Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

[li]Pevs do Winnipegu necestuje, podrobi sa vysetreniu kolena u lekarov....snad to kua nebude nic vazneho :nervozny:[/li]
[li]Shanahan sa nechysta riesit Marchanda, ani telefonicky, ani osobne[/li]
[li]riesime najdlhsi trip v sezone - Habs, Jets, Wild, Blues, Sens / po jeho ukonceni, odohrame 3 domace zapasy - Sens, Devils, Isles[/li]
No jo, Raska už budete vlastně řešit letos... Asi by si všichni Bruins fans přáli, aby Thomas ukončil kariéru u vás, ale to se asi nestane. No uvidíme

Klasika, Marchandovy prasárny se začnou řešit až někomu ukončí sezónu, good job Shanahan :scare:
Zial s Peverleym to nevyzera dobre... vraj sa s nim nepocita minimalne do konca tohto tripu (cize dalsich 5 zapasov). Dnes by mal byt diagnostikovany v Bostone takze snad pridu lepsie spravy.

Proti Jets nastupime v tejto zostave:

Lucic-Krejci-Pouliot
Marchand-Bergy-Seguin
Paille-Kelly-Caron
Hennessy-Campbell-Thorton

Inak GM uz predlozil navrhy zmluv pre Kellyho, Paille, Campbella a Thortona... ak by vsetci suhlasili s podmienkami tak nam v podstate ostane nepodpisany len Corvo, Pouliot, s ktorymi sa asi ani neplanuje do buducej sezony a samozrejme Rask ktory vsak bude len RFA.
Wow tak je to dost neprijemna sprava: forward Rich Peverley will be out 4-6 weeks after suffering a third degree MCL sprain in his right knee during the club’s game against the Montreal Canadiens on February 15.

V podstate ak by vsetko slo hladko podla prognozy tak sa ako tak moze dostat do zapasovej formy na zaciatok play off... myslim ze teraz je uz urgentne potrebne aby GM ziskal kvalitneho hraca na kridlo aj vzhladom k neistemu navratu Hortona.
v první půli žádná zranění a teď v blízké době dvě vážná, to nepotěší :?
cepi píše:
[li]riesime najdlhsi trip v sezone - Habs, Jets, Wild, Blues, Sens / po jeho ukonceni, odohrame 3 domace zapasy - Sens, Devils, Isles[/li]

to u vás je najdlhší trip 5zápasový? :slap: to čo za haluz
Nase posledne zapasy su ako cez kopirak:

1. v uvode mame jasnu prevahu, ale utok je nemohuci a vacsina "sanci" spociva v strelach od modrej resp. od kruhov bez vyraznejsieho clonenia a moznosti dorazok...
2. potom inkasujeme hlupy gol
3. zrazu sme na lade uplne nemohucny
4. a ked sa v zaverecnej tretine opat rozbehneme na plne obratky tak je superov brankar kvalitne rozchytany a predvedie 2-3 super zakroky ktore nas utok frustruju a je po zapase

Riesenie vidim len jedno TRADE cim skor a cim lepsieho hraca (alebo aj 2) do utoku a 1 obrancu... vzhladom k poslednemu mesiacu a v podstete januaru a aj oktobru by som jednoznacne z timu na potencialne vymeny poskytol: Krejci, Caron, Hamill, Boychuck, Corvo, McQuaid... samozrejme niektorych hracov by som nerad stratil ale GM nieco spravit musi! A za moznosti ziskania vyraznej posily by sme mohli uvazovat aj o vymene Marchanda
vysledok s Wild :hahano: tie 4 body celkom sedia....aj vcerajsi zapas bol toho jasnym dôkazom..poslednych 6 zapasov sme superov prestrielai, samozrejme, cast striel je z kategorie propagacnych, ale zo vcerajsich 48 :eek2: bolo 4-5 golovych, no skoncilo to tak, ako skoncilo a frustracia sa u nas dala krajat

suhlasim aj menoslovom hracov na moznu zmenu dresu, ziadne nove tvare, rozoberame ich tu uz par tyzdnov, ale :protest: proti JB + Marchovi....momentalne nam to sice nejde, ale tito 2 hraci su aspon u mna nedoknutelni....JB nedavno podpisal fajn kontrakt, je to môj oblubeny zadak a dovolim si tvrdit, ze v poslednych zapasoch to viac neslo Z ako JB, Ference je OK, Seid ma urcite naviac, Mac si svoje odohra, Corvo sklamal, ale JB by som urcite nezatracoval....k Marchymu :sisi: March - Bergy - Siggy patria medzi nasu top lajnu, nejde to teraz ani jej, ale prist o provokaterika Marchyho, to an nahodou :nono:

no kua Pevs + Nate out Obrázek asi sa nam az prilis dlho vyhybali zranenia
heh, Gill to vychytal, Pevsa nam vyradil minimalne na mesiac a uz sa pre istotu pakoval na Zapad :nervozny:
esteze mame pred TDL, to uz nebude o tom, co chceme, ale co musime....
k Raskovi...posledne zapasy nic moc a ako som spominal, ak by on mal dostavat sancu pocas PO :ja_neviem: Timmy je proste istota...kazdopadne natrhnuty kabat nech rovno zabudne na myslienku Rask_Nash_balicek :bee:
Kto je najtvrdsi hac NHL podla samotnych hracov?
1. Milan Lucic (Boston Bruins) - 20%
2. Zdeno Chara (Boston Bruins) - 17%
3. Shawn Thornton (Boston Bruins) - 11%
:good:
Obrázek

vychadzal som len z hajlajtov, ktore kazdopadne potesili :good:
vitazstvo padlo vhod, obzvlast potom, co senatori riesia svoju spanilu jazdu aj nadalej, tento triumf na lade bluesmanov snad dodal potrebnu davku sebavedomia :cinka:
bol som prekvapeny, ze sa nam podarilo takymto efektivnym spôsobom zbavit Eliottovho casteho SHO kuzla :thumbsup: Timmy :moj:
co povies kowi - March 2+0, tam nie je co riesit, rychlost, sikovne rucicky, nozicky :D a ty si nieco naznacoval :kop: opät sa potvrdilo, ze nasa lajna v zlozeni March-Bergy-Siggy je tazko nahraditelna
pred nami zapas s maselnikmi a potom 2 zapas so senatormi, ktory vela napovie....v domacom suboji proti OTT, by sme uz mali nastupit aj s TDL posilou, posilami :yes:
zhrnul by som to asi takto, neuveriteľne šťastný gól na 2:0, naše strelecké trápenie, šialene chytajúci Thomas v druhej tretine, najmä v jej závere a k tomu Marchand.
Elliotta rozhodila najmä prvá tretina, kde vám to padalo až nejako moc ľahko a obrana mu tiež veľmi nepomohla, inak chytal spoľahlivo.
cepi píše:opät sa potvrdilo, ze nasa lajna v zlozeni March-Bergy-Siggy je tazko nahraditelna
Ovšem až na to, že Siggy se nějak zasekl (hlavně gólově) :frajer2:
cepi píše: co povies kowi - March 2+0, tam nie je co riesit, rychlost, sikovne rucicky, nozicky :D a ty si nieco naznacoval :kop: opät sa potvrdilo, ze nasa lajna v zlozeni March-Bergy-Siggy je tazko nahraditelna
moc pěkně ukradnul puk před prvním gólem :cool: :D
cepi píše:co povies kowi - March 2+0, tam nie je co riesit, rychlost, sikovne rucicky, nozicky :D a ty si nieco naznacoval :kop: opät sa potvrdilo, ze nasa lajna v zlozeni March-Bergy-Siggy je tazko nahraditelna
Ja som ho uviedol len pre pripad ziskania vyraznej posily, samozrejme by som ho nedal za nejakeho hraca len na dokoncenie sezony.

Inak zapas to bol narocny a tak ako sme sa lahko dostali do 2 goloveho vedenia tak rychlo (po chybach v obrane) sme o neho prisli. gol na 3:2 bol klucovy, Krejci tam dobre za branou atakoval obrancu, a potom Lucic paradne nasiel Kelly-ho pred branou. V 2. tretine nam poriadne priharalo, ale Timmy opat ukazal zopar super zakrokov. Do 3. tretiny sme hru po prvykrat v sezone stiahli na 3 utoky (plus Pouliot):
Lucic-Kelly-Krejci
March-Bergy-Siggy
Paille-Campbell-Thorton/Pouliot

Krejcimu to celkom na pravom kridle slo takze minimalne do dalsich zopar zapasov tam aj zostane. Z nasledujucich 3 diviznych zapasov treba ziskat aspon 3-4 body a budeme v pohode kontrolovat top 3 poziciu pre play off.
Ivan spominal nas taky stastny gol na 2:0, po Loochovom teci, ale celej tej golovej situacii predchadzal :good: hit v podani Seida

z celeho zapasu vyzdvihujem to, ze sme sa pri slubnom vedeni 2:0 a naslednom Blues vyrovnani na 2:2 nezlozili a prihodili dôlezity 3 gol.....pri bluesmanoch sa nestava casto, aby inkasovali 4 kusky, obzvlast na domacom lade....tymto pre mna necakanym triumfom, sme pretrhli ich 21-zapasovu domacu snuru so ziskom aspon jedneho bodu.....naposledy pukli v riadnom hracom case 3. decembra 2011 s Chicagom 2:5....vitazstvo na ich lade je preto skvele a mimoriadne cenne

prehru s BUF, by som bez problemov obetoval za pripadne 2 triumfy s OTT :wink:
vysoko takticky zapas :) vylozenych goloviek bolo ako safranu, zvysok pochytali spolahlivi golmani, v OT skoda nevyuzitej presilovky 4:3 a samotne najazdy sme dost dojebabrali....stacilo ak by Bergy zvolil svoju efektivni klucku a bolo by vymalovane....strela do Millerovych betonov....Pouliot, ktory ma tiez dost sikovny rucicky namiesto klucky, zvoli strelu...do nebies :roll:

Obrázek

nic to, berieme aj bodik, ved staci si spomenut na 6:0 :jn: a nasleduje taky PO 2 zapas so senatormi....jeden triumf z tohto 2 zapasu musi byt povinnostou :yes:
Zasluzene 2 body mame takze mozme spokojne uzivat trade deadline ktora nam mozno prinesie klucove postavy do bojov v play off.

Johny Boychuck by mal byt OK ale myslim ze Neil este moze cakat aj v utorok :box: pozdrav tentokrat od Thortona ktory by mal byt uz fit (chripka).

Velmi slubne je ze po slabsich (priemernych) vykonoch sa Timmy Thomas aj Zdeno Chara ukazuju vo forme z minulej sezony. Farmarsky utok Hennesey-Camper-Caron podal tiez sympaticky vykon ale z dlhodobeho hladiska je to neudrzatelne lebo ako som to niekde cital teraz v podstate hrame s 1., 2., 4. a 5. utokom a to nestaci.

Osobne si do deadline zelam aby sme ziskali niekoho do utoku aj do obrany ale ziadne zasadne zmeny v time... a uplne najidealnejsie by bolo keby Horton mohol zacat s individualnym treningom aby sa este pred koncom zakladnej cas ti mohol rozohrat.
cepi píše:a nasleduje taky PO 2 zapas so senatormi....jeden triumf z tohto 2 zapasu musi byt povinnostou :yes:
:ejha: vidis to Craig, krajenie prenechaj radsej zienke :giggle: odveta v domacom brlohu, ak potvrdime tieto 2 cenne body, vitazstvo v divizii by nam nemalo uniknut :thumbsup: hor sa na TDL :hfman:

mimo Zeeho :box: sa odohrali este 2 zaujimave situacie

:serus:

k Spezzovi :moj: :hahano: komentator Jacky Edwards zabil :lol: :lol: :cool:

cepi píše:hor sa na TDL :hfman:
Obrázek

extra velke medvedie kusy sa do brlôzka nedokotulali, podla vsetkeho si kazdy strazil to svoje a cena za nejake ine mena, bola zrejme pre Chiu znacne privysoka....potvrdila sa, ze tohtosezonna TDL sa bude niest v takom vyckavacom, opatrnom duchu, na velke prestupove ryby, si budeme musiet pockat do leta
co sa tyka nasho timu, podstatne a pozitivne je to, ze kader A timu zostal kompletne pokope, odchody sa dotkli len nasich farmarikov, to neboli

prichodivsie TDL posily....nemam o nich nejaky extra prehlad, tak zatial len z takeho laickeho pohladu :)

Brian Rolston (LW) - ten uz ma nejake tie kriziky na svojom konte.....po 7 rokoch sa vracia na miesto cinu :) odohral za nas kompletne 4 sezony, od sezony 05/06 uz zarezaval v MIN, kde zazil svoje najlepsie hokejove roky....vek, zdravicko, ci rychlost uz nezastavis (a to patril Brian kedysi medzi "rychlokorculiarov") ocitol sa jedneho casu aj na waiver listine, putoval k ISL cajovnikom a teraz sa na sklonku svojej hokejovej kariery ocitol u nas...ze by spomienka na Recchiho? :hmm: od Braina neocakavame ziadne bodove pridely, prisiel nam helfnut predovsetkym v ramci tych skusenosti, najmä co sa tyka PO.....opät ista suvislot s Recchim.....zrejme si sem tam zatuka aj na presilovkach, u nas ho vidim na 3 lajnu

Mike Motteau (D) - za Kriplanders toho vela neodohral....minulu sezonu slabych 20 matchov, tuto 29....netusim, co sme tymto krokom sledovali :ja_neviem: taka zabezpeka zadnych radov? kazdopadme bejkov v time, mame uz pomaly na rozdavanie :giggle:

Greg Zanon (D) - "He's a warrior," said Peter Fish, Zanon's agent. môze byt :cinka: ako spominal Wildo, s rychlostou + obratnostou si 2x nepotyka, ale co sa tyka hry do tela, no najmä v stats BkS :cinka: :good:

2009/10 -> 183 Hits / 196 BkS
2010/11 -> 169 / 212
momentalne 39Z -> 77 / 104

za pudingoveho a nevyrazneho Kampfera good kauf :yes:

Obrázek

ako tak pocitam nasich D -> Chara - Boychuk - Seidenberg - Ference - McQuaid - Corvo - Zanon - Mottau :matika: na Mottau asi nezbyde, ale v pripade nejakeho zranenia sa urcite zide...PO sa blizi...

btw: vsetci nasi prichodivsi TDL hraci, riesia po sezone status UFA
Ak sa obrana stabilizuje a prestane robit hluposti tak to bude fajn. Mna uz dlhsiu dobu znepokojuje Seidenberg, a to som ho minulu sezonu zrala, novek nezastavis. Kazdopadne si myslim ze Zanon bola dobra vymena a dufam ze bude lepsi ako Corvo a aspon bude cistit pred brankou priestor a robti ceirnu fyzicku pracu, ktoru ptorebujeme hlavne v oslabeniach aj v presilovkach. Hoci nepredkladam ze by bol casto na tieto herne useky nasadzovany, no riadim sa kredom nikdy nehovor nikdy.

takze chlapci Vitajte u nas :jupi: a dufam, ze budete aspon malickym kuskom do puzzle menom Bruins v play - off.

:wave:
cepi: velmi by som nehovoril ze mame obrancov na rozdavanie... Boychuck is day-to-day... mild concussion... treba pripomenut ze aj Horton mal podla vyjadreni "iba" mild concussion a momentalne jeho navrat v tejto sezone je otazny- stale nekorculuje a ani nie je ziadny termin kedy sa ocakava jeho navrat na lad aspon na individualne korculovanie.

Zajtra uvidime v drese Mottau lebo Zanon zrejme do zapasu nestihne prist do Bostonu.

Co sa tyka Zanon-a, v podstate som o nom nic nevedel ale GM povedal ze ho sledoval uz dlhy cas (este ked posobil v Ottawe) takze myslim ze vie co ziskal. Podla statistik je to solidny defenzivny obranca ktory hra do tela a ma vysoky pocet blokovanycn striel.

Mottau je skor hrac do zalohy, k nemu len dodam ze nizky pocet zapasov tuto sezonu je z dovodu ze chybal dlho kvoli otrasu mozgu (cca 20 zapasov).

Rolston je skuseny a urcite sa nam zide, zrejme aj na presilovky ako nahrada Peverley-ho na modrej ciare.

Smerom k PO vidim nasu obranu (ak budu vsetci fit)
Chara-Seidenberg
Boychuck- Zanon
Ference - Corvo/McQuaid
Mottau

Co sa tyka zapasu tak dnes Corvo celkom bez servitky v rozhovore vyzval Turrisa na "ferovku" :box: za jeho zakrok ktory slepa spravodlivost v podani Shanabanana posudila ako okay.... A ak bude konecne Thorton fit tak cakam aj :box: pozdrav smerom k Neilovi za jeho zakrok na Boychucka.
Cathy píše:Ak sa obrana stabilizuje a prestane robit hluposti tak to bude fajn. Mna uz dlhsiu dobu znepokojuje Seidenberg
Vykony Seidenberga treba brat s ohladom na to kto je jeho partner- Corvo... myslim ze jeho vykon bude uplne iny ak sa po jeho boku opat objavi Zdeno alebo nova posila Zanon.
[li]v dôlezitom suboji o 4 body proti OTT, môzeme pocitat s 2jicou nasich TDL novicov - Rolston + Mottau; Brian neskryva nadsenie z toho, ze sa na sklonku svojej hokejovej kariery sa vracia do pôsobiska, v ktorom kedysi pôsobil a v ktorom môze pomyslat na vyznamny uspech, obrovska chut a motivacia mu nechyba[/li]
[li]Greg Zanon si odkruti svoju medvediu premieru v zapase proti NJD[/li]
[li]po prekonani virozy, sa do zostavy vracia Shawn Thornton :box:[/li]
[li]Joe Corvo korigoval, resp. sa ospravedlnoval za svoje ostre slova, ktore adresoval Turrisovi, Joe sa chce plne sustredit na hru a jeho hlavnou prioritou je vyhrat zapas[/li]
[li]pred OT mame nepatrny naskok 3 bodov (avsak 4 zapasy k dobru), som presvedceny o tom, ze ak dnes dame senatorov v zakladnej hracej dobe, divizny triumf a s tym vyhoda domaceho ladu pocas PO, bude definitivne nasa :thumbsup:[/li]

Obrázek

Marchand - Bergeron - Seguin
Lucic - Kelly - Krejci
Pouliot - Rolston - Caron
Paille - Campbell - Thornton

Chara- McQuaid
Seidenberg - Corvo
Mottau - Ference

Thomas
Otrasny vykon! Pri takejto nemohucnosti spravime "hviezdu" aj z hociakeho brankara z ulice.

Myslim ze nadisiel cas na zmenu aj v 2. utorku lebo Seguin je poslednych 10 zapasov impotentny, kedysi dal gol aj z nicoho no teraz hra otrasne. Krejci opat podal svoj typicky vykon akoby sa jeho zapas ani netykal (ved zmluvu uz ma tak ma zapasy na haku). Caron je tam len do poctu... Rolston hral v time plnom mladikov ale v Islanders aspon maju potencial do buducna, Caron je myslim strateny pripad minimalne na 2 sezony.

Aspon ze Timmy podal supervykon inak by sme skoncili s dobrym nakladom.

Julien sa uz teraz musi len spoliehat ze zapasy co mame v rezerve vyuzijeme a top 2 pozicia bude ista a snad do play off sa uzdravi Peverley a Horton inak to bude kratka post-season...
:tv:
chudobne vitazstvo OTT bolo absolutne zasluzene :serus: za predvedeny vykon by sme si nezasluzili ani pol bod a doteraz nechapem, ako to mohlo skoncit pre nas nechutne prijatelnych 0:1 :giggle: samozrejme, carodej Timmy, ktory predviedol hadam svoj najlepsi vykon sezony a nebyt jeho zakrokov (+ pozahadzovanych 120% goloviek hosti), uz po 1.tretine mohlo byt definitivne vymalovane
ak by to v konecnom vysledkovom uctovani skoniclo 0:5, 0:6, nikto by nemohol namietat....to, co pozahadzovali hostia, to sa len tak nevidi, taky Condra :lol: :doh: -> http://hokejforum.com/viewtopic.php?p=322693#p322693" onclick="window.open(this.href);return false;

naozaj netusim, ci my sme hrali tak biedne, alebo hostia tak paradne, ale boli o 2-3 kroky pred nami, v napadani, aktivnom korculovani, bolo ich cele klzizsko, hrozilo nebezpecenstvo v presilovkach, kde si to daval na 2-3 prihravky s Karlssonovym zakoncovanim, takymto vykonom si to PO bez debaty zasluzia :yes:

predpokladam, ze v nasej kabine padali po zapase ostrejsie slova, teraz sa len :pray: aby sa do zostavy cim skôr vratil Pevs a dufat, v Nateho aspon PO navrat...
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS