megaton píše:at hraje, je to pro nej srdcovka a takove hrace je treba. je to vsechno kolem nej jen velka bublina, hooodne bych se divil kdyby v nedeli nebyl v kempu. To je jak Jagr, taky by chtel hrat za kladno co nejdyl a nikdo mu to nevycita...Sunbeam píše:Kovalcuk bude hrat v nedelu v KHL all star game
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Dnes se mi zdalo, ze jsme nepostoupili do PO, ale vyhrali draftovou loterii. mel jsem hrozne dilema jestli chci McKimmona nabo Drouina 
Jinak kovy, podle ocekavani se dostavi, sice pozdeji, ale prijede. Pattymu se to (pochopitelne) moc nelibi. Doufam ze to neudela nejakou zlou krev. Jinak se zda ze teddy zaradil dvojku a to v tu nejlepsi chvili. On a Bobby B jsou jasnymi kandidaty na tym. Videl bych to nejak takhle (az budou vsici ok)
kovy - Zajac - Zubrus
Elias-Henrique-Butler
Teddy - josefson - Clarkson
Carter - Gio - Bernier
Larsson - Salvador
Greene - Fayne
Talinder - Zidle
co bude s Volchiem vi buh. Taky lze ocekavat tejd. Videl bych to na Hemskyho za Tallindera/Greena
Jinak kovy, podle ocekavani se dostavi, sice pozdeji, ale prijede. Pattymu se to (pochopitelne) moc nelibi. Doufam ze to neudela nejakou zlou krev. Jinak se zda ze teddy zaradil dvojku a to v tu nejlepsi chvili. On a Bobby B jsou jasnymi kandidaty na tym. Videl bych to nejak takhle (az budou vsici ok)
kovy - Zajac - Zubrus
Elias-Henrique-Butler
Teddy - josefson - Clarkson
Carter - Gio - Bernier
Larsson - Salvador
Greene - Fayne
Talinder - Zidle
co bude s Volchiem vi buh. Taky lze ocekavat tejd. Videl bych to na Hemskyho za Tallindera/Greena
Patrik ma už s tými názormi alá uhundraný starček začína seriózne štvať. Ako keby mu nemal kto povedať, aby sa najprv nad celou situáciou poriadne zamyslel. Ale nechajme to.
Kým NHL reálne začne, tešiť nás môže návrat Merrilla na ľadové plochy, výborný Boucher, o nič horší Severson a zlepšené výkony Tedenbyho.
Kým NHL reálne začne, tešiť nás môže návrat Merrilla na ľadové plochy, výborný Boucher, o nič horší Severson a zlepšené výkony Tedenbyho.
Invite Darche dava smysl v jedinem pripade, ukazat mladejm, ze nemaji nic jisteho. doufam ze neudela tym, to uz bych radeji Sykoru. Motak se podle slov PDB zda NHL ready, ale na vic nez tech 5 zapasu bych to nevidel. Zajimalo by me kdy prijde trejd obrance, protoze ten podle me prijde. jestli az v prubehu sezony (pravdepodobnejsi) nebo jeste v kempu popripade rychle po zacatku sezony.
Tento rok. V ktorom kole bude draftovaný? Ťažko povedať. Pôvodné odhady hovorili o 3. kole, ale za Shattuck sa gólmani striedajú.Davvy píše:Kedy A. Brodeur vlastne ide na draft
Úprimne, už len z dôvodu tlaku by som ho asi ani nechcel i keď je to náš veľký fanúšik a Martyho syn.
Jedno viem určite. Ak ho potiahnu Rangers ako odplatu za Matteaua, narozdiel od neho Anthony radšej pôjde na univerzitu a potom podpíše s nami.
@TGfireandice: Lamoriello announces Zajac has been signed to long term contract.

Podmienky zatiaľ zverejnené neboli, ale je mi to jedno. Najdôležitejšia vec splnená, tak hurá na kemp. Ešte trejdnúť obrancu za krídlo a ide sa.
EDIT: Devils sign Zajac to eight-year deal worth $46 million ($5.75 million average).
To je presne rozmedzie (Kesler, Richards, Plekanec a pod.), o ktorom som sa s Amíkmi na fóre bavil. Paráda Lou, paráda!

Podmienky zatiaľ zverejnené neboli, ale je mi to jedno. Najdôležitejšia vec splnená, tak hurá na kemp. Ešte trejdnúť obrancu za krídlo a ide sa.
EDIT: Devils sign Zajac to eight-year deal worth $46 million ($5.75 million average).
To je presne rozmedzie (Kesler, Richards, Plekanec a pod.), o ktorom som sa s Amíkmi na fóre bavil. Paráda Lou, paráda!
uber trochu, Zach pre nas toho urobil dosť, bol to dobrý kapitán a skvelý hráč, je mi to ľúto ešte aj terazmegaton píše:Dobrej podpis. Maximalni spokojenost delka i penize. Je videt ze to jde kdyz chce nekdo zustat, tak zustane, ne jako Traitorse, co se klepal aby mohl hrat pred mamkou a tatkou...
A znova zbytočne...megaton píše:Tak drzet si Jansena a Barche na ukor Butlera mi nedava vubec smysl. geez, to sem se zas nasral
Držať si ich je hlúposť sama o sebe, to je fakt. Avšak čo sa týka Butlera:
- každý hráč, ktorý prejde waiverom a "vyčistí", zostáva do konca sezóny waiver extempt a nakladať s ním môžeš ako so zemiakmi, ako sa ti len zachce
- takmer všetky tímy okrem NYR (22) majú plno... aj Islanders, ktorí v posledných dňoch stanovali pri waiver tábore, ak si chcú ponechať hráčov, ktorých si potiahli, o čom nepochybujem, musia stiahnuť chvost.
- to znamená, že ak niekto vyslovene nepôjde po Butlerovi na úkor hráčov, ktorých v kempe už majú, čo by sa v deň uzávierky súpisiek stať nemalo, nestane sa nič
Darche zmluvu stále nepodpísal, pri tíme ale zostáva trénovať a uvidí sa. Matteau možno dostane päť zápasov a Henrique môže byť bližšie návratu než sa zdá. Odhad je, že aspoň počas jeho absencie bude hrať Butler a ak sa neosvedčí ani on ani Tedenby (ktorý je s Larssonom waiver extempt, takže by dnes mal byť poslaný dole na skompletizovanie kádra), privedie sa prostredníctvom trejdu, tak ako sme to už obaja spomínali, za obrancu nejaký top6 winger.
Zubrus-Zajac-Kovalchuk;
Tedenby -Elias-Clarkson;
Carter-Gionta-Bernier;
Matteau-Josefson - Janssen/Harrold;
a mame zpet standartni problem s depth. nase 3 lajna by mela byt 4. Navrat Henriqua bude vzpruha, ale to nestaci. Je tam spoustu otazniku. Motak, Tedenby, Brokenson atd. Nelze cekat do pulky sezony, komu ujede zacatek, neni v PO. Nekde jsem cetl, ze v roce 95, zadnej tym co prohral tri zapasy v rade, neudelal PO
Tedenby -Elias-Clarkson;
Carter-Gionta-Bernier;
Matteau-Josefson - Janssen/Harrold;
a mame zpet standartni problem s depth. nase 3 lajna by mela byt 4. Navrat Henriqua bude vzpruha, ale to nestaci. Je tam spoustu otazniku. Motak, Tedenby, Brokenson atd. Nelze cekat do pulky sezony, komu ujede zacatek, neni v PO. Nekde jsem cetl, ze v roce 95, zadnej tym co prohral tri zapasy v rade, neudelal PO
gomeza nechcem,podla mna by sa ani sam nechcel vratit,pokial by mal ine moznosti.za ligove minimum by som ho ale odtrpel do jari dako. ale podla mna su to len novinarske kecy.
k zapasu: tazko si urobit obrazok po prvom zapase a hlavne proti islanders, ktorym hral az jeden utok. korculovali sme dobre, nasadenie bolo, z nasej strany dobry zapas. teddy sa mi velmi pacil(s eliasom a clarkiem nas naj utok), motak nic nepokazil, clarkie s martym vyzerali dobre co som necakal zo zaciatku sezony
taktiez tallinder mal zrovna jeden z tych svojich dobrych zapasov. co sa mi nepacilo bola zidlickeho uspesnost v osobnych subojoch, to bola bieda, josefson ich tiez flakal ,ale to viem pochopit(nie to ze hral pk, ked toho vela nenatrenoval). nasa pp to este par zapasov potrva, kym budeme vediet ako to funguje. nabuduce nas flyers preveria lepsie. inak som jediny komu sa zdal janssen niecim sfetnuty?
k zapasu: tazko si urobit obrazok po prvom zapase a hlavne proti islanders, ktorym hral az jeden utok. korculovali sme dobre, nasadenie bolo, z nasej strany dobry zapas. teddy sa mi velmi pacil(s eliasom a clarkiem nas naj utok), motak nic nepokazil, clarkie s martym vyzerali dobre co som necakal zo zaciatku sezony
Na tom sa už pracuje, som si istý.
Najlepšie by asi bolo zbaviť sa Volchieho, otázne je len, kam a aká je jeho súčasná hodnota. Larsson však priestor dostane, to je len otázka času. Jeho ofenzívna stránka hry by sa hodila už teraz, aj proti Isles to bola citeľná strata, ale aj to príde. Musíme byť trpezliví.
"When someone steps on Marty`s toe, he screams Ma Toe, Ma Toe."
Nevolajte MAtteaua MOtákom, to bude naveky Mottau a aspoň to dáva zmysel.
Hral lepšie než "nič nepokazil" a pravdupovediac jednu prihrávku vyslovene zabil.
Ale inak spokojnosť a to najmä s Teddym. Škoda toho nájazdu, tam vyšlo všetko až na koncovku. Kovy by mal viac strieľať...
"When someone steps on Marty`s toe, he screams Ma Toe, Ma Toe."
Nevolajte MAtteaua MOtákom, to bude naveky Mottau a aspoň to dáva zmysel.
Gomeze bych nechtel. Dalsi z rad jidasu. Jinak jak rikal dunim, po jednom zapase tezko hodnotit, popripade delata zavery jestli bude problem se strilenim golu. Rozhodne bych vyzdvihl Teddyho, bylo ho vsude plno, skoda ze nepromenil ten blafak na zacatku. Motak hral obstojne, ale prijde mi skoda topit ho ve 4. lajne na necelejch 8 minut. v Q by si zahral vic a to je podle me dulezitejsi. No ma jeste 4 zapasy se ukazat, pak se asi podepise Darche. To samy Larsson, pokud ma sedet na tribune, bylo by lepsi aby hral 20 minut v AHL, je mozny, ze pristi zapas hrat bude, ale moc bych na to nesazel. Jinak co jsem si tak projizel soupisky tak jsem si vytipoval par tymu co budou mit problem s obranou, snad se neco podari drive nez pozdeji.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé