Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Sledoval někdo zápas s Hawks ? Jak to vypadalo? Co jsem měl možnost vidět sestřihy a analýzu na MSG tak nic nového. Mizerná koncovka, zápas nám vyhrál Marty ( Zajacuv nájezd :good: )
Četl jsem že Harrold byl udajně náš nejlepší D v zápase. Je tak?
PS: Larsson HS face :D
Obrázek
Je to pravda, Harrold VEĽMI príjemne prekvapil. Inak nad úroveň hral okrem Martyho len Sýkora (pochvala, asi nechce hrať v 4tej, tak ho tam treba dať častejšie, lebo mu to evidentne prospelo a hneď sa vrátil do druhého útoku :D) Henrique a Zajac. Je neskutočné ako nám jeho návrat pomáha, či už lepším prerozdelením síl, možnosťou umiestniť Henriqueho na krídlo, ale najmä pokojnou hrou, vyhranými súbojmi v rohoch a na buly. A keď sme už pri tom, Eliáša si dával aj Kane. :doh:

Všetky ostatné zápasy i toto víťazstvo nám hrá do karát, možno to tak trochu je aj v podvedomí hráčov. Dnes Židla kiksoval, dosť mu chýbal Volchenkov, so Salvadorom nebola súhra ideálna. Taormina ukázal, že v zostave miesto nemá a dal ti tak odpoveď na tvoju otázku. Ak by bol Tallinder zdravý, Larsson by si posedel. Takto ale s oddychom dostane priestor (hádam len minimálny) aj v PO a je to tak dobre. Momentálne by sa malé prevetranie hlavy zišlo aj Kovymu. Včera to bola tragédia. Snaha tam bola, ale nevyšlo doslova nič. Akoby si nepohodu po netrafení prázdnej bránky v Pittsburghu niesol so sebou. :nono:

FUN FACT OF THE GAME: Sharp padá dvakrát toľko čo Hartnell a Clarkson dohromady :dudo:

Proti Tampe to bude zaujímavý súboj, patrilo by sa už ale nejak rozstrieľať, veď v posledných zápasoch je to naozaj bieda...
Getzo5 píše: Je neskutočné ako nám jeho návrat pomáha, či už lepším prerozdelením síl, možnosťou umiestniť Henriqueho na krídlo, ale najmä pokojnou hrou, vyhranými súbojmi v rohoch a na buly.
Stále som bol mierne sklamaný z toho, že nemáme takého elitného centra ako napr. Bäckstrom, Toews alebo Malkin, ale po tomto názore som otvoril oči :wink:

citujem

Travis nie je prvy center, ale to pre Devils nie je nutne. Pri kridlach ako Kovalcuk a Parise je ovela dolezitejsia precizna defenziva a kvalitna rozohrávka z vlastnej zony na kridla, vyhravanie vhadzovani a clonenie pred brankou. Toto vsetko Travis ma. Nie vzdy musi byt v prvom utoku hrac prveho utoku, skor tam je dolezitejsi taky, ktory pomoze zlepsit hru hracov prveho utoku, ako je tomu u Greeninga (ktory vytvorit priestor pre Spezzu), ako tomu bolo u Malhotru (pri ktorom mali Nash s Huseliusom najlepsie statistiky atd.)
dnes to bude veľmi zaujímavý zápas. u nás v bráne predpokladám Caron. v poslednom čase hráte super defenzívne (aj ofenzívne) vidím to vo výhru 3:1 :yes:
No ZIP line aspoň čo som podľa zostrihu videl spolu pokope dlho nevydržala :?

Čo som si všimol tak všetci naši centri dnes úspešnosť na buly cez 70 % parada, konečne

Hlasujte na nhl.com za Larssona ako tvár krytu novej NHL 13 od EA :cool:
To hadam nemyslis vazne :sok: To uz si snad vyberte z tymu nekoho vehlasnejsiho... T.j. Kovalchuka :hmm:
Zabudni nato kamarát :-P O dva, tri sezóny to bude jeden z troch TOP bekov NHL :good:
AndyF píše:To hadam nemyslis vazne :sok: To uz si snad vyberte z tymu nekoho vehlasnejsiho... T.j. Kovalchuka :hmm:
Obrázek

Tiež by si to niekedy mohol skúsiť. :giggle:
Včera bol verejnosti prístupný tréning a hráči si to vyslovene užívali. Cam sa predviedol. :sok: :poklona:

Dnes nás čakajú v slušnej forme hrajúci nevyspytateľní Canes, najmä Staal úraduje, tak si ho hádam postrážime.

Treba sa pred PO dobre naladiť.
Škoda jen že nemáme takovéhle akce častěji.
David Wohlberg se uvedl prvním golem v Albany :good:

Dneska s Canes bohužel zápas neuvidím tak jestli někdo bude mít chuť hodit menší report nebudu se zlobit
Ďakujem tímu za celkom slušnú sezónu, ale teraz dúfam, že v DET nevyhráme, aby sme ešte náhodou neskončili pred phillou. Josefsson out na viack ako mesiac, práve teraz :slap:
Josefson má zlomené zápěstí a letošní sezona pro něj skončila :-( Je to poměrně citelná ztráta před PO, JJ právě hrál svůj nejlepší hokej. Jsem zvědavý kdo se na PO povolá. Já jsem jednoznačně pro Zharkova. Larsson byl po 4 za sebou HS. Getzo pořád si myslíš že se mám smířit s tím že do PO naskočí?? Včera jsem se detailně zaměřil celý zápas na Harrolda. Naprosto s přehledem odehrál celý zápas, během zápasu udělal jednu chybu ze které mohl hrozit protiútok ale nestalo se tak. Hrál výborně pozičně, zbytečně pod tlakem nepanikařil, vyhrával osobní souboje, rozehrával, zkrátka jak jsem již avizoval Harrold musí hrát PO na úkor Larssona. Včera nenastoupil Clarkson který má menší zdravotní problémy takže dostal včera volno.
Já jenom doufám že ti dřeváci z Philly hodlají aspoň 1 zápas ještě vyhrát, mají Buffalo které hraje o všechno a Pens takže to bude ještě zajímavé.
Tak postupne... Josefson je sklenený, alebo má hroznú smolu. Podľa mňa oboje a ešte by som k tomu prirátal nepozornosť (ten náraz na mantinel vlani). Je to hrozná škoda, lebo je veľmi talentovaný a už svoj potenciál ukazoval. Čo so štvrtou lajnou teraz? Povolať môžeme len niekoho z tých, čo majú NHL kontrakt a už čosi odohrali (pokiaľ mám správne info, ešte som to neskúmal, nebol čas), takže Zharkov, Mills, Sestito alebo Zalewski. Prirodzene som za jedného z dvojice Z+Z, možno radšej Zalewskiho, nakoľko Carter ako center zvykne chybiť.

Ďalšou možnosťou je striedanie double-shiftu pre Kovyho a Zacha, čo sme už úspešne robili i keď ja to považujem za defenzívne riziko (Kovy) resp. mrhanie energiou (Zach). AVŠAK - Larsson by do PO naskočiť mal, samozrejme len ak bude fyzicky a mentálne pripravený. To však vôbec zo zostavy nemusí vytlačiť Harrolda. Ten hral 13. útočníka aj v LA, svojou hrou by s tým problém nemal. Kombinácia double-shift + 8 bekov sa tak zdá celkom reálna a vôbec nie je zavrhnutia hodná. Uvidíme ako sa k situácii postaví Lou a DeBoer, tipovať sa neodvažujem. Čo preferujem je jasné, Harrold na D, Zalewski ako center, Carter na krídle. Ak by Carter dokázal hrať bez chýb, samozrejme by som radšej videl hore Zharkova, ktorého rýchlosť a nahrávka by ofenzívne pomohli aj Bernierovi.

Viac než na výhry Philly sa spolieham na prehru s Red Wings, ktorí už potrebujú zabrať. :jn: Ale aj Flyers by mohli aspoň jeden z nich vyhrať, hoc po nájazdoch.

Nechajme sa prekvapiť.
Tak povolaný, zatiaľ ako emergency call up bol Stephen Gionta, ktorý bude centrovať Carterovi a Bernierovi. Tréneri to teda s Carterom na centri vidia rovnako ako som hovoril. Či je práve on tým pravým, to uvidíme, v poslednom čase som ale naň počul viac chvály ako na Zharkova, to je pravda.

Hráči si dnes zároveň volili tradičné ceny:

MVP :arrow: Parise
Players` player :arrow: Hedberg
Unsung hero :arrow: remíza medzi Salvadorom a Henriquem.
MVP bych rekl ciste politicke rozhodnuti vzhledem k UFA statutu. Pro me je to Kovy. urcite bylo vic zapasu kde tahnul tym on. celkove mam dojem, ze kdyz zahraje kovy zahraje i zach, opacne ten dojem tak uplne nemam.
Nejvic bych se nasmal :) kdyby jsme posledni dva zapasy prohrali a NJ by svoje vyhralo a rozdalo by si to s Pitsburghem :)
klidne, kdyz chces vyhrat cup musis porazit vsechny. ale nemyslim ze se to stane. vam staci jeden bod a uz vas nedozenem, navic v detroitu jsme nevyhrali od, tusim 96teho, takze bych to necekal ze vas preskocime.
Takže toho unsung hero si rozdelili Moose a Salvy, Henrique bola len búda na nováčika. Chudák Adam. :lol2: Atmosféra v tíme je úžasná, aká už dávno nebola.

:hufi: 4:40 DeBoer sa neudržal a potom ani Larry a Lou... trololol

K dnešnému zápasu: Zlý začiatok (vtedy sme ešte čakali na výsledok z Philly :sarcasm:), Red Wings si ešte niesli momentum zo včera a nohy im stačili. Motiváciu mali, chceli skončiť pred NSH a zabezpečiť si home ice. Marty podržal. Záver tretiny už bol u našej strany lepší. Druhá nejak preplávala, osmeľovali sme sa stále častejšie a v tretej sme podali veľmi solídny výkon na oboch stranách kĺziska i keď treba dodať, že ako back-to-back game to pre Detroit určite nebolo v závere med lízať. Sýkora dosiahol 20 gólov. :serus: Toto sme skutočne pred sezónou nečakali, rozhodne spokojnosť. Od preradenia do 4tej lajny maká ako fretka, vrátil sa k Eliášovi a prináša to ovocie. Marty zlomil ďalší rekord - 30 víťazných zápasov v sezóne už po 14. krát! :serus: Nuž a tím tak celkovo dosiahol hranicu 100 bodov. Predsezónne odhady boli čosi okolo 94, takže opäť spokojnosť. Proti Ottawe máme šancu potvrdiť doteraz najdlhší winning streak sezóny (5 zápasov) a ísť tak do PO s ešte lepšou náladou. Pokiaľ sa ešte vrátim k zápasu v JLA, je to prvé víťazstvo od roku 1996 :doh: a zároveň len 7. výhra visiting tímu v Detroite tento ročník. :thumbsup: Čo sa týka individuálnych výkonov, rozhodne nepochválim prvú lajnu, ktorá hrala na pol plynu. Naopak však musím Eliášovu a potom individuálne Clarksona, Greenea (ktorý zdatne odolával Datsyukovi) Poniho a Harrolda. Čo si ten pri prvom góle dovolil... :sok:

Ako vyzerá z nášho pohľadu víkend?

Zostávame na 6tej priečke no matter what. Rags hrajú s Caps. Cats s Hurricanes. Naše najneobľúbenejšie tímy rozhodnú o našom osude. :giggle:

Pre zaujímavosť: Ottawa ešte má o čo hrať i keď má v podstate desivú voľbu. Vybrať si, či chce hrať proti Rags alebo Bruins je ako vyberať si smrť bodnutím do krku: skrutkovačom alebo pilníkom. :D
Getzo5 píše: Pre zaujímavosť: Ottawa ešte má o čo hrať i keď má v podstate desivú voľbu. Vybrať si, či chce hrať proti Rags alebo Bruins je ako vyberať si smrť bodnutím do krku: skrutkovačom alebo pilníkom. :D
Vubec ne, samozrejme by radeji chteli Rangers, se kteryma maji na rozdil od Bostonu dobrou bilanci. Rangerum kreativni a rychly hokej Ottawy delal velke problemy celou sezonu. Takze ottawa by to teoreticky mohla vypustit.

K vam jen tolik, ze mate muj respekt za to jak jste hrali behem sezony a i ted v zaveru. Nebylo to taktizovani na 6.flek, proste jste na nem nakonec skoncili kvuli tomu ze i ostatni atlanticke teamy byly red-hot.

DeBoer dokonce tu otazku ohledne taktizovani vcera dostal a rekl, ze jste prijeli do Detroitu proste normalne vyhrat, ze se na tabulku nediva a ze "We end up, where we end up. We want to play hockey and win hockey games." A stalo se. :klobuk_dole:
Melo by to byt pro nas ponauceni pro priste (a neni to poprve)
TYMY NEVYPOUSTI ZAPASY ABY DOSAHLI LEPSIHO SOUPERE
Dokonce ani nevypousti zapasy, ve kterych o nic nejde.
DOKONCE ANI NEVYPOUSTI ZAPASY, VE KTERYCH O NIC NEJDE A HROZI JEN ZRANENI..
Hokejistum :klobuk_dole:
Švédi vypouští.........
Ještě, že nenastoupili Hedberg s Larssonem. :D
:) , ale víš Dejfe o čem mluvím...........
Tak začína nám playoff. Ottawu sme zdolali celkom v pohode hral aj Larsson takže super, ale myslím si, že do playoff hneď od začiatku nezasiahne :-( Teraz nám už len zostáva poriadne fandiť a prejsť cez to prekliate 1. kolo a ja viem, že teraz to dáme a cats pošleme na dovolenku tipujem 4:2 na zápasy :clap: Let's go Devils :hop:
2011-2012 regular season :arrow:
- Ilya Kovalchuk finished 5th in the NHL in scoring and 1 point behind Spezza for 4th (3 less games played)
- Ilya Kovalchuk finished 4th in the NHL points per game with 1.08 (I didn't include Crosby)
- Ilya Kovalchuk finished 3rd in the NHL in shots on goal with 310
- Ilya Kovalchuk finished tied for 6th in the NHL with 37 goals
- Zach Parise finished 8th in the NHL in shots on goal with 293
- Patrik Elias finished tied for 10th in the NHL in scoring with 78 points
- Patrik Elias finished 7th in the NHL in assists with 52 (one behind Ray Whitney for 6th)
- David Clarkson finished 9th in the NHL in PIM with 138
- David Clarkson was one of 3 players with 100+ PIM and 30+ goals (Scott Hartnell and Corey Perry)
- Adam Henrique finished tied for 1st in the NHL with 4 SHG (Mike Richards and Cal Clutterbuck)
- Adam Henrique finished tied for 1st in the NHL with 7 SH points (Zach Parise)
- Adam Henrique finished 3rd in the NHL in scoring amongst Rookies with 51 points (1 behind RNH/Landeskog)
:klobuk_dole: + PK rekord + 3x30 gólový strelec a 2x20 gólový strelec (spoločne s Pens a Hawks jediný tím s 5x20+ gólovými útočníkmi) s tým, že Henrique a Zubrus mali 15+.

Čo dodať, spokojnosť.

Začíname až v piatok, hádam chlapci neskostnatejú.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS