Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

OTTAWA SENATORS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ottawa Senators - Atlanta Thrashers 5:2 (2:1, 2:0, 1:1)
skvely hokej dnes, vsetky utoky hrali vyborne

zopar zaujimavosti:
Spezza 2+1, +1 (v sezone 10Z 4G+8A a +7, hlavne jeho obranna cinnost sa velmi zlepsila :frajer2: )
utok Regin-Spezza-Kovalev ma skvelu chemiu, Kovalev hra vyborne, skoda ze Regin este nedal gol v tejto sezone, ale to pride skôr ci neskôr
Karlsson 0+2 (15Z 3G+7A)
Gonchar 1+0 (15Z 3G+8A)
obrana sa mierne rozbehla :D (teda hlavne presilovky), fakt radost pozerat, este ked pride Kuba, tak to bude skvele
btw... gol na 4:1 dal Chris Neil, asistencie: Chris Phillips, Chris Kelly, v brane stal Chris Mason :lol3:
Podotknul bych že výraz "Stál" byl v případě Masona víc než výstižný, on toho krom stání v bráně moc neumí :biglol:
Regin konečne gól. :yahoo: Škaredý, ale čo tam potom, hlavne nech mu to konečne začne sypať, lebo doteraz len samé parádne šance a chudák nie a nie premieňať...
no vcera hral vynikajuco, bolo vidno ze silou mocou chce dat gol a nakoniec to tam dotlacil, mohol by bodovo explodovat, neprotestoval by som :cinka: celkovo utok Regin-Spezza-Kovalev paradne slape
ALEX KOVALEV :taptap: :taptap:

1000 bodů v NHL !!!

Podľa Aarona Portzline sa na zápas Columbusu s Nashville boli pozrieť skauti Sens. Ale Ottawa nám nemá čo ponúknuť, hráči, ktorí sú zaujímaví sú nedotknuteľní, a zvyšok? Zbytoční.
mt-svk píše:Podľa Aarona Portzline sa na zápas Columbusu s Nashville boli pozrieť skauti Sens. Ale Ottawa nám nemá čo ponúknuť, hráči, ktorí sú zaujímaví sú nedotknuteľní, a zvyšok? Zbytoční.
Foligno a Kelly sú zbytoční? :hmm: Cowen a Rundblad predpokladám nedotknuteľní...
Jak se Alexeiovi "symbolicky" zlomila hůl tím 1000. bodem :D
Getzo5 píše:
mt-svk píše:Podľa Aarona Portzline sa na zápas Columbusu s Nashville boli pozrieť skauti Sens. Ale Ottawa nám nemá čo ponúknuť, hráči, ktorí sú zaujímaví sú nedotknuteľní, a zvyšok? Zbytoční.
Foligno a Kelly sú zbytoční? :hmm: Cowen a Rundblad predpokladám nedotknuteľní...
Načo sú nám Foligno a Kelly, keď podobných hráčov máme habadej. O lepších ani nevraviac.
Predpokladám, źe Rundblada a Cowena by Ottawa menila len v najnevyhnutnejšom prípade (skvelá ponuka, ich nezáujem hrať za Sens a podobne).
mt-svk píše:Načo sú nám Foligno a Kelly, keď podobných hráčov máme habadej. O lepších ani nevraviac.
Zasväť ma... :modrina:
Getzo5 píše:
mt-svk píše:Načo sú nám Foligno a Kelly, keď podobných hráčov máme habadej. O lepších ani nevraviac.
Zasväť ma... :modrina:
Obidvaja sú hráči do tretej formácie. Akonáhle sa vráti Huselius, naša druhá formácia bude hrať v zložení Huselius--Vermette--Filatov a tretia Moreau--Pahlsson--Umberger. Do štvrtej sa pravdepodobne presunie Clark. A to hovorím len o tejto sezóne. Tak mi logicky vysvetli, načo by nám bol niekto z dvojice Foligno/Kelly, keď už teraz máme pretlak v "bottom six" :?: Zbytočná investícia.
Pretlak v bottom6...ok, ale pri všetkej úcte, jeden alebo druhý, ani jedného nevidím ako horšieho než vašich. Kelly je perfektný PK a Foligno na tretiu lajnu výborný dangler, zvládol by aj top6, dostať šancu. Vec názoru. :ja_neviem:
Foligno určitě na TOP6 má
Martin #27 píše:Foligno určitě na TOP6 má
Na PK máme plno dobrých hráčov... Umberger, Pahlsson, Moreau, dokým nehrá Moreau tak MacKenzie či Dorsett. Okrem toho, PK nie je práve činnosť, v ktorej máme extra problémy.
Top 6 je naplnená, Umby sa práve preto musel presunúť do tretieho útoku. No a Huseliusov návrat (zaskakuje práve Umby)sa blíži. Taktieź máme kvalitne prospekty.
Takže znovu, načo nám sú :?:
Snáď nechceš dokelu tvrdiť, že by neboli vylepšením. A to sa bavíme v rovine keď nevieme čo by bol return... Stavy máte plné, to ale neznamená, že nie je čo vylepšovať. Vždy je.
Mt-svk já si nemůžu pomoc ale z každého tvoje přispěvku cítím že Colombus má podle tebe nejvíc nadějných prospectů a nejvíc talentované mužstvo v celé NHL :hroza: možná to tak ale cítím jenom já
Martin #27 píše:Mt-svk já si nemůžu pomoc ale z každého tvoje přispěvku cítím že Colombus má podle tebe nejvíc nadějných prospectů a nejvíc talentované mužstvo v celé NHL :hroza: možná to tak ale cítím jenom já
Potom moje príspevky zle chápeš. ;) Ibaže mnohokrát sú navrhované také výmeny, ktoré nám absolútne neprospejú. Viď táto.

Getzo, tvrdím, že títo hráči by neboli zlepšením našej zostavy. Ak máme v útoku slabinu, je to post centra druhej formácie, kde hrá zatiaľ Vermette za očakávaním. Ale to sa snáď časom zlepší. Minimálne príchodom Huseliusa. Taktiež Brassard nehrá bez Nasha zďaleka tak dobre ako s ním.

A protihodnota? Pravdepodobne niektorý z obrancov: Ťjutin, alebo Hejda, prípadne Klesla.
Stále neberiem logiku ako môžu neprospieť keď sa jedná minimálne vo Folignovom prípade o lepšie krídlo než to čo v tretej lajne máte. Hroší rozhodne nie sú, A z pohľadu perspektívy (hoc aj ďalšieho trejdu) si to vôbec nebrala? Clark 34, Moreau 35, Pahlsson 33... Foligno bude hodnotný aj v budúcnosti. Ale ok, nemienim to ďalej rozvádzať, každý povedal svoj názor, rozíďme sa v pokoji... :D
Getzo5 píše:Stále neberiem logiku ako môžu neprospieť keď sa jedná minimálne vo Folignovom prípade o lepšie krídlo než to čo v tretej lajne máte. Hroší rozhodne nie sú, A z pohľadu perspektívy (hoc aj ďalšieho trejdu) si to vôbec nebrala? Clark 34, Moreau 35, Pahlsson 33... Foligno bude hodnotný aj v budúcnosti. Ale ok, nemienim to ďalej rozvádzať, každý povedal svoj názor, rozíďme sa v pokoji... :D
Foligno nie je taká významná posila, aby sme si kvôli nemu nabúrali zostavu.
Getzo. Opakujem... naša tretia lajna po príchode Huseliusa bude Umberger--Pahlsson--Moreau. Pahlsson je center, mimochodom, jeden z najlepších defenzívnych centrov lige. Umberger je perfektný univerzál. Moreau si s nimi rozumie. A teraz mi láskavo povedz, načo nám je ďalśí krídelník a center, keď v juniorke máme Johansena, ktorý by už v iných tímoch hral NHL, počíta sa s ním na post centra do prvých dvoch útokov, Petra Straku či v Springfielde Calverta, Kubalíka či Majorova (ktorý keď chce, hrá ako z partesu)?
Ak niekoho potrebujeme, je to pohyblivý defenzívny obranca. A takí v Ottawe nie sú.
Myslím, že som sa vyjadril absolútne zbytočne... :?
Getzo5 píše:Myslím, že som sa vyjadril absolútne zbytočne... :?
Myslím, že nepoznáš našich hráčov a vôbec Columbus.
mt-svk píše:Myslím, že nepoznáš našich hráčov a vôbec Columbus.
Nielen myslím, ale som si už istý, že ti tento dialóg prerástol cez hlavu a začínaš príliš trepať aj to, čo nie je potrebné. Buď sa sám odcitujem, alebo si uvedomíš, že tvoj názor som pochopil, rešpektujem ho a tému som už dávno uzavrel, alebo môžeš v nastolenom trende pokračovať a zbytočne ma naštvať...

Tvoja voľba. :ee:
Getzo5 píše:
mt-svk píše:Myslím, že nepoznáš našich hráčov a vôbec Columbus.
Nielen myslím, ale som si už istý, že ti tento dialóg prerástol cez hlavu a začínaš príliš trepať aj to, čo nie je potrebné. Buď sa sám odcitujem, alebo si uvedomíš, že tvoj názor som pochopil, rešpektujem ho a tému som už dávno uzavrel, alebo môžeš v nastolenom trende pokračovať a zbytočne ma naštvať...

Tvoja voľba. :ee:
Getzo, chápem ťa dobre, ibaže časť som radšej odignorovala.
mt-svk píše:Getzo, chápem ťa dobre, ibaže časť som radšej odignorovala.
O čom to zas preboha hovoríš? Od začiatku je jasné, že si so súpiskou spokojná a meniť ju nemieniš. Na argument, že spomínaní sú mladší a lepší v niektorých ohľadoch (prípadne aj vhodní na ďalší trejd - čo je predmetom diskusie) si len odfunela a akonáhle ti človek napíše, že názor rešpektuje, potrebuješ nadôvažok dodať, že ak som označil Foligna za upgrade, nepoznám Columbus a jeho hráčov? WTF?

Prosím ťa daj si jednu výchovnú, toto fakt nie je normálne, však som ti nič také nepovedal...pochop to Eva. Naopak ty si povedala niečo čo si nemusela a nemala, uvedom si to.
Getzo5 píše:
mt-svk píše:Getzo, chápem ťa dobre, ibaže časť som radšej odignorovala.
O čom to zas preboha hovoríš? Od začiatku je jasné, že si so súpiskou spokojná a meniť ju nemieniš. Na argument, že spomínaní sú mladší a lepší v niektorých ohľadoch si len odfunela a akonáhle ti človek napíše, že názor rešpektuje, potrebuješ nadôvažok dodať, že ak som označil Foligna za upgrade, nepoznám Columbus a jeho hráčov? WTF?

Prosím ťa daj si jednu výchovnú, toto fakt nie je normálne, však som ti nič také nepovedal...pochop to Eva. Naopak ty si povedala niečo čo si nemusela a nemala, uvedom si to.
Getzo, o ćom točíš? V čom je Kelly lepší od Pahlssona, keďže hovoríme o poste tretieho centra? Alebo Foligno od Umbergera (28) ? Pretože práve ich by museli nahradiť. K mladosti. Pahlsson bude ešte nejakú dobu hrať, podobne aj Umberger. Ak sa Johansen chytí v prvých dvoch útokoch, Vermette sa pravdepodobne posunie na post tretieho centra a Pahlsson dokonca štvrtého. To máme vyriešený post Kellyho, ktorý je len tak na okraj od Antoina starší a od Pahlssona len o tri roky mladší. Toľko k tej mladosti.
Výchovné si dávaj ty. prospeje ti to, aspoň sa odnaučíš odporúčať.
EDIT: Aké odfunenie? Snívaš?
969 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING