Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
zdar Devils Legion, vypada to spatne, az prilis mi to pripomina minulej rok, kdy jsme pred PO zacali hrat podobnou mizerii a vsichni vime jak to skoncilo, (trapny RagsMartin #27 píše:myslím že stačí jen proměňovat šance protože těch spálených je fakt dost
čau jj taky bych si to přál uvidime nomegaton píše:zdar Devils Legion, vypada to spatne, az prilis mi to pripomina minulej rok, kdy jsme pred PO zacali hrat podobnou mizerii a vsichni vime jak to skoncilo, (trapny RagsMartin #27 píše:myslím že stačí jen proměňovat šance protože těch spálených je fakt dost). Moc zapasu do konce sezony nezbyva tak doufam ze v pondeli nastartujeme novou snuru vhranych zapasu
ned 29. bře 2009 18:21
Neviem preco,ale uz sa to stalo x-krat,Vyhravali ste 50 minut,ked vam super nedal ani gol,ale v poslednej 10 minutovke ,ste dostali goly a lacno prehrali zapasy,neviem ci je to systemom,prestanete hrat a super do vas busi a busi,vyrovna,potom prida dalsi gol,prehravate a zacnete znova hrat utocne....Minimalne 10 zapasov malo takyto scenar,mam Martina v branke vo fantasy lige,takze vas ostro sledujem,ale v poslednom tyzdni mi Martin radost neurobil,lahko pridete o vitazstvo stale na konci a potom moze cloveka roztrhnut
prijde mi to jakoby hraci byli unaveni, po tom co predvadeli ten super hokej kolem pulky sezony, se to neda ani srovnavat. navic nase hra v presilovce a obvzlaste v oslabeni je hrozna a to nerikam kolik zbytecnych vylouceni mame, napriklad holik by mel podle me tak zapas sedet at se nad tim trochu zamysli. Pro me od zacatku sezony jsou nevetsi sklamani: Holik, Rolston, Madden, Pandolfo. Nedivil bych se kdybychom se v pristi sezone se trema z nich potkavali v jinem dresu
tak s tim že hrajem špatně přesilovky nesouhlasim co jsem sledoval zápasy tak je hrajem dobře sice nedávame zase tolik golu ale Paul martin a hlavně HAVELID který hraje excelentně přesilovky se mi líbí...Holík hraje takový tvrdý styl nachylny k vylučovaní celou karieru ten se nezmění
Rolston je průměr podle mě už na to taky nemá
proti Maddenovi nic nemám je to starý poctivec hraje pro tým obětavě tedka nemá moc velký IT ale když hraje tak je spolehlivý v defenzivě
co se týče Pandolfa tak to s tebou souhlasím...hraje opravdu strašně kazí rozehrávky body nemá ale je podepsany ještě na příští 2 sezony s platem 2,500 což svědčí o tom že je nehorazně přeplaceny...jinak jsem zvědavy jak to bude s Giotnou po teto sezoně je UFA tak jsem zvědavy co na to Lou
Rolston je průměr podle mě už na to taky nemá
proti Maddenovi nic nemám je to starý poctivec hraje pro tým obětavě tedka nemá moc velký IT ale když hraje tak je spolehlivý v defenzivě
co se týče Pandolfa tak to s tebou souhlasím...hraje opravdu strašně kazí rozehrávky body nemá ale je podepsany ještě na příští 2 sezony s platem 2,500 což svědčí o tom že je nehorazně přeplaceny...jinak jsem zvědavy jak to bude s Giotnou po teto sezoně je UFA tak jsem zvědavy co na to Lou
Tak vyuziti presilovek v poslednich asi deseti zapasech bude dle meho odhadu tak 10% a to je jeste mozna hodne. Jinak i kdyby chom hrali presilovky sebehezceji tak je to k nicemu, ucelem presilovek je dat alespon v kazdy paty gol, kdyz se to nedari tak nelze mluvit o dobre hre v presilovce. navic kdyz uspesnost pri oslabeni je tak 50% to se pak zapasy jen tezko vyhravaji. Na Holikovi trvam, to ze hraje tvrde je dobre a urcite se tohodi, ale fauly hokejkou, nebo fauly na golmana nemaj zadnej uzitek. Madden proste neni tenhrac z minule sezony a to ze hraje min je prave dano i tim ze proste hraje pod svoje moznosti. Gio mozna zustane, zatim to vydim tak na 50%, myslim ze Pando, ikdyz je Dablem od nepameti by mel byt s velkym diky vyplacen ze smlouvy(je asi nevymenitelny)
tak ono ty přesilovky je dane tim jak jsem již psal že prostě máme tedka smůlu v koncovce to se podle mě ale prolomí... s tim Maddenem máš pravdu no ono roky letí.. s pandolfem souhlasim že by měl být vyplacen myslím že za takové peníze je jeho přínos nulový a Gio si myslí že podepíše
pon 30. bře 2009 09:13
Pandolfo - ten je strašný, hrá za nás už strašne dlho, preto ma to mrzí, ale musí preč.
Holik - už nehrá to čo pred piatimi rokmi, hlavne dopredu je veľmi jalový. Nikdy tam síce nevynikal ale gól dať vedel.
Gionta - bol by som rád ak by zostal.
Rolston - ak je to možné vymeniť za niečo mladšie a dravšie.
Holik - už nehrá to čo pred piatimi rokmi, hlavne dopredu je veľmi jalový. Nikdy tam síce nevynikal ale gól dať vedel.
Gionta - bol by som rád ak by zostal.
Rolston - ak je to možné vymeniť za niečo mladšie a dravšie.
veru tiež mi to pripada akokeby unavene a ažke ta naša hra ale fakt odviedli skvelu robotu tuto sezonu miestami to vyzeralo aj na prve miesto v konferencii no teraz tieto 4 prehry po sebe čo ťahame dali tomu zly pomaly naboj tak a poprehravali sme proti superom proti ktorým sme vedeli tento rok vyhrať.. škodička ale tak veru treba sustrediť sily do play off ktore sa nesmie zbabrať ako posledne dve sezony.. postup don už mame istý zaleži už len na superovi ... predpokladam že viacej šancii bude dostavať weekes kedže toho vela nezachytal tuto sezonu tak na posledne zapasy kde už nebude toho vela na rozhodoovanie ho nasadia na par zapasov no ale nie som si istý či už je Martin tak dobre rozchytany... mal prve tri týždne paradne no teraz znova je nejaký utlm... aj ked posledny zapas exceloval ale to bolo o našej pokazenej ofenzive ktora sa zmohla len na jeden gol
Hannu píše:veru tiež mi to pripada akokeby unavene a ažke ta naša hra ale fakt odviedli skvelu robotu tuto sezonu miestami to vyzeralo aj na prve miesto v konferencii no teraz tieto 4 prehry po sebe čo ťahame dali tomu zly pomaly naboj tak a poprehravali sme proti superom proti ktorým sme vedeli tento rok vyhrať.. škodička ale tak veru treba sustrediť sily do play off ktore sa nesmie zbabrať ako posledne dve sezony.. postup don už mame istý zaleži už len na superovi ... predpokladam že viacej šancii bude dostavať weekes kedže toho vela nezachytal tuto sezonu tak na posledne zapasy kde už nebude toho vela na rozhodoovanie ho nasadia na par zapasov no ale nie som si istý či už je Martin tak dobre rozchytany... mal prve tri týždne paradne no teraz znova je nejaký utlm... aj ked posledny zapas exceloval ale to bolo o našej pokazenej ofenzive ktora sa zmohla len na jeden gol
myslim ze Weekes nebude chytat o moc vic nez chyta, podle me se zachyta tak jeste jeden dva zapasy. mozna ze taky pred play off povojal Clemmensena, uvidime. Jinak jsem zvedavej na dnesek Shany poprve v MSG jako Dabel tak se snad predvede. jo a jeste nejlepsi info o deivls je na http://njmg.typepad.com/devilsblog/
úte 31. bře 2009 14:48
Lucifer má dovču, tak troška vyhaslo pod kotlomAtlantik píše:No Dablove, vy jste ale babovky...
No ale tento výsledok už nasral aj mňa! Takto to ďalej nemôže ísť!
Dneska nas to bude bolet. Radeji se nebudu ani divat, to bych musel vzteky vyletnout z kuze.Martin #27 píše:kua nemám slov zkazilo mi to polovinu dne...nevím jestli se bude takhle pokračovat tak abysme nedopadli v PO jak minulou sezonu![]()
tak me to nijak neprekvapilo, ,myslim ze kluci uz pripravujou golfove hole a zamlouvaj resorty na florideAtlantik píše:Penguins-Devils 6-1![]()
![]()
...holt takova je realita.
A pro vas opet dalsi neprijemna facka na uz beztak nizke sebevedomi.
hej normálně co to ku*va je !!!!!!!! to snad není ani pravda hodně mě tento tým zklamal jestli si myslelli že jim po par vyhraných zápasech bude ležet celá NHL u nohou nebo co!!! Asi si myslí že výhry budou přicházet samy ... opravdu to nechápu a začínám být pomalu z našeho týmu rozčarovaný
čtv 02. dub 2009 17:33
Neboj nic,nemate preco hrat,PO uz mate iste a treba setrit sily na PO,resp.si vybrat supera na prve kolo PO..
,teraz to uz je aj politika..
čtv 02. dub 2009 19:45
Tak to ano,pred PO si treba udrzat tempo,vcera to nejako pustili..Martin #27 píše:no to nevim jestli to je politika když sám Suther je naštvany jako prase a říkal že tohle jenom vede k tomu aby ztratili formu a skončili v 1.kole PO a já s nim souhlasím
čtv 02. dub 2009 21:13
NJ je neporaziteľné a ich súčastné problémy nie sú nič iné iba "klamanie telom".
V playoff sa dostane majstrovský team Devils do tej správnej formy a zastaví sa až po vyhranom 16. zápase.
Forma Pens je len posledný výkrik umierajúceho pacienta.
V playoff sa dostane majstrovský team Devils do tej správnej formy a zastaví sa až po vyhranom 16. zápase.
Forma Pens je len posledný výkrik umierajúceho pacienta.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF