Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Downie :hroza: takeho saska by som v time nechcel. 4x minor, pricom posledny bol faul v utocnom pasme 4 min pred koncom za stavu 2:1 (vzhladom na tragickost Islanders na PP to nehralo az taku rolu). A ten embellishment bol tiez komicky :lol2:
Inak pekny zapas, skoda len, ze Isles lepsie nevyuzili svoje presilovky.
arek píše:Downie :hroza:
ale toto sa mu vydarilo
http://fat.gfycat.com/LivelyFloweryEnglishpointer.webm" onclick="window.open(this.href);return false;
cepi píše:
arek píše:Downie :hroza:
ale toto sa mu vydarilo
http://fat.gfycat.com/LivelyFloweryEnglishpointer.webm" onclick="window.open(this.href);return false;
Este keby nevyskocil...
No tragickost Isles jak tragickost.. Doposud meli PP pres 40%, druhou nejlepsi v lize hned po nas. Az ted jsem to dokoukal a byla to excelentni bitva, boj o kazdej centimetr. Isles jsou vynikajici v tom jak rychle prechazeji z obrany do utoku a jak spolehlive vzdycky nachazeji volne beky v utocny zone na pointu. Nicmene, byli jsme lepsi, 5 na 5 sice jen minimalne ale v special teamech jednoznacne.. Pens PP 2/4, Isles PP 0/7, tady nebylo o cem.

Isles meli dlouhou 5 na 3, kdy mohli odskocit na 2 goly, nedali nic. Hned nato nase 5 na 3 a dva goly z toho. Dnes asi nejlepsi vykon Scuderiho za posledni 2 roky u nas (tim nerikam, ze to bylo neco extra, ale aspon to byl NHL level), celkove doposud nase tragicke PK zabralo dnes az neuveritelne (Goc, Sutter atd). Fleury konecne podrzel, Malkin uz je 100% a dnes to jasne dokazoval, no a Hornqvist je absolutni zvire.

Isles jsou legit, i dnes to jasne ukazali a museli jsme sahnout na dno sil. Kdyby jsme to neotocili, meli by na nas 6 bodu a vznaseli by se mozna v sedmem nebi. Ale tak lehke to mit nebudou.. Dobra odpoved na zapas s Dallasem, Flyers next, tenhle vykon by mel stacit.

EDIT: Mimochodem Downie ma u me za dnesek v hodnoceni PLUS. Mam pocit, ze u sudich nema nejlepsi reputaci a to mu trochu skodi, nicmene v PO musime udelat konec tomu aby si nejakej vymrdanej Marc Staal sekal a kroscekoval Crosbyho do hlavy jak se mu zachce. Na to tu bude Downie, to ze se dnes na nem "vy-outoval" Hamonic je prvni krok. Mel i par solidnich ofenzivnich cyclingu.
Geno the "lazy Russian" Malkin:
Obrázek
Atlantik píše:Geno the "lazy Russian" Malkin:
Obrázek
Hodne dobry :) O Rusech mam svoje mineni , ale zrovna Malkin a napriklad Dacjuk to jsou hodne velky vyjmky.
Atlantik píše:No tragickost Isles jak tragickost.. Doposud meli PP pres 40%, druhou nejlepsi v lize hned po nas.
:jj: samo, ja som to myslel len pre tento konkretny zapas. Cakal som od tych ich PP viac, ked im predtym tak sli. Ale casto si tam nevedeli ani presne nahrat alebo sa vobec dostat do vasho pasma.
arek píše:
Atlantik píše:No tragickost Isles jak tragickost.. Doposud meli PP pres 40%, druhou nejlepsi v lize hned po nas.
:jj: samo, ja som to myslel len pre tento konkretny zapas. Cakal som od tych ich PP viac, ked im predtym tak sli. Ale casto si tam nevedeli ani presne nahrat alebo sa vobec dostat do vasho pasma.
To bez debat, ja kdybych vedel pred zapasem ze jich budou mit 7, tak cekam od toho aspon 2-3 goly.. Zakladem bylo, ze jsme jim hodne zneprijemnovali uz samotne entries, zrejme meli nastudovany videa z predchozich nasich zapasu a mysleli ze s tim nebude problem, ale z nasi strany v tomhle prisla vyrazna strukturalni zmena (byli jsme mnohem agresivnejsi na PK) a oni proste nevedeli co s tim. Nicmene nedat ani 5 na 3, to je uz moc a potvrdilo se ze kdo takovou prilezitost prosere zpravidla prohrava zapas, bez ohledu na to ze v tu dobu jeste vedli.. Z dlouhodobeho hlediska ale nad Isles neminim pochybovat, predevsim pokud Halak bude tak dobrej jako byl dnes. Udrzet jejich utok tak jako dnes je spise vyjimka potvrzujici pravidlo.
súhlas s vami, čo sa zápasu týka...až na Downieho, nemôžem ho vystáť už od jeho juniorských čias, zm*d ako sa patrí...PP Isles bol hnoj, naopak Pens potvrdili...5na3 na hnus...z časti nasadenie a ľahkovážnosť a z časti neprispôsobenie sa bráneniu Pens - niekto mal borcom povedať, že keď je preťažená def. modrá, tak je povolený aj dump in...naopak dokola neúspešné carry-in a bezproblémovo narušované zone entries...a keď to predsa s problémamy vyšlo, priehľadné (setup Boyuchuka), bez nápadu a keď tak katastrofálna exekúcia...

btw, too many men počas PK som videl snád prvý krát...

inak z toho gifu je mi ešte teraz zle...Hamonic mal okamžite vyvezenie prenechať Tavaresovi, ktorý mu korčuľoval po pravej ruke a len ich so Stromeom doplniť/odcloniť backcheckerov - všetko hralo proti nemu - od jeho typológie až po off wing pozíciu...hrúza...riešenie situácie typické pre celý zápas od Isles...

Pens sú stále top tím Metra...
Atlantik píše:predevsim pokud Halak bude tak dobrej jako byl dnes
To nebude, troufám si tvrdit. Viděli jsme v minulosti...
Vader píše:
Atlantik píše:predevsim pokud Halak bude tak dobrej jako byl dnes
To nebude, troufám si tvrdit. Viděli jsme v minulosti...
Funny, skoro bych rekl, ze byl v minulosti docela dobrej. A ze jste to videli :hmm:
No, myslim spíš u Blues, samozřejmě. Ten jeho tehdejší výkyv formy v PO za Habs nepočítám. :oops:
Tak je samozrejme lepsi to co se nehodi nepocitat, ale neboj, taky to obcas delam.. :wink2:
Malkin nechodi na vhadzovania? :-O
kajo píše:Malkin nechodi na vhadzovania? :-O
Ne kdyz hraje jako kridlo ve formaci se Sutterem, ktery je na nich proste lepsi..
AndyF píše:Tak je samozrejme lepsi to co se nehodi nepocitat, ale neboj, taky to obcas delam..
Nebylo to samozřejmě myšlený uplně vážně, hmmm. :wink2:
David Amber: We’re thirteen days into the hockey season, as a player, who sticks out to you, Elliotte?

Elliotte Friedman: Well, for me it’s Patric Hornqvist. And maybe it is - instead of it being a surprise - a complete show of how ignorant we were of this guy when he was in Nashville. Eight points in four games, he’s third in the NHL in scoring, and we’re seeing also his hockey IQ, and scouts who see Pittsburgh say watch him on the power play. It’s not just how he gets in front of the net, it’s what he does when he gets there. The things he does to disrupt the defense, how he knows how to move in and out, sometimes leave the front of the net. He’s a really smart hockey player.

Scott Morrison: His line mates are pretty good, too.

Elliotte: His line mates are really good, but I think, they are pretty good, but I think he does make them better.
Ano.. Mimochodem nase PP je temer na 50%. Tocchet bere jako vzor model Flyers a Simmondse. Hornqvist je mu extremne podobnej, dokonce bych rekl ze je jeste trosku lepsi 5 na 5, pricemz na PP jsou oba totalni monstra. Tohle je smer, kterym se momentalne NHL ubira, je az neuveritelne jak se zmenil nas pristup k predbrankove cinnosti kdyz si to porovnam treba se serii s Bostonem nebo s tim jak jsme byli tolerantni ke Queenovi.
Zas tu nerobte z Halaka uplneho nazdarka, mimo skratenej sezony (ked proste obrana hrala fakt zle a bolo aj ine zlozenie) mal cisla medzi 91% az 92,7% , co je slusne.

Navyse jemu sa cisla strasne skresluju, pretoze hra blues pod Hitchom je zalozena na neustalom agresivnom napadani, trener hracov proste zmyka co to da aby furt slapali a boli stale co najdalej od vlastnej brany a nedovolovalo sa superovi strielat. V praxi to vypada tak, ze na blues islo v zapase casto do 20 striel co je fakt strasne malo a eliminovali sa hlavne take tie strely "na verim v boha" alebo lahsie chytatelne, na ktorych si brankar robi cisla. A takisto sa brankarovi nejak extra nechyta, ked na neho ide 6 striel za tretinu a tych 6 je fakt poriadnych. Kto si myslel, ze pride k blues a bude neustale chytat jak v PO 2010 bol naivny.
A staci si pozriet Millerove cisla u nas.....
Atlantik píše:Mensi update exPenguinu (TruePenguinu):

James Neal(NSH) 3z 0g+0a -3
Brooks Orpik(WSH) 3z 0g+0a -2
Matt Niskanen(WSH) 3z 0g+0a +1
Jussi Jokinen (FLA) 3z 0g+0a 0
Tanner Glass (NYR) 4z 0g+0a -4
Deryk Engelland (CGY) 4z 0g+0a 0

V souctu: 20z 0g+0a -8
:klobuk:
James Neal (NSH) 5z 1g+0a -3
Brooks Orpik (WSH) 5z 0g+2a -0
Matt Niskanen (WSH) 5z 0g+2a +3
Jussi Jokinen (FLA) 5z 0g+0a 0
Tanner Glass (NYR) 6z 0g+0a -4
Deryk Engelland (CGY) 4z 0g+0a 0

V souctu: 30z 1g+4a -4
update atlantikovho updateu, myslel som si, že odohrali toho viac, ale keď už som to urobil, tak to sem dám
Pouliot se po zraneni vraci do hry a zacne samozrejme v AHL. Kasperi zatim ve finske lize excelentni, 4 zapasy 3g+3a, coz je skoro polovina bodu co tam mel za celou lonskou sezonu (47z 7g+7a). I podle reportu je dominantni a vyrazne lepsi, vic komplexni.

Dnes v golden dresech :slintac: , zrejme proti Emerymu. Flyers s B2B zapasem s cestovanim, nicmene loni to meli v 2nd B2B 9-3-1, cili nemusi to byt az takova nevyhoda (predevsim v uvodu sezony). My jsme zase po delsi pauze, coz je taky dvousecny. Kazdopadne, tohle jsou vsechno detaily, ocekavam statement game kde pujde kazdy na 100% a kde ukazeme ze s obmenou kadru a systemu Flyers komplex skoncil.
Doposud jsem byl tolerantni, ale uz mam dost. Martin je zatim kompletni shit a furt cekam na tu proklamovanou "Ehrhoff magic". Nic z toho, jen jeden nezpracovanej puk za druhym jak horkej brambor. Taky by bylo fajn, kdyby Fleury proti Flyers nekdy neco chytil (opet trnu pri kazdem nahozeni), nebo kdyby na PP netravil 2nd unit vic casu nez 1st. Vim, ze Crosby byl na lede kdyz vybojoval PP, ale 2nd unit jednoduse nemuze drzet puk v pasmu minutu a pul bez strelby, jednoduse na to nemaji skill a ani pravo. Proste jednoduse strilet, neco zkusit a pakovat stridat..
Tak po prvom góle Philly sme išli riadne výkonom dole, žeby to bolo psychického rázu proti tomuto súperovi? Náhodný gól na 2:2 nám trošku pomohol, ale stále to nie je ono... Som zvedavý na 3 tretinu
Ostuda.. Flyers uplne zaslouzene. Na konci jeste sice byly 2 vyborny sance na vyrovnani, ale jinak cely zapas nefungovalo nic (krom bottom6). Flyers nas predevsim venku budou porazet asi donekonecna a s libovolnou sestavou v libovolne situaci, hrali fakt vyborne (ted zas budou suckovat az dokud neprijde zapas s nama, jsme my proste dementi). Fleury mel jeste spoustu stesti pri 3 tyckach a nekolika dobrodruznych vyjezdech, nenapravitelny headcase. Ehrhoff ubohej. Sutter, Despres, Malkin, Kunitz atd atd.. To bylo az pod kritiku.

Aspon ze Johnston pochopil ze Kunitz je marnej a ke konci ho oddelil od Crosbyho. Bortuzzo musi hrat, prilis mnoho cernych pasazeru v obrane. Benchnutej bude Despres nebo Scuderi.. Doufam ze Scuderi, ale Despres si taky koleduje. A to jsem myslel, ze letos uz se stabilizuje.
Zajimavy, me Fleury neprisel nijak zlej. I dost toho chytil.
Zaplat panbu ze ke Crosbymu nikoho nemate, ten clovek ma vsechno, ale sam to nezvladne. :pray:
Malkina nepoznavam, ten jde hrou uplne do prdele. Vy snad jednou budete litovat, ze ste ho vcas nevymenili.
Ale ze zapasu s nama se proste zavery delat nedaj.
AndyF píše:Zajimavy, me Fleury neprisel nijak zlej. I dost toho chytil.
Zaplat panbu ze ke Crosbymu nikoho nemate, ten clovek ma vsechno, ale sam to nezvladne. :pray:
Malkina nepoznavam, ten jde hrou uplne do prdele. Vy snad jednou budete litovat, ze ste ho vcas nevymenili.
Ale ze zapasu s nama se proste zavery delat nedaj.
Hornqvist byl opet dobrej, ale dnes jste se na nas vyborne pripravili a Kunitz je proste blackhole, ktery uz asi pujde jen dolu. V tomhle zapasu na to dva nestacili.. Berube vypada byt blbej, ale nas system mel nastudovanej asi tyden predem. Zavirali jste nam mantinely a vsechny prechody, forcekovali jste tak jak se to ma, dokonce i roehravka tam byla. Proste masterpiece. Dalo se to cekat, ze to driv nebo pozdeji prijde, Johnston zatim nebyl okoukanej, ale to nemuze trvat do nekonecna a souperi se zacnou pripravovat.. Ted jsem zvedavej na reakci.

Malkin byl dnes hroznej, ale momentalne se musi situace kolem neho stabilizovat. Nevi se s kym ma hrat a experimentuje se s nim na kridle atd. Posledni zapasy byl presto skvelej, dnes katastrofa.

Fleury z toho nevysel uplne tragicky, ale klidne mohl dostat desitku. Konstantne chaotickej, 3 tyce, priserna rozehravka, kterou jste 2krat temer davali do prazdny kasy. Pockam si co dnes predvede Greiss, ale s Fleurym tenhle team asi daleko nezajde, nemuzu si pomoct..
6377 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS