Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Div že to tam Rask kolem sebe ještě nepobil :D
nie je ten rask aj na videu? :D v highlightoch to nie je vidiet

Njn, to je Rasky :)
neco v time smrdi, jste na upadku
guillaume píše:neco v time smrdi, jste na upadku
To je fakt. Byt druhy na vychode a 3-ti v celej NHL, to je pre nas upadok, mas pravdu. Patrime vyssie :)
Ferencovi hrozi distanc, ano bol to dost tvrdy zakrok.

http://www.youtube.com/watch?v=Urfv3RYk ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;

čaká ho telefonát s Brandanom Shanahanom po tom, čo v predĺžení sobotného zápasu proti NY Rangers napadol obrancu Ryana McDonagha.

tipujem viac ako 5 zapasov......takych 7-8?

Vcera bol zaujimavy zapas s Rangers, ale nastvali ma tym ze prilis kombinovali,a k Ferencovi sa skoda vyjadrovat, po*ral co mohol....len uz dlhsie ma stve Seidenberg... :scare: mal vcera Gaborika ustrazit, prinajhosom faulovat, po vhadzovani by tie tri sekundy kludne uhrali....aj ked nevylucujem, ze puk po faule by mal v moci vdaka vyhode new york, no aj tak ma ten dotycny uz par zapasov stve. Takisto Corvo...
Obrázek :thumbsup2:

@ Getzo5 « 23 Jan 2012, 00:05 » najlepší zápas sezóny zatiaľ

:taptap: reklama na hokej, doslova a dopismena :good: ale co ineho sa od tychto 2, "nenavidenych" timov, hrajucich na hranici tvrdosti, dalo ocakavat :)
zapasu nechybalo absolutne nic....tak, ako stretnutie zacalo od svojho uvodneho vhadzovania (maximalna davka nasadenia, hity, bodyceky, boxerske vsuvky, brankarske zakroky, golove korenicko), tak pokracovalo az do jeho samotneho zaveru, coho vysledkom bola spravodliva remiza, vysperkovana ceresnickou na torte, v podobe samostatnych najazdov s vitaznou potlacou Bruins :yahoo:
domaci boli znacne zdecimovani zraneniami dôlezitych hracov, naopak my sme mali v nohach malo vidanu zapasovu porciu - 5 zapasov, behom 1 tyzdna :panika: dnesny zapas bol maximalnym stropom, co sa tyka fyzickej hry, vycerpanosti a all star pauza, padne urcite vhod :yes:
:poklona: za vykon v 3.tretine, kde sme to ako po minuly zapasy opät dokazali otocit, zial, caste vylucenia nas pribrzdovali, no to, ako ich nasi zvladli najmä v tom zavere, kde to mohli domaci definitivne naklonit na svoju stranu, klobuk dolu :klobuk_dole: a pre Andyho sem dodatocne prihodim post (snad aj s videom), po ktorom sa mu hadam aspon z casti zavrie, ta jeho sudi pusa :jn:
Super zapas v ktorom vsetci isli na dno sil teda s vynimkou rozhodcov. Ich vykon bol otrsasny. Ak Shanabanana nesuspenduje Sestita za hit ako cez kopirak Cooke vs Savard tak je NHL jedna velka a draho platena "komedia"
:sarcasm:
Thomas dnes bojkotoval návštevu Obamu lebo je zarytý republikán :lol2: :poklona: Srandy bokom, toto urobiť nemal, nepatrí sa to. :nono:
Getzo5 píše:Thomas dnes bojkotoval návštevu Obamu lebo je zarytý republikán :lol2: :poklona: Srandy bokom, toto urobiť nemal, nepatrí sa to. :nono:
Timmy ma u mna dalsi bod. Je asi jediny sportovec, ktory ma svoj nazor a stoji si za nim.

EDIT: Navstevy u Obamu sa zucastnili aj byvali hraci Bruins: Recchi, Hnidy a Kaberle.
Obrázek

a Timmy je schovany za zavesom :lol2:
cepi píše:Obrázek

a Timmy je schovany za zavesom :lol2:
:sok: Kto dal McQuaidovi schodík? :lol2:
:sok: pozeram na video jak puk, ze niekto je tam vyssi ako Chara??? :giggle:

Marchand vyzera jak trpaslik pri Charovi :hufi:
Timmyho prehlásenie.
"I believe the Federal government has grown out of control, threatening the Rights, Liberties, and Property of the People.

This is being done at the Executive, Legislative, and Judicial level. This is in direct opposition to the Constitution and the Founding Fathers vision for the Federal government.

Because I believe this, today I exercised my right as a Free Citizen, and did not visit the White House. This was not about politics or party, as in my opinion both parties are responsible for the situation we are in as a country. This was about a choice I had to make as an INDIVIDUAL.

This is the only public statement I will be making on this topic. TT"
Aj tak zlé rozhodnutie IMO.

@DownGoesBrown
"Can’t wait for September when Tim Thomas will no doubt still believe that billionaire business owners should have the right to crush unions." :giggle:
@ dejf « 24 Jan 2012, 01:01 » Ještě si hrajou na občanské sdružení, přitom je financují ropní magnáti. :giggle:
@ dejf « 24 Jan 2012, 00:59 » On je zastáncem TP, nejkonzervativnějších republikánů, kteří by nejraději do Nejvyššího soudu dosadili soudce, který zakážou potraty, stíhali homosexuály. Ale sám se bojí, že vláda ohrožuje jeho práva na soudní úrovni. :lol: Všichni to jsou šašci v čele s Palin.
To si robite srandu ze o bol najlepsi zapas :( Ja som sa musel ucit. Hlavne ze mame body :clap: Akurat pozeram bitky :box:

:lol2: ok, tak bola aj troška zábavy.
Getzo5 píše::lol2: ok, tak bola aj troška zábavy.
kaberle :D
Dufam, ze dnes dostatocne pochopilo vedenie ze hrat sa na "hrdinov" a "trestat" Tima za jeho slobodne rozhodnutie (o ktorom Chiarelli vedel minimalne 2 mesiace vopred) tym ze nasadia Rask-a do brany sa nevyplaca... nehovorim ze za prehru moze len Rask ale v tomto zapase doslova nemal ani 1 zakrok kde by sme mohli povedat ze zachranil gol...

Co sa tyka defenzivy tak je to stale horsie a horsie, Kampfer na NHL nema, Corvo robi chyby ako na beziacom pase a zbytok je zrejme pretazeny teda aspon dufam, lebo tak slabo zahrat sucasne Charu, Boychucka a McQuiaida v jednom zapase som este nevidel.

A v utoku je viac ako kriticke ziskat aspon 1 univerzalneho hraca do top 9 lebo staci 1 absencia a nas utok je rozladeny... asi to tu este nebolo napisane ale Hammill prekrocil pred casom 30 dni v NHL cize ho nemozme poslat na farmu bez rizika ze ho niekto zoberie zadarmo cez waiver takze v podstate je v time "nutne zlo" hoci ani v 1 zapase ma nepresvedcil ze tam patri... mozno ma potencial ale pri jeho stavbe tela a fyzickej (ne)sile to v nasom time ruzove nema.... verim ze ho pred deadline v nejakom baliku vymenime za top 4 obrancu alebo solidneho univerzalneho hraca do utoku.
vyzera to tak, ze Chia pocas TDL, zriesi 1 utocnika + 1 obrancu

v ramci nasej ponuky: draftove vybery + mozny vyber z hracov: Caron, Hamill, Spooner, Kampfer, ci Corvo (ak by prisla nejaka megalukrativna ponuka, môze vyskocit, aj nejake zvucnejsie meno, co vsak nepredpokladam, kedze tim ako taky, funguje solidne, SC nam v podstate vybojovala momentalna zostava a zbytocne by mohlo dôjst k naraseniu chemistry timu...pôjde teda len o take doladovacky smerom k PO)
cepi píše:vyzera to tak, ze Chia pocas TDL, zriesi 1 utocnika + 1 obrancu

v ramci nasej ponuky: draftove vybery + mozny vyber z hracov: Caron, Hamill, Spooner, Kampfer, ci Corvo (ak by prisla nejaka megalukrativna ponuka, môze vyskocit, aj nejake zvucnejsie meno, co vsak nepredpokladam, kedze tim ako taky, funguje solidne, SC nam v podstate vybojovala momentalna zostava a zbytocne by mohlo dôjst k naraseniu chemistry timu...pôjde teda len o take doladovacky smerom k PO)
Jsou nějaká jména, o která se Boston zajímá? :)
Vase voo-doo bych chtel znat... Obrázek
Reeper.89 píše:Jsou nějaká jména, o která se Boston zajímá? :)
konkretne mena od nas este nechci (kower spoza velkej mlaky mozno nieco prihodi) traposiny typu: "mozny trejd Thomasa" nestoja ani za zmienku, nieto este za komentar :) mudrejsi budeme o par tyzdnov :wink:
AndyF píše:Vase voo-doo bych chtel znat... Obrázek
ja by som chcel skôr vediet, ktoru hospudku Anderson pred zapasom navstivil :prines_pivo: :D

neda mi ale nereagovat na toto :dudo:

@ AndyF « 01 Feb 2012, 10:48 » Co se tyce toho tveho golu na 5:5 tak tam jsme nade vsechny pochyby meli hrat 5 na 3. Takze 5 na 4 bylo pro ne jeste milosrdne
@ AndyF « 01 Feb 2012, 10:50 » Ten zapas jsme meli vyhrat, Boston daval zase z niceho a rozhodne lepsi nebyl

5 na 3? :sok: a nie nahodou 5 na 2 :lol: ja som do toho sudich zatahoval nechcel, ale urobil som to narocky, nakolko ak by to bolo presne v opacnom garde, 100pro by sme sa tu docitali, ako nas sudi tlacia (ci to boli opravnene fauly, ci nie, pointa je proste jasna) jednoducho by si to opät prekrutil na vasu vyhodu a nase protezovanie :P
a k tej 2 poznamke, ze ste mali vyhrat a goly sme ZASE davali z nicoho :hahano:

k poznamke

@ Atlantik « 01 Feb 2012, 10:57 » Boston uz v posledni dobe nehraje vubec tak dobre, Ottawa tam byla udajne jasne lepsi, ale kdyz oni fakt davaj z kazde ptakoviny gola...

no iste ze nehrajeme tak dobre, kedze uz nedavame superom po 6, ci 8 golov :D to si hadam nik nemyslel, ze budeme vecne v laufe a zo superov si budeme robit trhaci kalendar....toto nie slovenska balet extraliga....a ako spomenul Z, proti Bostonu, ako obhajcovi SC sa chce kazdy jeden super vytiahnut 2_nasobne, to, ze v zapasoch niekedy dominuje aj super, to je hadam logicke, pred All-Star sme tahali seriu 5 zapasov behom tyzdna, hraci nie su stroje, pauza padla vhod, vybojovali sme vitazstvo proti neprijemnym senatorom, otacali sme z 1:3, co svedci o sile kolektivu, atakujeme celo NHL, tak hadam, to nebude s nami az take zle :wink:
a ze davame gol z kazdej ptakoviny.....na tom sa môze clovek akurat tak pobavit :)

:backtotopic:

take vytrapene vitazstvo, za stavu 1:3 som uprimne neveril v obrat, Loochova golova pavucina do satne prisla v najidealnejsi cas

no a v zaverecnej tretine, ako to u nas byva fajn zvykom, sme to vybojovali, obratili :thumbsup: Horty do zapasu nenastupil, pauzuje pre problemy s hlavou od zapasu s Flyers...zaskakuje zan Peverley, Benoit Pouliot zaujal miesto aj na presilovkach a pocinal si pocas nich solidne
senatori inak zanechali celkom sympaticky dojem, v ich zaverecnom tlaku to Timmy vychytal a ak by Ander nezakiksoval, mohli brat aspon ten bodik, smola no :P

najblizsi domaci zapas s jemnym vankom, kde by bolo hadam aj povinnostou, bodovat naplno a dostat sa na celo Vychodnej konferencie (teda ak sablicky helfnu ;)
Kratko k zapasu... neviem kto z prispievatelov ho videl okrem mna cely, ale napisat ze sme dali gol zo vsetkeho je hlupost. Mozno to skreskluje ten gol od cervenej ale v prvej tretine a najma v 3.tretine sme mali nespocetne sance ktore sme nevyuzili (Lucic, Marchand, Peverley, Seguin)... tym nechcem ani trocha povedat ze to bol z nasej strany dobry zapas a ze mame zasluzene vitazstvo lebo v prvej tretine sme hrali ako-tak este dobre ale v 2. tretine (okrem poslednych 2-3 minut) sme predvadzali skor verejne korculovanie.... avsak najpodstatnejsie a najpozitivnejsie z tejto (aj minulej sezony) je ze sa nikdy nevzdavame a ze 3.tretina je nasa najlepsia (myslim ze statisticky aj vramci celej NHL).

Anderson spravil skolacku chybu ale mal niekolko zakrokov kde zneskodnil ciste sance, ani Timmy v uvode nebol v top forme, myslim ze minimalne 1 gol bol chytatelny, nastastie v 3. tretine slapal naplno aj on.
ono tazko kower bojovat proti veternym mlynom :D v niektorych pripadoch, ci z niektorych prispevkoch, je tu voci BOS citit doslova nevrazivost (v ramci fanusikovania bez debaty) svojim spôsobom zavist...?...ani ja napr. nemusim ten ci onen tim, ale neznizim sa k tomu, aby som pomaly zakazdym voci nemu vyryval v tom zmysle, ze za vsetko môzu sudi, goly ktore davaju su vyslovene dielom stasteny, su to proste stastkovia a podobne :blabla: mimochodom, doteraz sme skorovali 175x (najviac spomedzi vsetkych timov) takze na tom stasti, ci stastne_ptakovitych goloch, predsa len nieco bude :yes:
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Selly8
2012 LOS ANGELES KINGS