Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

fuuu, tak to je neprijemne, ale snad ho Sanford kvalitne zastupi..tak podme kosatky, v zvieracej riesi by ste tucniacikov rozniesli, tak sa o to pokuste aj na lade :frajer2:

edit: Daniel Sedin to spravil inak lisiacky :cool: jeho "lob" kusok by si zasluzil golik, padla tycka, no vsadebol Pali to tam nakoniec prepasiroval :thumbsup:
zas ten demitra. nestaci ze doteraz nas matali olsen twins este aj demitra hra s nimi tento rok.
no palovi to ide teraz dufam ze dnes padne vela golov a hlavne skonci remizou :D
debil píše:zas ten demitra
otvaral a zaroven uzatvaral skore duelu :thumbsup: kvalitna robotka Sanford :thumbsup:
ObrázekObrázekObrázek
no dnes dobry vykon pala len a hracom zapasu sa stal Sedin mal 1+2 a spolu s palom a Sanfordom boli najllepsi
Baffy píše:Tak jedeeeem Kosatky! :cinka: :wawe: Bude to dnes asi divoké,hned ze startu je :penalty: permanentně obsazen! :good:
Tak Ohlunda asi drbne,Lui odchytal jen 5min. a hned si natáhl třísla nebo levé koleno?
Obrázek
Do brány mašíruje Sanford,
tak snad podrží!
Tak mal si pravdu, ozaj ma skoro :censored: ked som pozrel game summary a videl co sa dialo uz v samom úvode a ze Lui sa zranil.. prve spravy co som o tom nasiel pisali ze je to vazne a môže vynechať aj celú sezonu :shock: , ale teraz som uz videl aj také že to bude medzi 2-8 týždnami, to až tak zlé neni, Sanford dostane šancu ukázať sa, v posledných 2 zápasoch chytal dobre, ked si to udrží tak môžme vyhrávať aj s ním.

Aj s tím Cookom, v topicu Penguins som písal ze by som si rád pozrel zápas aj kôli nemu a ked som videl že hned v úvode dostal do konca zápasu som sa bál že spravil bývalým spoluhráčom niečo špatné, ale nakoniec to bol len jeho typický hit po ktorom sa typicky nechcel biť ale Hansen ho k tomu donútil, tak tiež nič zlé.

Inak dík baffy a cepi za podporu, dúfam že vás Canucks potešili... a debil ty si rýchlo zvykneš nato že náš útok v novom zložení vám každý zápas šupne pár kúskov do brány, len dúfam že to nie je chvílkové a že im to vydrží, a hlavne nech zostanú bez zranenia ved posledné 2-3 roky to je v našej obrane strašné, minulý rok vynechala naša obranná 6-tka najviac zápasov v celej lige, oto viac sa čudujem že útočníci a hlavne Sedinovci bývajú zdravý celú sezonu.

Teraz nás čakajú Red Wings, to bude ťažká skúška pre Sanforda, práve oni nás 2. novembra naposledy porazili v hracom čase a tiež to bolo na našom lade, dúfam že teraz ked sme rozbehnutí uhráme aspon bod.
Kosatky majú po prvej tretine zápasu s CGY namierené už k 5. výhre v rade a 11 zápasu bez prehry, golmy Hordichuka a Daniela Sedina vedieme po prvej tretine 2:1, skore otváral Hordichuk v 6.min ked dorážal vlastnú strelu za Kiprusoffa, bol to jeho prvý gol v našom drese ale aj jeho prvým v posledných 45 zápasoch. Už o necelé tri minuty plamene vyrovnávali v presilovke, Cammaleriho prihrávka sa odrazila od Salovej korčule za Sanforda. Bolo to pri vylúčení Bieksu, ten teda nezačal svoj comeback po zranení najlepšie. O dalšie 3 minuty už bolo vedenie opäť v správnych rukách, Henrik odviedol dobrú prácu ked nalákal na seba 2 hráčov flames aby mohol prihrať Danielovi a jemu už nič nebránilo v ceste ku Kipperovi a peknou strelou od hornej tyči zvýšil na 2:1. Henrikova asistencia znamenala pre neho aj 400. bod v kariére :wawe: :poklona2: :poklona: .
Po zvyšok tretiny sme mali ešte niekolko šancí aby sme vedenie poistili ale Kiprusoff nás vychytal, hlavne prvý útok predvádzal pekné kombinácie ale bez golového zakončenia.

V druhej tretine padol len jeden gol,naneštastie do našej siete, po dobrej prihrávke Iginlu to nemal Cammaleri tažké a pripísal si 2. gol v zápase. My sme znovu zahodili dobré šance... nevyužili sme takmer minutovú presilovku 5 na 3 a po Burrowsovej prihrávke skončil Hansenov nájazd tiež len na Kiprusoffovi, šance mali aj flames, počas ich presilovky išli dokonca 4 na jedného obrancu, Bert sa snažil prihrať ale Öhlund mu pokus zblokoval no takmer to bol další vlastný gol v našej sieti.

Už v úvode tretej tretiny sa u nás plamene usadili a po dalšej Iginlovej prihrávke posielal Cammaleri hostí hattrickom do vedenia. V polovici tretiny ešte vyrovnával Raymond ale už o 2 minutky upravil skore Glencross na konečných 3:4, teraz nás čaká 7 zápasov vonku a ten prvý bude odveta na lade CGY, tak dúfam že tam začneme ťahať novú sériu.
Obrázek 3:1 Obrázek

V dnešnom zápase s CGY chytá svoj prvý zápas v NHL Cory Schneider, po velmi dobrých výkonoch na farme a pri zranení Luonga to bola len otázka času kedy dostane šancu, ved z posledných 27 zápasov za Moose má štatistiku 23-2-2 :shock: .
V prvej tretine si zatial drží čisté konto, flames nemali neaké väčšie šance s čím by ho ohrozili, lenže na druhej strane sme my v ofenzíve ešte horší, dostali sme aj 2 presilovky, ale to bolo príšerné, vôbec sa to na početnú výhodu nepodobalo aspon že sme nedostali neaký gol v oslabení... Takže zatial obaja brankári nemali moc práce a dúfam že do druhej tretiny sa to zlepší, hlavne z našej strany.

V druhej tretine sa zlepšila hra, ale len domácich a začali byť čoraz nebezpečnejší, v presilovke trafil Sarich tyčku a niekolko šancí pochytal aj Schneider, na konci tretiny sme darovali plamenom početnú výhodu aj po 4x v zápase a tentokrát ju už využili, Phaneufovu strelu dobre tečoval Langkow a nedal brankárovi šancu.Musím uznať že vedú zaslúžene, v druhej tretine nás prestrielali v pomere 10:3.. OMG ale nemôžme prehrať 2x posebe s Lames. Podme Canucks aspoň na remízu !

Už v 7. minute tretej tretiny sa dá povedať že je rozhodnuté, ušiel nám Moss a zvýšil na 2:0, pri našom dnešnom výkone je to už nedosiahnutelný rozdiel.
Tak možno predsa ešte máme šancu, 8 minút pred koncom znižuje po velmi dobrej Hansenovej prihrávke asi najlepší náš hráč v zápase Wellwood :yahoo: , ten bol dnes parádny na buly, vyhral 7 z 8 a súperov musí vytáčať ako im zakaždým korčulou zblokuje hokejku a pohodlne to vhadzovanie vyhrá.
Po Mitchellovej chybe ušli 2 hráči flames a Salo nedokázal zabrániť aby Lombardi po Iginlovej prihrávke upravil na konečných 3:1.

Teraz nás čaká dalších 6 velmi ťažkých zápasov na klziskách súperov, postupne budeme hrať v CBJ, DET, MIN, COL, NSH a EDM. Tu budeme musieť ukázať či velmi dobré výsledky zo začiatku novembra neboli len náhodou a či ozaj máme nato aby sme zabojovali o prvé miesto v NWD.
Obrázek 3:2 Obrázek

Tak naša ofenzíva v prvej tretine bola podobne ako v Calgary velmi slabá, vytvorili sme si len jednu šancu z ktorej mohol padnúť gol, počas presilovky tráfal Henrik odkrytú bránu ale Mason vytiahol dobrý zákrok a udržal skore bezgolové. Z posledných 13 presikoviek sme premenili LEN 1 ale naštastie CBJ sú dnes natom podobne a počas prvej 20 minutovky nevyužili túto výhodu dokonca 3x. V druhej tretine chcem vidieť lepší hokej a hlavne goly.

Do druhej tretiny už ideme so Schneiderom v bráne. Sanford dotal na tréningu pukom do krku a kôli tomu vynechal aj zápas s CGY a zrejme to stále nemá v poriadku.
Golu som sa dočkal hned na začiatku tretiny ked už svojim 10 golom v sezone otváral skore v presilovke Wellwood, je to pre mna neuveritelné ale na všetky goly mu stačilo 27 striel :shock: :thumbsup: .
Ale už o 6 minút využili presilovku aj domáci, spomedzi kruhov vyrovnával Modin svojim prvým golom v posledných 10 zápasoch..
Minutu po gole si to rozdali :box: Boll a Brown.
Do konca tretiny sa už skore nemenilo aj napriek dalším 2 presilovkám Columbusu, dnes ich hrali už 6, musíme s tou disciplínou niečo urobiť nemôžme hrať takmer polovicu zápasu v oslabení.

Parádne sme otvárali aj tretiu tretinu, vylúčenie Methota trestal ranou od modrej Bieksa :wawe: . V polovici tretiny išiel Daniel sám na Masona ale neprekonal ho, naopak platilo "nedáš,dostaneš" a už z nasledujúceho protiútoku získali jackets útočné pásmo a po ich vyhranom buly prišla strela od modrej, ktorú Schneider vyrazil len pred Murraya a ten nemal problem trafič odkrytú bránu. Další gol sme dostali 5 minút dokonca po velmi dobrej práci Nasha, zavesili sa na neho 3 naši hráči a potom Huselius zostal pred brankárom nestrážený, Rick ho pekne našiel a je to 3:2. :cry:
2 minuty dokonca sme dostali presilovku a máme poslednú šancu odvrátiť už 3 prehru v rade. A takmer sa nám to aj podarilo hned na začiatku presilovky vytiahol Mason najlepší zákrok zápasu a na čiare zachránil svoj tím pri pokuse Wellwooda. Dalej sa už nič nestalo a my sme znovu prehrali. Luongo, Johnson vráťte sa :cry:
Po prvej tretine zápasu to vyzerá že konečne prerušíme 4 zápasovú šnúru prehier, zápas sa začal bitkou Keslera a Shepparda, divosi dostali k tomu aj presilovku v ktorej 2x vystrelili na Schneidera, no v priebehu dalších 17 minút sme mali jasne navrch my a dovolili sme im ohroziť Coryho už len raz. My sme mali viacero šancí no za Bäckstroma prešla len presilovková strela Bieksu, ktorý od kedy sa vrátil do zostavy po zranení zaznamenal 14 bodov v 15 zápasoch :thumbsup: .
Som velmi spokojný s našim výkonom a verím že neako podobne budú vyzerať aj dalšie 2 tretiny.

Do druhej tretiny vstúpila úplne iná Minnesota a s nou prišiel aj vyrovnávajúci gol, Öhlund po kolízii so Schneiderom odkryl bránu a Koivu bez problémov vyrovnával, aj minulý zápas nám goly za MIN dával len on už ma začína hnevať :x . Ale naštastie už o pár minút získal vedenie späť na našu stranu Jaffray svojim prvým golom v tejto sezone. V priebehu tretiny sme mali znovu niekolko možností vedenie poistiť, najväčšie šance mali Demitra ked išiel s Henrikom 2 na 1 obrancu, a potom aj Burrows, ktorý sa snažil dostať puk za ležiaceho Bäckstroma ale nepodarilo sa... dúfam že nevyužité šance nebudeme znovu lutovať.
Zatial je jediné negatívum zápasu stream, ktorý na adthe vôbec nejde dobre a sopcast je vždy po chvíli offline.

V tretej tretine si konečne zachytal aj Schneider, ked zastavil pár dobrých striel, hlavne pri snahe wild v posledných minutách. Vedenie sme udržali a Cory si tak pripísal svoju prvú výhru v NHL, hlavne vdaka tomu že to bol jeden z našich najlepšie zvládnutých zápasov čo sa týka defenzívy, aj ked musím uznať že divosi nie sú práve najofenzívnejšie mužstvo ligy :-P , ale dovolili sme im len 17 striel čo je najmenej v tejto sezone. V tretine bola zaujímavá ešte bitka medzi Jaffraym a Burnsom, napriek tomu že Burns je vyššia váhová kategoria si neviedol Jaffray zle. Takže konečne sme si pripísali prvú výhru na tripe ... Pozeral som kalendár a po skončení tripu hráme z najbližších 22 zápasov až 17 doma, bude to určite jedna z najdôležitejších častí sezony, už sa nato teším :frajer2: :yes: .
halooooo, Ohlund, mohol by si mi pls odpisat :?:

PS: sorry za spam :)
:super: :wawe: :poklona: :poklona2: :fan:
Telenovela sa skoncila. plesata hlava sundin ide do nasej divizie.
Ocakavane sa stalo skutocnostou, sam som nanho zvedavy.
debil píše:Telenovela sa skoncila. plesata hlava sundin ide do nasej divizie.
no jo
som zvedavy co predvedie ale musel by hrat jak malkin aby si zasluzil tie prachy :)
A tak jako Malkin hrát určitě nebude...tomu nevěřím... :wink:
Ja vôbec od neho nečakám aby dával hetrik v každom druhom zápase, Vancouver vôbec nemá štýl hokeja založení na ofenzíve tak ako PIT alebo MON.
Ja samozrejme čakám aj neaké body ale určite si cením aj jeho skúsenosti a vodcovstvo ktoré zatial Malkin nemá na takej úrovni. Čakám že príde aj zlepšenie našej presilovej hry, ktorá je v dnešnom hokeji velmi dôležitá a akcie - točenie puku Sedinovcami v rohu klziska je už trochu "okukané" , síce práve v poslednej dobe sa to zlepšuje, presilovkový gol sme strelili v 7 z posledných 8 zápasov. :good:
Sundin je pre mna osobnosť ako napr. Sakic u vás v COL.
Uvidíme jak mu to u Canucks půjde... :wink:
Jinak určitě si nenechám ujít zápas Toronto-Vancouver v Air Canada Center 21.2 2009...Jsem zvědav na reakci fanoušků Maple Leafs... :wink:
Jsem rád že Sun nakonec do Vancy přišel, ale to bylo již od začátku jasné, zklamal mě že nepřišel již před začátkem sezóny :thumbsdown: :thumbsdown: . Jinak PO již nyní Vancymu jistě neunikne, naopak myslet může směle dále....... !!!! Souhlasím s Öhlundem, Sun nebude žádný EXTRA sběrač bodů, ale tým potáhne, to je jisté. Do již tak tvrdého týmu přinese i on svojí trošku a zkušenosti navrch....... !!!!
Vancouver sa síce pravdepodobne do play-off dostane, ale podľa môjho názoru ďaleko nedôjde.
Nová akvizícia tímu zámorskej hokejovej NHL Vancouver Canucks Mats Sundin v tejto sezóne zarobí približne 5 miliónov dolárov. Iba za podpis zmluvy zinkasuje 4 milióny USD, v zmluve bude mať uvedený ročný plat 1,6265 milióna dolárov. Keďže však vo Vancouveri bude pôsobiť niečo viac ako polovicu sezóny, dostane iba pomernú časť z tejto sumy.
V drese svojho zamestnávateľa sa predstaví pravdepodobne až po Novom roku. Tridsaťsedemročný Sundin potrebuje podľa hráčovho zástupcu JP Barryho približne dva týždne na to, aby bol pripravený nastúpiť. Draftová jednotka z roku 1989 by podľa špekulácií zámorských médií mala vytvoriť útočnú formáciu so Slovákom Pavlom Demitrom a bývalým spoluhráčom z Toronta Kylom Wellwoodom. (pravda)
Obrázek
Tak dnešný zápas so SJ je najhorší výkon z našej strany čo som zatail videl. Je mi lúto Schneidera že mu spoluhráči svojimi chybami spravili peklo z tohto zápasu a puk lovil zo svojej siete už 5x za 22 minút.
Teraz ho vystriedal Sanford a ja len dúfam že pri takomto tempe Sharks to nebude 10-ina.
Ale myslím že aj rozpis zápasov bol v prospech SJ, ktorý sa na tento zápas pripravovali už od soboty, zatial čo mi sme hrali včera doma zápas s Ducks, po ktorom sme museli letiet do SJ na jeden zápas aby sme sa potom znovu vrátili domov :sad2: .
Obrázek 1:2 Obrázek

1. Tretina:
Tak ako som očakával v dnešnom zápase si hráči nič nedarujú a rukavice sa zhadzovali už v prvej minúte, v bitke medzi Tootoom a Burrowsom mal jasnú prevahu Jordin :bitka3: . Naštastie herne aj vdaka rozhodcom sme boli natom lepšie my. Presilovku sme dostali počas prvej 10 minutovky hned 3x... ale prvé 2 príležitosti boli velmi slabé z našej strany, ale krátko po skončení tej druhej sme otvárali skore, za Rinneho prešlo lahké nahodenie Öhlunda a bol to jeho prvý gol v posledných 28 zápasoch. :wawe:
V tretej presilovke sme si konečne vytvorili aj neakú šancu, ked Raymond našiel krížnou prihrávkou Demitru, ten mal chvílu odkrytú bránu ale kým si pripravil puk na strrelu Rinne zákrokom volný priestor pokryl.
Zo strany domácich to nebolo nič extra ani po zvyšok tretiny a tak LaBarbera,v premierovom zapase za Nucks moc práce zatial nemal.

2. Tretina
Na začiatku sme sa mohli dostať do dvojgolového vedenia, Demitra išiel s Henrikom 2 na 1 obrancu, Pavol volil prihrávku ale Henrikovu strelu Rinne zastavil, hned potom dostali prvú presilovku v zápase aj Preds a rovnako ako my v nej moc nepredviedli a tiež strelili gol hned po jej skončení a to doslova (1 sekundu po návrate Bieksu), velmi dobrú prácu odviedol Bonk ked peknou a hlavne nečakanou prihravkou dostal puk pred odkrytú bránu a Peverley nedal LaBarberovi šancu. Po gole boli predátori hladní po dalšom a stredná časť tretiny bola v ich réžii ale aj vdaka LaBarberovi je stav koncom tretiny stále nerozhodný. Posledné 2 minuty tretiny hráli preds svoju druhú presilovku v zápase, napriek tomu že ju takmer celú strávili v našom pásme vyložené šance nemali. Takže po 40 minutách je skore nerozhodné a po takomto priebehu tretiny v ktorom sme boli prestrielaný v pomere 4:17 by som bol s bodom spokojný aj na konci zápasu.

3. Tretina
Začiatkom tretiny sme prestrielali domácich 6:0, ale k vedúcemu golu mali bližšie predátori, mohli ho dať v 8. minute ked už strela prešla cez LaBarberu a pomaly šla do brány, tak Jason vytiahol zatial jeho zákrok zápasu a tesne z pred čiary puk vytiahol. V polovici tretiny mali NSH dalšiu dobrú šancu ale LaBarbera nás znovu podržal. V druhej polovici tretiny sme dostali 4. presilovku v zápase a aj tretí gol v zápase padol na jej konci, tentokrát to boli 3 sekundy po návrate De Vriesa. Za Rinneho prešla Mitchellova strela od modrej, ktorú pred brankárom dobre tečoval Jaffray. Vedenie sme mohli poistiť 3 minuty dokonca, ked najskôr Burrowsova strela skončila na hornej tyčke a o niekolko sekúnd zastavil Rinne len s problémami jeho ťah na bránu a Hansenovi sa následne nepodarilo doklepnúť puk za ležiaceho brankára. Posledné 2 minuty rovnako ako v druhej časti odohrali NSH v presilovke a naštastie to bolo rovnako bez golu a tak do Atlanty ideme s dalšími dvomi bodmi v tabulke. :yahoo:

V minulom zápase sme doma nestačili na Flyers a bol to už 14. zápas čo sme ich v GMP neporazili (0-9-5) a dnes to bol naopak 6. zápas v rade v ktorom sme si poradili s Nashvillom. :thumbsup:

Bol som spokojný s LaBarberovým výkonom, jediný jeho inkasovaný gol by nechytil asi nikto, ale nespokojný som bol s prihrávkami v našom obrannom pásme kde sme 5-6x rozohrali zle a darovali NSH šance, naštastie to nepotrestali ale dúfam že si dáme na to nabudúce väčší pozor. Po zhliadnutí štatistík som zistil že Peverleyho gol nebol strelený po ale presne v sekundu návratu Bieksu a tak bol nakoniec presilovkový.. :(
Takže Labsovi se první zápas za Nucks povedl? No pane jo, prý byl dokonce vyhlášen 1. hvězdnou zápasu :shock: To je pro Kings a jejich brankáře docela typické, vsadím se, že až na sebe Kings s Canucks narazí, připíše si Labs shutout :)

Ale možná to Labs potřeboval, vrátil se domů, pokud vím, tak hraje za tým, kterému od mala fandil a potřeboval si asi odpočinout od toho pro brankáře zjevně nezdravého povětří a atmosféry v LA...
Tak první třetina mezi VAN a ATL byla velmi pěkná :thumbsup: bitka po čtyřech sekundách mezi boultonem a brownem. Krásná střela Joeyho Crabba, gól henrika sedina při přesilovce pět na dva a poměrně zákeřné utkání :) bylo se zatím na co koukat
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS