Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

.:Mike:. píše:K sidovi,jelikož jsem ten zákrok neviděl tak nemůžu soudit
photo Ti Mike musi stacit..
Obrázek
zozadu od chrbta, väcsia zbabelost hadam ani neexistuje :thumbsdown:
dík cepi :wink:
tak to je fakt zbabělost :shock: :thumbsdown:
cepi píše:
.:Mike:. píše:K sidovi,jelikož jsem ten zákrok neviděl tak nemůžu soudit
photo Ti Mike musi stacit..
http://img.cas.sk/img/4/article/266182_ ... alabik.jpg
zozadu od chrbta, väcsia zbabelost hadam ani neexistuje :thumbsdown:
keby len to ale 2 na 1 :?
Tak už vieš Mike prečo som naňho taká naštvatá a snáď chápeš dôvod mojich tvrdých výrazov na adresu toho zbabelca.
Baffy píše:
mt-svk píše:To bol jasne zákerný zákrok za ktorý by taký Bertuzzi, prípadne Simon dostali minimálne 20 zápasový dištanc a mastnú pokutu a tento .... nemal ani distanc na jeden zápas :!:
To je bohužel tvrdá realita Evi,pan Crosby,si zkrátka může dovolit věci,za které by byli ostatní hráči nekompromisně trestáni!
Je to dvojí metr,o tom nemá cenu se dohadovat,není to fér,ale nic s tím nenaděláme,je to holt vzor a modla! :( :?
Pamätáš si na Downieho a jeho potyčku s Blakem, keď napriek ich oddeleniu rozhodcom mu vrazl ešte jednu a na následný diśtanc? Alebo na nešportvý zákrok Simona (položenie korčule na ležiaceho protihráča) a jeho vyše 10 zápasový dištanc? Dokonca aj Pronger dostal nejaký ten dištanc za podobný zákrok. Atlanta by si mala zakrúžkovať následný zápas s Pens a poriadne to Letangovi a najmä tej trasorítke Crosbymu osladiť.
To photo to nie celkom prsne vystihuje. Ked bol valabil na kolenach, al. tusim v dost predklonenej polohe tam nabehol Crosby a zacal mu nakladat. Hodne praveho hrdinu :good:
kanter píše:
mt-svk píše:
kanter píše:Zdá sa mi, že nie sme ľudia, ale zvieratá. Stále "kydáme" na každého hokejsitu, neviem ako by bolo Vám, keby niekto na Vás stále "kydal". Zamyslite sa nad tým čo píšete.

K zápasu. 7 gólov, mali by sme sa zamyslieť nad našou hrou a to čo najrýchlejšie. Ináč si to niekto odskáče.
O čom točíš ??? :o To bol jasne zákerný zákrok za ktorý by taký Bertuzzi, prípadne Simon dostali minimálne 20 zápasový dištanc a mastnú pokutu a tento .... nemal dištanc ani na jeden zápas :!: Uvedom si na čo je zameraná kritika a prestaň za každú cenu obhajoovať toho sopliaka. :!: :!: :!: Uvedomuješ si, že sa správaš ako pubertálna fanynka, ktorá nepripustí ani trošku kritiky na svojho miláčika ? Už dávno sa o ňom tvrdí, aký je simulant a provokatér, takže toto bola len čerešnička na torte jeho zákernosti. Ak Crosby nechce, aby sa na neho "kydalo" nech sa začne správať normálne a nie ako rozmaznaný fagan, ktorý si myslí, že si môže všetko dovoliť.
ja som nepísal o crosbym, ale všeobecne
Stále "kydáme" na každého hokejsitu

ja nemôžem zato, ak nepoznáš význam tejto vety.
kanter píše:
mt-svk píše:
kanter píše: O čom točíš ??? :o To bol jasne zákerný zákrok za ktorý by taký Bertuzzi, prípadne Simon dostali minimálne 20 zápasový dištanc a mastnú pokutu a tento .... nemal dištanc ani na jeden zápas :!: Uvedom si na čo je zameraná kritika a prestaň za každú cenu obhajoovať toho sopliaka. :!: :!: :!: Uvedomuješ si, že sa správaš ako pubertálna fanynka, ktorá nepripustí ani trošku kritiky na svojho miláčika ? Už dávno sa o ňom tvrdí, aký je simulant a provokatér, takže toto bola len čerešnička na torte jeho zákernosti. Ak Crosby nechce, aby sa na neho "kydalo" nech sa začne správať normálne a nie ako rozmaznaný fagan, ktorý si myslí, že si môže všetko dovoliť.
ja som nepísal o crosbym, ale všeobecne
Stále "kydáme" na každého hokejsitu

ja nemôžem zato, ak nepoznáš význam tejto vety.
Vymazala som svoj príspevok, keďže so mto kanterovi vysvetlila v SS. :)
Tak to byla fakt pěkná hnusárna :thumbsdown: Nechápu, jak může vyváznout bez trestu. Nebudu se radši vyjadřovat jakým týmům rozhodčí pískají a které poškozují (o tom sami moc dobře víme), ale tohle už by mělo mít nějaký následek. Když dostane támhle Mike Peca 5ti zápasový distanc za to, že si k sobě přitáhl rozhodčího poté, co ho Morrow podrazil a následně vstřelil gól aniž by byl vyloučen, nevím co by musel udělat Crosby aby ho suspendovali. Zmrzačit hráče jako Bertuzzi nebo na ledě rovnou někoho zabít? :evil:
Je to big star :?
Nie som zákerná, ale dúfam, źe mu už niekto roztrieska ten jeho reklamný ksicht. Nič iné si nezaslúži. Dotyčnému rada pošlem ďakovný list. :D
Doteraz som si myslela že ked vie hrať tak má aj rozum...ále čo...Pens fandím dalej bez ohľadu na to či tam on je alebo nie...
Reakcie na zákrok Crosbyho na Valábika neutíchajú

Výpad hviezdneho Sidneyho Crosbyho ešte vo štvrtkovom zápase NHL na slovenského obrancu Borisa Valábika vyvolal v zámorí napospol kritické reakcie. V súboji medzi Atlantou a Pittsburghom sa udiala pred bránkou skrumáž, po ktorej zostal Valábik zakliesnený do Krisa Letanga a príliš sa nemohol hýbať.

Vtedy k nemu pristúpil Crosby, začal ho tĺcť do chrbta a zároveň ho trafil aj na citlivé miesto medzi nohami. Valábik sa nemal šancu brániť sa a kapitán Penguins si za extempore vyslúžil dvojminútový trest.

Slovák spočiatku ani nevedel, kto ho napadol. Dozvedel sa to až od spoluhráčov a z videozáznamu. "Nič podobné som predtým nezažil. Ak je toto jeho štýl, potom v poriadku. Stalo sa to, čo sa stalo, a nemá význam viac to komentovať. Bolo to však naozaj trápne," uviedol pre Atlanta Journal Constitution Valábik.

Na Crosbyho sa hneval najmä tréner Thrashers John Anderson. "Keby sa mu postavil tvárou v tvár, dostal by pravdepodobne päťminútový trest. Za úder do slabín sú však len dve minúty. Zavolám asi viceprezidenta NHL Colina Campbella, aby som si to ujasnil," rozhorčoval sa Anderson.

Crosby o situácii tvrdil, že sa len snažil pomôcť spoluhráčovi. Niektorí zámorskí komentátori, napríklad v denníku Bleacher Report, však vyčítali pasivitu komisárovi NHL Garymu Bettmanovi, ktorý v podobných prípadoch, keď ide o bitkárov, vždy koná. hokej.sk
XruC píše:Reakcie na zákrok Crosbyho na Valábika neutíchajú

Výpad hviezdneho Sidneyho Crosbyho ešte vo štvrtkovom zápase NHL na slovenského obrancu Borisa Valábika vyvolal v zámorí napospol kritické reakcie. V súboji medzi Atlantou a Pittsburghom sa udiala pred bránkou skrumáž, po ktorej zostal Valábik zakliesnený do Krisa Letanga a príliš sa nemohol hýbať.

Vtedy k nemu pristúpil Crosby, začal ho tĺcť do chrbta a zároveň ho trafil aj na citlivé miesto medzi nohami. Valábik sa nemal šancu brániť sa a kapitán Penguins si za extempore vyslúžil dvojminútový trest.

Slovák spočiatku ani nevedel, kto ho napadol. Dozvedel sa to až od spoluhráčov a z videozáznamu. "Nič podobné som predtým nezažil. Ak je toto jeho štýl, potom v poriadku. Stalo sa to, čo sa stalo, a nemá význam viac to komentovať. Bolo to však naozaj trápne," uviedol pre Atlanta Journal Constitution Valábik.

Na Crosbyho sa hneval najmä tréner Thrashers John Anderson. "Keby sa mu postavil tvárou v tvár, dostal by pravdepodobne päťminútový trest. Za úder do slabín sú však len dve minúty. Zavolám asi viceprezidenta NHL Colina Campbella, aby som si to ujasnil," rozhorčoval sa Anderson.

Crosby o situácii tvrdil, že sa len snažil pomôcť spoluhráčovi.
Niektorí zámorskí komentátori, napríklad v denníku Bleacher Report, však vyčítali pasivitu komisárovi NHL Garymu Bettmanovi, ktorý v podobných prípadoch, keď ide o bitkárov, vždy koná. hokej.sk
Bože, to je idiot s veľkým I. V skrumáži sa Valábik zakliesnil, takže Letang to mal uľahčené keďže Valábik bol zohnutý. A ten demen* Crsoby ho ešte ide mlátiť zozadu napriek tomu, že Letang skutočne pomoc nepotreboval. Ale možno ju bude potrebovať Crosby pri najbližšom zápase s Atlantou. :box:
:shock: :cert:
Sid nie je moj obľúbenec ale ani som nikdy nebol proti nemu. To, že simuluje a provokuje by som občas pochopil, je hviezdou týmu a na tých sa súperi zvlášť zameriavajú, ale toto bol úbohé. :thumbsdown: Neviem či om niečo podobné videl, nie že by to bola tá najhoršia vec čo niekto predviedol v NHL ale udierať niekoho zo zadu kto sa nemôže hýbať a je na zemi. :sad2:
A ešte k tomu beztrestne. Avery dostane dištanc zato, že niečo trepne v televízii a on takto.
Som zvedavý na ich ďalší vzájomný zápas. Snáď mu to tam niekto vysvetlí. Len sa bojím, že dotyčný čo si na Sida dovolí by si už nemusel v tejto sezóne zahrať. :roll2:
:( Před chvilkou jsem to video ze zapasu Pens s Thrashers našel.Souhlasim s vámi.Nesmyslný zákrok zezadu na bezbranného Valabíka.Navíc udeřil Crosby Valabíka do míst,kde nás chlapi to opravdu bolí!!!!! :( Suspenzor,nesuspenzor!!!!To se zkrátka nedělá!!!!
Takhle se nechová chlap a už vůbec NE hvězda NHL.To jsem opravdu hodně zvědavý jestli najdou dost odvahy Crosbyho potrestat.Kdybych o tom rozhodoval já,tak minimálně 10 zapasů stop!!!!
inak pre tych neskor priselsich najdete video na str. 24
_________
pripadne tu:
http://www.hokejforum.com/viewtopic.php ... 4&start=60
Tak myslim ze receno bylo uz temer vse, me zbyva uz dodat jen muj nazor a ten je ze souhlasim s mt-svk, baffym atd. Je to normalne humus, sice zapasy tucnaky live nesleduju ( az na vyjimky ) ale toto me dostalo. Nevim proc, ale Crosby mi propomina Ronalda z ManU. Ten kdo sleduje PL asi vi o cem mluvim. Oba hraci s nesmirnym talentem, sle to chovani :evil: Jak se jich jen nekdo dotkne nebo jim rozhodci piskne faul div ze se nerozplacou... S takovou at se da Sid na krasobrusleni, hokej je hra tvrdych ale ferovych chlapu ne uplakanych deticek :beee:
Najviac by ma dojalo ak by Valábik rpestúpil do PENS. Niektorí by to neprežili :D
Jedno si priznajme. Nadávali by sme aj na iného hráča, ktorý by toto urobil? (nezastávam sa Sidneyho Crosbyho aj keď som fanúšikom PENS). Odpoveď je ÁNO.
Podľa mňa by sa mal každý hráč krotiť. A ak ide o hráča, ktorého obľubujú aj 5-ročné deti a je pre nich vzor, tak toto si u nich pokašľal (skôr u ich rodičov).
Jedna otázka: Prečo nedostane hráč za takýto zákrok nejaký dištanc?
Prečo by sme to nemali preźiť? :D A s otázkou, či by sme taktiež nadávali na iného hráča je jednoduchá odpoveď. ÁNO!!! Takéto zákroky svedčia o zbabelosti, nech ich spraví ktokoľvek. I ke´d by sa to asi tak nerozoberalo. Problém je v tom, že je Crsoby "ikona", "modla" a bohvie čo ešte. Byť superstar neznamená len zbierať body, ale mať aj patričné správanie, či už na ľade, alebo mimo neho. A to táto cifrenka nevie.
Lenže už to pokašlali. Nemali mu dovoliť hrať už proti Torontu. Teraz ak mu dajú trest, tak to bude fakt len vyplakané od konkurencie prípadne od niekoho z Atlanty. Malo sa zakročiť hneď.
Po tomto ho neváham nazvať Sid the shit. Zápas som nevidel, takže som sa to dozvedel len teraz. Každopádne na začiatku januára hráme s Pens a dúfam, že Crosbyho pomasíruje Boulton alebo Valábik, ktorých päste určite cítiť bude.
A potom naskoči Godard. :D Škoda, že nemáme Laraqua. Ak ste niekto videl zápas proti NY Rangers a Coltona Orra ako si vyšiel na Crosbyho. To bolo tiež nefér.

To: mt-svk. Niektorí by to neprežili (nebolo to určené na návštevníkov tohto fóra, ale všeobecne.)
tak ma napadlo prečo to crosby urobil. Nemali náhodou valábik a crosby počas zápasu slovnú potičku? alebo v iných zápasoch.
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS