Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TORONTO MAPLE LEAFS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

tak, tak, a páči sa mi ten Bozak, zdá sa že z neho rastie skvelý hráč... :good:
http://www.facebook.com/group.php?gid=108020299222767 Kampan aby se Pat Burns dostal do Sine slavy dokud ma cas tuto poctu prijmout. Pridejte se !!!
Obranca Toronto Maple Leafs Dion Phaneuf je podľa hráčov najpreceňovanejším hokejistom v zámorskej NHL.
cepi píše:Obranca Toronto Maple Leafs Dion Phaneuf je podľa hráčov najpreceňovanejším hokejistom v zámorskej NHL.
No to je podle mě naprostá pravda...v NHL jsou desítky lepších beků než je tenhleten frajer
ještě doplním http://www.nhlpro.cz/clanek/16960-nejpr ... on-phaneuf
megaton píše:http://www.facebook.com/group.php?gid=108020299222767 Kampan aby se Pat Burns dostal do Sine slavy dokud ma cas tuto poctu prijmout. Pridejte se !!!
Keď si pomyslím, že sa dá rakovina krásne liečiť bez takých vecí ako chemoterapia a rádioterapia a najmä to, ako túto liečbu blokujú farmaceutické firmy.
Dion Phaneuf bude novym kapitanom Maple Leafs. Urcite dobra volba. Zaroven tim bude mat "nove" dresy. V podstate rovnake akurat trocha retro.
debil píše:Dion Phaneuf bude novym kapitanom Maple Leafs. Urcite dobra volba. Zaroven tim bude mat "nove" dresy. V podstate rovnake akurat trocha retro.
ze by sa nam z debila staval fanusik Maple Leafs :?: :D
ja keby nefandim Minnesote alebo proste nemam oblubeny tim, zacnem urcite Torontu fandit :wawe:
WildCelt píše:
debil píše:
ze by sa nam z debila staval fanusik Maple Leafs :?: :D
ja keby nefandim Minnesote alebo proste nemam oblubeny tim, zacnem urcite Torontu fandit :wawe:
:) Tak trochu ano. Ako sekundarny tim samozrejme. Myslim ze tento rok uz urcite nebudu do poctu a aj do plejaf by sa mohli dostat.
:arrow: 21.06. - Představitelé Toronta mají podle listu The Toronto Star velký zájem o útočníka Nathana Hortona, který dosud oblékal dres Floridy. Generální manažer Brian Burke prý zvažuje s Pantery výměnu, v úvahu by mohli údajně přicházet běloruský útočník Michail Grabovskij nebo kanadský zadák Luke Schenn.

Myslím, že Horton by byl pro Toronto přínosem. Mrzel by mě ale odchod Grabovskiho, kterého jsem si docela oblíbil a z jehož příchodu do Maple Leafs jsem měl radost.
Chabal píše::arrow: 21.06. - Představitelé Toronta mají podle listu The Toronto Star velký zájem o útočníka Nathana Hortona, který dosud oblékal dres Floridy. Generální manažer Brian Burke prý zvažuje s Pantery výměnu, v úvahu by mohli údajně přicházet běloruský útočník Michail Grabovskij nebo kanadský zadák Luke Schenn.

Myslím, že Horton by byl pro Toronto přínosem. Mrzel by mě ale odchod Grabovskiho, kterého jsem si docela oblíbil a z jehož příchodu do Maple Leafs jsem měl radost.
V tom prípade by prichádzal do úvahy jedine Schenn. Grabovskij nie je tak dobrým hráčom ako Horton, kým pri prípadnom zisku Schenna (plus niečo) by sa Florida mohla v drafte zamerať na útočníka.

Burke ale nesmie zabúdať na jednu dôležitú vec. Tallon nie je Sutter. :lol2:
Prečo sa Toronto volá Maple Leafs keď plurál od leaf je leaves?
begbeee píše:Prečo sa Toronto volá Maple Leafs keď plurál od leaf je leaves?
hmmm... to mi ani nikdy nedošlo

answer by wikipedia:
Za prvé, Leaves má druhý význam odcházet. Takže Maple Leavers nezní moc dobře. Za druhé to reprezentuje javorový list, který je symbolem kanady a na kanadské vlajce je jenom jeden javorový list (Maple Leaf) a né javorové listy (Maple leaves)... takže tohle anglické fs a ves je v podstatě vyjímka...

------------

Tým byl pojmenován podle oblasti Maple Leaf z první světové války. A jako u správného podstatného jména, bylo vytvořeno množné číslo jenom přidáním "s".

Vlajka s javorovým listem byla představena až o 38 let později, takže to nebyl faktor...

wikipedia píše:First of all, Leaves have alternate meaning of leaving. So Maple Leavers don't sound so good. Secondly, it represents the maple leaf, which is a symbol of Canada, and on our Canadian Flag , you may notice that there is only 1 Maple Leaf, and not Maple Leaves. Thus This English fs and ves is an exception.

--------------------------------

ACTUALLY, THE TEAM WAS NAMED AFTER THE MAPLE LEAF REGIMENT FROM WORLD WAR 1. AS IT IS A PROPER NOUN, IT IS PLURALISED BY SIMPLY ADDING "S".

THE "MAPLE LEAF" FLAG WAS INTRODUCED 38 YEARS LATER, SO IT WAS NOT A FACTOR.
Kaberle's still a Leaf...color me surprised (not). And yet people will still wake up tomorrow believing in Santa Claus, the tooth fairy and Kaberle being traded. :lol:
Pred prestupovým obdobím očakávam ďalšiu sériu ságy "Kaberle do..." :lol:
Tak Kaberle zdá se zůstane i nadále hráčem Maple Leafs!
Tak co myslite ze Toronto vyhraje minisoutez o nejhorsi utok v nhl ?Skoda ten klub jsem mel vzdycky rad a preju mu uspech ale dobre to nevidim.
Toronto má talentovaný útok: Kessel, Kuľjomin, Bozak, Kadri, D´Amigo... ale chýbajú zatiaľ výrazné skúsenosti. Nepáči sa mi zloženie ich útoku, ale majú ho talentovaný. Títo spomínaní hráči sú veľmi nadaní...
Anger píše:Tak co myslite ze Toronto vyhraje minisoutez o nejhorsi utok v nhl ?Skoda ten klub jsem mel vzdycky rad a preju mu uspech ale dobre to nevidim.
pozor, pozor, listky budu daleko nebezpecnejsie ako tomu bolo minulu sezonu....a o par rokov :hmm: Kessy na vsetko stacit nemôze, preto sa necudujem, ze hadzu ocko po Savvym, ak im toto klapne :roll: Pato spominal mladych, nadejnych, no ja spomeniem de facto hotovych hracikov Armstrong, Grabovski, no najmä Kris Versteeg, toto bude velka utocna Versteeg hrozba....minuly rok najmä ten zaver bol z ich pohladu utocne tragicky, co sa samotneho zlozenia utoku tykalo, no GM spravil pocas leta sympaticku robotu, takze ja listky v novej sezone nepodcenujem, neviem, neviem, ci to na PO stacit bude, ale urcite sa o jedno z tych zaverecnych PO flekov pobiju....ich obranne + brankarske zlozenie je vybavene a ak este v priebehu sezony vysperkuju utok.....buducnost listkov vidim optimisticky co mna ako macka vonkoncom netesi :) vlastne :-( :D
BruinsFan píše:Toronto má talentovaný útok: Kessel, Kuľjomin, Bozak, Kadri, D´Amigo... ale chýbajú zatiaľ výrazné skúsenosti. Nepáči sa mi zloženie ich útoku, ale majú ho talentovaný. Títo spomínaní hráči sú veľmi nadaní...
Dalo by sa povedať, že idú na preteky s Oilers. U tých je pre mňa útok ešte talentovanejší, no zas obrana a gólman sú na tom o poznanie horšie. Ťaźko povedať, kto bude pri válove skôr, ale tipoval by som to predsalen na EDM.
No u Toronto to vidím tak 10-12 miesto v konferencii. Útok slabučký, obrana sa zdá byť v poriadku, ale to sa hovorilo aj pred začiatkom minulej sezóny. Najlepší upgrade urobili v bráne, Toskala bol nemožný. Talentovaných mladíkov majú, ale to na playoff asi stačiť nebude.
Kaberle says he has no issue with Wilson. Said father's opinions were his own.
:scare:
Podľa dostupných info sa zdá, že všetči hráči sú v Toronte 2 týždne pred začiatkom training kempu.

"Everyone is here 2 weeks before training camp, I've never seen that before in my life." - Giguère

No som zvedavý či im to nadšenie vytrvá.
V rookie turnaji vyhralo Toronto nad Chicagom 6-3.

Highlighty http://video.mapleleafs.nhl.com/videoce ... &catid=802
2. zápas prehralo Toronto s Pittsburghom 1-2.

3. zápas Toronto Ottawa 4-2.
1293 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2011 BOSTON BRUINS