Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

megaton píše:Zajac se asi rozhodl, ze po podpisu smlouvy uz nemusi hrat, nebo nevim.
áno presne to som zabudol napísať, že travis momentálne trpí syndrómom novej zmluvy, barcha toho nechápem do dnes čo robí zápas čo zápas v zostave a matteau na lavičke stále mám pocit, že sme ho mali poslať k juniorom má len 18 a dobre nepoviem keby sa o ňom rozprávalo ako o nádejnom sniperovi, ale on zrejme neni ten typ hráča čo bude bodovým ťahúňom, kovy samozrejme IT necelá pol hodina šak čo keď má energie na rozdávanie a konečne by som poprehadzoval lajny lebo to prestáva fungovať, dobre viem, že až tak tragické to dnes nebolo no, ale musia si zlíznuť kritiku kedy keď nie po takomto výkone...........keď som nad tým trošku pouvažoval tak my už asi fakt nikoho neprivedieme megaton asi mať budeš pravdu, tak potom by som to v plnej sile videl takto....

henrique-zajac-kovy
zubrus-eliáš-clarkie
carter-gionta-bernier
pony-lokti/JJ-butler.......a obrana je jasná miesto heňa - marko :roll:
No, pak je tu moznost, ze Carter bude dlouhodobe zranenej a tim se otevira protstor pro nejakeho utocnika, protoze z farmy neni koho povolat. Ale to nepredpokladam, mozna se St.Luise by se dalo menit, ale asi beka nechtej. Prostor v pripade zraneni Cartera dostane Motteu, tak uvidime jak si s tim poradi, ale spis bych cekal, ze budem 3 line tym (zase) s posazenym Loki/JJ, Barchem a prave motakem
K včerajšej hre postačí tento gif. :| :lol:

Obrázek

Carter bude hádam v poriadku. Dostal do sánky ako správny boxer. Snáď sa len oklepe a bude pokračovať v sezóne bez prestávky.
teraz nás čaká dvoj-zápas s caps od ktorého nič iné ako min. 3 body neberiem....ich tím na čele s ich zúfalým trénerom musíme prejsť......v obrane zrejme zasa nastúpi miesto fayneho tallinder, ja len dúfam, že hraje iba preto aby sa "ukázal" pred záujemcami a lou ho čím skôr predal
Obrázek

:rofl: tak toto je gól! Neboj Henrik, už tam dlho čiernou ovcou nebudeš.

Tallinder potrebuje preplesk. Ja viem, že fans už nadávajú, ale musíme byť trpezliví. Ak z neho chceme niečo dostať, musí hrať a niečo ukázať. Keďže horšie to už byť nemôže, moje peniaze stavím na to, že sa to vráti do relatívneho normálu čoskoro.

Chvalabohu za Kovyho. Ten je od zápasu k zápasu lepší a dnes sme to zvládli najmä vďaka nemu. Taktiež ma teší, že v svojom limitovanom čase dokázal toho Loktionov ukázať veľa a nakoniec sa aj presadil.
velmi dolezita vyhra po predchadzajucich prehrach. hroziacu snuru prehier sme zazehnali. hraci bojovali, bolo vidno, ze sa po goloch tesili a hecovali.tak to ma byt, to nam chybalo poslednu dobu. aj ked ono nam toho poslednu dobu chyba dost. prvu tretinu sme mali v rukach, mohli sme viest aspon 2:0 a bol by to iny zapas. v druhej tretine to uz vyzeralo ako scenar z poslednych 2 zapasov, ked po nasej neschopnosti skorovat rozhodne zapas super, pricom hrame ho*no bez sance na zvrat, alebo dorazenie supera.(isles, ott). nastastie pre nas z druhej tretiny super vytazil 2 pp goly a my jeden sh vdaka eliasovi s henriquem. v tretej tretine nebolo co hodnotit, rozhodcovia piskali vsetko. zbrzdili caps. nas sice nenastartovali, ta prva presilovka 5 na 3 bolo mucenie fanusika, ale po nej vyrovnal loktionov. v momente,ked som myslel ze nas ta nevyuzita pp polozi, dorazil larssonovu strelu po svojom vyhratom buly. odvtedy to uz slo. washingtonu nabiehali vzapati dalsie vylucenia, dalsia 5 na 3 az nakoniec to ilja prestrelil a mame vyhru.(priklonilo sa k nam stastie, taky oveckin nam zo 2-3g mohol kludne supnut).
getzo uz ilju vyzdvihol a absolutne zasluzene :thumbsup: dnes hral vyborne aj butler. deboer si zasluzi tiez pochvalu za prehadzanie utokov do tretej tretiny, vyslo to :good: ale co mi neda, nasa oslabovka je priserna. gionta by ju nemal vobec hravat a napriek asistencii eliasovi na gol si myslim ze ani henrique. ten sa casto dostava mimo pozicie a uplne na inu stranu a totalne narusa nase vlastne postavenie. potom tam mame uz len chaos ak sa to ostatni snazia vyplnit. giontu mam rad, bojuje, strasny sympatak,ale on nemoze hrat na najlepsie lajny supera. proste nemoze, 4ty utok ideal. lenze nemame 3tí utok. vela golov dostavame prave cez neho(a to aj ked odmyslim oslabenia). a zacalo to davnejsie-oba goly proti tampe napriklad. dnes bol pri oboch goloch supera, aj ked sh a prvy maju na svedomi greene s tallinderom, ked prvy utocil, nevladal a jasny puk nenahodil za branu, ale ho netrafil a nemohol striedat a nasledne sa tallinder zahral na kuzelku.(toto mu nevycitam, lebo by som musel menovat dalsich dvoch expertov, ktori sa dnes venovali bowlingu). druhy gol som si uz dopredu mohol povedat, ze to nedopadne dobre. bud puk v rohu vydoluju caps (co sa stalo) a pred branou budu v precisleni, alebo ten puk vydolujeme my na hraca caps na modru a zas budu caps pred branov v precisleni.. a spominany tallinder. to bola katastrofa, ani sa necudujem, ze sedel tretiu tretinu. este ma stval zidlicky na pp, spomaleny ako film a ta prva pp 5 na 3 to zabila, ked si neviem z akeho dovodu drzal modru ciaru..komik. kazdopadne lepsi vykon ako ten plazovy volejbal proti ottawe a s dvoma bodmi jednoznacne spokojnost :)
tallinderovi tam par krat zavadzal rozhodca, ale aj tak si okolo neho jazdili hráči caps jak keby tam ani nebol.....dvojica volch+tallinder neni dobrá
http://newjerseydevils.eu/reid-boucher-zari-v-ohl/" onclick="window.open(this.href);return false; :sok: :buchac: náš budúci top6 forward
tak na koho to hodime dnes? Talli pryc, tak treba na Volchieho, ten dnes horel. Osobne me zacina nebavit Zajac. Ten toho moc nepredvadi a je hodne za ocekavanim. Kouzlo lajny 26 - 14 - 23 se jaksi vyparilo. Zda se mi ze Clarkson hraje s nejakym zranenim (zapesti, krk) protoze to neni ten samej Clarkie ze zacatku sezony. Ja bych to taky trochu hodil na Loua, protoze ocividne chybi top 6 utocnik a PDB to tam pak musi prapodivne michat.

Dnes nam Wash ukazal jak ma vypadat PP a me osobne opet presvedcil ze Kovy by mel hrat jinde nez QB, levej kruh by mu asi slusel vic.
takže ten hrozný výkon sme ukončili ešte aj s fanfárou :slap: presilovky=oslabenie pre nás, to je jedna katastrofa čo tam my na nich (ne)robíme. Proste to tam chce poprehadzovať hráčov, nacvičiť si dačo nové a dať šancu aj iným nie len na posledných desať sekúnd keď už nič z toho. Zajac-ani neviem, že dnes hral, absolútne mimo :thumbsdown: to všetko pre tú zmluvu :D kovy dnes na počudovanie len 20 minút....neviem či sa vôbec dočkáme top6 wingera tak preto treba poprehadzovať lajny čím skôr lebo to nefunguje, dnes sme mali z hry snáď jedinú vyloženú šancu (henrique), ktorú zahodil a potom ani ho*no.....steve ten nájazd vyriešil zle nedobre.....neviem aspoň na mňa pôsobia tí hráči takým ležérnym dojmom jak keby podcenili súpera alebo sa im nechcelo hrať neviem.....viac nám sedia zápasy kde hráme proti silenjším tímom akým je momentálne WSH :neviem:
zapas pre nas bez sance.nic, nepredviedli sme nic a pokracujeme v slabuckych vykonoch. stvrtkova vyhra nam nepomohla ako som dufal. takze dnes to s jets musime dako vydriet. so vsetkym predomnou napisanym suhlas. ono ponik nie je zubrus. do toho nulovy zajac, urcite zraneny clarkie( ktory aj keby nebol, nemoze vydrzat tak vysoky standard celu sezonu).4ty utok opat nemame a tuto sezonu od neho mame predpokladam 0 bodov.. ono nam casto chyba nasadenie a vobec sa nam nedari forceking, a ked sa nam ten nedari tak sme v prdeli, lebo rozohravka je taka aku sme vcera videli.ziadna.aj ked je tazko ked od sedeho priemeru sa nam lisia len 2ja utocnici momentalne. a ked sa nedari, mali by nam pomoct pp a sh. ani to sa nedeje. pp sme este vcera mali 9tu v lige! :-O aj ked to tak nevyzera a sh je uboha poslednu dobu. ak sa to nezlepsi, nemozme vyhravat vyrovnane zapasy alebo taketo ked sa nedari, co bola v minulosti nasa sila. uz som to pisal na zaciatku sezony, na pp sa mi nepaci vela veci. najma vymenene strany ilju a zidlickeho pocas polky kazdej pp. nemal jeden nabijat druhemu? lebo ked su prehodeni tak to straca zmysel. taktiez elias sa z pravej strany prehodil na lavu. pricom on bol ten co to zrychlil a sem tam to osviezil prekvapivou nahravkou, alebo si to krizne s iljom dali na rychlu strelu z prvej. to teraz nehrozi. a rad by som vedel aka je statistika ilju v bodoch z pravej strany tuto sezonu. tato sezona je specificka,ale presilovky oslabenia treba natrenovat. len kedy? ked vzdy ak je den volna medzi zapasmi citam ze mali dobrovolny trening a korculuju tam mladi s nahradnikmi. normalnych treningov sme mali kolko tuto sezonu,5? nemyslim ze by bolo na skodu mat povinne treningy a riesit pp a sh. ved sa tam nemusia zodrat.
takze dnes to vydriet s jets, a nakopnut sa k lepsim vykonom :cert: nech tu furt len nefrflem :andy:
a kludne by sa tie utoky mohli prehadzat,horsie to byt nemoze. ja by som to kludne skusil ze: ilja-henrique-butler(bernier), elias-loktionov-clarkie, ponik,zajac-bernier, matteau-gio-barch. ked prehadzat tak poriadne :sarcasm:

pozapasova oslava v satne :giggle:
"Náš" K. Palmieri si to teraz váli za ducks. Keď si pomyslím, že sme pred ním ťahali JJ :slap:
Davvy píše:"Náš" K. Palmieri si to teraz váli za ducks. Keď si pomyslím, že sme pred ním ťahali JJ :slap:
tohle je tezky. Draft je vzdycky loterie kdyz netahnes prvni a ani to neni casto zaruka jasneho uspechu. na to "kdyby" se hrat neda, ale vim, ze se mluvilo o tom ze jsme meli draftovat Carlsona (taky rodak NJ a mozna se pletu, ale snad i fanousek Devs) misto Tedenbyho, nebo dokonce Eberleho...

Ale to je fakt tezky, kdyby sis zpetne nasel co se psalo k tedymu. Me se to nechce hledat, ale pamatuji si ze po roce od draftu se o nem mluvilo jako "lock" na 30+30 a jak to s nim je...

me spis serou usli trejdy (Ehrhoff, trochu jsem doufal v gagneho, ale tomu rozumim) nebo nepodepsani i vlastni hraci. Dodnes me (chvilema) mrzi, ze jsem nechali odejit P. Martina, Rafalskiho a samozrejme treitorsiho, nebo nepodepsali, kdyz se to nabizelo Streita (toho svycarskyho)
jets 3:1 devs

no zlú formu sme si už vybrali, teraz by sme sa konečne mohli spamätať! 3 prehry za sebou hádam stačili, pens nám síce skoro vôbec neodskočili, ale zato sa na nás doťahuje zvyšok konferencie, neviem čím to je či zato že nehrá marty, či zubrus či obaja dokopy no a ešte som zabudol cartera, ale proti sabers už musíme bodovať, škoda, že sme nedali šancu Kinkaidovi (kedy keď nie teraz) a lokti zatiaľ dokazuje, že to bol dobrý kauf

+ čítal som, že sa zaujímame o weissa z FLO a aj o umbergera z CBJ..........po pravde povedané predstavujem si trošku inú posilu do top6 :jn:
:arrow:

http://hfboards.hockeysfuture.com/showp ... tcount=462

http://hfboards.hockeysfuture.com/showp ... tcount=463

http://hfboards.hockeysfuture.com/showp ... tcount=464

Čosi o vybraných prospektoch. Helgesona mám ako lock už roky, tak uvidíme ako sa časom situácia vyvinie. :thumbsup:
Chcel by som dnes vidieť v bráne Kinkaida veď tým nič nemôžeme stratiť max. 2 body, ale nato aby sme mu dali šancu už teraz sme asi príliš konzervatívny klub :? nemôže to byť predsa taký problém a najmä keď vidím, že taký brankári dostávajú šancu napr. ako u wsh, min alebo ott
vedel som, že butler neprejde cez waiver :neviem: podľa mňa chyba, že sme ho stratili, ale nie až taká....už "vyhlížim" :D návrat tedenbyho sakra ten chlap musí dostať poriadnu šancu lebo nato má :!: :!:
nadhera :wave: sanca vratit sa na vitaznu vlnu a my sa porazime sami... aby sme si na konci tohto tyzdna netrieskali hlavy ze sme si ukoncili sezonu.. len tak dalej.. neviem co este by sa dalo s timom urobit. lou nerobi panic moves ale aspon by nieco malo lietat po satni :) moose je moose, vzdy taky bol ze lapal lapal a potom cisty softie, ale strelit si sam 3 goly za zapas je extrem. my sme ani nechceli vyhrat.. 2 tycky, 3x viac ako poloprazdna brana, ale ponik, greene ani elias nedali, obrovske mnozstvo superovych 2 na 1, ktore moose riesil skvelo az na ten posledny kde nemal narok. darmo sme sa drzali v ich pasme, nic z tlaku. ak sme mali puk za branou tak nikto pred nou, ak sme nahadzovali za branu tak pre zmenu vsetci pred nou.. vobec nie sme v pohode. ilja vyzeral ze sa setri az na par zableskov(snad zas nei chrbat, minuly zapas sa na konci ledva zbieral z ladu). a nasu nechut vyhrat sme podciarkli 4mi vyluceniami, vsetky absolutne zbytocne az tupe v najspravnejsich momentoch zapasu a vsetky na polovici supera, 3 v jeho tretine. elias si tiez moze spytovat svedomie viac ako ostatní, namazal na 2 gol ako ziacik a po gole supera na 2:3 nas v cistej sanci mohol vratit do zapasu. toronto sa na vyhru nenadrelo, u nas treba spravit prievan v satni.( taktiez nam chyba kvalita a forma v utoku). inak butlerovi vela stastia, po slubnom zaciatku, padol na uroven nasich predchadzajucich pokusov. chybat teda nebude.
Obrázek

Bohužiaľ, práve teraz by sa nám náramne zišiel.
No však keď ešte prehráme ďalších 6 zápasov v rade tak sa možno dačo začne diať :slap:
Kostopulos to save the season!!! :rocker:

No tohle je jak cekani na Godota (Zubruse?) Je to zmar, bud je pulka tymu zranena (Kovy, Clarkie), nebo to ma na haku (Zajac, Elias) nebo nevim. Zmenu trenera nechci, i kdyz takovej Ruff by nebyl spatnej :-/ Muze mi nekdo objektivne rict co se deje? ok, Marty chybi ale na nem to prece na zacatku sezony nevyselo, pokud me pamet neklame dostali jsem vicekrat 2 az 3 kousky a stejne jsme vyhrali, OK mozna Zubrus chybi, ale ten prece nikdy Devs netahl. je jasny, ze chybi traitorse, ale ten chybel od zacatku kdy jsme vedli konferenci. to nas maj vsichni precteny, bo co? Podle me proste chybi jeden TOP 6 winger a potrebujeme ho co nejdrive, jelikoz z farmy neni koho vytahnout...
Adam Larsson, Mark Fayne and Krys Barch are out for Devils tonight. Anton Volchenkov, Peter Harrold and Tom Kostopoulos are in :scare:

asi chceme vyrovnat nejakej rekord, nebo co :ninja:
megaton píše:Adam Larsson,
out for Devils tonight. asi chceme vyrovnat nejakej rekord, nebo co :ninja:
:slap: :hroza:
Jak to vypadá se Zubrusem? Původní oznámení bylo 4 týdny, tak jestli se něco změnilo?
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS