Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak ako to tu už niekto predo mnou napísal Zach bol prototypom diabla v New Jersey. Rozhodol sa tak ako sa rozhodol bol to azda môj najobľúbenejší hráč od čias Bondru (viď avatar :D) ty vole :thumbsup: Nemám mu to za zlé nech sa mu darí a hlavné je, že neprestúpil niekam k rags alebo pens. Takže drž sa Zachy :frajer2: :verysad:
@StanFischler: @jeffschlein If I'm not mistaken, Semin's agents are in New Jersey.
ja jsem teda mega nasranej. zena se mi furt divi proc jako- tak rikam, to je jako by te zradila holka. (vim trochu dramatizuju) nejvic me ale stvou ty kecy jidase. kdyby ku*va rekl, pockam co prinese trh, tak jako kovy pred dvouma rokama, ale ne to furt jak je jersey special, jak je dulezity vyhravat atd a pak jako vrchol vseho se nazve, PO PODPISU U TYMU KTERY NEHRAL 4 ROKY PO, loayal person. to si znas snad dela prdel. u me teda klesnul hodne a mam velky problem mu prat hodne stesti. to snad i gomez byl v jednani ferovejsi a z nas fans si takvou prdel nedelal.

Jedine pozitivum je, ze neni na vychode a uvidime ho tak dvakrat do roka, protoze na SC minesota neni a nebude (doufam). Zach bude navzdy ten druhy. jo a dalsi pozitivum je ze dva roky muzem podepsat letanga a/nebo malkina :roll:

Ted jen dobre podepsat semina, kovy ho spacifikuje a je to ok. Za rok, az vyhrajeme cup, se budu tesit na interview s jidasem kdy on bude hrat golf a my slavit.
mimo pariseho se ted podle me rysuji jiste moznosti:

paradoxne trejd s minnesotou- Potrebuji obrance a prebyva Setu. Takovy Tallinder nebo Greene se primo nabizeji

Bobby Ryan - asi sen vicero tymu. cena? nedovedu si predstavit. Zacit nekde s jednim z obrancu, prihodit nejake svedy/prospy (Josefson/Tedenby/Merril/Urbom/Gelinas), mozna nejake picky (ktere nemame pac pristi rok se ho tezko vzdame) a navic nekoho s potencialem top 6 (clarkie?).

Ja bych do toho sel pokud by cena byla - clarkson + greene/talli + Urbom/Gelinas, mozna bych tam prihodil i tedyho kdyz by na to doslo. clarkson sezonu imo nezopakuje, greene resp talinder jsou vzajmene zastupitelni a urbom nebo gelinas jsou obetovatelni.

dalsi moznost semin. nevim no, aby to nebyl dalsi panic move a la mogylnij, rachunek, malachov. Na druhou stranu Semin je schopen ne li predbehnout pariseho produkci a verim ze kovy by ho usmernil. nejsem ale uplne presvedcen, ze je vhodny hrac do systemu ktery se snazime hrat. nam by se vyborne hodil Bobby. :roll:
Pridávam niečo, čo megatona naserie ešte viac :D

:arrow: http://hfboards.hockeysfuture.com/showp ... tcount=857

Inak, už som si myslel, že to budem brať v pohode, ale po tých komentároch a zisteniach... sa cítim PRESNE rovnako.

Čo sa týka možností, tak Joeovi narovinu hovorím, že to pozitívne nevidím. Drahá možnosť, i keď veľmi lákavá, musím priznať. Podobne v prípade Ryana, narozdiel od Flyers, my si nemôžme dovoliť pustiť to, čo by Ducks žiadali, obávam sa. Semina asi na viac rokov (než by sme mu núkali my) preplatí niekto iný, ale nechajme sa prekvapiť.

Pokiaľ ide o tie reálnejšie možnosti:
1) Obdobne ako Palmieri vlani, Tedenby flek dostane (ak sa nestane niečo dramatické). Ja dúfam, že sa tejto špeciálnej šance chytí. Ak áno, buď zostane, alebo ho výhodne strelíme. Ak nie... :?
2) Setoguchi sa priam núka. Irónia situácie by bola veľká, mne by to však rozhodne nevadilo.
3) asi by som to nemal radiť sem, nakoľko je to moje osobné želanie skôr než reálna možnosť, ale Hornqvista by som bral okamžite. Reálnejší by bol návrat Halischuka, Nashville má však málo útočníkov a tak, aj napriek tomu, že by sa im niekto ako Tallinder teraz zišiel (Suter zdrhol, Martina tým pádom nezískajú, keďže najpravdepodobnejšie zostane), podobný trejd asi neočakávam.
4) hovorí sa o Stalbergovi ako o možnosti a ja by som sa tomu vôbec nebránil. Mal breakout year, zapadol by.
5) v Edmotone nadobro končí Hemský, toho by som však nechcel (ak príde, nech sa stane vôľa tvoja, Bože... :D). Napadá ma iné meno. Nie, nie je to ani Omark, ale MPS. Síce sa dá očakávať, že by mu dali ďalšiu šancu a jeho prípadná cena by bola vyššia, ale za pokus by to hádam stálo.
6) potom tu máme UFA náhrady do top9, ktoré sú doslova záplatami. Fehr, Hecht, Moore, Hagman... ach jaj. Došlo by k preskupeniu radov, je však jasné, že toto žiadne náhrady nie sú.
7) Dve mená, ktoré stále počúvam od jedného človeka sú Kostitsyn a Huselius. Prvého nechcem pre povahu, druhého pre zranenia. Viac nedodávam.

...alebo Lou niečo vytiahne z klobúka. :giggle:
Getzo5 píše: ...alebo Lou niečo vytiahne z klobúka. :giggle:
Devils have signed Krys Barch to a two year deal

:lol: :lol: Tak tu máme dalšího Boultona. Raději no comment. Netuším co tímhle Lou sleduje ( asi se mu líbí urostlí chlapíci, jinak si to neumím vysvětlit )

Getzo díky za post z hf: Jak jsem říkal Zach u mě skončil. Když si to ted přebírám ze všech stran tak Semina beru jako nejidealnější řešení. Setoguchi by byl taky skvělý a výměna za Tallindera by dávala smysl takže proč ne
Nikdy bych neřekl že se budu modlit aby Semin skončil u nás :scare:
PS: Megaton - Gelinase bych se v žádném případě nezbavoval. Minulá sezona nám ukazala že potřebujeme nutně skorujícího beka. Gelinas odehral vynikající sezonu v Albany a myslím si že právě on je to co v naši defenzivě chybí !( já od něj čekám velké věci ). Otázka je zda Severson nebude ještě lepší jak Gelinas :hmm:
Martin #27 píše:
Getzo5 píše: ...alebo Lou niečo vytiahne z klobúka. :giggle:
Devils have signed Krys Barch to a two year deal

:lol: :lol: Tak tu máme dalšího Boultona. Raději no comment. Netuším co tímhle Lou sleduje ( asi se mu líbí urostlí chlapíci, jinak si to neumím vysvětlit )

Getzo díky za post z hf: Jak jsem říkal Zach u mě skončil. Když si to ted přebírám ze všech stran tak Semina beru jako nejidealnější řešení. Setoguchi by byl taky skvělý a výměna za Tallindera by dávala smysl takže proč ne
Nikdy bych neřekl že se budu modlit aby Semin skončil u nás :scare:
PS: Megaton - Gelinase bych se v žádném případě nezbavoval. Minulá sezona nám ukazala že potřebujeme nutně skorujícího beka. Gelinas odehral vynikající sezonu v Albany a myslím si že právě on je to co v naši defenzivě chybí !( já od něj čekám velké věci ). Otázka je zda Severson nebude ještě lepší jak Gelinas :hmm:
přesně tak :)
taky by mě to nikdy nenapadlo že to řeknu, ale semina bych v tuto chvíli bral - za rozumnej peníz...což ovšem zkomplikovali ostatní GMs protože když jágr může dostat 4,5 nevidím důvod proč by si semin nemohl říct o 6,5 třeba :/

