mountain píše:"... Ze šestnácti zápasů bychom měli vyhrát minimálně čtrnáct..."
Kde ten chlapec žije? To nedokáže žádný tým v NHL, natož my....
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY LIGHTNING
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak Meszároš je teda blázen,pokud si myslí,že vyhrajeme 14 zápasů z 16.Takových 8 výher by pro nás byl úspěch,ale toto je sci-fi ...
Nyní už prakticky nemáme o co hrát.Boston s Montrealem jsou zkušené celky a postup si už bez problémů pohlídají.Tocchet před sezonou dostal celkem kvalitní tým,který měl bojovat o PO až do konce,ale jeho systém sedí asi 5 hráčům a i proto jsme už ze hry.Nedokáže z hráčů vydolovat maximum.Neumí to s mladými hráči.A právě nyní je naprosto ideální čas dát prostor Johnsonovi pro zbytek sezony,zda-li by nastala nějaká změna či ne.Ten to naopak umí s mladíky a nebojí se experimentovat.Tocchet je dle mého názoru koučem spíše na Západ,ale nejprve by měl nějaký ten rok odkoučovat jako asistent.Od stréce Gretzkyho,což není trenér se samozřejmě naučil kulové.Ale Lawton Toccheta neodvolá,bohužel.Spíš doufám,že Vinik je rozumný chlapík,který po sezoně vyhodí Lawtona a najde schopného GM,který následně přivede i dobrého kouče.Lawton asi dělá další obrovskou chybu - pustit Fostera a Niittyho by byla velká chyba.Fosterovi dát klidně 4 mega na 2 roky,ale hlavně at' zůstane.Z Niittyho udělat jedničku a Smithe vyměnit po sezoně za pick.Za Smithův plat ( +něco ) pak můžeme podepsat Hamhuise či Seidenberga.Po sezoně vyplatit Fedoruka a pokusit se za každou cenu vyměnit Meszároše.Do týmu nabrat mladíky jako Wright,Hutchings,Jones a šanci bych dal i Lashoffovi.Ten sice neumí bránit ( což Mezz taky ne ) ale narozdíl od Mezze je schopen udělat dobrých 30 bodů a to prakticky za 6násobně mensí plat ...
No čeká nás opět zajímavé léto,už jsem to musel nakousnout nyní ... snad to nebude opět probíhat v režii Lawtona
a v sezoně 10-11 bude na lavičce jako head coach stát někdo s vlasama ...
Nyní už prakticky nemáme o co hrát.Boston s Montrealem jsou zkušené celky a postup si už bez problémů pohlídají.Tocchet před sezonou dostal celkem kvalitní tým,který měl bojovat o PO až do konce,ale jeho systém sedí asi 5 hráčům a i proto jsme už ze hry.Nedokáže z hráčů vydolovat maximum.Neumí to s mladými hráči.A právě nyní je naprosto ideální čas dát prostor Johnsonovi pro zbytek sezony,zda-li by nastala nějaká změna či ne.Ten to naopak umí s mladíky a nebojí se experimentovat.Tocchet je dle mého názoru koučem spíše na Západ,ale nejprve by měl nějaký ten rok odkoučovat jako asistent.Od stréce Gretzkyho,což není trenér se samozřejmě naučil kulové.Ale Lawton Toccheta neodvolá,bohužel.Spíš doufám,že Vinik je rozumný chlapík,který po sezoně vyhodí Lawtona a najde schopného GM,který následně přivede i dobrého kouče.Lawton asi dělá další obrovskou chybu - pustit Fostera a Niittyho by byla velká chyba.Fosterovi dát klidně 4 mega na 2 roky,ale hlavně at' zůstane.Z Niittyho udělat jedničku a Smithe vyměnit po sezoně za pick.Za Smithův plat ( +něco ) pak můžeme podepsat Hamhuise či Seidenberga.Po sezoně vyplatit Fedoruka a pokusit se za každou cenu vyměnit Meszároše.Do týmu nabrat mladíky jako Wright,Hutchings,Jones a šanci bych dal i Lashoffovi.Ten sice neumí bránit ( což Mezz taky ne ) ale narozdíl od Mezze je schopen udělat dobrých 30 bodů a to prakticky za 6násobně mensí plat ...
No čeká nás opět zajímavé léto,už jsem to musel nakousnout nyní ... snad to nebude opět probíhat v režii Lawtona
Trenér se měl měnit už po tý naší pekelný jízdě 1-10 nebo 1-11, už nvm kolik to bylo přesně, kdo má ty prohry pořád počítat
Tocchet na začátku sezony měl před sebou hodně slušný tým, na 100% věřim, že jinej kouč by s tim naložil zdaleka jinak, a hlavně by byly jiný výsledky. Lawton je další věc, kde je třeba změna. Jestli ten blb nepodepíše Fostera a Niittyho, tak mu vypálim barák. Už jednou nám nechal odejít Emingera, co měl u nás v 50 zápasech 4+21
Víceměně, Koules s Barriem sou pryč, a pro uplnej pořádek stačí odklidit zbylí dva blby - Lawtona s Tocchetem, jakýsi pozůstatek kovbojské "vlády"
Jak psal kisin, sezona je de facto v prdeli, takže Johnosnovi bych klidně šanci jako hlavnímu koučovi dal, víc se posrat nemůže.
Od další sezony bych dal šanci Hutchingsovi, Faddenovi a Tyrellovi. Tihle mladíci toho zvládnout mnohem víc než nemotornej Fedoruk, Veilleux, Thompson nebo Bochenski dohromady. A na Lashoffa nesmim zapomenout, šanci by si taky zasloužil a pokud si vzpomínám, na příští sezonu má one-way smlouvu.
Naopak Meszaros se Smithem okamžitě vyměnit. Smith je tragickej a Mesz taky. Navíc máme v Rusku toho Kosechkina, bo jak se to píše
Ohlund by mohl aj taky. Jediný po kom si požaduju aby zůstali je Foster, Hedman a Lundin. S Rangerem nvm jak to bude, po neodehraný sezoně a Walkera taky klidně vyměnit. Člověk by řekl že nás čeká perný léto, ale jestli Lawton zůstane v Tampě, tak to bude spíš léto plný nervů a nedivil bych se pětiletýho podpisu Tanguaye a výměny Stamkose za Boogaarda apod. hovadiny.
Jen doufám, že Vinik si ted pořádne omrkne do jaký prdele to vlezl, a v létě jí vytře se všim všudy
Víceměně, Koules s Barriem sou pryč, a pro uplnej pořádek stačí odklidit zbylí dva blby - Lawtona s Tocchetem, jakýsi pozůstatek kovbojské "vlády"
Od další sezony bych dal šanci Hutchingsovi, Faddenovi a Tyrellovi. Tihle mladíci toho zvládnout mnohem víc než nemotornej Fedoruk, Veilleux, Thompson nebo Bochenski dohromady. A na Lashoffa nesmim zapomenout, šanci by si taky zasloužil a pokud si vzpomínám, na příští sezonu má one-way smlouvu.
Naopak Meszaros se Smithem okamžitě vyměnit. Smith je tragickej a Mesz taky. Navíc máme v Rusku toho Kosechkina, bo jak se to píše
Jen doufám, že Vinik si ted pořádne omrkne do jaký prdele to vlezl, a v létě jí vytře se všim všudy
Tak tohle byla jedna z nejlepších třetin v sezoně.Walker hraje jednoznačně nejlepší zápas kariéry a vstřelil již svůj 2.gol za poslední 3 zápasy ! To teda čumím.Thompson hraje parádně.Vinny dal asi nejkomičtější gol kariéry
Ted'ka nás budou Caps valit,snad to ustojíme a Stammer dá do prázdný
Tak se to podařilo ! Vyhrát ve Washingtonu,to je teda úspěch.A řekl bych,že jsme vyhráli zaslouženě.Už i minule a předminule jsme v DC šahali alespon po bodu,tentokrát to konečně vyšlo.Dobrý kolektivní výkon s jistým Niittym
Ted'ka nás budou Caps valit,snad to ustojíme a Stammer dá do prázdný
Tak se to podařilo ! Vyhrát ve Washingtonu,to je teda úspěch.A řekl bych,že jsme vyhráli zaslouženě.Už i minule a předminule jsme v DC šahali alespon po bodu,tentokrát to konečně vyšlo.Dobrý kolektivní výkon s jistým Niittym
Tohle fakt neni možný. S týmama, na kterej MUSIME sbírat body prohrajem a nad týmama jako Caps vyhrajem
Co by mě ale daleko víc potěšilo než vítězství, by bylo, kdyby Stammer ve včerejšim zápase bodoval
Takhle se přerušila jeho 18 zápasová bodovací a 7 zápsová golová šnůra
K zápasu. Niitty měl zase lepší den a zachytal báječně, i obrana byla jistá (zase po dlouhý době). Walker sbírá bodů jak Marty trestný minuty a jenom co Walker dal svuj první gol proti Habs, dneska hned 1+1
Pravda, vítězství potěší, ale chyběl mi tam gol do Stammera.
K zápasu. Niitty měl zase lepší den a zachytal báječně, i obrana byla jistá (zase po dlouhý době). Walker sbírá bodů jak Marty trestný minuty a jenom co Walker dal svuj první gol proti Habs, dneska hned 1+1
Nejhorší na tom je, že Malone měl v polovině sezony pomalu bod na zápas, o 3 goly mín jak Stamkos a celkově mu to vycházelo na jeho osobní rekord nějakých 40+30 na konec sezony. Kde je ted? Ted bude rád když se dotáhne na svuj průměr 50 bodů/sezona. Malone je bez Stamkose viditelně ztracenej. Osobně bych ho přesunul zpátky ke Stammerovi, a Martyho hodilo k Lecimu.
Malone - Stamkos - Downie
St.Louis - Lecavalier - Purcell
Malone - Stamkos - Downie
St.Louis - Lecavalier - Purcell
Malone je navíc ještě zraněnej ... třeba mu menší pauza pomůže.Ale jak už jsem psal,jemu to s Vinnym vůbec nejde.Vinny k sobě potřebuje rychlé hráče jako Purcell nebo Márty a ne Malonea.Tam ta spolupráce evidentně nefunguje.Druhá věc je,že Vinny s Purcellem se dokáží prosadit i s Malonem v lince,který nezebere ani 2.assist,což taky o něčem svědčí ...
Purcell se zatím jeví jako dobrá posila co ? To jsem teda nečekal,spíš jsem očekával dalšího neproduktivního 4th linera typu Fedoruk.On není hráčem pro Západ.Východ je pro něj jako stvořený.Zatím je sice brzy na hodnocení,ale s Vinnym si rozumí a příští rok by vedle něj mohl nastřílet přes 20 branek.Za staříčka Halperna jsme dost možná dostali dlouholetého člena top6.A i Thompson se mi začíná přes počáteční nedůvěru líbit.Na oslabení odvádí luxusní práci a jako centr 4.lajny je naprosto ideální.Umí buly a kupodivu umí hrát i hokej.Lepší verze Zenona
Oba dva po sezoně určitě podepsat.Konečně měl Lawton při volbě posil dobrý odhad ...
Purcell se zatím jeví jako dobrá posila co ? To jsem teda nečekal,spíš jsem očekával dalšího neproduktivního 4th linera typu Fedoruk.On není hráčem pro Západ.Východ je pro něj jako stvořený.Zatím je sice brzy na hodnocení,ale s Vinnym si rozumí a příští rok by vedle něj mohl nastřílet přes 20 branek.Za staříčka Halperna jsme dost možná dostali dlouholetého člena top6.A i Thompson se mi začíná přes počáteční nedůvěru líbit.Na oslabení odvádí luxusní práci a jako centr 4.lajny je naprosto ideální.Umí buly a kupodivu umí hrát i hokej.Lepší verze Zenona
Purcell má určite talent. Aj my sme s ním počítali ako s TOP6 forwardom, ale keď dostal šancu nedokázal sa presadiť. Prvé zápasy mu išli, ale postupne upadol.kisin píše: Purcell se zatím jeví jako dobrá posila co ? To jsem teda nečekal,spíš jsem očekával dalšího neproduktivního 4th linera typu Fedoruk.On není hráčem pro Západ.Východ je pro něj jako stvořený.Zatím je sice brzy na hodnocení,ale s Vinnym si rozumí a příští rok by vedle něj mohl nastřílet přes 20 branek.Za staříčka Halperna jsme dost možná dostali dlouholetého člena top6.
První dvě třetiny sice nepadaly branky (až na jednu no), ale hokej to byl dobrý. Oba týmy hráli dobře.
Jenomže ve třetí třetině se nám to ZASE úplně rozsypalo a byl na ledě jenom jeden tým, který zaslouženě otočil na 2:1. A mohlo být hůř. Krom přesilovky v závěru jsme nevystřelili na bránu, Szczechura se nechal nesmyslně vlyoučit (vyhodil puk mimo hřiště, když nebyl vůbec pod tlakem) a padla z toho branka na 2:1. Prostě opět jsme vydrželi hrát jenom 40 minut. Přičtěme k tomu to, že naši top lajnu si Pens dobře pohlídali (nebo neměli den prostě, to je jedno), samozřejmě nikdo je nezastoupil.
Všecko tohle jsou důvody, proč letos nebudem (pokud se nestane opravdu zázrak) hrát PO a taky přesně to, proč si to ani nezasloužíme.
Jenomže ve třetí třetině se nám to ZASE úplně rozsypalo a byl na ledě jenom jeden tým, který zaslouženě otočil na 2:1. A mohlo být hůř. Krom přesilovky v závěru jsme nevystřelili na bránu, Szczechura se nechal nesmyslně vlyoučit (vyhodil puk mimo hřiště, když nebyl vůbec pod tlakem) a padla z toho branka na 2:1. Prostě opět jsme vydrželi hrát jenom 40 minut. Přičtěme k tomu to, že naši top lajnu si Pens dobře pohlídali (nebo neměli den prostě, to je jedno), samozřejmě nikdo je nezastoupil.
Všecko tohle jsou důvody, proč letos nebudem (pokud se nestane opravdu zázrak) hrát PO a taky přesně to, proč si to ani nezasloužíme.
Škoda. Niitty zase chytal báječně a jeden bod sme aspon mít mohli. Niittyho stats 37/39
My sme dokázali vystřelit akorát 22x. V poslední době sme dávali 2-3 branky na zápas a zrovna když Niitty pustí jenom dva goly, my dáme jenom jeden
Stammerova lajna ted dva zápasy bez bodu... Jinak Lecavalier se začíná asi probouzet
Sice dost pozdě, ale přece. Za posledních 6 zápasů vstřelil 5 branek
Teda jedna střela se od něho odrazila, ale i tak
Sakra, a čekám na ten Stammerův hattrick... letos chci vidět tu padesátku
Toho Szczechuru nechápu.Proti Atlantě top výkon se vším všudy,ale od té doby katastrofa.To je jeho letošní problém.Zatímco loni odehrál 4 dobré zápasy z 5,letos odehraje 1 dobrý zápas z 10.Po sezoně podepsat jen na rok,protože ta inconsistency je u něj příliš velká a budoucnost nejistá ...
Jinak slavnému Ashtonovi a Richardu Panikovi skončila ve WHL respektive OHL sezona,tak se připojí k Norfolku.Hlavně na stréce Ashtona jsem zvědavej,ten bude trhat rekordy AHL v +/- statistice ...
Stamkos je day-to-day,nebyl na rozbruslení,ale hrát snad bude.On není taková sra*ka jak Malone.Tak či tak mám pocit,že si s námi Phoenix vytře prdel ...
Jinak slavnému Ashtonovi a Richardu Panikovi skončila ve WHL respektive OHL sezona,tak se připojí k Norfolku.Hlavně na stréce Ashtona jsem zvědavej,ten bude trhat rekordy AHL v +/- statistice ...
Stamkos je day-to-day,nebyl na rozbruslení,ale hrát snad bude.On není taková sra*ka jak Malone.Tak či tak mám pocit,že si s námi Phoenix vytře prdel ...
Doufám že Stammer bude dneska hrát. Ohlund má něco s kotníkem a je mimo hru na neurčito. Coyotes sme naposled dali 4:1, Leci si připsal 2+1
Dneska bych ale řekl že dostanem. Minule chytal Smith, tomu bych už ale moc nevěřil a do branky znovu poslal Niittyho
Chtělo by to 2 body, jinak to PO bude zase o kus dál
Mitch Fadden : “I want to be the No. 6 forward for the Lightning, working on the top two lines.”
Talent na to rozhodně má.A vypadá to,že ví co chce.Dobrý článek na BP
Jinak Malone asi nesimuluje.Má cosik s kolenem.I Ohlund pořád není OK.
Stamkos ''expects to play against Yotes''
aspon něco ...
Talent na to rozhodně má.A vypadá to,že ví co chce.Dobrý článek na BP
Jinak Malone asi nesimuluje.Má cosik s kolenem.I Ohlund pořád není OK.
Stamkos ''expects to play against Yotes''
No, od příští sezony bude v kempu hodně nabito - Hutchings, Fadden, Tyrell, možná Panik s Ashtonemkisin píše:Mitch Fadden: “I want to be the No. 6 forward for the Lightning, working on the top two lines.”
Ted už je to stejnak jedno, oba hrajou momentálně prdkisin píše:Jinak Malone asi nesimuluje.Má cosik s kolenem.I Ohlund pořád není OK.
Tohle mě ale těší, dneska to tam Stammer naházíkisin píše:Stamkos ''expects to play against Yotes''aspon něco ...
Ashton to má imho jisté
fotr to zařídí.Zatím se vážně jeví jako protekční spratek.Ale to není jeho chyba ...
I přesto jsem ale rád,že Ashtona máme,protože má nějaké ty centimetry a kilogramy.Zbytek našich prospectů jsou velikostně podobní Mártymu.Viz Fadden,Tyrell,Hutchings.Pudeme ve stopách Habs a sestavíme útok prcků
Ještě Panik s Killornem mají celkem slušné parametry.Jinak Harju ten je po letošní sezoně done.Na kemp ani nemusí jezdit
I přesto jsem ale rád,že Ashtona máme,protože má nějaké ty centimetry a kilogramy.Zbytek našich prospectů jsou velikostně podobní Mártymu.Viz Fadden,Tyrell,Hutchings.Pudeme ve stopách Habs a sestavíme útok prcků
Vedení Tampy Bay oznámilo, že Ryan Malone podstoupil menší operaci levého kolena, po které bude muset strávit příští dva týdny v péči lékařů. Třicetiletý forvard odehrál v letošním ročníku za Lightning 65 utkání, v nichž si připsal 44 bodů (21+23). nhl.cz
To znamená, že pro Malona sezona skončila
K zápasu:
1.třetina: Wow, neuběhlo ani 10 minut a proháváme 0:2. Walker a Smaby +/-2
Po první třetině zaslouženě prohráváme 0:2, na střely prohráváme taky 8:13. Hrajem hrozně.
2.třetina: Fedoruk snížil na 1:2
Meszaros +/- +1
Ale Stamkos pořád nic
Po druhý třetině stav stále 1:2... určitě lepší jak první třetina, furt ale nepadaj žádný goly. Dokonce se nám podařilo přestřílet Yotes 21:19.
3.třetina: Bože muj, půlka třetiny vtahu a uplná nuda. Coyotes už hrajou jenom na 1:2
Měli sme 2 přesilovky, ani jednu sme nevyužili. Máme podělanejch 27 střela 1 gol
Konec, prohráli sme 1:2, na střely to bylo vyrovnaný 28:28.
Shrnutí:
Co mám kua říct. Niitty chytal zase parádně, ale ZASE to nestačilo, páč ty zevláci dali jenom 1 gol
Donwie - Stamkos - St.Louis = TŘETÍ zápas po sobě BEZ bodu
Jakmile neboduje naše první lajna, dáme max 1-2 goly. Do řitě, zrovna když zas Niitty chytá parádně, dáváme max 2 goly na zápas. Uplně stejně jako proti Pittsburgu. Za dva zápasy sme dali 2 goly a oba prohráli 1:2
Útok na dvě věci... du spát.
To znamená, že pro Malona sezona skončila
K zápasu:
1.třetina: Wow, neuběhlo ani 10 minut a proháváme 0:2. Walker a Smaby +/-2
2.třetina: Fedoruk snížil na 1:2
3.třetina: Bože muj, půlka třetiny vtahu a uplná nuda. Coyotes už hrajou jenom na 1:2
Shrnutí:
Co mám kua říct. Niitty chytal zase parádně, ale ZASE to nestačilo, páč ty zevláci dali jenom 1 gol
Fedoruk hraje o (ne)vyplacení po sezoně a za poslední 3 zápasy má 3 body.Neuvěřitelné.Celou sezonu nic a ted' začne hrát jak o život ...
Jinak fantom AHL Bochenski si drží průměr 0,5 bodu na zápas (stejně jako Tanguay,který bere o 2 melcky víc...)
Smaby dokáže z minima dosáhnout maximum ... 7 minut na ledě a -2.Solidní.To samé se mu stalo i nedávno proti Caps.Já osobně bych ho poslal na farmu a místo něj povolal ofenzivního Wisharta nebo Lashoffa,naše ofenzivní produkce je chabá.
Playoff už je definitivně v tahu,poslední 2 domácí zápasy to pouze potvrdily.Letos je ten Východ tak marnej,ještě marnější než obvykle,při dobrém kouči by Play-off dost možná bylo ...
Jinak fantom AHL Bochenski si drží průměr 0,5 bodu na zápas (stejně jako Tanguay,který bere o 2 melcky víc...)
Smaby dokáže z minima dosáhnout maximum ... 7 minut na ledě a -2.Solidní.To samé se mu stalo i nedávno proti Caps.Já osobně bych ho poslal na farmu a místo něj povolal ofenzivního Wisharta nebo Lashoffa,naše ofenzivní produkce je chabá.
Playoff už je definitivně v tahu,poslední 2 domácí zápasy to pouze potvrdily.Letos je ten Východ tak marnej,ještě marnější než obvykle,při dobrém kouči by Play-off dost možná bylo ...
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF