Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No ešte to budete mať veľmi ťažké.Boj o PO je veľmi vyrovnaný-hlavne na Východe.Dúfam že postúpite,lebo Tampa sa mi ako mužstvo páči,ale nebudte na 8.mieste,lebo by ste sa stretli v PO s nami a to by som nerád.

přesně tak, v prvním kole nechci narazit na Buffalo nebo New Jersey (teda jestli v play-off budem)

Tak sme vam zas o bod utekli :juchu: :butt: :butt: :butt: :butt: :butt:
I kdyz takhle by s floridou nemela hrat ani Tampa, ani Thrashers...to by melo bejt poviny vitezstvi...
Ale bod je bod, jedeeeeeem! 8)

Tak dneska prohrajete s Carolinou a bude to jasny 8)

Today:
ObrázekvsObrázek

Jedno z nejdůležitějších utkání dnešní noci. Carolina uvidí derby z Jihovýchodní divize. Bude to předposlední vzájemné utkání této sezóny. To poslední je na programu 4. dubna v Tampě. Bodový rozdíl mezi oběma týmy jsou dva body. Tampa Bay je na sedmém místě ve Východní konferenci, Carolina je až na jedenácté pozici. Hurricanes v posledních dvou utkáních drtivě podlehli Torontu 1:6 i Philadelphii 1:5. Hlavně ztracené body s Flyers by obhájce Stanley Cupu mohly pořádně mrzet. Měla to být povinná výhra, ale nějak se to zvrtlo… Tampa Bay je na tom velmi podobně. Také dvě poslední utkání prohrála vysokým rozdílem. Nejprve 2:7 s Ottawou a poté 2:5 s Panthers. Dnes tedy jeden z týmů přeruší svou nepříjemnou sérii porážek. Uvidíme, jak dopadne souboj posledních dvou držitelů Stanley Cupu.

sorry že je to z nhlpro ale nejsem doma a babička má pomalý počítač, takže by to trvalo pěkně dlouho :(

Dnes vám držím palce Leci.Nech vyhraje Tampa a nech je CAR na 8.mieste a my ju v PO vyklepeme(aspoĹ

tak dnes dalsi zo serie brutal PO matchov..blesky si to v zavere pekne komplikuju, nezostava im nic ine, ako bojovat o postupovu 8, Atlanta to 1 flekom v divizii isti..

...

leci nehovor to canesmanovi ale radsej by som bol aby ste postupili vy aj toronto a my..nwyorske kluby moc nemusim a ani carolinu
:)
marek85 píše:leci nehovor to canesmanovi ale radsej by som bol aby ste postupili vy aj toronto a my..nwyorske kluby moc nemusim a ani carolinu
:)
to by bola (aj pre mna) ta NAJidealnejsia 3_kombinacia :thumbsup: ale Habs to bez debat! :wink:

Leci gratulujem k dnešnej výhre Tampy, na ľade Caroliny.Urobili mi tým radosť.Carolina to po 3 prehrách po sebe, bude mať veľmi ťažké.Prehrali aj Habs a Islanders, takže tieto zápasy, nahrali Rangers do kariet. :cool:

No dneska ste me hodne sklamali kluci z tampy...no co se da delat, nepovedlo se to dneska, povede se priste...

TAMPA BAY-CAROLINA 4:2 :taptap: :thumbsup2: :poklona: :fan:
LECAVALIER :taptap: :thumbsup2: :poklona: :cool:

Ani nevím jak bych měl vyjádřit to jak jsem z výhry nadšen. No je to prostě paráda.
První třetina:
Začalo to velkou šancí Lecavaliera, který však neskoroval. Naopak se trefil na druhé straně Cole, Carolina vedla 1:0. Tampě se ovšem podařilo ještě srovnat, Warda propálil St.Louis. Přihrávku si připsali Lecavlier s Prospalem. Aktivita byla na naší straně, soupeře jsme přestříleli 12:11.
Druhá třetina:
Carolina se rychle dostala do vedení. Skoroval Commodore. Tampa ale opět dorovnala, gol vstřelil Prospal, nahrávka Lecavalier a O´Brian. soupeř byl přestřílen 8:7.
Třetí třetina:
Na střely pro nás nejhorší třetina, poprvé nás Canes přestříleli-10:9, ale naopak na goly to pro nás byla třetina skvělá. Hráli jsme přesilovku a Carolina se dostala k puku. Carolina chtěla rozehrát na Commodora, který se vracel z trestné lavice, jenomže puk zachytil Kuba. Vypáli a ukázalo se že je ve střelecké formě, jeho 14 gol, už i v minulém zápase skoroval a prostě mu to jde, dokonce jentak pro zajímavost, Prospal má golů 13. Potom, pár minut před koncem přišel lecavlierův 50.gol v sezoně, jenomže jaký! V 56. minutě si nabruslil do pásma po levé straně, před obráncem zasekl a z otočky překvapil tečovaným pukem Cama Warda. Gól bude nepochybnou ozdobou výběrů toho nejlepšího z letošní NHL. kdo neviděl, ať se určitě podívá :!:
"Pokaždé, když máte na svém kontě devítku, tedy devatenáct, dvacetdevět, třicetdevět či čtyřicetdevět branek, chcete hrozně moc skórovat, dostat se do další desítky. Jenže právě tento krok je paradoxně nejtěžší, je mnohem těžší než-li nasbírat těch devět branek," pousmál se nad svou teorií Lecavalier, který na překonání hranice padesáti branek čekal tři zápasy s nulovým střeleckým štítem. V uplynulé sezóně vstřelil kanadský útočník "jen" 35 branek, letos se tedy minimálně o patnáct tref zlepšil.
"V této fázi sezóny je každá bodová ztráta frustrující," prohlásil trenér "Hurikánů" Peter Laviolette.

Celkově to v tabulce znamená tohle:
Tampa ztrácí na Atlantu tři body, to znamená že potřebujeme aby Atlanta jednou zaváhala a my zvítězili, tím by jsme jí dotáhli na bod a v posledním utkání by jsme jí mohli porazit. za námi jsou Rangers s s jedno bodovou ztrátou, ale mají zápas k dobru. Montreal má bodů 86 a ztrácí body dva, zápasů má stejně. Deváté Toronto ztrácí body 3, ale má utkání k dobru. Islanders 4 a taky utkání k dobru. Na 11.místě je Carolina, která ztrácí 4 body, ale má stejný počet utkání, potom už se tam dotáhla i Florida, která má na nás 6 bodů ztrátu, 0 utkání k dobru, ale play-off pro ní ještě není ztracené.

Fotky:

ObrázekObrázek
Obrázek
ObrázekObrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Díky všem co nám fandili :wink: a jsem rád že jsme měli takovou podporu, neočekávám že nám budte fandit i dneska proti Caps :wink:
The Trashers:myslíš? Tampa-Washington, ten zápas by jsme měli vyhrát, vy hrajete s Bostonem, věřím že to nezvládnete, sice Boston už o nic nehraje, ale nedávno porazil třeba Ottawu tak proč ne vás? :) :twisted:

Lecavalier-number4 píše:DĂ­ky všem co nám fandili :wink: a jsem rád Ĺľe jsme mÄ›li takovou podporu, neoÄŤekávám Ĺľe nám budte fandit i dneska proti Caps :wink:
Lecavalier:No tak to je jasné, že vám nebudem fandiť, v daľších zápasoch nie?Veď sa bijeme "spolu" o 6 priečku, po základnej časti. :wink:

milos76 píše:
Lecavalier-number4 píše:DĂ­ky všem co nám fandili :wink: a jsem rád Ĺľe jsme mÄ›li takovou podporu, neoÄŤekávám Ĺľe nám budte fandit i dneska proti Caps :wink:
Lecavalier:No tak to je jasné, že vám nebudem fandiť, v daľších zápasoch nie?Veď sa bijeme "spolu" o 6 priečku, po základnej časti. :wink:
no právě :( chtělo by to aby dneska Rangers prohráli, ale Phile velké šance nedavám :-(

Tonight:
ObrázekvsObrázek

Dneska nás čeká druhý zápas ve dvou dnech. Ten první jsem zvládli a porazili Carolinu 4:2 :cool: , druhý bude se slabším soupeřem, takže by to chtělo dva body.
Tampa v jiĹľ zmĂ­Ĺ

Leci:Dobre si urobil, že si Phile, veľkú nádej nedával.Síce si Rangers ten zápas trochu skomplikovali zbytočnými chybami ,po ktorých Phila nakoniec strelila až 4 góly, ale kedže Rangers ich dali 6, tak "si" vezieme, tie veľmi dôležité 2 body domov.Stále máte o 1 bod viac ako my, ale aj o 1 zápas odohratý naviac ,takže ešte stále máme šancu vás predbehnúť a skončiť na 6 priečke.Bude to napínavé, až do konca. :cool:

jsem se tak díval na rozpis, mohli by jste zaváhat s Islanders třeba :wink: a Atlanta s Carolinou, my by jsme všechno vyhráli a byli by jsme třetí :cool:
Já totiž chci dostat strašně do prvního kola Atlantu, co by mi pomohlo mít tam Buffalo, New Jersey nebo Pittsburgh, přes ty by jsme asi neprošli, takže :modlenie: Atlantu

Lecavalier-number4 píše:jsem se tak dĂ­val na rozpis, mohli by jste zaváhat s Islanders tĹ™eba :wink: a Atlanta s Carolinou, my by jsme všechno vyhráli a byli by jsme tĹ™etĂ­ :cool:
Já totiž chci dostat strašně do prvního kola Atlantu, co by mi pomohlo mít tam Buffalo, New Jersey nebo Pittsburgh, přes ty by jsme asi neprošli, takže :modlenie: Atlantu
Tak zaváhať, môžme všade.Aj dnes s Torontom.Ale dúfam, že to vyhráme a nakoniec obsadíme my, tú 6 priečku.Aj ja chcem radšej v play off Atlantu, ako Buffalo.Ale myslím, že tak ako s New Jersey, tak aj s Pittsburghom ,sa dá hrať.Nie sú zase, tak neporaziteľný.S Pittsburghom Rangers odohrali dosť vyrovnané zápasy,ktoré neraz končili,až po predlžení.Ale nevadilo by mi ani ,keby to bola tvoja Tampa.Boli by to vyrovnané zápasy, s otvoreným koncom. :wink:

no když si to tak vezmu, Pittsburgh by nebyl špatný, posledních 11 zápasů nebo 12 jsme je porazili, s New Jersey máme vyrovnanou bilanci, nebo možná kladnou, ale prostě raději atlantu. :)
Dneska s Torontem to budete mít těžké. :?

Leci: ťažké sme to mali, ale vyhrali sme!!!!Na 99,9% sme už v play off a teraz sa budeme snažiť Tampu predbehnúť a skončiť na 6 mieste. :wink:

TAMPA BAY-WASHINGTON 5:2

Vyhráli jsme a získali povinné dva body. Kdyby jsme prohráli hodně by jsme si zkomplikovali situaci. Poslední dva zápasy jsme vyhráli a je dobře že Holmqvist začíná chytat formu před play-off.
1.třetina:Nemohli jsme lépe začít. Lecavalier po 36.sekundách skoroval. Byl to jeho 51.gol v sezoně :cool: asistovali mu Boyle s Rangerem. Caps se však podařilo dorovnat-skoroval Pettinger. O chvíli později však skoroval po dlouhé době Craig a dal svůj 14.gol v sezoně. 20 sekund po golu se pobil Breasher s Royem. Caps byli na střely mírně aktivnější, přestříleli nás 10:9.
2.třetina: Opět rychlý gol, po necelých dvou minutách skoroval v přesilovce Boyle, po přiklepnutí Lecavliera, asistenci si připsal ještě St.Louis. Jinak to byl Boylův 19.gol v sezoně, to znamená že ještě jeden a dosáhne 20 branek. Ve druhé třetině jsme byli lepší, soupeře jsme přestříleli 10:5.
3.třetina: Martin St.Louis vstřelil svůj 5.gol v oslabení. Celkově to byl 13 gol Bolts v oslabení. Kuba vybojoval kotouč a přihrál St.Louisovi ten Lecavlierovi, ten Martinovi puk vrátil a pak St.Louis parádně vypálil, Kolzig neměl šanci. Potom se pobil Bradley s Tarnaskym. V čase 19:06 udělal Kuba strašnou chybu. Snažil se rozehrát, ale nahrál puk přímo na hokejku Klepiše, který nahrál Bradleymu a ten měl lehkou úlohu. 2 sekundy před konecm pojistil naši výhru do prázdné brány Ward, bod si k tomuto golu ještě připsali Prospal a Sarich.

"Bylo důležité to vydržet"řekl trenér Tampy John Tortorella. "(Páteční) zápas byl nepochybně jeden z nejdůležitějších co jsme hráli."

Fotky:

ObrázekObrázek
Obrázek
ObrázekObrázek

ZĂŤSKĂ

PO mate v kapse..a MAURICE RICHARD TROPHY pre Lecavaliera taky tak..

Obrázek

no to doufám, ale stejně by jsme měli vyhrávat co nejvíc jelikož dostat do prvního kola Buffalo :o
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES