Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Kde ty zakroky porovnavam?? Priznal jsem Davvymu jeho pravdu, jen jsem dodal, ze to nebylo vcera vsechno tak jednoduche a soupnul jsem tu moment, kterej vyrazne ovlivnil zapas. Na nic se neztezuju, Isles meli svych (v nekterych pripadech kontroverznich) PP sanci dost, ale vzhledem k tomu co o zapasu rozhodlo a jakej byl vysledek, tak si myslim ze Davvy nemel duvod tu jednostranne rozebirat jeden verdikt z poloviny zapasu, kterej nakonec nemel zadnej vliv na vysledek. A nemyslim, ze bych napsal neco natolik strasnyho, aby prisla tahle reakce.. Tesim se na nase 2 pristi vzajemne zapasymegaton píše: to opravdu chces porovnavat oba zakroky?v pripade zakroku na Giontu se faul piskat mohl (co ja vim, hrubost, boarding) mozna nemel,to je na posouzeni rozhodcich, ale v pripade "faulu" Larssona? to si fakt delas prdel...
Jezismarja, kdyz jste tak procitliveli, tak se jeste jednou podivejte na to jak jsem svuj prispevek podal.. Nebyl to zadnej tvrdej utok. V prvni rade tam vyjadruju souhlas s tim co Davvy napsal. Jediny co jsem chtel dodat bylo to, ze verdikty v tom zapase vubec nebyly jednostranne (jak by se mozna puvodne pro nezainteresovanou osobu mohlo zdat). Mrzi mne to, ale v konecnem uctovani o vysledku podstatne rozhodl prave nesmyslnej call na Straita, ja tam proste vidim krystalove cistej hit
Taky nevyplakavam, neobvinuju, jen jsem vam tu dal jeden pohled z druhe strany. Taky jsem priznal, ze vzhledem na predchozi prubeh ten call na Straita jsem schopen castecne pochopit a ze Isles sve PP moznosti meli. To aby se tu clovek bal neco napsat (asi je fakt dobre, ze jsem se uz tradicne po nasem vzajemnym zapase radeji zdrzel komentare do topicu).
vyhra nad rangers
super zapas konecne, pre mna v tejto sezone najzaujimavejsi. v zostave nastala len jedna zmena a to ze si henrique a zajac vymenili pozicie a hned to bolo poznat. druhy utok elias-henrique-clarkson dominoval a zariadil vsetky 3 goly. elias 3a, clarkie 2+1- predviedol ako ma rad rangers, lepsie ako v reklame- http://vimeo.com/52907845" onclick="window.open(this.href);return false; . dolezita a zlomova bola 1 tretina. hned na zaciatku nas adam poslal do vedenia po 5 minutach, clarkie to v jej poslednej minute zaklincoval, ked vyuzil nashovo tancovanie okolo puku medzi kruhmi. neda sa nespomenut ze sme v 1. tretine ubranili 8 minut presilovky a v celom zapase este o jednu pp viac. po tejto tretine som nepochyboval ze to vyhrame. v druhej a tretej tretine nas rangers chvilami riadne zatlacili, ale oplacali sme im to rovnakou mincou a navyse rychlymi protiutokmi.pri nich to nasi hraci chceli davat asi do prazdnej, lebo velakrat hrac z dobrej pozicie nestrielal,ale zbytocne nahraval.strasne vela krat. bolo vidno ze sa bavili. dufam ze ilja je ok. bud je vyzmykany(tak ako sa mu to stalo minulu sezonu cely november,alebo horsie, ze je to znovu chrbat).kazdopadne si myslim ze by nemal mat toi 24 minut. ostatni hraci mali dobry zapas neda sa spomenut len jeden,ale vypichnem giontu.butler zatial vyzera ako naj riesenie zo skusanych hracov. v obrane sme zblokovali vela striel, nedovolovali sme dorazky a pri odrazoch sme mali aj trochu stasie. co preslo na branu spolahlivo kryl marty, alebo to zakoncoval nash. brodeur sa zas hecol a bol nepriestrelny, predviedol zo 2 highlight zakroky. inak pozeral som na nova sporte, klasicky mnozstvo breptov a narozpravanych nezmyslov, ale naj bolo ked v druhej tretine komentator v sanciach giontu 2x vypustil zo seba, ze gointaa
to je jasné, že by nemal hrať toľko, hrajeme skrátenú sezónu a my sme mu rezali na každý zápas takmer po polhodinu....myslím, že PDB by ho do PK nemusel dávať a tak isto nech pustí na PP na modrú aj Larssona nemusí tam byť furt on keď mu to nejde.......no a ešte sa vyjadrím k barchovi opäť to je škoda aj tých 5 minút necelých čo dostáva, keď si predstavím, že miesto neho tam mohol byť sýkora alebo možno príde nový útočník (trejd) za tallindera a trochu ma mrzí Tedenby tomu chlapcovi fakt fandím, ale on sa najsamprv musí naučiť urobiť zo svojej neývhody (výška/váha), výhodu tak ako Giontovci alebo St. Louis z tampy verím, že nato má! ináč Lou by sa mal s podpisom clarkieho poponáhľaťdunim píše:dufam ze ilja je ok. bud je vyzmykany(tak ako sa mu to stalo minulu sezonu cely november,alebo horsie, ze je to znovu chrbat).kazdopadne si myslim ze by nemal mat toi 24 minut.
plus minule tu niekto spomínal, že so stars máme dobré vzťahy a oni teoreticky budú potrebovať obrancu, tak morrowa nech si teda nechajú toje ich legenda, benna už stihli podpísať dobre je ich, ale kedže už tú taký kamaráti urobíme švédsku výmenu v podaní tallinder+tedenby(
Pro zacatek. Muj komentar vuci Atlantikovi a obvzlaste Andymu, lze považovat za mirne ofenzivni, pokud to tak brali, nebo se citili dotceni, tak se za to omlouvam. Ale kratce se k tomu vratim. Dam za pravdu Getzovi, ze do souvislosti dal dva odlisne zakroky prave atlantik a podobnou (mozna mirnejsi) reakci musel cekat.
Jinak nevim, nevim, ale ocekavat nekoho na urovni Erikssona za talindera + tedyho je moc. Kulemin je mozny, ale asi by zminovany balicek nestacil. Je potreba se divat smerem na zapad, kde se dost tymu potyka s (akutnim) nedostatkem obrancu a naopak prebytkem utocniku (min, dal, la, det, mozna stl)
Jinak nevim, nevim, ale ocekavat nekoho na urovni Erikssona za talindera + tedyho je moc. Kulemin je mozny, ale asi by zminovany balicek nestacil. Je potreba se divat smerem na zapad, kde se dost tymu potyka s (akutnim) nedostatkem obrancu a naopak prebytkem utocniku (min, dal, la, det, mozna stl)
tak urobil som si menší náhľad, že kto je potenciálny za tallindera možno aj teddyho
MIN-tu mi vychádza len setegocuhi,
DAL-morrow, ale toho pochybujem, že si dajú
LAK-gagne, penner, brown?
DET-žeby fillipula? ale tomu neverím
STL-pred nedávnom vzali reddena takže už by asi nemali záujem
napadol ma potom ešte hráč, ktorý by nám podľa mňa pasoval do našej hry a tým je Ryan z ANA, ale to už je veľké fantasty, či?
LAK-gagne, penner, brown?
STL-pred nedávnom vzali reddena takže už by asi nemali záujem
napadol ma potom ešte hráč, ktorý by nám podľa mňa pasoval do našej hry a tým je Ryan z ANA, ale to už je veľké fantasty, či?
ja by som skúsil Jamesa Neala z PittsburghuDavvy píše:tak urobil som si menší náhľad, že kto je potenciálny za tallindera možno aj teddyho
LAK-gagne, penner, brown?![]()
proc ne? treba nam na cestu pribali NiskanenaJoe S. píše:ja by som skúsil Jamesa Neala z PittsburghuDavvy píše:tak urobil som si menší náhľad, že kto je potenciálny za tallindera možno aj teddyho
LAK-gagne, penner, brown?![]()
ty radšej sksú čítať resp. pozerať sa poriadneJoe S. píše: ja by som skúsil Jamesa Neala z Pittsburghu
bez trejdu a bez zranení by som JA našu ideálnu zostavu videl tak nejak:
henrique-zajac-kovy
zubrus-eliáš-clarky
carter-gionta-bernier
tedenby-josefson-butler
salvador-larsson
volchenkov-židla
greene-fayne/tallinder
loktionov..posila ako posila..na centri mame podpisaneho zajaca, s henriqueom sa rata tiez na centra(podla deboera), k tomu gionta podpisany aj na buducu sezonu a josefson, ktory bude rfa. (ak bude henrique na centri tak eliasa ratam ako lw, plus aj zubrus vie zahrat na c). loktionov nie je pre prvy tim-nie je tam pren miesto(jedine ak josefson na kridlo). na farme to s centrami nie je bohvie co( sestito, zalewski, zajacovci atd). zas ale pochybujem ze by obetoval 5 kolo draftu za hraca na polsezonu pre farmu. podla mna je v plane nejaky trejd. teraz sa nuka ze do balicku by mohol ist na trejd josefson(mozno si lou otvoril prave tuto moznost na vyjednavanie). obranca(tallinder)+josefson+draft, to uz by mohla byt zaujimava protihodnota
len teraz rozmyslam, ktory tim potrebuje obrancu, tretieho centra a ma postradatelne kridlo.. samozrejme to vsetko moze byt uplne inak
No takže situácia sa výrazne zmenila a Matteau dnes "asi" nastúpi v prvom útoku vedľa kovyho a travisa. Neviem či sa radovať alebo opačne, ale ja by som ho poslal radšej ku juniorom naspäť predsa len má ešte čas, vyššie by som posunul Butlera a do štrvtej lajny by som povolal Teddyho. Snáď Lou vie čo robí aj keď sa začínajú objavovať špekulácie, že Matteau predsa len nastúpiť nemusí a v útoku bude hrať Harrold...
Hrali sme dobre, boli sme lepší takže super 2 body, ale nedá mi nenapísať opäť jednu vec. Po dvojnásobnom využití presilovký 5on3 za stavu 4:1 pre devs, sme ešte dohrávali jednu klasickú presilovku. No a celú presilovku chalani zahrali super tú 5on3 paráda tam sme rozhodli zápas, ale po tom prišla na ľad na tú 5on4 nová formácia no, ale kovy tam bol zasa. To už sa PDB fakt bojí hrať PP bez neho alebo je vážne až taký nepostrádateľný za takmer už rozhodnutého stavu
Kľudne tam mohol prenechať miesto na tú minútku iným a toto sa nestalo po 1x v sezóne to sa robí furt. Ináč pri záverečnej hre bez brankára sme veľa vymýšľali nahrávali len aby to tam dal ten druhý. Ok patty to chcel dať clarkymu nech si strelí on gól, henrique neviem čo tam vymýšľal a kovy detto. Ale s výkonom som spokojný teraz nás čaká doma pens takže im treba vrátiť porážku. Hej a ešte nech tam zavolajú niekoho miesto toho Barcha to je strata času zakaždým, najlepšie Loktionov alebo Teddy
Zubie pry mozna dlouhodobeji zranenej se zady, coz jen tlaci na to abychom nekoho privedli. Motak asi neni odpoved pro prvni lajnu, umim si ho predstavit misto Barche s JJ a Butlerem. Minny teda nesleduju, ale Setu je udajne blizko k HS a trejd za Tallindera se primo nabizi, je fakt, ze je to dalsi pravak ale ja bych to s nim i pres bidnou produktivitu docela risknul. Zidleho trejd nam vysel, tak proc to nezopakovat...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé