nevyslo to, Hortyho stale trapi postsyndrom....a to ho este odrovna hrac, ktory si to môze rozdavat akurat tak na farme... Sestitocepi píše:[li]Horty to dnes po 1x skusal na lade...samozrejme, bez akehokolvek kontaktu....jeho navrat do zostavy je vo hviezdach[/li]
Rasky nechce stravit karieru na lavicke
necudujem sa mu, no Timmy za to nemôze :ja_neviem: Raskymu u nas po skoncrni sezony konci zmluva, nastastie ho mame podchyteneho ako RFA, Timmy momentalne riesi 5.000, po skonceni tejto sezony poklesne na 3.000 a po nej UFA
prepodkladam, ze sa s Tuukkom dohodneme a co sa tyka platoveho porovnania, finacne misky vah sa preklopia na Raskyho stranu a to bude signalom, ze jeho cas, stat sa nasou 1tkou sa nezadrzatelne blizi...bol by som velmi rad, ak by Timmy u nas ukoncil karieru, Timmy bol a bude mojim najoblubenejsim brankarom (podobne zafixovaneho mam snad len Toma Barrassa) aj keby sa rozhodol on, ci samotne vedenie, ze nastal cas na zmenu....v nasledujucej sezone by to Timmy za nas este mohol odohrat, aj keby sa mohlo stat, ze väcsiu zapasovu porciu uz bude dostavat Tuukka....kedze vsak po skonceni sezony 2013/14 bude Timmy UFA, sumy o jeho moznom prestupe sa budu mnozit....nemyslim si, ze sa Timmy uspokoji s poziciou 2jky, lebo aj po skonceni Bruins sezony 2013/14, bude mat urcite ambicie pôsobit ako brankarska 1tka ktorehokolvek ineho timu a o tom, ze bude o neho zaujem, nepochybujem.....je to sutazivy typ brankara, podobne ako Tuukka a prist o Raskyho by bolo prilis velkym luxusom (tobôz, ak sme ho od listkov ziskali za Raycrofta