Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Vykony sa konecne dostali na uroven ako sa patri, teraz to treba len drzat a nepodcenovat superov resp. neprecenovat nase schopnosti... z nasledujucich zapasov sa uz tesim na odvetu v Sabres kde sa domaci "chystaju" pomstit za Miller-a... myslim ze pokial za par dni nespravia 4-5 vymien v kadri tak pri
konfrontacii nemaju najmensiu sancu a moze to pre nich skoncit zle.
Kower píše:Vykony sa konecne dostali na uroven ako sa patri, teraz to treba len drzat a nepodcenovat superov resp. neprecenovat nase schopnosti... z nasledujucich zapasov sa uz tesim na odvetu v Sabres kde sa domaci "chystaju" pomstit za Miller-a... myslim ze pokial za par dni nespravia 4-5 vymien v kadri tak prikonfrontacii nemaju najmensiu sancu a moze to pre nich skoncit zle.
To mu asi dali za odmenu ze dnes neprevalcoval nikoho :frajer2:dejf píše:Lucic první hvězdou zápasu, 0b -1. To hrál tak skvěle nebo to je jen výsměch Buffalu?
Nehral zle ale nepovazoval by som ho za 1. hviezdu v zapase... Campbell mal asi najlepsi zapas v tejto sezone, jeho by som dal na 1. hviezdu a ako tradicne Thomas chytal skvelo a zasluzil si byt min. 3.hviezda... a inak nebyt Hedberg-a a Horton-ovej smoly skore zapasu by bolo uplne ine... no musim tiez napisat ze nebyt Hedberg-ovej chyby pri nasom 1.gole mohol zapas prebiehat uplne inak lebo ten vyrovnavajuci gol nas nakopol na vyssie obratky.
Julien sa opat ukazal ako skvely psycholog-trener.... v 2.tretine Marchanda po jeho hlupom vyluceni (inkasovali sme potom gol) nechal sediet na lavicke, no po prestavke ho opat zaradil k Bergy-mu a Seguin-ovi a stacilo iba 6 sekund na to aby skoroval... snad si z toho zoberie ponaucenie ze hrat na hrane je dobre ale hlupe fauly nam skodia.
Tak dnes vecer to bol hladky zapas. V Nassau Colliseum mali velmi pocetne zastupenie fanusikovia Bruins (vratane mna) a viac bolo pocut Let's Go Bruins! ako povzbudzovanie domacich. Nasledujuci tyzden nas caka narocnejsi program ale snad aspon polovicu bodov ziskame a tesim sa najma na stredajsiu "odplatu" od Sabres.
Len nech to skusiaJoe S. píše:aj ja sa teším a dúfam, že Kotleta skočí do úsmevu Raskovi alebo Thomasovi, aby sme mohli čítať tie najobjektívnejšie komentáre tých najspravodlivejších a najpresnejších a.k.a. Boston fans & playersKower píše:tesim sa najma na stredajsiu "odplatu" od Sabres.
Kower píše:V Nassau Colliseum mali velmi pocetne zastupenie fanusikovia Bruins (vratane mna)
8 triumf v rade, so skore 42:14 :hi: a v 4 pripadoch sme superovali nasukali nasu oblubgenu 6tku
opät ho to tahalo do utokuJanci_83 píše:Videl som iba Highlighty. Co stvaral DiPietro?
zapas urcite omrknem, ale to nie je Philka, maximalne tam môze rozhodit rucickami Kaleta, urobi bububu a sou je koniecKower píše:tesim sa najma na stredajsiu "odplatu" od Sabres.
To skore je fenomenalne... Ja sa viacej bojim dnesneho zapasu s Canadiens ako so Sabers. Co sa tyka odplacania Lucicovho zakroku tak toho sa nebojim. My sme tiez neodplacali ked Jones zrusil Bergerona, Cooke Savarda, Rome Hortona. Vo vsetkych pripadoch sme im to doplatili po hernej stranke a myslim ze o to sa budu snazit aj oni, aj ked mne by niakycepi píše: 8 triumf v rade, so skore 42:14 :hi: a v 4 pripadoch sme superovali nasukali nasu oblubgenu 6tkubez debaty, skôr ci neskôr dôjde na kazdeho, ale momentalne hrame svoju vlastnu ligu
maximalne sme vyuzili vyhodu domaceho brloha, najblizsie si zamakame urcite viac...Habs, Sabres, Wings
zapas urcite omrknem, ale to nie je Philka, maximalne tam môze rozhodit rucickami Kaleta, urobi bububu a sou je koniecKower píše:tesim sa najma na stredajsiu "odplatu" od Sabres.ale tak aspon to bude taky vyhecovanejsi zapas
vedenie BUF po I.tretine zasluzene, ulahcene, prevaznu cast celej tretiny sme hrali o 4 a domaci z presiloviek 2x skorovali....najmä ten 2 total zbytocny, namiesto toho, aby to Marchand nahraval spätne na Boychuka, ktory si vzadu pytal puk, to na frasa daval na druhu stranu, brejk a bolo vymalovane....nic to, treba sa skonsolidovat, zdisciplinovat a urcite o nieco viac supera premasirovat 

no nie je to krasne, Gaustad pukol a pukli aj sablicky
10 vyhra v rade
cepi píše:uz sa nam spekuluje, kto si to s Loochom rozda...Gaustad
no nie je to krasne, Gaustad pukol a pukli aj sablicky
David Krejčí s vámi podepsal novou smlouvu na tři roky. Cap hit je buď 3.583 mega nebo 5.25 mega
První zprávy na twitteru a na nhl.com udávají celkovou výši kontraktu 15.75 mil. na TSN.ca se ale objevila zpráva, která udává 10.75 mil., osobně bych se přikláněl k tý první možnosti, protože cap hit 3.6 mega mi přijde hodně málo pro Krejčího.
EDIT: Konečně potvrzeno 15.75 mil./cap hit 5.25 mega.
EDIT: Konečně potvrzeno 15.75 mil./cap hit 5.25 mega.
Jen upozornuju, ze Giroux ma 3,750,000PainKiller píše:David Krejčí s vámi podepsal novou smlouvu na tři roky. Cap hit je buď 3.583 mega nebo 5.25 megaPrvní zprávy na twitteru a na nhl.com udávají celkovou výši kontraktu 15.75 mil. na TSN.ca se ale objevila zpráva, která udává 10.75 mil., osobně bych se přikláněl k tý první možnosti, protože cap hit 3.6 mega mi přijde hodně málo pro Krejčího.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé