Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Katastrofa.Nemám slov.Zasloužená prohra,jelikož se Smithem,Meszárošem a Lecavalierm v sestavě jsme si nic jiného nezasloužili ! Meszároš,jak takovej vidlák může hrát NHL ? :hroza: Dneska mu asi 88x přeskočil puk hokejku a ani nemluvím o tom,že 4.gol jde na jeho vrub a opět byl -2 :scare: k Lecavalierovi jsem se již vyjádřil a Lachtan Smith prostě nedokázal tým podržet,narozdíl od Lundqvista.Vlastně to už zde zminoval mountain.

Nám zápasy vyhrává pouze Stammer,Márty,Downs,Foster,Lundin.Niitty,Hedman a Meloun ( ale ten už delší dobu ne ... ) ale ten zbytek stojí za úplné,ale úplné kulové.Lecavalier,Tanguay,Meszároš,Fedoruk,Smith ....
Prostě když squadra number 1 ( Stammer a spol ) nehraje prakticky své maximum,tak nemáme nárok uspět,jelikož squadra number 2 ( Lecavalier a spol ) akorát sbírá mínusové body a zápasy nám prohrává !
Tak to je celkem překvapení, že vás porazili Rangeři bez své hlavní ikony Gaboríka. Dneska se hrálo prakticky o 4 body... V Tampě bude asi před TDL hoodně rušno ;)
neis píše:Tak to je celkem překvapení, že vás porazili Rangeři bez své hlavní ikony Gaboríka. Dneska se hrálo prakticky o 4 body... V Tampě bude asi před TDL hoodně rušno ;)
Rangers podali dobrý týmový výkon a výhru si zasloužili :-(

Nyní máme 2 možnosti - sezonu dohrát se současným kádrem,při TDL posílit a nebo naopak se pokusit zbavit Tanguaye,Meszároše,Halperna a možná i Vinnyho a do týmu zapracovat mladíky jako Wishart,Fadden,Hutchings,Wright,Ashton ...
Já osobně bych se vydal podobnou cestou jako Colorado - tým plný dravých mladíků,kteří hrají koukatelný hokej a navíc mají výsledky ! Naše bottom six stojí stejně dlouhodobě za prd a takový útok Hutchings-Fadden-Ashton by určitě dokázal vstřelit víc branek jak naše 3.lajna ( která to vůbec je ?) a 4.lajna dohromady !
PainKiller píše:
kisin píše:Smith,Meszároš,Lecavalier,Tanguay ... pryč s nima.Vinny za package do Montrealu
Lecavalier + Smith + Tanguay <-> Plekanec + Halak + Gionta

Sme těžce v prdeli. Měli sme sérii 5 zápasů, kdy sme měli průměr 1,4 branky na zápas a jednou prohráli. Od kotle z Bostonu dostáváme po pěti golech :!: Obrana prakticky nehraje, golmani sou mimo :ja_neviem:
:D Aby fanoušci Tampy prodávali Vinnyho to čtu tedy poprvé :shock:
Když pominu jeho šílený desetimilionový plat, o Lecavaliera bych měl stále zájem.Podle mě se zase chytne a výměna by mu jenom prospěla.Proč NE do Canadiens?
Také Tanquye by mi v Canadiens nevadil.Tady jeho výkonost se postupně zvedala a možná by se vedle Plekance zase výkonostně zvednul..Dokonce ten jeho současný plat 2,5 mil je už pro HABS přijatelnější, než co bral loni u nás.Ale ještě by mohl snížit!!!!Jen toho golmana Smitha zatim nepotřebujeme?Golmany kvalitní máme a to i na farmě.

Hráče,které jste si ovšem hoši vybrali uvolnit nemůžeme.Jsou to s menšími výkyvy tahouni mužstva i když Halák by si výměnu asi přál.
Plekance vůbec dát nemůžeme a Giontu také NE!!S tím nepočítejte!!

Máme jiné hráče na prodej.Mizerně bránící drahý Špaček,špatně rozehrávající a chybující Bergeron( jeho střelecký prach z přesilovek se také jaksi vytratil).Odepsaný v HABS bitkař Laraquye(pokud tedy zruší klauzuli nevyměnitelnosti),z formy mizerně hrající a neproduktivní D´Agostini.
Možná že někdo od Kosticynů.Sergej se teď sice zlepšil,ale rád ho vůbec nemám a Andrej mě teď taky naštval,protože na ZOH se zázračně uzdravil a v Montrealu protahoval nadměrně svoje zranění .Od Nového roku se v mužstvu vůbec neoběvil a nám v těžkých bojích nepomohl.
Tak co?Vyberete si za Lecavaliera a Tanquye nějaké nabízené hráče?
Tak měnit Lecavaliera za Špačka a D'Agostiniho by byla blbost.To bychom si moc nepomohli.Mám-li být upřímný,tak dnes teda lituji,že nevyšla ta výměna s Plekym,ve které ještě měl figurovat Higgins a tuším Gorges ... loni jsme se tomu prakticky smáli,ale nyní ... :roll:

Mám-li si zaspekulovat o výměně s Habs,ve které by figuroval Vinny a Tanguay tak :

Lecavalier+Tanguay za A.Kosticyn/Plekanec+Halák + slabý pick/prospect

Tanguay je po sezoně UFA.Plekyho nám momentálně nedáte,to je mi jasné,ale přeci jenom stále nepodepsal novou smlouvu ...
Každopádně takový trejd by nám pomohl jak prase.Zbavili bychom se Lecavaliera a Tanguaye ( dohromady 12,5 mega ) a získali kvalitního golmana a 30 golového střelce ... z pohledu Lawtona nereálná výměna.Jsem v klidu.
Trade Vinnyho do Habs je nereálný. Museli by nám dát Plekance/Cammaleriho, možná Giontu plus ještě něco. A to nám nedají. Haláka nechcem, gólmanů je dost, přeplacené obránce taky ne.
Tanguaye si vemte za nové plexiskla, Foster je rozbíjí, tak nám to přijde vhod. Mimochodem Foster dneska (aspoň ty 2 třetiny co sem viděl) v obraně tragický, dvě naprosto zbytečné vyloučení a ten nájezd byl taky z jeho faulu (ikdyž po Downieho chybě).
Dneska to prostě rozhodli gólmani. Šancí jsme měli na 4-5 branek, dali jsme jenom dvě a to ještě jednu si dali Rangers vlastní. Naproti tomu Rangers tam spadlo všecko. V takovýchto zápasech musí gólman ukradnout nějaký ten gól, což Lundqvist přesně udělal a proto Rangers vyhráli.
Plus fakt výborné, že zápasy s týmy ze západu "zbytečně" vyhráváme a pak 3 zápasy o 4 body s přímýma konkurentama dostanem náklep. Ve všech třech jsme si to posrali jednou třetinou - s Bruins první 4:0, s Islanders taky rozhodla druhá, kdy jsme se zapomněli v kabině (3:1), s Rangers to samé, druhá třetina 4:0. Tak kde to sme hergot, tohle se může stát sem tam, ale nesmí se to STÁVAT 3x ve 4 dnech, to je prostě....
Říkám znova, takhle se o PO absolutně nehraje, chce to velký průvan během přestávky a pokud se nic nezmění, tak trejdy. Tím myslím i jiné trejdy, než se zbavit Tanguaye a Mezsároše (to sou věci, které jsou jasné už pár měsíců).
Lecavalier healthy scratch!
I když by bylo Vincentovi v Montrealu asi nejlépe, tak pochybuji že tam přestoupí, jelikož Montreal nemá prakticky co nabídnout.... Zajímavý je Pleky, Markov nebo Cammy, ostatní jsou bohovsky přeplacení nebo z formy a pochybuji, že by se zrovna těchto hráčů chtěli vzdát. Ke všem je Pleky po sezoně UFA, takže bůh ví jak velkou hodnotu mít nebude.A pokud by přišel Cammy, tak ušetří na stropu jen 1,7 mil, takže ani ten se mi moc nezdá...
Zkusil bych zavolat Kings a Sens, jestli mají pořád zájem :roll: Btw, aspon jedna věc mě dneska na netu potěšila... Steven je prostě machr :thumbsup:

Steven Stamkos bodoval již ve třináctém zápase v řadě a stal se nejmladším hráčem historie NHL, který něco takového dokázal. Sidney Crosby, Mario Lemieux a Pierre Larouche byli o něco starší. nhlpro.cz
PainKiller píše:Zkusil bych zavolat Kings a Sens, jestli mají pořád zájem :roll: Btw, aspon jedna věc mě dneska na netu potěšila... Steven je prostě machr :thumbsup:

Steven Stamkos bodoval již ve třináctém zápase v řadě a stal se nejmladším hráčem historie NHL, který něco takového dokázal. Sidney Crosby, Mario Lemieux a Pierre Larouche byli o něco starší. nhlpro.cz
Loni nic moc ale letos co Stamky predvadi to klobouk dolu :thumbsup: Bude zajimavy sledovat co bude predvadet pristi sezonu Duchene ten predvadi hodne podobnou sezonu jako loni prave Stamkos ale rekl bych ze se to od nej tolik neocekavalo.... 61 zapasu 42 bodu (20+22) :cool:
No ze Stamkose se pomaličku stává hvězda. Okolo 10 zápasů Tampy jsem v této sezóně viděl a vždy Stamkos patřil k nejlepším. Je vidět, že už opravdu dospěl a pomaličku vyrůstá v superhvězdu. Jen škoda, že nejede na olympiádu. Myslím si, že by tam chybět neměl.
Dawe4 píše:No ze Stamkose se pomaličku stává hvězda. Okolo 10 zápasů Tampy jsem v této sezóně viděl a vždy Stamkos patřil k nejlepším. Je vidět, že už opravdu dospěl a pomaličku vyrůstá v superhvězdu. Jen škoda, že nejede na olympiádu. Myslím si, že by tam chybět neměl.
Jo Stamkos je fakt budoucí hvězda o tom žádná
co se týče těch olympiád on si jich zahraje ještě dost :) je jěště hodně mladý aby jel na olympiádu takže tohle bych zase tak neřešil
Na jednu stranu by na ZOH nasbíral další zkušenosti, na druhou stranu si zas odpočine :) Btw, STamkos by jmenován hvězdou uplynulého týdne (4 zápasy: 3+6) :thumbsup: Za svojí šnůru, kdy bodoval v 13 zápasech v řadě si připsal 23 bodů (10+13) :!: Se 70 body (35+35) je momentálně na 7. místě v kanadském bodování :!:

Jinak, Bochenski byl umístěn na waiver :D
Bochenski jak jsem ho viděl proti Islel ten byl dobře hotovy :D
Doufam ze jste si vsimli ze Ohlund dal gol. A jak je to jednoduche...Staci odtlacit golmana z branky a doufat ze se sudimu zatoulal slepecky pes...
... a ako dobré hrá Mesz...
A Malone - dva zápasy a 2+1. V Tampě posledních 20 je neviditelný....
To říkám pořád, prostě není náhoda, že "naši" hráči hrajou jinde (až o třídu) líp. I takový Jussi Jokinen - u nás slabota, letos u Canes vynikající. Vrbata v Phoenixu? Taky dobré. Recchi v Bostonu? Tomu se sice relativně dařilo i u nás, ale v Bostonu hraje ještě líp a to je o rok starší, což se v jeho případě už dost počítá. Prospal? Škoda mluvit.
Mohl bych pokračovat (tohle jsou jenom hráči z posledního roku) ale nechce se mi, akorát bych si to zase připomněl....
PS: Ale Mezs jsem si všiml málem vytasil svou super zbraň - opět si srazil puk na vlastní branku, ale naštěstí to trefilo Haláka :D Neuvěřitelné opravdu.
I Krajíc hraje ve Phille zatím velmi slušně ;)
To mi ani neříkej....
Čekal jsem že to bude děs a hrůza, po těch vašich komentářích a on helemese hraje s Timonenem velmi dobře, ICE TIME kolem 17minut a zatím +/- 0 mě se zdá, že snad ani nepadl gol, když byl na ledě...
neis píše:Čekal jsem že to bude děs a hrůza, po těch vašich komentářích a on helemese hraje s Timonenem velmi dobře, ICE TIME kolem 17minut a zatím +/- 0 mě se zdá, že snad ani nepadl gol, když byl na ledě...
Už im tu radšej nič nepíš, lebo ich asi šľak trafí. No ako tak pozerám, to bude asi chyba vášho trénera, nie?
Jn, on jako směrem dopředu je nulový a to už lepší nebude. Ale to by tak nevadilo, kdyby nepropadal a nedělal kiksy směrem vzadu. Loni si svoje v defenzívě odehrál (sice v konkurenci obránců z AHL plus Malíka atd.), ale letos to nedával no. U něho je pro mě dobrá hra to, že má rozumný ice-time, není v mínusu a nechodí moc ven.
To je třeba opak našeho Fostera - ten je zase defenzivně slabý, místy až hodně slabý (což je pro beka docela blbá vlastnost), ale zase to vykompenzuje tím, že podpoří dobře útok, hlavně při přesilovkách.
Krajíček hraje ve Philly slušně ? No možné to je,nicméně jeho stats jsou velmi slabé.Osobně si myslím,že po letošní sezoně v NHL končí.U něj je problém,že neumí útočit a když je ve ''formě'' tak ani bránit,neumí do těla a v PO se určitě posere - takový hráč v NHL nemá co dělat.V Olomouci o něj bude zájem ... :)

Jako Tocchet není trenér pro NHL.Jeho systém ( zda-li se to tak dá nazvat ) sedí asi 5 hráčům a zbytek týmu stojí víceméně za prd.Pod jiným trenérem by určitě neměl Ohlund 0 branek,Mezz -15 ( či kolik ) Vinny by určitě měl víc branek atd.Ale Lawton je asi spokojenej.Já osobně být Vinikem tak to všechno povyhazuji.Je to banda tupců.Je třeba tuto kapitolu kovboj guys/Tocchet/Smelrose/Lawton definitivně uzavřít !

Jinak Norfolk jede co ? Jim Johnson,budoucí head coach Bolts ? Ten chlapík má sakra dobrý výsledky a umí to s mladými hráči.Rumble,to byl ma*or :roll:

Lashoff has 2 goals and 7 points in his last 6 games :good:

Naše hvězda je zpět !? To chce trejdnout Meszároše a na jeho místo dosadit lepšího Lashoffa ...

Juraj Simek the Don of the Presov Mafia, has goals in 4 of the past 5 games and 4 goals and 6 points in his past 6.

Šimek už letos nastřílel slušných 16 branek a navíc umí nájezdy.Loni byl celkem nevýrazný,ale letos se teda zlepšil rapidním způsobem ...

Ty Wishart is now up to 8 goals and 25 points for the season. The goal of a 30 point season is in the crosshairs.

Navíc se konečně začíná prosazovat Tyrell a mnou již chválený Fadden ...
Myslim si, že Vinik ty blby jen tak nevyhází. Podle mě nejdřív po skončení sezony :roll: Ale souhlasim s tim, že by Johnosn odvedl v Tampě víc práce, než Tocchet. Vzpomente si loni na Pens, jak se trápili, přišel z farmy Bylsma a byl z toho SC... sice pravda, že Pens maj o něco lepší tým, ale u nás taky nejsou zrovna nejhorší hráči a kdyby takovej Lecavalier, Tanguay a Mezsaros hráli svoje maximum, tak sme na předních příčkách konference.

Jinak taky sem koukal na Norfolk. Zrovna včera sem četl že Janus vychytal šestou výhru v řadě :thumbsup: Každopádně si myslim, že Fadden, Tyrell, Hutchings a Ashton by v týmu hráli líp jak Veilleux, Bochenski, Fedoruk... stejně tak je to s obráncema. Lashoff zase hraje, jak sme na něj byli zvyklí. Wishart je tušim 16. draftu 2006, takže na NHL by taky mohl být připraven, zase se to ale nechce urychlit.
No,zase nemůžeme dosadit do týmu úplně všechny mladíky.Každopádně příští sezonu očekávám zpět Wrighta - pokud tedy bude přes léto pravidelně navštěvovat posilovnu.On na to hokejově má.Je tvořivej,u něj je jediný problém síla.A určitě očekávám i jednoho,ne-li dva z trojice Fadden,Hutchings,Ashton - všichni tři mají parádní výsledky a já osobně se tedy raději budu dívat na jejich vývoj v áčku než na prase Fedoruka či slavného Tanguaye ( překvapit může i Simek,Jones či Killorn )
Tady to už ale (bohužel) záleží na Lawtonovi - zda bude věřit mladým či po sezoně přivede Fedoruka 2.0 a další ''produktivní'' hráče do checking line.

Tady zkopčím jeden docela zajímavý příspěvek z HFBoards ohledně Hutchingse :

When will Tampa sign Hutchings to a Contract, what are they waiting for?

He was selected to play in the All-Star Game 3 years in a row. This year he scored 3goals and 1 assist.

Stats to date in 54 games are as follows:

60 points
37 goals
23 assists

1st in the league in short handed goals at 8
1st in the league in game winning goals at 8
1st in the league in insurance goals at 7
4th in the league in +/- at +36
4th in the league in goals at 37
19th in the league in points at 60
10 or 11 first star honours (I've lost track)

And why is he ranked "12th" on BP Top 25 Prospects?

Podepíšeme s ním dle mého názoru na začátku příští sezony.
Zde ještě odkaz na rozhovor s Wrightem,kdo nečetl : http://www.rawcharge.com/2010/2/16/1305 ... ahead-with
Nevím jak vám,ale mně se včera (opět) líbil výkon Karsumse proti nám.Určitě patřil k nejlepším hráčům Lotyšska ( připsal si také assist )
Z mého pohledu se jedná o ideálního hráče do 3./4.lajny,nechápu jak jsme s ním mohli takhle zamést :scare:
To samé se dá říct o Radku Smolenákovi.A to neříkám proto,že Smoke je Čech,což je mi naprosto u prdele,ale proto,že je typickým hráčem do 4.lajny.Umí se porvat ( narozdíl od Fedoruka ) a navíc se také domnívám,že umí hrát i trochu hokej ( narozdíl od Fedoruka ) - určitě by měl víc bodů jak Fedoruk,víc bitek jak Fedoruk a to za polovinu peněz ....
Tyto Lawtonovi kroky nechápu.Karsumse pošleme do KHL,Smolenáka kamsik do AHL ( máme na něj ještě vůbec práva? ) a mohl bych pokračovat.Helenius třeba.Náhoda,že všichni 3 jsou EVROPANÉ ........ :hroza:
Mohli jsme mít konkurence schopnou 4.lajnu Smolenák - Craig - Karsums,místo toho tam plácáme Fedoruky,Thompsony a podobné vemena.Great job Lawton,Tocchet :bitka3:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS