od
dunim » pát 22. úno 2013 09:27
velmi dolezita vyhra po predchadzajucich prehrach. hroziacu snuru prehier sme zazehnali. hraci bojovali, bolo vidno, ze sa po goloch tesili a hecovali.tak to ma byt, to nam chybalo poslednu dobu. aj ked ono nam toho poslednu dobu chyba dost. prvu tretinu sme mali v rukach, mohli sme viest aspon 2:0 a bol by to iny zapas. v druhej tretine to uz vyzeralo ako scenar z poslednych 2 zapasov, ked po nasej neschopnosti skorovat rozhodne zapas super, pricom hrame ho*no bez sance na zvrat, alebo dorazenie supera.(isles, ott). nastastie pre nas z druhej tretiny super vytazil 2 pp goly a my jeden sh vdaka eliasovi s henriquem. v tretej tretine nebolo co hodnotit, rozhodcovia piskali vsetko. zbrzdili caps. nas sice nenastartovali, ta prva presilovka 5 na 3 bolo mucenie fanusika, ale po nej vyrovnal loktionov. v momente,ked som myslel ze nas ta nevyuzita pp polozi, dorazil larssonovu strelu po svojom vyhratom buly. odvtedy to uz slo. washingtonu nabiehali vzapati dalsie vylucenia, dalsia 5 na 3 az nakoniec to ilja prestrelil a mame vyhru.(priklonilo sa k nam stastie, taky oveckin nam zo 2-3g mohol kludne supnut).
getzo uz ilju vyzdvihol a absolutne zasluzene

dnes hral vyborne aj butler. deboer si zasluzi tiez pochvalu za prehadzanie utokov do tretej tretiny, vyslo to

ale co mi neda, nasa oslabovka je priserna. gionta by ju nemal vobec hravat a napriek asistencii eliasovi na gol si myslim ze ani henrique. ten sa casto dostava mimo pozicie a uplne na inu stranu a totalne narusa nase vlastne postavenie. potom tam mame uz len chaos ak sa to ostatni snazia vyplnit. giontu mam rad, bojuje, strasny sympatak,ale on nemoze hrat na najlepsie lajny supera. proste nemoze, 4ty utok ideal. lenze nemame 3tí utok. vela golov dostavame prave cez neho(a to aj ked odmyslim oslabenia). a zacalo to davnejsie-oba goly proti tampe napriklad. dnes bol pri oboch goloch supera, aj ked sh a prvy maju na svedomi greene s tallinderom, ked prvy utocil, nevladal a jasny puk nenahodil za branu, ale ho netrafil a nemohol striedat a nasledne sa tallinder zahral na kuzelku.(toto mu nevycitam, lebo by som musel menovat dalsich dvoch expertov, ktori sa dnes venovali bowlingu). druhy gol som si uz dopredu mohol povedat, ze to nedopadne dobre. bud puk v rohu vydoluju caps (co sa stalo) a pred branou budu v precisleni, alebo ten puk vydolujeme my na hraca caps na modru a zas budu caps pred branov v precisleni.. a spominany tallinder. to bola katastrofa, ani sa necudujem, ze sedel tretiu tretinu. este ma stval zidlicky na pp, spomaleny ako film a ta prva pp 5 na 3 to zabila, ked si neviem z akeho dovodu drzal modru ciaru..komik. kazdopadne lepsi vykon ako ten plazovy volejbal proti ottawe a s dvoma bodmi jednoznacne spokojnost