Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Shawn sa rozbehol Na Burrowsa az ked ho pichol hokejkou smerom ku krku / na hrud
ohladom Marchyho trestu som sa vyjadril tu http://hokejforum.com/viewtopic.php?p=316703#p316703" onclick="window.open(this.href);return false; len dodam, ze Pouliot sa môze tesit na zvyseny ice time a ak mu to pôjde tak, ako ked zaskakoval za "chripkoveho" Marchyho, nemam obavy :thumbsup:
este na margo poslednych udalosti, Julienov prispevok Obrázek

„Myslim si, ze je tie vyjadrenia su dost pokrytecke. Vsetci vieme, ze maju rovnake typy hracov vo svojom muzstve a ti robia rovnake veci. Len sa pozrite na Burrowsovu korculu na hrdle Thorntona. Takze je to pokrytecke. Je to polutovaniahodne. Tusim sme tu my hlupaci, idioti a oni su ti najrozumnejsim timom v lige. Takze tusim musime pocuvat vsetko to taranie, ktore musia povedat,“

„Sme vybudovani tak, aby sme boli fyzicky hrajucim timom a vsetko, co musime robit, je, aby sme hrali v ramci pravidiel. Je to na kazdej osobe, aby to pochopila – ak prekrocime hranicu a urobime zly faul, potom si zasluzime byt potrestani, ale ak hrame v ramci pravidiel, je to len kontaktna hra. Nas styl menit nebudeme,“ (slovaknl)

Claude :poklona2:
Este dodam vyrok mudrlanta Bieksu: Boston hra hlupy styl hokeja.

Marchand mu odpovedal: Nas styl je dost chytry na to ze sme vyhrali Pohar :-)

Je fakt primitivne ako Nucks sa po zapase opat vyplakavali do medii: ich GM, trener aj hraci... Potom sa clovek nemoze cudovat ze ich fanusikovia minuly rok po prehre takmer vypalili vlastne mesto.
Kower píše:Este dodam vyrok mudrlanta Bieksu: Boston hra hlupy styl hokeja.

Marchand mu odpovedal: Nas styl je dost chytry na to ze sme vyhrali Pohar :-)

Je fakt primitivne ako Nucks sa po zapase opat vyplakavali do medii: ich GM, trener aj hraci... Potom sa clovek nemoze cudovat ze ich fanusikovia minuly rok po prehre takmer vypalili vlastne mesto.
Neviem ci ste si vsimli ako po zapase jeden s hracov Nucks, myslim ze to bol rpave Bieksa, sekal s hokjekou po plexiskle a tak provokoval fanusikov. Neviem kto je tu tupy :lol2:
To je ale hovado :cool: (v dobrom zmysle)...

Na takého hráča trochu parádička a fakt klobúk dolu. Ukazuje, že ten hokej vie hrať. Chuťofka!

Dobrú chuť! Trochu vypapal!

Jeho prvý pokus v kariére, čo sa týka trestných strielaní.
Mně zaujal ten faul. Zná někdo přesné pravidlo, které určuje, kdy se jede nájezd? Mně se například zdálo, že ho šťouchnul jen do hokejky.
Může se někdo nestranný (čímž automaticky vyřazuju Kowera a Atlantika :D ) k tomu objektivně (jestli je to na tomhle foru možné :D ) vyjádřit.
dejf píše:Mně zaujal ten faul. Zná někdo přesné pravidlo, které určuje, kdy se jede nájezd? Mně se například zdálo, že ho šťouchnul jen do hokejky.
Může se někdo nestranný (čímž automaticky vyřazuju Kowera a Atlantika :D ) k tomu objektivně (jestli je to na tomhle foru možné :D ) vyjádřit.
Ak je zmarená šanca/znemožnené zakončenie. Tak znie preklad pravidla. Pravda, už sme videli aj nájazdy kedy hráč zakončil, samozrejme, spravidla už v nevýhodnej či takmer nemožnej pozícií. To sa bežne píska, ale je to hraničné.
dejf píše:Mně zaujal ten faul. Zná někdo přesné pravidlo, které určuje, kdy se jede nájezd? Mně se například zdálo, že ho šťouchnul jen do hokejky.
Sice som bol "vyradeny" ale pravidlo o najazde je ze ho moze rozhodca udelit po faule na hraca v samostatnom najazde na brankara... to ci slo o faul necham na "nestrannikov" :D

btw. mozno ani rozhodca to neposudil uplne nestranne kedze pretym Thorton-a omylom vylucil za illegal check to the head hoci sa Shawn protihraca vobec nedotkol a uz vobec nie do hlavy.
Ak je hrac, ktory ma puk POD KONTROLOU, v BREJKU faulovany ZOZADU a brankar je NA LADE..
Podla mna to zakrok na penaltu nebol,zvihol mu hokejku.. Neslo o hakovanie,ani o seknutie po hokejke.. V kazdom pripade zaujmava situacia..a aj verdikt.. :shock: Mozno islo skutocne o nejaku kompenzaciu,lebo inak si to neviem vysvetlit,aj ked v poslednej dobe som mal moznost vidiet zopar pozoruhodnych rozhodnuti..( neodpustim si,ako napr. gol po neodpiskanom icingu v nedavnom zapase BOS-VAN)
Ty to tak dobre vidíš z toho videa? :thumbsup: Ja neviem identifikovať či sa mu dotkol rukavíc. V takom prípade je to posudzované ako hákovanie, teda ako faul, v tej pozícii ako faul na penalty shot. Videl som takých spústu.
dejf píše:Může se někdo nestranný, k tomu objektivně vyjádřit.
hladal ma niekto? :hfman: :D
prejdem ale rovno k podstate - Thorty :sok: :respekt:
nielenze mame v time, nejake tie "hoväda" :D, ktore nemaju problem kedykolvek zhodit rukavice :box: no paradny bonus k tomu, vedia to aj v tom hokejovom prevedeni :good: ci uz Thorty, Looch, Boychuk, Zee je samozrejmostou :)
Habs :moj:

http://www.csnne.com/blog/bruins-talk/p ... 424882-932" onclick="window.open(this.href);return false;
Deadline sa nam blizi takze ak doteraz niekto nahodou nevedel na akom poste potrebujeme posilnit tak posledne 3 zapasy urcite otvorili oci kazdemu.

Nebyt stastia a skveleho Rask-a tak sa z Floridy zasluzene vraciame s 0 na konte.
Corvo doteraz nebol v ziadnom zapase (pozitivnou) klucovou postavou no zato v poslednych 3 vyrobil chyby za cely team. Takisto absencia Marchand-a (suspendacia) a Peverly-ho (rodinne dovody) ukazala ze Hammill ani Caron na NHL zatial nemaju a uz vobec s nimi nemozme ratat do zalohy na play off. Kampfer je tiez na tom podobne takze celkom jasne potrebujeme minimalne 1 solidneho, skuseneho obrancu- idealne by bol Top 4 obranca, a takisto 1-2 skuseni hraci do utoku.
sme ako janosik, "bohatym berieme a chudobnym rozdavame" :D mame to huste tento tyzden - 5 zapasov :scare: k 3 poslednym zapasom len tolko to, ze si z nich odvazame chudobne 2 body, o zvysne, sme prisli vdaka nevydarenemu zaveru

Carolina - Boston - gol na 3:2 - 58:30
Tampa - Boston - gol na 4:3 - 56:15

nic to, ideme dalej, Timmy nebol v tych 2 posl.zapasoch tak suverenny, ale dobre vediet, ze je to len clovek :D do zostavy sa nam vracaju dost dôleziti hraci - Pevs + March, takze hlad po hokeji u oboch bude urcite velky :eat:

akurat dnes som zachytil v sporte na SRo rozhovor s Charom tak v kratkosti
- spomenul, ze to teraz maju pekne nahustene, na to sa ale vyhovarat nechcu, ak ziskaju body z Jersey, bude aspon aka taka (polovicna ) spokojnost
- veri, ze ak sa do zostavy vrati Marchand + Peverley, chalani naviazu na vykony z Novembra + Decembra, vybojuju si co najlepsie miesto v ramci PO, tj. vyhodu domaceho prostredia
- ma zapas hviezd sa tesi, potesilo ho, ze bol nominovany fanusikmi, ze sa zabavi, odreaguje, hodi rec s ostatnymi hracmi, taky relax (to este netusil, ze bude zvoleny za jedneho z kapitanov) :)

Chia ohladom TDL, poznamenal, ze sa obzera po 1 obrancovi + 1 utocnikovi, ale bude musiet byt v tomto smere "opatrny", nechce narusit chemiu v time, pôjde o vystuzenie kolektivu, co by nam mohlo, reps. malo dodat este väcsiu silu smerom k PO :hfman: spomina sa Tim Gleason z CAR
Obrázek

Seguin :bitka3: :bitka3:
Sa necudujem, ze cepi fandi aj barce :jn:
:thumbsup: prekvapil nielen teba :) minula sezona veru nic moc, mal tam zopar svetlych zableskov, zvlast v PO, ale v priebehu zakl.casti si zlizol poriadnu davku kritiky, ocitol sa aj na tribune, ale vsetko zle bolo na nieco dobre a bolo len otazkou casu, kedy sa stane tym, co od neho (nielen) v Bostone ocakavaju...tuto sezonu jasne dokazuje, preco sa spolu s Hallom ocitol na tych najvyssich draft. poziciach a ked som si este minulu sezonu myslel, ze skoda toho Halla, uz by som veru nemenil :nono: Tyler ako C, je uz bez problemov pouzitelny ako kridlo a po boku C Bergyho a Marcha im to slape
snad som na to gifko odpovedal dostatocne vystizne a hlavne k veci :D
cepi píše:tuto sezonu jasne dokazuje, preco sa spolu s Hallom ocitol na tych najvyssich draft. poziciach a ked som si este minulu sezonu myslel, ze skoda toho Halla, uz by som veru nemenil :nono:
K tomuto sa vôbec priznávať. :slap: Ach jaj.
cepi píše:snad som na to gifko odpovedal dostatocne vystizne a hlavne k veci :D
Jiste.. Priznani je polehcujici okolnost... :yes:
Atlantik píše:Obrázek

Seguin :bitka3: :bitka3:
Myslim, ze jeho herecky talent spoluhraci ani treneri nepochvalili takze tak skoro od neho nic podobne necakam... my tieto "umelecke" vykony prenechavame na "talenty" v dresoch Nucks a Habs.

P.S.: Mojim "tajnym snom" je aby sa raz nasiel odvazny rozhodca a konecne uplatnil pravidlo o diving bez sucasneho vylucenia protihraca, inak simulujuci hraci vlastne nemaju co stratit... lebo v najhorsom pripade sa vzdy hra 4 na 4, a este som nepocul o pokute od NHL za diving.
Kower píše:
P.S.: Mojim "tajnym snom" je aby sa raz nasiel odvazny rozhodca a konecne uplatnil pravidlo o diving bez sucasneho vylucenia protihraca, inak simulujuci hraci vlastne nemaju co stratit... lebo v najhorsom pripade sa vzdy hra 4 na 4, a este som nepocul o pokute od NHL za diving.
Amen! :good: Ale bohuzel neverim, ze se to nekdy vubec stane... Bud je to vzajemne vylouceni, nebo jde ven jen ten nevinnej hrac. Ostuda a alibismus :ee:
Obrázek

:thumbsup: tak a teraz si ešte nadraftovať dobrých hráčov nech ten srandazápas má pre mňa aspoň nejaký náboj.
Getzo5 píše:Obrázek

:thumbsup: tak a teraz si ešte nadraftovať dobrých hráčov nech ten srandazápas má pre mňa aspoň nejaký náboj.
to jsou ofiko dresy? hnus.

Ale zda se mi to nebo Seguin oproti lonske sezone nejak vyrostl? myslim fyzicky. Prijde mi nejakej vetsi jak do vysky tak do sirky. Mozna to dela jen televize. Z lonska si ho z Prahy pamatuju jako takoveho strizlika. A nebo uz me mate vlastni mozek a cele je to uplne jinak...
Getzo5 píše:Obrázek

@tsnjamesduthie: Milan Lucic (laughing) on Chara as All-Star captain: "I'm pretty sure there won't be any Canucks on Z's team."

Lucic si už robí srandu, ale ked to tak bude tak aspoň aj pre mňa bude mať ten zápas náboj a je jasné ktorému tímu budem fandiť, Alfie ako švéd to má iste bližšie k Eddiemu a Sedinovcom.
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES