no celkom logická úvaha ešte možno tallinder alebo židla tomu tiež končí zmluva a v ofenzíve by sa mohol hodiť kde komu........hneď ako DET draftoval Tatara každý sa radoval, že aký veľký a silný klub ho vzal, ale hneď som vedel, že to neni veľmi dobré z hľadiska jeho rastu mohol ho zobrať úplne niekto iný slabší hoci CBJ ty vole, ale teraz by už hral za také výkony čo dáva v AHL by si to zaslúžil, Jurčo dettomegaton píše:Volchieho ho by asi nikdo nechtel (mozna Sens) a tak pokud by nekdo odchazel, rekl bych, ze to bude Greene. Ziskame za nej nejvic a asi by byl i nejchtenejsi pomer cena/vykon/vek je nejlepsi. Pak je tu taky moznost vytahnout nekohoz farmy, takovej Tatar by nebyl spatnej...
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Já slyšel něco o Hemském, co tak kolovalo internetem asi 10-12 dní nazpět. Myslíte, že z toho by něco mohlo být...?Davvy píše:a hovorí sa už aj o niekom teda okrem gomeza alebo tak daj dajaké potenciálne tipy, že kto nech si ich preklepnemGetzo5 píše:Na tom sa už pracuje, som si istý.![]()
Akurát, že jeho potrebujú, kým Hemský je často zranený nadbytočný winger. Pravda, je tam stále Horcoff, je však ťažké odhadnúť ich úmysly.Davvy píše:O ňom sa tuším rozprávalo aj pred minulou PO niečo, ale nie som si istý keď už EDM tak tam mám iného koňa a to je S. Gagner, ale je to center
Ideálnymi partnermi by mali byť Dallas a St.Louis, po podpise Reddena však Blues viacmenej odpadajú. Hovorili sme aj o Ottawe, tam je ale šanca, že by za jedného z obrancov + pick pustili napr. Silfverberga nízka. Murray si ho určite chce ponechať.
Silfverberg je sen. Podle me bez sance ho ziskat. v St.Louis jsem taky doufal (Stewart) ale pokud bych si mel typnout koho po dvaceti zapasech v drese devs uvidime byl by to Morrow. Osobne bych se nezlobil (pokud bude zdravej) a stylem jakym obchoduje GM Joe by nemusel byt ani drahej. No a pak je tu ta moznost ze se Tedenby oklepe a naplni nadeje do nej vkladane a udela 15+20 a nebude nikoho treba a vic obrancu vymenime za 1st pick a nas pak taky vymenime za pozdni a 2nd a a toho se pak vzdame...
jo a Benn zatim nepodepsal, tak treba nam vymeni jeho
jo a Benn zatim nepodepsal, tak treba nam vymeni jeho
no kiež by
a s tým pickom už len teraz alebo nabudúcu sezónu ma Lou čas sa ho vzdať nie? som zvedavý ako to vyšpekuluje......a ja osobne Teddymu veľmi verím, verím že sa chytí a naplno rozbalí svoj potenciál navyše to jeho korčuľovanie
jeden z najlepších aj "vďaka" svojej postave fakt
si normálny?megaton píše:tak samozrejme ze Benn je v oblasti divokych fantazii popr. dimenzich trejdu NHL 13, ale takovej Henrique +
No náš bývalý kapitán opäť sedel na tribúne a začínajú sa vynárať špekulácie, že je v tíme STL nadbytočný ešte dojde na moje slová a vráti sa ku nám
ale neviem, či by nám mal ešte čo ponúknuť aj keď keby si zaňho vzali takého Volcha s tým jeho platom
alebo apsoň Tallindera tak porozmýšľal by som
Ke vsi ucte a me nezpochybnitelne lasce k Henruqueovi - Benn je a bude lepsi, kdyby nas mel stat, co ja vim treba Adama H a dejme tomu Burlona bral bych to hned.
Osobne bych Langse bral, ale nemyslim, ze se najde nekdo dalsi, kdo by ho chtel, navic nam nim moc neresi. Protrebujem nekoho do top 6 a to uz Langenburner neni
Osobne bych Langse bral, ale nemyslim, ze se najde nekdo dalsi, kdo by ho chtel, navic nam nim moc neresi. Protrebujem nekoho do top 6 a to uz Langenburner neni
kde sa zobrala ta snaha zbavit sa volchenkova?
ja som ho do polky minulej sezony u nas kritizoval ze ani tolko nehituje, ani neblokuje, hraval 16 minut a za 4,25m to bolo dost. ale druhu polku sezony mal fantasticku. najlepsiu oslabovku sme mali hlavne kvoli nemu a salvadorovi. plus ma ntc a jeho vymena a dohadovanie na protihodnote ked neviem ci by anton klauzulu zrusil mi nedava zmysel. okrem toho som presvedceny ze 2 defenzivnych obrancov potrebujeme.greene ma hodnotu ale neverim ze by sme menili ,,nasho,, beka s dobrou zmluvou.(podla mna je to nas najdolezitejsi obranca, nech je aky chce)- plus trenuje tie nase presilovky, myslim ze sa s nim ratalo pri podpise a rata sa s nim aj teraz. ten ktory nam ,,nic navyse,, pocas svojho posobenia u nas nepriniesol je tallinder.solidna zmluva este na buducu sezonu, taky typ obrancu co sa da pouzit na vsetko..a nie je z formy, u nas hrava. z mojho pohladu je najviac postradatelny preto dufam ze by mal byt vymeneny on.(len ci aj z pohladu vedenia klubu a potencionalneho partnera na vymenu o ktorom prd vieme)
ak bude mat lou sancu posilnit kader tak to urobi a podla moznosti bude schopny obetovat kohokolvek ak si bude mysliet, ze to pomoze. takze nam je tazko nieco riesit. niekto typu benn ryan by nas stal asi vela.. kludne sa moze stat ze sa teddy chyti, henrique vrati a neprivedieme nikoho a napr tallinder pojde za draft. moj nazor je ze dovedie hraca typu stempniak, kulemin a pod. za tallindera, pretoze za tych pre nas ,,snovych,, budu pytat nehorazne vela.
Len pri tomto sa zastavím. Čo sú podľa teba Greene a Fayne?dunim píše:okrem toho som presvedceny ze 2 defenzivnych obrancov potrebujeme.
Lebo Volch, Salvy, Greene, Fayne a ani Tallinder, teda 5/6 súčasnej obrany nie je ofenzívnych a kým Tallinder nie je ani vyslovene defenzívnym hráčom, dvaja z tých štyroch k tomu majú viac než blízko. Potom sa nečudujme, že naša obrana strieľa málo gólov a keď má útok suchoty, máme problém... je to skôr výčitka smerom do budúcna a jeden z dôvodov, prečo by to mohol byť aj Volchenkov, nielen Tallinder, ale to len tak na okraj.
Viem, že sme s touto obranou došli až do finále SC, ale PDB ma už trošku začína s*ať s tým, že Larsson je furt až 7. obranca. Veď predsa keď sme ho draftovali hovorilo sa, že je to najlepšie pripravený hráč hneď nastúpiť do NHL. Takže viac oveľa viac šanci pre Adama lebo takto nám z neho budúcnosť našej obrany nevyrastie

Rozhovor s našim zlatým medailistom z WJC.
getzo: myslim ze ked sa pozrieme na dvojicu volchenkov-salvador a greene-fayne, tak je jasne v com je rozdiel a ako som myslel vyraz defenzivny obranca. sposob hry, velkost,sila atd..
to ze tim potrebuje 2 ,,takychto,, obrancov je len moj nazor. kazdy tim ma takyto typ obrancov v zostave, my na rozdiel od nich mame istotu spolahlivost a nie kuzele.a to nieco stoji.(darmo budu mat schenn,grossman podobne statististiky, obaja vieme, ze kvalita sa u tychto hracov prejavi inak). mame dvoch super def obrancov, ktorych nemame ako nahradit. takze tolko k tomu.
s tvojim nazorom na ofenzivu obrany sa neda nesuhlasit., ale s tym co si napisal na okraj nesuhlasim. preco by to smerom do buducna naznacovalo antona? viem kam tym smerujes, ale nemyslim ze to by bol plan pre loua, vylucit sa to samozrejme neda. obrana podla mna proste ostane po starom. zidlicky(podpis-nahrada),za tallindera larsson, za harolda od buducej sezony vyskusat niekoho z farmy(snad sa jedna z tych nasich pocetnych nadeji presadi hore). produktivnu obranu nebudeme mat v najblizsej dobe urcite, ale zas to tak nevadi pokial vdaka nim malo inkasujeme. nejaka vyvazenost musi byt a tu mame po tych predchadzajucich rokoch v tomto konecne akotak poriesenu. rozohravku a posun puku vpred mame vdaka zidlickemu a sposobu hry viac nez solidnu a zaroven vzadu nemame hracov diery, ktore ine timy lataju kuzelmi. ale to je vec nazoru, toto je moj. obranu mame poriesenu aj bez tallindera.
to ze tim potrebuje 2 ,,takychto,, obrancov je len moj nazor. kazdy tim ma takyto typ obrancov v zostave, my na rozdiel od nich mame istotu spolahlivost a nie kuzele.a to nieco stoji.(darmo budu mat schenn,grossman podobne statististiky, obaja vieme, ze kvalita sa u tychto hracov prejavi inak). mame dvoch super def obrancov, ktorych nemame ako nahradit. takze tolko k tomu.
s tvojim nazorom na ofenzivu obrany sa neda nesuhlasit., ale s tym co si napisal na okraj nesuhlasim. preco by to smerom do buducna naznacovalo antona? viem kam tym smerujes, ale nemyslim ze to by bol plan pre loua, vylucit sa to samozrejme neda. obrana podla mna proste ostane po starom. zidlicky(podpis-nahrada),za tallindera larsson, za harolda od buducej sezony vyskusat niekoho z farmy(snad sa jedna z tych nasich pocetnych nadeji presadi hore). produktivnu obranu nebudeme mat v najblizsej dobe urcite, ale zas to tak nevadi pokial vdaka nim malo inkasujeme. nejaka vyvazenost musi byt a tu mame po tych predchadzajucich rokoch v tomto konecne akotak poriesenu. rozohravku a posun puku vpred mame vdaka zidlickemu a sposobu hry viac nez solidnu a zaroven vzadu nemame hracov diery, ktore ine timy lataju kuzelmi. ale to je vec nazoru, toto je moj. obranu mame poriesenu aj bez tallindera.
taky me stve ze Larsson nehraje. Vcera jsem koukal na Bos x rags (viva la GCL), ted koukam na rags x philthy). Hamilton hral hodne a rozehraval napr presilovky, videl jsem ho i na oslabeni. U nas Larsson neni ani na farme. Nevim, asi prevlada pocit ze treninky a koucing Stevensse je prospesnejsi nez 20 min hry a moznost hrat vsechny situace. Moc neverim, ze je nekdo z obrancu "ukazovan" na trejd, mozna tak Tallinder, ze je zdravej. Treba takovymu Detroitu se marodka rozrusta a ocekaval bych, ze to budou chtit resit. Co by nas stal takovej Filipula? Greene +?
jinak dnes by mohl nastoupit Teddy v prvni lajne.
jinak dnes by mohl nastoupit Teddy v prvni lajne.
presne o to ide Hamilton príde a hneď mu dávaju priestor vedľa Cháru kde sa toho veľa naučí a bude z neho top obranca, neviem prečo resp. načo PDB čaká viem, že táto obrana nás dotiahla so finále SC, ale takýmto talentom by sme nemali mrhať lebo sa to "šťastie" nemusí opakovať........no a k Teddymu len toľko, že teraz už definitívne musí chytiť šancu za pačesy, ale poriadne a nepustiť ju!!! ja mu verím
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé