celý útok z AHL, okrem Rattieho aj Cracknell a Aucoin, a to je dosť na figu. Zasa je zranený Sobotka, k tomu aj Morrow a Roy, Rupp zásahom do hlavy odstavil Oshieho, Baceks tiež nie je v poriadku. celé je to na hlavu, všetko sa zrazu zosypáva... :?
ten útok už pomaly vyzerá ako útok, pred ktorým chytal Miller na začiatku sezóny :lol2:

ale takto prísť o šancu bojovať o prezidentskú trofej :doh:
takto sme ešte nikdy nehrali, tak to sem dám, je to historický moment : :sok:

Ott - Steen - Schwartz
Jaskin - Berglund - Rattie
Porter - Lapierre - Reaves
Paajarvi - Aucoin - Cracknell

JayBo - Pietrangelo
Jackman - Shatty
Colaiacovo - Polák

G - Miller, Elliott

príde mi to ako zostava prípravného zápasu počas letného kempu :-/

dnes určite s bodmi nerátam, ale ak by tí chalani prekvapili, bolo by to fajn...
Paajarvi zase ve čtvrté.. S touhle marodkou mohl dostat šanci mnohem víše.. :bee:
Guddy.44 píše:Paajarvi zase ve čtvrté.. S touhle marodkou mohl dostat šanci mnohem víše.. :bee:
To še neví :giggle:
5282 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE