Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak dnesne podpisanie je ceresnicka na torte sa Novembrom... nechcem to zakriknut ale Chiarelli + Julien tahaju dlhu snuru spravnych rozhodnuti az je to divne. V podstate s "trocha nadhladom" mozme uz teraz povedat ze Stanley Cup Champions 2012: Boston Bruins si udrzia zakladnu kostru timu aj do sezony 2012/2013.
Inak k vykonom pocas Novembra (naposledy v r. 1969 mali Bruins kalendarny mesiac bez prehry v riadnom hracom case) musim podotknut ze na rozdiel od Oktobra si nase utoky ci jednotlivi hraci vyberali slabsie dni postupne a vzdy ti ostatni to potiahli za nich. napr. Lucic-Krejci-Horton mali asi 10 zapasovy utlm ked tazko skorovali ale vcera to pekne rozbalili, no na druhej strane vcera Seguin (nas najlepsi strelec) mal po dlhom case jeden z najslabsich vykonov.... ak nam to pojde takto aj nadalej (a vyhrame zapasy aj bez podania najlepsieho vykonu) tak sa mame na co tesit
Radost mam z doteraz najlepsieho startu do sezony v podani Zdena, dufam ze mu to pojde takto aj nadalej a snad tento rok uz nepojde Norris Trophy (pred)dochodkovemu hracovi len za zasluhy...
Inak k vykonom pocas Novembra (naposledy v r. 1969 mali Bruins kalendarny mesiac bez prehry v riadnom hracom case) musim podotknut ze na rozdiel od Oktobra si nase utoky ci jednotlivi hraci vyberali slabsie dni postupne a vzdy ti ostatni to potiahli za nich. napr. Lucic-Krejci-Horton mali asi 10 zapasovy utlm ked tazko skorovali ale vcera to pekne rozbalili, no na druhej strane vcera Seguin (nas najlepsi strelec) mal po dlhom case jeden z najslabsich vykonov.... ak nam to pojde takto aj nadalej (a vyhrame zapasy aj bez podania najlepsieho vykonu) tak sa mame na co tesit
Radost mam z doteraz najlepsieho startu do sezony v podani Zdena, dufam ze mu to pojde takto aj nadalej a snad tento rok uz nepojde Norris Trophy (pred)dochodkovemu hracovi len za zasluhy...
Tak to jedna velka uprimna dvounasobna gratulace od Pens :klobuk_dole: :klobuk_dole: Skoda ze nam to zas nevysloKower píše: V podstate s "trocha nadhladom" mozme uz teraz povedat ze Stanley Cup Champions 2012: Boston Bruins si udrzia zakladnu kostru timu aj do sezony 2012/2013.
Joe S. píše:gratulujeme samozvaným víťazom SCchudák cepi, tento rok sa tu vďaka takýmto veciam bude cítiť ako Ohlund vlani![]()
Kower píše:Inak k vykonom pocas Novembra (naposledy v r. 1969 mali Bruins kalendarny mesiac bez prehry v riadnom hracom case
Ottawa
Toronto
N.Y.Islanders
Edmonton
Buffalo
New Jersey
Columbus
NY Islanders
Montreal
Buffalo
Detroit
Winnipeg
Toronto
skore 60:25 :klobuk_dole:
Bosmember za nami, snurka sa skôc ci neskôr pretrhne, no ak budeme predvadzat podobne vykony aj v dalsich mesiacoch, je to na dobrej ceste...smerom k PO
Presne tak, ten rozpis Bostonu, to byla proste od zacatku sezony jedna lahoda... Ano, ted hrali Bruins vyborne a jde z nich strach a respekt, ale zas nikoho opravdu hvezdneho neporazili. Navic zatim maji doma snad dvakrat tolik zapasu odehranych jako venku. Uctovat se jeste jen bude.
bez debaty, preto som spomenul vsetkych superov.... coby dub sa blizia tucnaci, tak samozrejme, ze to bude zapas o i nom...a dalsie a dalsie...chcel som len poukazat na to, ako sa hraci dostali cez tu uvodnu krizu a dostali sa z tych pociatocnych
len a len vlastnymi vykonmi, nijaky super nepreda kozu lacno, v NHL su slabi superi v podstate len na papieri, kazdy jeden super sa chce vytiahnut na obhajcu SC, no co tesi 2-nasobne, su vitazne zapasy, v ktorych sme dotahovali 1-2 golove manka....nech je tak ci onak, tieto vitazstva, body, sa do tabulky pocitaju a cim viac ich nazbierame teraz, tym by to mohlo byt pokojnejsie o cosi neskôr
Pre vsetkych (s vynimkou cepi-ho) co na mna reagovali by som rad upriamil pozornost na tieto 2 slova v uvodzovkach :frajer2:
Dalsi hrac na podpis bude podla mna Kelly- tiez to bola vynikajuca vymena s Ottawa Senators.
Ja velmi dobre viem ze sezona je dlha, vsetko sa moze este stat ktoremukolvek sucasnemu favoritovi (staci 1-2 dlhodobe zranenia klucovych hracov), ale myslim ze Bruins moze vacsina timov zavidiet ze nas GM zmluvne podchytil klucovych hracov na dlhsie obdobie a za rozumne platy. Celkovo Boston je pre hracov a rodiny atraktivne mesto na zivot, maju tam stabilnych fanusikov, hraci nie su pod uplnym drobnohladom medii (ako napr. Toronto ci Montreal) ale na druhej strane hokej nie je na vedlajsej kolaji v pokryti mediami (ako na Floride, ci v Caroline).Kower píše: s "trocha nadhladom"
Dalsi hrac na podpis bude podla mna Kelly- tiez to bola vynikajuca vymena s Ottawa Senators.
S trochou nadhľadu by Bruins mohli zopakovať finále konferencie, na východe je lepším tímom hádam len Pittsburgh. Ale "s trochou nadhľadu" rátať s víťazstvom vo finále SC na prvého decembra?
Nechcel by som jesť tebou "trochu presolenú" polievku.
P.S.: Dajme tomu, že tú kostrbatú pointu sme už pochopili a súhlasíme, Chiarelli odvádza skvelé služby, ale to vôbec pôvodný komentár
neospravedlňuje.
Nechcel by som jesť tebou "trochu presolenú" polievku.
P.S.: Dajme tomu, že tú kostrbatú pointu sme už pochopili a súhlasíme, Chiarelli odvádza skvelé služby, ale to vôbec pôvodný komentár
Mas pravdu, je tam ten Edmonton...arek píše:ked sa tu uz niekto s nadhladom vyhlasuje za championa, tak ja mozem s nadhladom konstatovat, ze to neboli prave najsilnejsi superi.cepi píše:Ottawa
Toronto
N.Y.Islanders
Edmonton
Buffalo
New Jersey
Columbus
NY Islanders
Montreal
Buffalo
Detroit
Winnipeg
Toronto
Wow, tak po tychto velkohubych vyhlaseniach (nech boli myslene, ako chceli, vyznelo to arogantne z kazdej strany
) budem bruins fandit este menej ako doteraz. Nechcem si ani len predstavit takeho Kowera, ak by to NAHODOU opat vyhrali (podobne ako Getzo vidim na vychode ako najvacsieho favorita pens, tazko sa to co i len pise, ale nie som slepy a pokial vydrzia zdravi...)
A pritom ako tu bolo este donedavna tichuuuuuucko
A pritom ako tu bolo este donedavna tichuuuuuucko
Joe S. píše:kajo píše:
A pritom ako tu bolo este donedavna tichuuuuuucko![]()
toto je hlavné, Bosktober tu napísal jedine atlantik, medvede niekde zalezené v kanáloch od hanby, potom výjde pár zápasov proti slabším súperom a je tu pomaly "káčerománia"
![]()
http://hokejforum.com/viewtopic.php?p=311224#p311224" onclick="window.open(this.href);return false;
http://hokejforum.com/viewtopic.php?p=311431#p311431" onclick="window.open(this.href);return false;
http://hokejforum.com/viewtopic.php?p=311817#p311817" onclick="window.open(this.href);return false;
a tento bol uz v decembri - http://hokejforum.com/viewtopic.php?p=312286#p312286" onclick="window.open(this.href);return false;
takze ziadna BOSonania
a na "obhajobu" Kowera....este v case PO, sa sam vyjadril, ze toto je proste jeho styl, trosku to vyhecovat z tej ci onej strany, kto to berie s nadhladom, s rezervou, vie o com je rec a berie to tak, ako my
cepi píše:a tento bol uz v decembri - http://hokejforum.com/viewtopic.php?p=312286#p312286" onclick="window.open(this.href);return false;
To je mi teda styla na "obhajobu" Kowera....este v case PO, sa sam vyjadril, ze toto je proste jeho styl
Ale ok, ked ma teda takyto "styl" a dokazete sa povzniest, ja radsej odignorujem
Ale nic to nemeni na fakte, ze v rebricku oblubenosti sa pred Boston u mna dostali aj Pens
![]()
Samozrejme...to im mam fandit nech ziskaju dalsi
? To by som si Kowera fakt nechcel predstavit, co by tu predvadzal. Ked uz teraz bez okolkov dokazal ruins vyhlasit za vitazov dalsieho SC (a to ani s "trocha nadhladom" nechapem). Ale aby som nehadzal celu vinu len na jedneho usera, nie je to len koli nemu. Nemam rad Lucica, Marchanda, Campbella (
), Charu...to su len ti, co mi hned z hlavy napadnu, ale je ich tam viac. Ani Timmy+Bergy to nezachrania (tych mam fakt rad).
Aj tak to tento rok vidim na zapad
Aj tak to tento rok vidim na zapad
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé