Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Bohužel je čtu od doby, co jsem začal navštěvovat toto fórum, někdy se překoná a vyplodí něco rozumného, ale když jede ten svůj standard, tak bych zaplakal.......... :wink: 8) !!!!

:) . Chorche má dva metre. hráčom, ktorých má rád +/- nevyčíta a hráčov, ktorých nemá rád +/- vyčíta. Viď naša "diskusia" na fóre Columbusu, kde Bruleho posielal na hokejový cintorín kvôli jeho negatívným čísla v +/- 8) . A Markov je lepší ako Souray, preto som aj jeho chcela do Columbusu a nie Sheldona, že Montry 8) .

:wink: Markov je něco,jako tvoje vysněná láska z dětství.Viď děvče.Bohužel jsou to obvykle platonické lásky,které se nikdy nesplní.To je i tvůj krásný příklad snu zvaného Markov.Ale už děvče otevři oči a vrať se zase na zem :) .Markov není opravdu na prodej :!: Sny modrokabátníků by se měly upřít úplně jiným směrem :!: :wink: .Ale souhlasím,Markov je lepší obránce než Souray.Daleko lépe bruslí a má větší stabilitu na bruslích.Hledí si svých úkolů v obraně příkladně.Potřeboval by tu Sourayovu střelu i když i on umí vystřelit!!Ovšem ta Sourayova střela je opravdu jedinečnost,to musím uznat :!: :!:

montreal píše::wink: Markov je nÄ›co,jako tvoje vysnÄ›ná láska z dÄ›tstvĂ­.ViÄŹ dÄ›vÄŤe.BohuĹľel jsou to obvykle platonickĂ© lásky,kterĂ© se nikdy nesplnĂ­.To je i tvĹŻj krásnĂ˝ příklad snu zvanĂ©ho Markov.Ale uĹľ dÄ›vÄŤe otevĹ™i oÄŤi a vraĹĄ se zase na zem :) .Markov nenĂ­ opravdu na prodej :!:
Jedna vec je chcieĹĄ a druhá vec je mĂ´cĹĄ, takĹľe ja sa na to Montry pozerám reálne a viem, Ĺľe Markova nezĂ­skame :) . Ă

...stať na korčuliach viem aj ja ...byť užitočný a vynikajuci k tímu ruha...teda ja to beriem z takeho pohladu...no obaja su moc dobrý obrancovia...ono nejdem povedať že kto je lepší bo Markov je v istých veciach lepší ako Souray a zas naopak v dalších veciach je Souray lepší od Markova...U mna je jedno vlastne koho vyhodili bo rovnako by mi chýbal Markov ako Souray...tím si vybral Markova jeho uprednostnili...možno si myslia že bude viac pasovať do ich herneho systemu tak jeho nechali v tíme...podobna situacia bola minulý rok v Ottave kde sa rozhodli vyhodiť Charu a Reddena si ponechali...

:) Tvůj názor Hannu beru.A máš v celku pravdu.Jeden výborně brání,hůř střílí a druhý zase hůř brání a skvěle střílí.Protože se jedná o obranu dávám přednost tomu bránění.V každým případě i Souray nám bude chybět o tom není sporu. :) Jinak děvče ten váš fanouškovský web jsou pěkní vykukové. :wink: Price by jste chtěli :D ,Nashe dát nechcete :wink: :!: Suprerhvězda budoucnosti se za průměrné hráče nemění.Nemůžete chtít generála a nabízet dva frajtry,To prostě nejde!!!Jinak ovšem zjišťuji že Columbus ma bezva fandy :D ovlivněné Karlem Hynkem Máchou.Je to samý sen!!!! :D :wink:

Bol to len návrh jedného z fanúšikov, zle som to napísala Montry :) .

NemyslĂ­m si, Ĺľe Souray bude chĂ˝baĹĄ. Práve naopak. Teraz budete maĹĄ oveÄľa lepšiu defenzĂ­vu a okrem toho, HamrlĂ­k má potenciál zĂ­skaĹĄ nejakĂ© tie body.ZároveĹ

Souray je taky dobry hrac, ze na +/- sa kludne moze vys*at! Kym nejaky Brule si ani korcule nevie poriadne zaviazat. Huet dvojka za Halakom - iba ak by bol dlhodobo zraneny Huet jednotka, pripadne bude mat Montreal vyrovnanu dvojku a chytat bude ten, co sa lepsie vydrichme.

:) Huet je jednička bez debat,s tím souhlasim chorche.Ale na +/- stastiku se hráči a zvláště obránci vykašlat nemůžou!!!!To je obraz toho jak hrají a brání při plném počtu hráčů na ledě.A pro trenéra signál,že hráč, obránce špatně před brankářem brání,pokud je jeho statistika příliš mínus.To znamená,že v něčem není důsledný.Málo odstavuje útočníky před bránou,nestíhá se vracet,není důsledný u mantinelu,málo padá do střel a pod.Ani Sourayovi a trenéru Oilers to jedno být nemůže!!!Věřmi,že kdyby přes Sheldona padalo moc golů,tak goly které dá z přesilovek,jsou malo efektivní.Špatné bránění se přesilovkami nevyrovná!!!!A přestali by ho stavět.Jako obránce,prostě kvalitně a důsledně bránit musí!!!Jinak s ním vyběhnou!!Neni zase tak starý,aby se nemohl zlepšit.Je dost možné se zlepší.Nakonec statistiku +/- budeme na konci ročníku moci porovnat!!!

chorche píše:Souray je taky dobry hrac, ze na +/- sa kludne moze vys*at! Kym nejaky Brule si ani korcule nevie poriadne zaviazat. Huet dvojka za Halakom - iba ak by bol dlhodobo zraneny Huet jednotka, pripadne bude mat Montreal vyrovnanu dvojku a chytat bude ten, co sa lepsie vydrichme.
V čem je Ty chytrolíne Souray tak dobrý, že se může na statistiku +/-, jak Ty říkáš "vysrat"....... :shock: :shock: ?? Na tuto statistiku "neserou" ani Lidström či Pronger a to těmto hráčům Souray nesahá celkově ani jak se říká po kotníky........... !!!!

Stary Brisebois (36) dostal ponuku za 700k? No musim sa pozriet aku ma Montreal skladbu obrany momentalne lebo to tak detailne nepoznam a ci sa tam stary veteran ktory ma isto kopu skusenosti a je velky ale predsa len stary a stym spojene nevyhody hodi do zostavy Habs. Sourayove goly neprinesie. Ale na druhej strane Habs by mali urcite zlepsit obranu, hraju to tak moc europsky.

Na druhej strane 700k je zanedbatelna suma.

:) Na fanouškovském webu Montrealu se o tom hovoří,jinak bohužel se mi jinde nepovedlo tvoji informaci ověřit.Tak uvidíme co bude.Brisbois a Canadiens. :? Nevím,je to návrat do historie k bývalým časům.Leta za nás dobře hrál,ale stárne a tady se buduje perspektivní tým.Jeho zkušenosti a znalost poměrů jsou sice cenné a mohly by se hodit,ale moc z toho nadšený nejsem.Snad opravdu nepřijde.Máme dost obránců/zatím se neví co bude s Niinimou/a další jsou na farmě/Moc mě ta zpráva nepotěšila.Složení obrany bych viděl následovně :
obrana ÄŤ.1 Markov - Dandenault
obrana ÄŤ.2 HamrlĂ­k - Komisarek,
obrana ÄŤ.3 Bouillon - Streit
náhradníci : Biron,Georghes,O´Byrne,Groulx,Cote případně Mathieu Carle na kterého je na webu Habs chvála http://www.canadiens.com/eng/index.cfm .Neznamou jsou pro mne Niinima a Cullimore

tak a mame tu dalsieho z borcov, ktory sa vyhol planovanej arbitrazi..Michael Ryder podpisal s Habs rocnu zmluvu (financne zalezitosti neboli zverejnene)..pre fanusikov Habs urcite potesujuce info..

:) Tak konečně je podepsán Ryder,arbitráž se nekoná,byť je to na rok a částka nebyla zveřejněna http://www.canadiens.com/eng/news/redir ... temID=6034
Konečně můžu přistoupit k současné sestavě,jak by se mi líbila,prohodil jsem pravé obránce,proti minule :
Brankáři : Huet.Halák/v průběhu sezony Price/
obrana :Markov - Komisarek
Hamrlík -O´Byrne/Gorghes
Bouillon -Dandenault
Streit
náhradníci:držení hole nalevo Groulx,Cote,Rivers
drĹľenĂ­ hole napravo Carle,Biron,Archer
Ăştoky:Higgins - Koivu - Latendresse
Kosticyn - Plekanec - Ryder
Kovaljov - Smolinski - Lapierre
Begin -Grabovskij - Kostopoulos
náhradníci: Chipchura,D´Agostini,Milroy,Ferland,Locke
Konečnou podobu bude muset Bob upravit,nějakou výměnou.Nemáme bitkaře a chybí patřičné zkušenosti na pravé straně obrany. Proto zřejmě pokus získat Brisboise.Není z důležitých hráčů podepsán pouze Johnson./ o toho bych stále stál/Ostatní nepodepsaní Niinimaa,Lahti,Downey včetně nejasného osudu Culimoreho a Salmelainena,nejsou podle mého názoru, až tak důležití.Klidně bych je oželel!!Je na Carbonnau,aby mužstvo připravil,sehrál a vzhůru na to :wink: :!: Troufám si tvtrdit,že mužstvo vipadá nadějně a měli bychom PO rozhodně vybojovat :!: Nechme se překvapit :!: :!:

Ryder si v příštím roce vydělá 2.95 mil. nhlpro.cz

PHILLY FOREVER píše:Ryder si v příštĂ­m roce vydÄ›lá 2.95 mil. nhlpro.cz
je to tak, no a od sezony 08/09 :arrow: UFA

Obrázek

montry -) ja by som Kovaljova videl urcite vyssie ako v 3 utoku (zapasy Habs, ktore som minuly rocnik odsledoval, ma utvrdili v tom, ze je to vyborny borec) no a Streita by som taktiez zaradil do stabilnej obrannej rady, no ale samozrejme, som zvedavy najmä na to, ako dopadne Niinimaa..minuly rocnik veru ziadna slava, ale ako sa vravi 2x do tej istej rieky nevstupis, tak som presvedceny o tom, ze to spatne si uz vycerpal..

hehe, este ma zaujalo jedno meno medzi nahradnikmi: D´Agostini hned som si spomenul na talianskeho DJ Gigi D´Agostina :lol2:

Obrázek

:backtotopic:

:) Kovaljova jsem zaĹ™adil do 3.Ăştoku,protoĹľe mÄ› loni naštval.V nejvypjatÄ›jších chvĂ­lĂ­ch,kdyĹľ nám šlo o PO,se hodil marod.Chápu,Ĺľe zdravĂ­ je dĹŻleĹľitĂ©,ale podle mne to tenkrát nadsadil.Byla to vĂ˝mluva,nechtÄ›lo se mu hrát a to i na protest,Ĺľe Samsonova stavĂ­ Carbonnou do 4.Ĺ™ady :( .Crosby hrál tĹ™eba se zlomenou nohou/obdivuhodná oddanost klubu - smekám :!: :o /.ChybĂ­ mu sebeobÄ›továnĂ­ pro klub.A v nÄ›kolika zápasech byl vyloĹľenÄ› Kovy na ruÄŤnĂ­k.VĹŻbec ho to nebavilo,jezdil jen s povinnosti,bez nápadu.NavĂ­c si pustil pusu na špacĂ­r a kritizoval pĹ™es media hráče a namĂ­chl tĂ­m vedenĂ­/jsou vÄ›ci kterĂ© se z kabiny nevynášejĂ­/Jinak nezpochybĹ

Souray obrane Habs bude rozhodne chybat, ak da niekto niekolko rozhodujucich golov z presilovky, mozes os*at niekolko NEPODSTATNYCH MINUSIEK! A to co Ta vedie k myslienke, ze Smoke bude hrat az v 3. formacii? :o

:) Jinak mi to chorche nevychází,jedině že by si vyměnil místo s Plekancem na druhém centru.Ten ovšem loni v druhé laině hrál a byla s mím maximální spokojenost.Další varianta by byla,že Smolinski bude hrát pravé křídlo.Ovšem je to varianta nepravděpodobná a i tak by se mi do prvnich dvou útoků nevešel.Rydera nepřeskočí a Latendresse je můj oblíbenec/buldok před bránou/ a rád bych ho viděl více času na ledě.Je to velká naděje!!Navíc Kovaljov,kterého jsem napsal do třetí řady vlevo,se spíš posune do druhé,tím zase misto ubyde.Je to jen takový můj osobní odhad,tak to ber to s rezervou.Stejně hlavní slovo bude mít Carbonnou :) :!:Mě tam také chybí Chipchura,který by již stabilně podle mne,měl hrát.Typově je to defenzivní centr,který se vrací a vypomáhá hodně obraně!!!Kdo se ale za nás bude prát,nevim.Komisárek se nebojí.Ovšem bitkař to není a na takovou práci je ho škoda.Nehledě na to,že na ty nejlepší bitkaře zdaleka nemá.Loni dělal jakéhosi bitkaře Downey,ovšem obvykle dostal nakládačku.I když snahu měl nás bránit.Asi povolají někoho z farmy.Ovšem jmenovitě mě nikdo nenapadá!!Přitom na ochranu mužstva bychom někoho měli mít!!!

Plekanec je jasný center číslo 2, o tom niet pochýb. Teraz by som sa snažila vymeniť Kovaľova. Alexej patrí medzi mojich obľúbených hráčov, ale v Montreale pravdepodobne nemá perspektívu.

UrÄŤitÄ›, Plekanec je budoucnost Habs........... !!!!

...

noi panove to bude mazec v novej sezony uz sa neviem dockat tych prebdenych noci pred internrtom..ale prvy zapas je prvy zapas....

http://uk.youtube.com/watch?v=b_VKVr_v0 ... ed&search=

Patrice Brisebois podpisany na 1 rok (financne zalezitosti neboli doposial zverejnene)

Obrázek

veteranik sa nam vracia na miesto cinu :roll:

:) Vítej zpáky domů Patrice.Sice se říká,,dvakrát do rozbouřené řeky nevkročíš",ale Brisebois tady hrál dvanáct let a Montreal je tak trochu pro něj srdeční záležitost.Tady sehrál řadu úspěšných utkání a nic na to nemění fakt,že se mu v Coloradu,až tolik nedařilo.Při absenci zkušených pravých obránců se nám jeho letité zkušenost budou určitě hodit.Počítám,že ho Carbonnou postaví ze začátku do třetí obrany, K Bouillonovi.Pokud se mu bude dařit ,určitě se posune výš k Hamrlíkovi.Můžou spolu vytvořit výbornou obranou dvojici. http://www.canadiens.com/eng/news/redir ... temID=6042

Patrice Brisebois

07/08 :arrow: 0.700
08/09 :arrow: UFA
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS