Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

megaton píše: Treba takovymu Detroitu se marodka rozrusta a ocekaval bych, ze to budou chtit resit. Co by nas stal takovej Filipula? Greene +?
Za Tallindera alebo Greeneho by si chcel dostať Valtteriho Filppulu ? :D Dobre, a teraz vážne :D Detroit potrebuje obrancu, ale žiadne Tallindery, Greeny ani nič podobné. Nadpriemerný bek Kronwallovej úrovne, možno aj lepší. A takého v NJD nenájdeme, ale Adama Larssona bych chcel :D
Pasha píše: ale Adama Larssona bych chcel :D
Larssona by som ti pustil možno tak za Datsyuka a Zetterberga, MOŽNO :lol:
K zápasu, skomplikovali sme si to zbytočne sami keď sme začali hrať ležérne, ale ináč tam bolo dosť šancí na zaklincovanie súpera najmä Josefson a Gionta včera obidvaja skvelý výkon. Obrana hrala dobre, ale trvalé miesto pre Larssona musíme nájsť inač to nejde a mrzí ma Tedenby nastúpil síce v 1. lajne vedľa Kovyho, ale s ice timeom pod 9 min. na zápas toho veľa neukáže. Pravdepodobne si pod PDB nezahrá vôbec poriadne :-( veľká škoda
Pasha píše:
megaton píše: Treba takovymu Detroitu se marodka rozrusta a ocekaval bych, ze to budou chtit resit. Co by nas stal takovej Filipula? Greene +?
Za Tallindera alebo Greeneho by si chcel dostať Valtteriho Filppulu ? :D Dobre, a teraz vážne :D Detroit potrebuje obrancu, ale žiadne Tallindery, Greeny ani nič podobné. Nadpriemerný bek Kronwallovej úrovne, možno aj lepší. A takého v NJD nenájdeme, ale Adama Larssona bych chcel :D
Tak za prve, Greene neni prumernej bek :D, za druhe, je tam to plus, tedy je jasne, ze by to chtelo nekoho/neco prihodit. za treti, Greene ma smlouvu jeste na tri roky, narozdil od Filippuli, kterej je po sezone UFA.

K zapasu, zacatek spatnej, na tom se musi zapracovat, nelze prvnich deset minut koukat a klouzat se tam jak na rybniku. jeste ze mame Martyho ve forme z PO. zbytek prvni a cela druha tretina dobra, co se stalo ve treti tretine bylo k nasrani. Washington si nezaslouzil ani bod a kdyby sme tenhle zapas prohrali, byl bych snad jeste ted nasranej. Za zminku stoji PK, ta se zda funguje dobre narozdil od PP ikdyz nejake slibne naznaky byly. Koho bych rad vyzdvyhl je Josefson, odpocatku verim, ze pokud zustane zdrav ma v sobe velky potencial, skoda ze nedal gol, sanci mel dost. Teddy a Motak jsou podle me na odchodu do nizsich lig, pokud v nasledujicih dvou zapasech nepredvedou neco extra. Ocekavam, podpis Darche a mozna i povolani Butlera. Nasi gooni jsou uplne na nic. Barch je jeste marnejsi nez CamJan, nechapu co tam delaj. Myslim ze vedle Darche bychom potrebovali jeste dalsi hrace. Precejen CBG lajna je dobrou ctvrtou nez prumernou treti. a asi nemusim pripominat ze odchodem Ponika, Sykory a zradce jsem prisli o dost.
Ale čo extra má Teddy predviesť keď je na ľade sotva 10 minút to je o ničom podľa mňa s ním PDB vôbec nepočíta. Barcha tam nechápem ani ja absolútne nwm čo to bol za podpis keď máme Janssena a asi sa podpíše Darche, ale to potom tiež veľmi nechápem prečo LL nedal ešte aspoň jeden rok Sýkorovi :slap: už aby sa vrátil Henrique náš nový Parise :clap:
Davvy píše:Pravdepodobne si pod PDB nezahrá vôbec poriadne :-( veľká škoda
a proč by měl hrát víc, když na to očividně nemá? je prostě strašně slabej, nemá na nhl fyzicky.
jeho trade value je bohužel nulová a tak si myslím že při návratu adama půjde zpět do ahl
Nemôžeš povedať, že je fyzicky natom strašne slabo. Napr. taký Gionta on svoju (ne)výhodu využíva oveľa lepšie ako Teddy take niečo by som od neho čakal, ale zatiaľ nič a už asi ani nič nebude
Teddy bohuzel vcerejsi sanci nevyuzil. Vypadal ztracene vedle Kovyho a Zajace, pokud ma hrat v top 6 nechal bych ho s Eliasem. Ale ja osobne mu moc neverim, stejne tak ani neverim v jeho budoucnost v organizaci.s predpokladanym nastupem Bouchera a Pietili bych rekl, ze ma posledni sanci/rok na to se prosadit. Pak bych ocekaval jeho navrat do evropy. trejd value je mala, ne li nulova. Mozna ho muzem prihodit k obranci v ocekavane vymene.
megaton píše:Mozna ho muzem prihodit k obranci v ocekavane vymene.
Poďme si trošku zafantazírovať :D E. Kane "že vraj" nechce hrať za Jets. Hneď ma napadla výmena s nami, ale jediné čo by od nás kto chcel je Larsson. Teda ak sa nemýlim menili by sme draftovú 4ku za draftovú 4ku. Tak kto by mal na toto guráž keby ste boli v koži GM devs :?: Larsson je náš diamant, ale ja by som váhal :scare:
tak teddy poslany na farmu, vraj niekto bude povolany (zrejme butler). lou sa k tomu perfektne vyjadril: “He’s trying so hard. He’s doing everything asked of him, but he’s trying so hard. He skates so fast. He’s just got to setttle down a little and go to Albany and have some success and get his game under control because he’s certainly a prospect. He’s still young. spravne rozhodnutie a nikto ho este nezatracuje :good:

co si myslite o matteauaovi? podla mna nepredviedol nic, cim by si miesto v time zasluzil. sice rozda par hitov a 2x za zapas vystrelí z nemoznej pozicie, ale nie je to viac ako dokazu jeho konkurenti na flek. do kombinacie v top utokoch zatial nevhodny, nevratil snad ani jednu nahravku a v 4tom by ho bola skoda. podla mna by mal byt poslany k juniorom, min rok tam mu prospeje. potom by bol podpisany darche predpokladam,alebo vymena obrancu za kridlo.(darche sa mi v montreale celkom pacil len si neviem spomenut ci to bolo minulu alebo predminulu sezonu, bohvie ako je na tom teraz)..

navrat henriquea sa blizi, co by nam malo pomoct aj ked tuto sezonu od neho zazraky necakam, na farme hral zle v tych 3 zapasoch co som videl plus zranenie. fakt by sa mi pacila vymena obrancu za kridlo cim skor. je par timov s problemom v obrane.. napr taky dallas ma v obrane len 3 skusenych obrancov a po podpise benna by sa nejake kridlo mohlo uvolnit. tu spominany morrow by bol paradny :roll: a urcite je viac takych timov co by s otvorenou narucou uvitali takeho tallindera.
A čo tak pokúsiť sa reštartovať kariéru nášmu bývalému picku N. Bergforsovi?! :D ale nie ja si najviac želám výmenu Tallinder k wild za Setegouchiho :frajer2:
Obrázek

Clarkie Marchandovi. :lol3:

Škoda prehry, ale bod z ľadu Bostonu (aj to po nájazdoch) beriem všetkými desiatimi.
clarkie :D k zapasu, bod z bostonu je dobry, podla vykonu zasluzeny, ale zamrzi ze nie su dva. nechat si strelit vyrovnavajuci gol 5 min pred koncom s timom co hra btb a po zlom striedani je proste nanic. miesto toho, aby sme ich dorazili v tretej tretine( 2x aj rozhodcovia pomohli k pp), sme si prehrali zapas. uz druhy zapas hrame bez prveho utoku.ako matteau mi je sympaticky a fandim mu, ale vyslovene nema na to hrat s takymi hracmi.v 4tej formacii by sa nestratil.(plus to co dokazoval v 1 tretine vo vlastnom obrannom pasme, robi oproti nemu z teddyho pozicne skveleho defenzivneho hraca). druhy utok zas najlepsi, nas jediny co nieco vymyslel. treti hral vyborne, kde konecne zahral carter a bernier vynikal, gio odohral svoju klasiku a je skvele ze nadviazal na svoje vykony z play off. z obrany sa mi paci kazdy zapas niekto iny, ako s celkom som spokojny, k mooseovi netreba slov :good: utok je to co potrebujeme zlepsit. hoci presadit sa v montreale a bostone je narocne pre kohokolvek. zatial nemam dobry pocit z presiloviek, ale na kritiku je skoro. len mi vadi preco maju vacsinu casu ilja so zidlickym vymenene strany :neviem: skoro som zabudol, matt andersom mal v 30r premieru v nhl. gratulacia. za svoju drinu bol odmeneny.(nemal by som ale namietky ak by to pri tom 1 starte ostalo).

narazil som na rozhovorx s louom, take kratke podla mna zaujimave tak tu su:
1.cast: http://video.tsn.ca/?dl=shows-otr/lates ... 8/clip/630" onclick="window.open(this.href);return false;
2.cast: http://video.tsn.ca/?dl=shows-otr/lates ... 1/clip/630" onclick="window.open(this.href);return false;
no nemaj rad toho chlapika :D
dunim píše:(nemal by som ale namietky ak by to pri tom 1 starte ostalo).
to ani ja, z AHL by to chcelo B. Butlera vyskúšať, ale aj tak to inak ako trejd nevidím stratili sme veľmi veľa gólov v podobe Pariseho, Sykyho a Ponyho a nenahradili sme ich prakticky ničím. Vráti sa síce Henrique, ale aj tak a k furt nehrajúcemu Larssonovi sa už ani nevyjadrujem. My to pomaly začína pripadať tak, že my aj keby sme brali z prvého miesta na drafte a vybrali by sme trebars Malkina tak by hneď šancu nedostal lebo by nato ešte nebol pripravený :slap: Dobre, že Hamilton už dávno hraje Chára si ho vychvaľuje a pri tom bol draftovaný v tom istom roku ako Adam :neviem:
Kratce k Motakovi. myslim ze to dunim vystihl presne. Nepredvedl nic co by nemohl delat Darche, plus Darche by mohl hrat PK a tim usetrit neco z TOI Kovymu. Je fakt, ze hrat by mohl, nevypada uplne ztracene a fyzicky taky staci, presto si myslim ze +/- 18 minut v juniorech ve vsech situacich mu da vic nez +/-8 minut v prvni a druhe tretine v NHL. podtrzeno secteno, radeji bych ho i vzhledem ke zkracene sezone a tim padem i zkracenemu roku z ELC videl v Q, ale ani by me neprekvapilo, kdyby zustal a snad by i mohl byt postupem casu produktivni.

Zapas s Bos jsem jeste nevidel ale je skoda ze jsme je opet nedali, na druhou stranu bod s mozna nejlepsim tymem na vychodu neni k zahozeni. Andersonovo povolani bylo hodne prekvapujici. Asi nejen ja jsem ocekaval Butlera v lajne s Josefsonem. Pravda je ze nam proste chybi dva az tri kvalitni hraci abychom byli kompletni. Henrique je blizko, ale nevim co cekat, precejen v AHL nezaril a po zraneni asi taky nebude v top forme. Ocekval bych ze ho vyzkousi nalevo s Kovym a Zajacem, popr na centru druhe lajny s tim, ze patty se vrati do prvni lajny.

osobne bych chtel videt neco jako

Elias - Zajac - Kovy
Zubrus - Henry -Clarkson (musim uznat, ze tem me velmi mile prekvapil, zda se mi ze dost zapracoval na brusleni a potvrzuje, ze lonska sezona nebyl ulet)
Darche/trade - Josefson -Butler/trade
Carter - Gio - Bernier (hlavne zadny goony)

Obrana hraje dobre a opravdu nelze vyzdvihnout jednotlivce, at uz ze by extra vynikali, nebo byli hodni stazeni. Pro Larssona se snad misto najde co nejdriv a trade s Dallasem se primo nabizi. Koukal jsem na par jejich zapasu a obranu by opravdu potrebovali zlepsit, navic s nima mame dlouhodobe dobre vztahy a GM Joe, zda se, se pokousi o zmenu kultury a jeden z poslednich ze stare gardy je prave Morrow. Jaka muze byt jeho hodnota? Tallinder by mohl stacit ne? uz za Langse nam dali malo :D
Obrázek
Uplne uchvatny, to se budete za bricha popadat..
Dnes mali debut obidvaja Adamovia a musím povedať, že si viedli veľmi slušne. Po chvíľke hry som si hovoril, že by bolo dobré dať Henriqua do prvej lajny vedľa kovyho a travisa a stalo sa :D Larsson hral tiež dobre, až na ten nešťastný moment, kde asi jemne ztečoval puk do brány, ale aj tak dobre, na našom prvom góle mal veľkú zásluhu, pochválil ho aj Chicho :wave: a ešte naša PP a PK bola včera otrasná a najmä k PP sa musím vyjadriť, nechápem čo tam Kovy hľadá celú presilovku a každú jednu a zbytočne ho preťažujeme keď hraje pol hodinu skoro každý zápas, nepoviem keby tam vešal jeden gól za druhým, ale takto len zaberá čas iným, ja by som sa nebál tam dať aj Larssona!
zapas s pittsburgom :bitka3: to bol hnus z nasej strany. pariky korculujuce za rucicky na verejnom maju vacsie nasadenie, ako vcera nas tim. individualne chyby sa kopia posledne zapasy, ale tie sa stanu, zanadavam si a ide sa dalej. ale ziadna snaha? neodpustitelne. to mam deja vu z z denveru z minulej sezony? lebo toto je horsie. nie colorado niekedy uprostred 82 zapasovej sezony, ale divizny rival v skratenej! a hlavne ma stve deboer, ja ho proste nemozem mat rad. uz zas zaciname stracat vedenie v zavere ako minulu sezonu(was,bos), nasadzovanie niektorych hracov v konkretnych situaciach je tiez prapodivne(oslabenie v predlzeni s montrealom,inkasovany gol, na lade josefson. zajac, zubrus na lavicke). tie jeho mixy utokov boli coraz zvlastnejsie az vcera rozbil aj to posledne co fungovalo. absolutne neviem nasledovat jeho myslienkove pochody, co chcel tym zlozenim dosiahnut(co tam po mne, ale clarkieho vyjadrenie naznacuje ze ani sami hraci nie). ze to skusal predtym s matteauom v 1. utoku, fajn. ze tam pocas zapasov potom pchal josefsona budis(je to pri mantinely nas najslabsi utocnik, fajnovy center, treba ho slahnut na kridlo, nech sa otlka v subojoch a forcekuje-v bostone sa o to pokusal v striedani prave ked sme dostali gol). henrique zacne na centri, chyti sa na kridle kde sa to az nukalo ho hodit do prvej formacie, da gol a dalsi zapas je zas na centri, zato nas najtvorivejsi center elias je hodeny na kridlo a kvoli tomu je rozbity, nas jediny v ofenzive fungujuci utok. si myslim ze henrique je na kridlo vhodnejsi ako na centra, pri tretom gole sa mi zda to bolo vidno, vo vlastnej tretine je v strede strateny, tam sa vychytil za branu mimo poziciu a ilja to tam potom dost chabo pokryl. do utoku tie nase pomiesane utoky nespravili nic,2 prihravky sme si nevymenili a ak sa nas hrac s pukom nejakou zahadou ocitol v okoli superovej modrej ciary, tak tam bol sam. a ako bonbonik klasicky deboer, pri prvom gole na lade malkin, z trestnej naskoci crosby a my tam mame barcha! (dufam ze bude ako janssen minulu sezonu branit 3 min pred koncom jednogoleve vedenia na prvy utok supera, nech je to kompletne). nechapem to. crosby odohra 20 minut, barch par a aj tak polku svojho casu stravi na lade proti cindy.
a crosbitch je kapitola sama o sebe. to je bu*erant na entú, co dokazoval. ze mne bolo luto jeho zranenia a toho co mohol uhrat 2 sezony dozadu :slap: on si to pyta. ked sa nepoucil jeho problem. ak bude takto pokracovat, tak som presvedceny ze sezonu nedohra..
Zatim odmitam panikarit. Klidne jsme mohli mit score 6-1-0, ale ten vcerejsi zapas byl hroznej. Doufam, ze dnes prijdou plni energie, protoze, vcera s ni setrlili. Kombinace utoku vskutku prapodivna a nevim, proc se nezkusil Henrique na LW s Kovym a Zajacem, vlastne vubec nechapu proc jsou rozdeleni. Dnes by mel nastoupit Butler videl bych to tak ze nastoupi s JJ a s Barchem, aby pak hral s kovym a JJ. Dalsi vec co mi nejde na rozum je proc v nahusteny sezone se nesetri s TOI Kovyho. Vcera asi nejen me pripadal nejak vyzdimanej. No uvidime jak dnes, pomalu se blizime k deseti zapasum a pak snad uz prijde dlouho ocekavany trejd, osobne bych nejradeji videl nekoho z dvojice Penner, Gagne. Myslim, ze bychom mohli ziskat nekoho kvalitniho, kdyz uvazime ze Ponik nas stal Sovu a 4th.
ja som presne nejaký taký zápas včera čakal, tajne som dúfal, žeby sme mohli uchmatnúť čo i len bod, ale my vonku na pens akosi nevieme......dnes si zasa myslím, že isles povzbudený poslednou výhrou nad nami budú dnes nepríjemným súperom a zasa to bude o gól.....a kovy akože neviem nejako poľavil jak keby nato sral :D
Tak, dnes sa vracia Fayne a sedí Tallinder, nie katastrofický Volchenkov... či za tým niečo hľadať... nevie nikto. :neviem:

:giggle: kto sa chce pobaviť.
dôležitá výhra proti isles, akože bol to zápas brankárov, ale aj tak sa mi náš útok veľmi nepáčil málo strieľame (gólov), najlepší od nás jednoznačne moooose podal neuveriteľný výkon! za tých 7 minút čo bol na ľade tak celkom dobre zahral aj butler, myslím, že toho už do AHL posielať nebudeme! :) a mimochodom si si zobral zaujímavé číslo bobby :jn: larssona by mal stevens naučiť poriadne pritvrdiť a bude z neho TOP obranca lebo čo sa do ofenzívny týka tak je spolu so židlom najlepší z našich.......barcha a jemu podobných tam už nechcem vidieť to je márne úplne keď to nie je nejaký vyhrotený zápas, kde sa potrebujeme biť, radšej nech zavolajú tedenbyho naspäť......každopádne chce to čím skôr priviesť poriadneho útočníka lebo, lebo!
a ešte ten faul na tavaresa od larssona asi v polovici druhej tretiny tak to bolo niečo, to sa pásikavý fakt vyznamenali to som ešte nevidel take dačo odpiskať nevim čo to bol za priestupok asi sa naňho krivo pozrel alebo neviem :sok:
Davvy píše: a ešte ten faul na tavaresa od larssona asi v polovici druhej tretiny tak to bolo niečo, to sa pásikavý fakt vyznamenali to som ešte nevidel take dačo odpiskať nevim čo to bol za priestupok asi sa naňho krivo pozrel alebo neviem :sok:
Ano, souhlas. Jen skoda, ze kdyz uz tu zminujes tohle, tak si nezminil call na Straita, po kterem jste 5 minut pred koncem dostali PP, ktera nakonec rozhodla o vysledku. Jestli chces, tak v case 2:00 se na to muzes podivat: http://www.msg.com/teams/devils.html#video.2331799723" onclick="window.open(this.href);return false;
Atlantik píše:
Davvy píše: a ešte ten faul na tavaresa od larssona asi v polovici druhej tretiny tak to bolo niečo, to sa pásikavý fakt vyznamenali to som ešte nevidel take dačo odpiskať nevim čo to bol za priestupok asi sa naňho krivo pozrel alebo neviem :sok:
Ano, souhlas. Jen skoda, ze kdyz uz tu zminujes tohle, tak si nezminil call na Straita, po kterem jste 5 minut pred koncem dostali PP, ktera nakonec rozhodla o vysledku. Jestli chces, tak v case 2:00 se na to muzes podivat: http://www.msg.com/teams/devils.html#video.2331799723" onclick="window.open(this.href);return false;
to opravdu chces porovnavat oba zakroky? :sok: v pripade zakroku na Giontu se faul piskat mohl (co ja vim, hrubost, boarding) mozna nemel,to je na posouzeni rozhodcich, ale v pripade "faulu" Larssona? to si fakt delas prdel... :slap:
megaton píše:to opravdu chces porovnavat oba zakroky? :sok: v pripade zakroku na Giontu se faul piskat mohl (co ja vim, hrubost, boarding) mozna nemel,to je na posouzeni rozhodcich, ale v pripade "faulu" Larssona? to si fakt delas prdel... :slap:
Zvlastni, prisahal bych, ze neporovnava oba zakroky.. :eek2:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG