Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

cepi píše:Kaleta :hehe: odplata od Z chutila :cookies:
To sa mi len snívalo, alebo po tom Zdenovom hite rozhodca vylučoval...Smiešne :nono:
cepi píše:[li]Horty to dnes po 1x skusal na lade...samozrejme, bez akehokolvek kontaktu....jeho navrat do zostavy je vo hviezdach[/li]
nevyslo to, Hortyho stale trapi postsyndrom....a to ho este odrovna hrac, ktory si to môze rozdavat akurat tak na farme... Sestito :serus:

Rasky nechce stravit karieru na lavicke :arrow: http://translate.google.com/translate?u ... =&ie=UTF-8" onclick="window.open(this.href);return false;

necudujem sa mu, no Timmy za to nemôze :ja_neviem: Raskymu u nas po skoncrni sezony konci zmluva, nastastie ho mame podchyteneho ako RFA, Timmy momentalne riesi 5.000, po skonceni tejto sezony poklesne na 3.000 a po nej UFA

prepodkladam, ze sa s Tuukkom dohodneme a co sa tyka platoveho porovnania, finacne misky vah sa preklopia na Raskyho stranu a to bude signalom, ze jeho cas, stat sa nasou 1tkou sa nezadrzatelne blizi...bol by som velmi rad, ak by Timmy u nas ukoncil karieru, Timmy bol a bude mojim najoblubenejsim brankarom (podobne zafixovaneho mam snad len Toma Barrassa) aj keby sa rozhodol on, ci samotne vedenie, ze nastal cas na zmenu....v nasledujucej sezone by to Timmy za nas este mohol odohrat, aj keby sa mohlo stat, ze väcsiu zapasovu porciu uz bude dostavat Tuukka....kedze vsak po skonceni sezony 2013/14 bude Timmy UFA, sumy o jeho moznom prestupe sa budu mnozit....nemyslim si, ze sa Timmy uspokoji s poziciou 2jky, lebo aj po skonceni Bruins sezony 2013/14, bude mat urcite ambicie pôsobit ako brankarska 1tka ktorehokolvek ineho timu a o tom, ze bude o neho zaujem, nepochybujem.....je to sutazivy typ brankara, podobne ako Tuukka a prist o Raskyho by bolo prilis velkym luxusom (tobôz, ak sme ho od listkov ziskali za Raycrofta :hehe: podobne, ako definitivne odpratat Timmyho na poziciu 2jky.....(Anton Chudobin idealny ako buduca 2jecka)
1.tretina proti predatorom ukazala, ze ak sa zamaka od prvej sekundy zapasu, ide to :thumbsup: strelecka prevaha v pomere 16:6 a co sme nevytazili z 2 presiloviek, to sme vytazili z oslabovky
March si v obranom pasme NAS spravil kolotoc, v ramci gratis akcie na nom povozil zadakov hosti, ked ho to uz prestalo bavit, nasiel nakorculujuceho partaka z lajny Bergyho, ktory cele kolotocove predstavenie ukoncil golovkou :good:

26:13 stats po II.tretine, v ktorej vsak NAS vytazil z minima maximum....jedina presilovkova trefa (ne)tecovana?) hosti znamenala vyrovnanie :roll:

snad to v tej zaverecnej zlomime, sance ake mame treba premienat, lebo staci jeden brejk, ci vyuzita presilovka hosti a zostanu nam oci pre plac
cepi píše:
Kaleta :hehe: odplata od Z chutila :cookies:
dvouminutový trest pro Čáru indeed :cookies:
// stalo to aj za tie 2 minuty c. :cookies:
uff uff uff

hostia môzu byt aj s bodom maximalne spokojni....ale tak hra sa na efektivitu a ked neskorujeme z x.y sanci tak nam treba, ale aspon ten Loochov gol v zavere nas vykupil....odchadzat z tohto zapasu bez bodu :sisi:

by ma zaujimalo, kde bola nasa obrana pri 2 a 3 gole :dup: a Timmy mal daleko od vykonu Rinneho....aspon pri tej Eratovej sanci v OT nas podrzal, ale mimo Marchyho sance par sekund pred koncom predlzenia, vyznelo nase predlzenie dost tragiko_komicky....v najazdoch som veril, ze ich zlomime.....sikovne rucicky Tylera a Bergyho :moj: rozhodli o dôlezitom a zasluzenom vitazstve
cepi píše:
cepi píše:[li]Horty to dnes po 1x skusal na lade...samozrejme, bez akehokolvek kontaktu....jeho navrat do zostavy je vo hviezdach[/li]
nevyslo to, Hortyho stale trapi postsyndrom....a to ho este odrovna hrac, ktory si to môze rozdavat akurat tak na farme... Sestito :serus:

Rasky nechce stravit karieru na lavicke :arrow: http://translate.google.com/translate?u ... =&ie=UTF-8" onclick="window.open(this.href);return false;

necudujem sa mu, no Timmy za to nemôze :ja_neviem: Raskymu u nas po skoncrni sezony konci zmluva, nastastie ho mame podchyteneho ako RFA, Timmy momentalne riesi 5.000, po skonceni tejto sezony poklesne na 3.000 a po nej UFA

prepodkladam, ze sa s Tuukkom dohodneme a co sa tyka platoveho porovnania, finacne misky vah sa preklopia na Raskyho stranu a to bude signalom, ze jeho cas, stat sa nasou 1tkou sa nezadrzatelne blizi...bol by som velmi rad, ak by Timmy u nas ukoncil karieru, Timmy bol a bude mojim najoblubenejsim brankarom (podobne zafixovaneho mam snad len Toma Barrassa) aj keby sa rozhodol on, ci samotne vedenie, ze nastal cas na zmenu....v nasledujucej sezone by to Timmy za nas este mohol odohrat, aj keby sa mohlo stat, ze väcsiu zapasovu porciu uz bude dostavat Tuukka....kedze vsak po skonceni sezony 2013/14 bude Timmy UFA, sumy o jeho moznom prestupe sa budu mnozit....nemyslim si, ze sa Timmy uspokoji s poziciou 2jky, lebo aj po skonceni Bruins sezony 2013/14, bude mat urcite ambicie pôsobit ako brankarska 1tka ktorehokolvek ineho timu a o tom, ze bude o neho zaujem, nepochybujem.....je to sutazivy typ brankara, podobne ako Tuukka a prist o Raskyho by bolo prilis velkym luxusom (tobôz, ak sme ho od listkov ziskali za Raycrofta :hehe: podobne, ako definitivne odpratat Timmyho na poziciu 2jky.....(Anton Chudobin idealny ako buduca 2jecka)
Bude zajímavé sledovat vaší brankářskou situaci, vidím to podobně jako ty, tzn. že Rask bude dostávat čím dál tím více příležitostí s koncem Thomasovy smlouvy. Pokud bude Thomas chtít chytat i po skončení platnosti, tak to bude zajímavé. Jsem zvědav.
Ve středu Vás rozbijem a Carey vás vychytá :wink:
Parda píše:Ve středu Vás rozbijem a Carey vás vychytá :wink:
beriem ta za slovo :-P
cepi píše:ale aspon ten Loochov gol v zavere nas vykupil....
Miiilan Luciiic :cool:

za svoj :good: vykon bol Looch odmeneny, tradicne zamakala nasa 1.lajna, Krejciho formacia na cele so samotnym Davidom sa ocividne trapi, ale podstatne je vitazstvo, po dobrom vykone, facka od Sabres padla na macko pôdu a najblizsie na nas caka este väcsia vyzva, v podobe Rags...
David Krejci

Oct
7 games 1 point

Nov
13 games 12 points

Dec
12 games 10 points

Jan
13 games 16 points

Feb
5 games 0 points

Davidovi to ocividne nereze v 3.lajne, resp. so spoluhracmi v nej pôsobiacich - Pouliot / Caron...potom co Horty vypadol na neurcito, sa rozpadla dobre fungujuca lajna Looch - Krech - Horty, po boku Pouliot - Caron je to take nemastne neslane a skôr sa tam hodi Kelly, ktory riesil 2.lajnu po boku Looch - Pevs.....proti Rags preto nastane zmena a do 2.lajny sa presuva David, co by mohlo pomôct tak timu, ako aj jemu samotnemu
cepi píše:
Parda píše:Ve středu Vás rozbijem a Carey vás vychytá :wink:
beriem ta za slovo :-P
Super :D
cepi píše:Davidovi to ocividne nereze v 3.lajne
V tomto mam odlisny nazor, David ma nestabilne vykony a prave preto sa prepadol do 3.utoku- utok Lucic-Krejci-Peverley bol neviditelny... teraz ked je tam Kelly tak je to o cosi lepsie... samozrejme suhlasim ze center 3.utoku je tam ako za trest lebo ci Hamill alebo Caron su "stratene pripady" a nevahal by som ani sekundu s ich vymenou plus draft picks za nejakeho slusneho skuseneho hraca (hoci aj len na zbytok sezony bez predlzenia zmluvy).

Inak GM spravil zaujimave tahy ked poslal Kampfera na farmu, vraj aby mal zapasovy rytmus (ale spomina sa aj moznost jeho vymeny) a povolal Bodnarchuk-a do obrany a Hennessy-ho do utoku.
v Davidovom pripade, som poukazoval presne na to, ze v tej 3.lajne "zakrpatie" a logicky bude v 0 bodovacich cislach....
z topicu CBL
PainKiller píše:Mimo to se včera na twitteru trochu spekulovalo o zájmu Bostonu. Ti by mohli udělat výměnu něco ve smyslu: Nash+Mason for Krejci+Rask.
:hahano: uprimne, u Krejciho by som 2x prekvapeny nebol, od buducej sezony a nasledujuce 3 roky ma riesit 5.250 :psst:
ale co tam robi Rask :giggle: ani nahodou :nono: hadam nemame tak :sisi: GM, ako tomu bolo v pripade TOR (Raycroft - Rask)

cepi píše:Johnyho nezatracujem, patri medzi mojich oblubenych zadakov, ani jemu to sice niekedy nejde, ale dokazem mu odpustit :)
a mame ho na dalsie 3 roky :jupi: pre tuto sezonu mu bezi kontrakt v hodnote 2.000, po sezone blikal ako UFA, tento status je uz ale minulostou a za :thumbsup: 3.360 za sezonu, ho mame na dalsie 3 sezony :jupi: zmluva navyse obsahuje no-trade klauzulu
Chia spomenul, ze na trhu volnych hracov by dostal podla vsetkeho financne lukrativnejsiu ponuku, ale Johny chcel zostat u Bruins :moj: JB :cinka:
:roll: skore rozdielom triedy zdaleka nezodpoveda tomu, co sa riesilo na lade....ak su Rags takto nechutne efektivni v prevaznej casti zapasov, nemozno sa cudovat tomu, kde su....a ak k tomu pripocitame faktor Henrik....Vezina mu môze byt odovzdana uz teraz

v 1.tretine, sa hostia este ako tak dostavali do hry, vytvorili si 2 golove vedenie...a prsty v tom mal namocene nas C...uvodny gol sme inkasovali pri jeho vyluceni, druhy si pridal vlastny a v II.tretine z 173% golovky odstellil tak akurat Henrikovu hlavu...

od II.tretiny to bol suboj proti Henrikovi, lebo hostia sa po zvysok zapasu pomaly nedostavali do nasho obranneho pasma, ale hrali to umne no...v II.tretine bol pomer striel 14:5, v III. 18:3....a to sme za cely cas riesili jedinu presilovku...

chalani makali, az na tu utrapenu koncovku (na nej treba jednozacne popracovat!) im nie je co vycitat, ide sa dalej, dnes proti Habs :moj:
Trapime sa az je tazko na tie zapasy pozerat... Strelecku prevahu sme mali ale treba uznat ze do stavu 0:3 bola vacsina striel zo vzdialenosti ktore chytaju aj podpriemerni brankari.

Pozitivum je ze Krejci sa konecne zacal zlepsovat no ten 3.utok je otrasny... Lutujem Kelly-ho... ja byt trenerom tak dnes urcite poslem na tribunu Carona a 1000% Corva. Ten coho sa dotkne tak je pruser a jeho strely idu bud vedla alebo su len na vylepsenie statistik superov.
Tak únorová výsledková houpačka pokračuje, chtělo by to udělat nějako 3-4 vítěznou šňůru.
Zdeno pěkná mazbička před vyrovnávajícím gólem :D , ale to se prostě stane.
Nakonec nám Tylerova šikovnost druhý bod zajistila, pustit Habs bod nás nemusí vůbec bolet :-P

Jsem zvědavej koho Chia , protože prostě jednoho beka a jednoho forwarda potřebujeme :nervy2:
Kower píše:Trapime sa az je tazko na tie zapasy pozerat... Strelecku prevahu sme mali ale treba uznat ze do stavu 0:3 bola vacsina striel zo vzdialenosti ktore chytaju aj podpriemerni brankari.

Pozitivum je ze Krejci sa konecne zacal zlepsovat no ten 3.utok je otrasny... Lutujem Kelly-ho... ja byt trenerom tak dnes urcite poslem na tribunu Carona a 1000% Corva. Ten coho sa dotkne tak je pruser a jeho strely idu bud vedla alebo su len na vylepsenie statistik superov.
Souhlasím s Corvem, navíc mi přijde že táhne dolů i Seidenberga. V přesilovce pořád střílí, ale bránu netrefí.
Obrázek

fufufuuu, sme si vydychli :) stratit 2 golove vedenie :nono: ani dnes nebol Z v pohode, krizna prihravka cez stred klziska, za to byvaju vykricani uz aj ziaci....dnes to mal Z dost tazke a aj ta situacia, ked ho Pleky nechtiac nastrelil a Habs fanusikovia? z toho saleli :thumbsdown:

"Je to suvast hokeja, trafia vas hokejkou, pukom, potom vas zosiju, ale sklamala ma reakcia obecenstva. Nema to nic spolocne so sportom, nech sa uz stalo cokolvek predtym vo vztahu nasich timov. Nemôzem vsak ovplyvnit odozvy z publika,"

V satni si ho vzal do opatery lekar Bruins David Mulder, na tvari slovenskeho obrancu pribudlo niekolko stehov. "Mohlo to byt lepsie, aj horsie," dodal Chara, ktory ocenil starostlivost Tomasa Plekanca. "Sledoval so znepokojenim, ako som dopadol a spytal sa, ci som v poriadku. Bolo to pekne sportové gesto. Viackrat som už dostal pukom do tvare, ale ked vsa trafí do brady, je to nieco specialne. Akoby vas zrazili na zem."

Pleky :thumbsup:

ten bod navyse potesil a visel uz davnejsie vo vzduchu, pocas OT sme to mohli zo 2-3x rozhodnut, bud v konciacej sa presilovka 4:3, minutu pred koncom Marchyho zrdka, ale v samostanych najazdoch som nasim veril :yes: Timmy nam vychytal 5 zapasovych najazdov z 5....proti najazdu MaxPac :good: David ako prvy z nasich mal opät smolu, nastrelil tycku, no na Tylera je spolah :moj: pripraveny Bergy uz nebol potrebny

nas 2 gol, ktoy vsietil byvaly hrac Habs :respect:

Som spokojny ze mame 2 body ale najviac ma trapia obavy o stav Peverley-ho kolena... zakrok Gilla ostal rozhodcami nepovsimnuty co vzhladom k ich otrasnemu vykonu pocas celeho zapasu nebolo prekvapive

Gill tak vysunul svoje koleno aby zasiahol Peverleyho ze mu skoro pukli trenirky v rozkroku...

Myslim ze je svetovym unikatom ked pocas jednej sekvencie v zapase rozhodcovia vylucili hracov na oboch stranach za golie interference...

takisto som zvedavy ako posudi "slepa ruka spravodlivosti" clipping Marchanda na konci 2. tretiny... vzhladom k precedensom ked Shanabanana nechal nepovsimnute zakroky po ktorych sa hrac nezranil by to Marchy mohol ustat bez suspendacie ale vzhladom k jeho nedavnej historii s podobnym kuskom ho moze velmi lahko opat cakat pohlad na 1-2 zapasy z tribuny.

Včera velká škoda pro nás toho ztraceného zápasu, protože zhruba od půlky zápasu jste nehráli vůbec nic a třetí třetina, to bylo de facto na jednu branku... Tohle je pro nás jednoznačně ztracený bod, můžete být rádi, že naše koncovka je taková, jaká je - tedy špatná :-( . Jinak jste ve třetí dostali minimálně o dva góly více a nebylo co řešit. Bohužel se tak nestalo a v prodloužení už jsme se zase naopak nedostali k ničemu my, i díky té přesilovce na začátku. No a nájezdy byly jasný už předem, ty prostě a jednoduše neumíme.
Co mě ale potěšilo a překvapilo, to byl z naší strany dost agresivní styl hry a bylo vidět, jak s tímhle jinak vaším stylem hry měli Bruins obrovské problémy a nevěděli, co mají hrát. Jak říkám, dvojnásobná škoda, že jsme to nedotáhli v normální hrací době k dvěma bodům - i když by nám v téhle fázi stejně asi už k ničemu nebyly... :-( .
Kower píše:Som spokojny...
Marchand je zákeřné prase, že to musím říct takhle :bitka3: . Takhle idiotsky se včera sklonil několikrát a takové zákroky nevěstí nikdy nic dobrého a jsou zralé na otřes mozku, proti kterým liga bojuje. Měl by dostat pořádnou suspendaci, aby se vzpamatoval, ale k tomu dojde, až třeba někomu udělá otřes mozku a bude na světě třeba další Savard :thumbsdown:

Zápas hezky shrnul habs, použili jsme proti vám vaše zbraně, jen ne tak účinně jako suckers. Byli jste zralí na porážku, ale bohužel. Chára neměl vyloženě den, což mě potěšilo při Colově gólu :klobuk_dole:
A naše musím velice pochválit za třetí třetinu, protože v těch máme letos přesně opačnou stats, než abychom otáčeli zápasy :good:
prehravali ste o 2 goly, tak ste museli zamakat, nemali ste co stratit, my sme navyse mali v nohach zapas s Rags, takze ku koncu sme logicky odchadzali, aj vdaka vasej fyzickej hre...za to pochvala pre vas :)
kazdopadne, do hry vas vratila brutalna hrubka od Z, potom som si vyslovene zelal OT, resp. najazdy :please: kde to uz bola jasna zalezitost :jj:
To jo, ale my vám zase darovali první gól, resp. Gill daroval svou "trojitou" chybou. Namazal, clonil a ještě tečnul :hroza:
Ke konci a v OT jste ale ožili, možná i díky přesilovce, takže si nemyslím, že by zaúřadovala únava.
Nájezdy my neumíme, to je prostě fakt, stats 2-8 hovoří za vše :evil:
Naše fyzická hra mi ale dělala velkou radost, hit Emelina na Thortona... :respekt:
Přeju mnohem raději vám konferenční výhru než suckers, tak makejte... A víc šancí Raskovi!
tu unavu som mal na mysli v tej zaverecnej tretine, pri hre 5 na 5, v predlzeni, tam sme sa zviezli este na tej presilovke a v OT uz ide kazdy aj cez pripadnu unavu
ale nechcel by som sa samozrejme vyhovarat na unavu, vy ste proste zabrali, zamakali, tak ako sa pri stahovani naskoku patri
k Raskovi, nebol som prekvapeny, ze proti vam chytal Timmy, mali sme 2 zapasy proti narocnym superom Rags - Habs a Timmy, ako nasa 1tka dostal prilezitost v oboch...ak by sme riesili 2 zapasy vslede proti nym superom, papierovo slabsim, Rasky by sancu dostal....kazdopadne, Timmy nas proti vam vyrazne podrzal, o najazdoch nevraviac, takze to bola :thumbsup: volba
Jasne, je to možné.
Náš výkon v třetí třetině byl obdivuhodný z toho důvodu, že my máme letos "ve zvyku" třetí třetiny vypouštět a naopak o vedení přicházet než ho dohánět, snad to vyjde v dalších zápasech.

Ty Thomase bereš jako jasnou jedničku nasazovanou proti silným soupeřům, což mě trošku překvapuje. Ano, je neporovnatelně zkušenější a vyhrál vám :cup: , ale Rask podle mě letos dozrál a je Thomasovy rovnocenným soupeřem, jestli se to dá tahle nazvat. Měl by dostat určitě víc šancí a jsem hodně zvědav, jak se vaše situace v brankovišti bude vyvíjet příští rok. Rask je hotový golman a určitě mu 30 zápasů ročně nestačí a to nemluvím o PO, kde si asi nezachytá skoro vůbec.
Timmy - Tuukka som sa o tom podrobnejsie vyjadril par prispevkov vyssie, ale momentalne nemame najmensi dôvod pochybovat o Timmyho kvalitach, ak by sme ho nedajboze stratili a v PO by dostaval prilezitost Tuukka, nemyslim si, ze by nas podrzal tak, ako Timmy....nasledujuca sezona uz bude urcite o inom, teda za predpokladu, ze obaja brankari s nami zostanu, teda mam na mysli najmä Raska....Rask to dal uz aj verejne na znamost, ze nechce zostat v Timmyho tieni a chce chytat ako 1tka, ako hotovy branklar na to urcite ma, tak hadam to zriesime k jeho i nasej spokojnosti :yes:
yJo to je určitě super, že máte dvojku, která dokáže jedničku rovnocenně zastoupit, kdyby se něco stalo.
Jak jsem řekl, tak jsem hodně zvědavý jak to dopadne. Vedení jasně odmítlo trejd Thomase, o nějž měly zájem Hawks a snad nejste tak blbí, aby jste pustili vycházející brankářskou hvězdu, takže to budete muset udělat nějak kompromisně do doby, než Thomas skončí (což ale nikdo neví kdy to bude že).
Parda píše:takže to budete muset udělat nějak kompromisně do doby, než Thomas skončí (což ale nikdo neví kdy to bude že).
no je to to :x Timmy vyzera byt ako vino, cim starsi, tym kvalitnejsi :) urcite este nema v plane kryt niekomu chrbat, ak sa citi na to, byt tou 1tkou....v tomto pripade ale plati, ze prave Rask by mal byt Timmyho nastupcom, brankarske roky ale ubiehaju a Raskova trpezlivost ma logicky svoje hranice....podla vsetkeho sa to v buducej sezone dost vyrazne prehodi a ak bude moznost Timmyho posunut do ineho timu, kde bude mat "garantovany" post 1tky, bude moznost trejdu urcite aktualna, tobôz, ak po sezone 2012/13 riesi UFA samozrejme, ze by som bol najradsej, ak by Timmy u nas zotrval na vecne veky, o tom bez akejkolvek diskusie :)

ale to uz predbieham, RFA Raska este podpisaneho nemame, tot priorita numero uno
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Selly8
1998 NAGANO