javorove listy sme sfukli, ako sa na poriadnu jesen slusi a patri
pomohlo preskupenie formacii, Lucic si sadol so Seguinom (obaja 1+2), pre Zeeho bude lepsie, ak sa bude naplno venovat hokejovym cinnostiam, ako stratou casu na trestnej (vid.Carolina) dnes to nazorne predviedol....1+2 + vygumovanie Kessela....
listky mali sice zapas v nohach s Jets, ale to neznizuje nas vykon, aky si kazdy z nas predstavuje
treba makat dalej, jeden maco zimu nerobi....
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak co hosi? Nic ve zlem, ale zatim se tady objevuji pouze nejake ojedinele komentare a i to jen po vyhranych zapasech, jinak cista potopa.
Trosku budicek, jak pro Bruins, tak pro vas... Celkem by me zajimalo, co vam v teamu nefunguje, ze je to tak slabe... Asi tam toho bude vic, ale kdyz se tady clovek nic nedozvi? Koukate se na ten hokej vubec? Zatim hrajete skoro furt doma, z prvnich 17 zapasu mate venku jen 4, tak uz by se patrilo probudit se (ne ze by mi vase "hibernace" vadila
)
Trosku budicek, jak pro Bruins, tak pro vas... Celkem by me zajimalo, co vam v teamu nefunguje, ze je to tak slabe... Asi tam toho bude vic, ale kdyz se tady clovek nic nedozvi? Koukate se na ten hokej vubec? Zatim hrajete skoro furt doma, z prvnich 17 zapasu mate venku jen 4, tak uz by se patrilo probudit se (ne ze by mi vase "hibernace" vadila
Neviem, ako sa to povie po slovensky, ale vy Česi tomu vravíte mistrovská kocovina. Je to dosť častý úkaz na začiatku sezóny po zisku pohára. Bruins sa zobudia o to sa nebojím, momentálne sú to zatiaľ len spiaci medvediAtlantik píše:Tak co hosi? Nic ve zlem, ale zatim se tady objevuji pouze nejake ojedinele komentare a i to jen po vyhranych zapasech, jinak cista potopa.![]()
Trosku budicek, jak pro Bruins, tak pro vas... Celkem by me zajimalo, co vam v teamu nefunguje, ze je to tak slabe... Asi tam toho bude vic, ale kdyz se tady clovek nic nedozvi? Koukate se na ten hokej vubec? Zatim hrajete skoro furt doma, z prvnich 17 zapasu mate venku jen 4, tak uz by se patrilo probudit se (ne ze by mi vase "hibernace" vadila)
Casu je malo tak asi preto tu zatial nepiseme casto.... Co sa tyka teamu tak zrejme hlavna pricina je sebauspokojenie a neexistujuca konkurencia na posty, s vynimkou brankarov. Aj GM aj trener to priznali ze nemaju koho postavit aby mohol ist hrac bez snahy na tribunu... Zatial je z formy Horton, Krejci a Lucic sa prebral az pri Seguinovi. 4. Lajna tiez nehra tak nebezecne ako min. sezonu takze ich nemoze prestriedavat do vyssich utokov a Pouillot a Caron su podla doterajsich zapasov v teame asi na zaplnenie supisky.
Ak sa to nezmeni tak cakam najneskor pred Thanksgiving nejake vymeny.
Ak sa to nezmeni tak cakam najneskor pred Thanksgiving nejake vymeny.
neviem no, zatial sa nam to len rozbieha, vykony nic moc no, zapasy ak to ide sledujem, ale nejako to zatial nedramatizujem, neprezivam :ja_neviem: snad to casom pride samoAtlantik píše:Tak co hosi? Nic ve zlem, ale zatim se tady objevuji pouze nejake ojedinele komentare a i to jen po vyhranych zapasech, jinak cista potopa.![]()
Trosku budicek, jak pro Bruins, tak pro vas... Celkem by me zajimalo, co vam v teamu nefunguje, ze je to tak slabe... Asi tam toho bude vic, ale kdyz se tady clovek nic nedozvi? Koukate se na ten hokej vubec? Zatim hrajete skoro furt doma, z prvnich 17 zapasu mate venku jen 4, tak uz by se patrilo probudit se (ne ze by mi vase "hibernace" vadila)
a co sa tyka fanusikovOndroNR píše:momentálne sú to zatiaľ len spiaci medvedi![]()
Joe S. píše:teraz je to niečo, ako medveď v centrálnej Afrike.
nech je tak ci onak, dnes Carey Roy a spol.
1.tretina
hrame svizne, vytvarame si sance, pomohla nam nedisciplinovanost habsikov, ti putovali na
3x, no a z 2.presilovky Bergy, resp. Pleky

2.tretina opät taka nemastna, neslana, ale okorenili ju Marchand - Subban 3 pokusmi o
vsuvku....2x boli
proti,
to hned v zarodku, no do 3tice 
v konecnom uctovani puk,puk....o tom, ci Habs vyhrali zasluzene....dali o 1G viac a to sa pocita....my
aj nadalej.....ako relax idealne padol zaver vo Philke
3x, no a z 2.presilovky Bergy, resp. Pleky 2.tretina opät taka nemastna, neslana, ale okorenili ju Marchand - Subban 3 pokusmi o
v konecnom uctovani puk,puk....o tom, ci Habs vyhrali zasluzene....dali o 1G viac a to sa pocita....my
Nic sa neboj, sme tuJoe S. píše:zjavne si nepochopil, Atlantik sa pýtal, že kde sa podeli fans Bruinsvšak v júni ich tu bola kopa a teraz je to niečo, ako medveď v centrálnej Afrike.
Prehra s Montrealom sice skripe medzi zubami, ale mi im to vratime v play-off (ak sa tam dostanu
Kód: Vybrat vše
@ martin83 « Pia Okt 28, 2011 11:59 am » Bosoton je uz posledni v konferenci, bez sance na play offcepi, prípadne ak to myslí martin vážne, by si mu mal dať ban
Bosoton mi nevravi nic :ja_neviem: takze nasho timu sa to tykat nemôzeJoe S. píše:V najbližšej dobe možno očakávať prudké zlepšenie výkonov Bruins, woodo bábka vám prajeKód: Vybrat vše
@ martin83 « Pia Okt 28, 2011 11:59 am » Bosoton je uz posledni v konferenci, bez sance na play off![]()
to ako keby som cital mara, ktory to ohladom postupu do PO bali uz po 5 zapasoch
v najblizsich dnoch, tyzdnoch, môzeme logicky ocakavat nejake tie vyzmammnejsie rezy v nasom time....najhorucejsim obchodnym partnerom, sa javi Calgary Flames (popripade Phoenix - Whitney) spomina sa Krejci, Bourque, Lucic - Igi?
http://thehockeywriters.com/the-bruins- ... ade-lucic/" onclick="window.open(this.href);return false; pochybujem sice, ze by tato spekulativna prestupova bomba buchla, no nejaka ta vymena, je rozhodne na spadnutie
Seguin na rozdiel od Kessel-a si zobral z obmedzeneho nasadzovania Julienom pocas minulej sezony velke ponaucenie a v tejto sezone zacina hrat ako typicky Bruin- ide do rohov, poctivo brani... je to timovy hrac a myslim ze aj v kabine je oblubeny co sa o Kessel-ovi povedat nedalo.OndroNR píše:Mohol si Seguin "naplánovať" ten hattrick na lepší moment ?Boston sa nám pomaly zobúdza ?! ...
Teraz nas cakaju velmi dolezite zapasy doma- proti papierovo slabsim timom, takze zaklad je nic nepodcenit a ked zahrame ako posledne 2 zapasy s nasadenim a chutou tak sa na konci Novembra dostaneme na pozicie v tabulke kam patrime.
Btw. Chris Clark podpisal try-out contract s Providence takze mozno za 1-2 tyzdne ho uvidime v ulohe 12.-13. utocnika Bruins.
Chcem sa opýtať. Môžu Bruins povolať hráča, ktorý má kontrakt s ich farmárskym tímom ? Hovorím zo skúsenosti z eastside hockey manager, hráča z farmy, ktorého som nemal pod zmluvou, som povolať nemohol, ako to je, nemám pravdu, či ?Kower píše: Btw. Chris Clark podpisal try-out contract s Providence takze mozno za 1-2 tyzdne ho uvidime v ulohe 12.-13. utocnika Bruins.
Je to tak ako pises, zatial ma len skusobny kontrakt s farmou. Pokial s nim chceme ratat dalej tak musi byt riadne pod zmluvou.OndroNR píše:Chcem sa opýtať. Môžu Bruins povolať hráča, ktorý má kontrakt s ich farmárskym tímom ? Hovorím zo skúsenosti z eastside hockey manager, hráča z farmy, ktorého som nemal pod zmluvou, som povolať nemohol, ako to je, nemám pravdu, či ?Kower píše: Btw. Chris Clark podpisal try-out contract s Providence takze mozno za 1-2 tyzdne ho uvidime v ulohe 12.-13. utocnika Bruins.
Paille mal stastie v nestasti... puk zasiahol "len" jeho nos takze jeho karieru by to nemalo ohrozit... ale az dnes ma odborne vysetrenia ktore urcia presny rozsah zranenia a postup jeho liecby... ak si jeho nos bude vyzadovat operaciu resp. ak sa zlomili aj tvarove kosti tak to moze byt dlhodoba absencia.
Inak zapas sme hrali v pohode a nasadeni od uvodu do zaveru.... treba takto hrat aj nadalej a o vysledky sa obavat nemusime.
Inak zapas sme hrali v pohode a nasadeni od uvodu do zaveru.... treba takto hrat aj nadalej a o vysledky sa obavat nemusime.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé