Pridávam niečo, čo megatona naserie ešte viac
http://hfboards.hockeysfuture.com/showp ... tcount=857
Inak, už som si myslel, že to budem brať v pohode, ale po tých komentároch a zisteniach... sa cítim PRESNE rovnako.
Čo sa týka možností, tak Joeovi narovinu hovorím, že to pozitívne nevidím. Drahá možnosť, i keď veľmi lákavá, musím priznať. Podobne v prípade Ryana, narozdiel od Flyers, my si nemôžme dovoliť pustiť to, čo by Ducks žiadali, obávam sa. Semina asi na viac rokov (než by sme mu núkali my) preplatí niekto iný, ale nechajme sa prekvapiť.
Pokiaľ ide o tie reálnejšie možnosti:
1) Obdobne ako Palmieri vlani, Tedenby flek dostane (ak sa nestane niečo dramatické). Ja dúfam, že sa tejto špeciálnej šance chytí. Ak áno, buď zostane, alebo ho výhodne strelíme. Ak nie...

2) Setoguchi sa priam núka. Irónia situácie by bola veľká, mne by to však rozhodne nevadilo.
3) asi by som to nemal radiť sem, nakoľko je to moje osobné želanie skôr než reálna možnosť, ale Hornqvista by som bral okamžite. Reálnejší by bol návrat Halischuka, Nashville má však málo útočníkov a tak, aj napriek tomu, že by sa im niekto ako Tallinder teraz zišiel (Suter zdrhol, Martina tým pádom nezískajú, keďže najpravdepodobnejšie zostane), podobný trejd asi neočakávam.
4) hovorí sa o Stalbergovi ako o možnosti a ja by som sa tomu vôbec nebránil. Mal breakout year, zapadol by.
5) v Edmotone nadobro končí Hemský, toho by som však nechcel (ak príde, nech sa stane vôľa tvoja, Bože...

). Napadá ma iné meno. Nie, nie je to ani Omark, ale MPS. Síce sa dá očakávať, že by mu dali ďalšiu šancu a jeho prípadná cena by bola vyššia, ale za pokus by to hádam stálo.
6) potom tu máme UFA náhrady do top9, ktoré sú doslova záplatami. Fehr, Hecht, Moore, Hagman... ach jaj. Došlo by k preskupeniu radov, je však jasné, že toto žiadne náhrady nie sú.
7) Dve mená, ktoré stále počúvam od jedného človeka sú Kostitsyn a Huselius. Prvého nechcem pre povahu, druhého pre zranenia. Viac nedodávam.
...alebo Lou niečo vytiahne z klobúka.