podpis barcha absolutně nechápu...hlavně 2 roky nechápu. a kdesi sem dnes zahlídl, že jsme udájně podepsali i sestita, takže Lou připravuje total BEAST LINE Barch-Sestito-Janssen :-D
Mojím tajným osobným želaním je, aby do devs prišiel S. Gagner. Ano, viem je RFA a navyše to nie je ani krídlo ale aj tak :-P No a ešte vôbec ani ja neviem kde budem nastupovať na budúcu sezónu. Chlapi sakra nehnevajte sa WSH mi dalo ponuku kurňa :D chapete Bondra je Bondra :good: uvidim no...
Davvy píše:Mojím tajným osobným želaním je, aby do devs prišiel S. Gagner. Ano, viem je RFA a navyše to nie je ani krídlo ale aj tak :-P No a ešte vôbec ani ja neviem kde budem nastupovať na budúcu sezónu. Chlapi sakra nehnevajte sa WSH mi dalo ponuku kurňa :D chapete Bondra je Bondra :good: uvidim no...
Obrázek

Obrázek

Pokiaľ ide o Barcha, je jasné, že Boultona proste nechceli. O prachy nejde, jediným negatívom je, že ja ho poznám ako niktoša a neočakávam, že sa vlani zmenil z budižknićemu na schopného 4th linera.

Nech si zastane miesto v derby zápasoch a budem spokojný.
Getzo5 píše:
Obrázek
Kľud zatiaľ som nič nepodpísal :D Ale tie tvoje obrázky nemôžem z nich bez chyby sú :lol:
Matt Taormina signs 1 year, two-way contract with Lightning.
Abych byl upřímný trochu mě to mrzí. Na druhou stranu nám chybět asi nebude. Tao má na to aby se mohl v NHL usadit. V předminulé sezoně do jeho zranění byl perfektní. Potom už hold na něj nezbylo místo. Good Luck Tao :klobuk:
Maryho syn Anthony Brodeur sa už bude dať draftovať najbližšie? :-O
Parise reportedly had been offered $110 million by Philadelphia :-O . .... To make the Minnesota contracts identical, Parise actually took less than the Wild had offered him.
http://www.startribune.com/sports/16168 ... y#continue" onclick="window.open(this.href);return false;

+

http://pucksandpitchforks.com/2012/07/0 ... p-already/" onclick="window.open(this.href);return false;

jeden se musi zamyslet, jestli se Traitorse chtel vubec vratit.
Traitorse? :D

Obrázek

Povedzme to takto... na dve také zmluvy ako má Kovy priestor nebol. Ak Parise cítil, že jeho premrštená trhová cena preň a jeho rodinu znamená viac než my, tak som rád, že je preč. :bee: Priviedol sa mu tréner, ktorý preferuje jeho štýl, vylepšila sa obrana čo sa týka puck movement, dalo sa mu Cčko, záruky, že dostane čo si zaslúži, presunul sa kvôli nemu Kovalchuk na RW atď. atď. a jemu sa to málilo? Potvora. Rozhodnutie mu nevyčítam, je ťažké nechať 20 melónov na stole a odísť, ale tie kecy, to pokrytectvo, niečo neodpustiteľné. Lou sa z toho určite spamätáva dodnes.

Obrázek

Čo sa týka náhrady, na všetkých frontoch je hrobové ticho, čo znamená jediné, prípravy sú v plnom prúde. Či sa čaká na Nasha, Ryana, či Doana a potom GMs pristúpia k ďalším podpisom a trejdom nevedno.

Musíme byť trpezliví. Hádam sa niečo upečie už čoskoro.
Getzo5 píše:
Lou sa z toho určite spamätáva dodnes.

Obrázek
:rofl:

takhle jsem se gifu nezasmal ani nepamatuju :lol: :lol2:
Já sem zvědavej jestli někdo příjde, Gionta by nebyl špatnej, Semin je moc přeplacenej...
Celé dva roky sa potľapkávame po pleciach ako nám Gionta za tú cenu nechýba a teraz ho privedieme späť? No neviem. Jeho návrat v budúcnosti, až mu vyprší platnosť súčasného kontraktu je možná, ako poznáme Loua aj pravdepodobná, ale dnes... Na základe čoho je Semin preplatený? Na základe súčasného kontraktu rozhodne nie a ďalší ešte od nikoho nedostal, alebo máš iné informácie? :psst:

Ak vedenie neklamalo a peniaze na Pariseho boli, otázka nestojí, ČI niekto príde, ale AKO, KEDY a KTO. Snáď sa nám podarí urobiť správny krok. Netreba zabúdať na to, že v súčasnom zložení ešte 4th line nehrala vlastne žiaden zápas základnej časti a Zajac po zranení strelil len 2 góly. To by malo nahradiť Pariseho produkciu, otázny je potom Sýkora. Na toto a Tedenbyho predposlednú (pravdepodobne, možno poslednú) šancu sa presadiť nespolieham a nemal by ani Lou. Možností je viacero, ktorú si vyberie bude na ňom.
Nevím jaký plat má Gionta, ale Semin chce minimálně dva roky a 5,5 miliónů dolarů. Navíc Gionta už za Devs hrál a může v něm ještě být to ďábelský srdíčko, ačkoliv teď už moc nezáří a je starší má co týmu nabídnout, body by měl pořád si myslím. Faktem ale je, že bodů má víc Semin a asi by bylo lepší, kdyby tu byl, ale necháme se překvapit jak to Lou udělá.

Hodně lidí mluví o náhradě za Pariseho, ale Henrique ho nahradí jak nic, podepíše Sýkora a 3.lajna se doplní o Josefsona, nevidím v tom problém, ale toho Semina bych asi fakt chtěl.
Každopádně sem rád, že jsme se zbavili Boultona, nechápu jak toho lempla někdo může chtít :D
tak semin udajne ma na stole 4 roky za 4 mega per. od neletavcu a od detroitu snad 3x4,5 a z CSKA snad az 3x10 :shock: ja bych ho za 5 mega na 3 roky risknul. Taktez doufam, ze se z toho Lou pouci a nastavajici UFA, tedy hlavne Zajaca a Clarksona podepise co nejdrive. Giontu nebrat, moc drahej 5m/r. Porad tajne snim o Bobby R :oops:
Bobby by byl skvělej, moc skvělej, ale Semin je asi nejreálnější, když je na něm i nabídka. Ale uvidíme, třeba se Lou překoná a nabídku dá i na Bobbyho ..
jo, taky me napadl Morrow. Dallas se udajne take nasloucha nabidkam. Cena by nemusela byt nijak velika. Opet bych tam hodil jednoho z obrancu a necim to dorovnal.
Panny píše:Bobby by byl skvělej, moc skvělej, ale Semin je asi nejreálnější, když je na něm i nabídka. Ale uvidíme, třeba se Lou překoná a nabídku dá i na Bobbyho ..
jak nabídku na Bobbyho? předpokládám že mluvíte o ryanovi a to přece není UFA :)
pokud myslíte trejd, tak opravdu pochybuju...myslím že za něj bohužel nemáme co nabídnout...ale rád bych se pletl :D
Dev.iL píše:
Panny píše:Bobby by byl skvělej, moc skvělej, ale Semin je asi nejreálnější, když je na něm i nabídka. Ale uvidíme, třeba se Lou překoná a nabídku dá i na Bobbyho ..
jak nabídku na Bobbyho? předpokládám že mluvíte o ryanovi a to přece není UFA :)
pokud myslíte trejd, tak opravdu pochybuju...myslím že za něj bohužel nemáme co nabídnout...ale rád bych se pletl :D
Já myslel, že mě pochopíš, nabídku ne, prostě ho podepsat, ale kdo o něj asi může mít zájem? :?
Tak na Doana můžeme hodně rychle zapomenout :D
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG