Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Pro mě docela překvapivé vítězství, nevěřil jsem tomu. Ono to taky nebyla jednoznačná záležitost, spíš naopak - jak je tu napsané, nechat se doma přestřílet o 21 střel je fakt hodně. Zatím se nám daří vyhrávat i takovéto zápasy a to je důležité hlavně pro PO. Snad nám to ještě nějakou chvíli vydrží, nebo budem hrát líp a vyhrajem tak jako tak.
Naneštěstí pro nás největší konkurenti vyhrávají taky :evil:
Tak Stamkos na Olympiádu nepojede, pokud se neuzdravi Getzlaf, tak nastoupí náš Carter, který je aktuálně v parádní formě...
Tak Carter na Stamkose letos nemá ani náhodou.
Carter letos doposud nasbíral 49 bodů ( 24+25 ),Stammer 63 bodů ( 33+30 )
Carter má za posledních 5 zápasů 2 body ( 2+0 )
Stammer za stejné období získal 9 bodů ( 5+4 ) ...
Takže asi tolik o aktuální parádní formě a o výběru Stevea Yzermana.
Né že bych tě podceňoval, ale myslím si, že Yzerman ví lépe, co jeho tým potřebuje než ty nemyslíš ?
Já třeba extrémně nesouhlasím s absencí St.Louise. Ať ten tým dělal kdokoliv - Yzerman, Svatý Petr nebo Franta od vedle z dědiny, tak St.Louis je prostě "must have". Tečka, tady nepřipouštím žádnou diskuzi.
Stamkose bych tam dal díky výkonům i díky tomu, že hraje výborně se St.Louisem. Pak zastávám názor, že takovým mladým hráčům může takový turnaj hodně dát, takže další důvod (proto bych taky vzal Hedmana). Navíc on a St.Louis byli nejlepší hráči na posledním MS. Ale u něho bych ještě šel do diskuze s tím, že někdo může mít jiný názor, Kanada hraje doma, hodně chce vyhrát, tak vezme prověřené hráče, zkušenost a já nevím jaké ještě důvody.
Ale u Mártyho prostě NE! Proto taky doufám, že Kanada shoří jak papíroví čerti (což pro ně znamená, že nevyhrajou).
No prostě tě naštvalo, že Tampáky neberou, kdyby hrali v jiném týmu tak si toho ani nevšimneš. Yzerman ví co dělá a není to vždy jen o produktivitě ;)

Edit: Být trenéram já, taky beru Stamkose i Martyho, oba si to jistě zaslouží více než Carter, ale uvidíme kdo nakonec pojede ;)
neis : No asi jsme se špatně pochopili,respektive já to blbě napsal.Stammer má letos lepší sezonu než Carter,což je nezpochybnitelný fakt.Na druhou stranu,Carter asi bude v mnoha aspektech užitečnější jak Stammer.Má lepší buly,je větší,zkušenější atd.Když se na to zase ovšem podívám z jiné stránky - Stammer je 3.nejlepší střelec Canady v letošní sezoně a má mimo jiné nejvíc přesilovkových branek,kde by jistě byl hlavní zbraní.Drew Doughty se letos také začlenil mezi elitu ligy a stále má teprve 20 roků a jede.A dle mého názoru je daleko větší risk vzít 20letého obránce než 20letého útočníka.Tak proč se tedy nadostalo na Stammera ? Na lonském MS byl jeden z nejlepších hráčů turnaje,letos je v produktivitě celkově 12.,ale i přesto se do nominace nedostal.Jinak tím výběrem Yzermana v předcházejícím příspěvku jsem nenarážel přímo na Cartera ( ačkoliv to tak vypadá,moje chyba .. ) ale celkově na nominaci.Třeba takový Morrow,to je výsměch.Letos se dává do kupy po těžkém zranění,rozhodně to není ten Morrow z předminulé sezony.Ryan Smyth či Shane Doan jsou letos daleko lepší,i přesto nejedou.Eric Staal byl v době nominace děsnej,přesto jede.Staal ani Morrow navíc nemají v týmu žádného týmového kolegu pokud se nepletu,takže nemůže být ani řeč o nějaké chemii z klubu.Zkrátka a jistě,nominace Yzermana je poměrně diskutabilní a až konec turnaje napoví,zda skutečně věděl co dělá.Přidávám se k mountainovi,letos Canadě nepřeji ani medaili.Budu fandit nám,následně Slovákům či USA,ale Canadě určitě ne.

K Mártymu snad není co dodat.Mountain to vystihl.Snad jen dodám,že Canadu vede Babcock s Yzermanem,borci ze Západu,takže pokud nemáš metrdevadést a alespon 90 kilo,máš to marný :roll:
Hm, nevyhnutelné se "konečně" dostavilo. Jako poslední zápasy, opět defenzivně né moc dobrý výkon z naší strany. Jediný rozdíl je, že tentokrát to tam soupeři už napadalo. A zrovna v tom nejdůležitějším zápase, radši rozdávat body na západ (Calgary, Canucks), než přímému soupeři o PO.
Přesto mě těší, že jsme to (pravděpodobně) nezabalili a dokázali stáhnout na 5:4. Snad si to přenesem do posledního zápasu.
Ale jedna věc - a to dost zásadní a kritická. Góly dává jenom náš první útok. My nejenom, že prakticky celou sezonu postrádáme jakýkoliv secondary scoring (to je u mě hlavně aspoň občasný příspěvek od 3.útoku, výjimečně 4.), ale ani ten primary není úplně, jak by měl být. Protože branky od druhé lajny počítám do primary scoringu, hráči jako Vinny, Malone, Tanguay by se měli zapisovat mezi střelce mnohem častějc, než doposud....s tím souvisí, že absolutně nechápu, proč hraje s Vinnym Veilleux a Malone až ve třetí řadě. Jo, Malone nehraje dobře, ale bohužel prostě, nemáme v top6 takovou kvalitu, abysme si mohli dovolit nechávat Malona bokem. Takhle ten druhý útok jenom góly dostává.
dufam, ze tampa do konca sezony nevyhra jediny zapas :roll: :x :x :x :x :x :x :x :x

a downieho povesit za vajcia do prievanu :buch: :grc:
Joe S. píše:dufam, ze tampa do konca sezony nevyhra jediny zapas :roll: :x :x :x :x :x :x :x :x

a downieho povesit za vajcia do prievanu :buch: :grc:
A jinak v pohodě ? Princezna Šatan dostala pár ran a všichni se poserem,nebo jak si to představuješ ? Pokud vím,Šatan má ruce a nechat líbit si to nemusel.Downie mu měl dát víc :roll:

A navíc,Chára si to posléze s Downiem vyřídil.Takže nechápu co zde řešíš :?:
:-O Ja vobec nerozumiem,preco nadavate na Downieho :D ,sak on nic zle neurobil,ziadny nedovoleny hit,chcel len nabudit svoj tim a Satan neni ziadna hviezda,po tom hite mu Satan sam pohladkal tvar Downiemu a potom sa schulil,ked zacal Downie nahanat a zrutil rukavice..c'mon.
Popradcan píše::-O Ja vobec nerozumiem,preco nadavate na Downieho :D ,sak on nic zle neurobil,ziadny nedovoleny hit,chcel len nabudit svoj tim a Satan neni ziadna hviezda,po tom hite mu Satan sam pohladkal tvar Downiemu a potom sa schulil,ked zacal Downie nahanat a zrutil rukavice..c'mon.
Nj, potom to spravil aj Downie proti Chárovi. Takže je to fifty fifty. Netreba sa rozrušovať. :)
Pro nás určitě zbytečně ztracené body.Boston je náš přímý konkurent v boji o PO a my si zkrátka nemůžeme dovolit takové zápasy doma prohrávat ! Díky lepším vzájemným zápasům nás Boston odsunul na 9.příčku.
Přesně jak píše mountain - Vinny prostě potřebuje lepší spoluhráče.Při TDL se musí Lawton po někom poohlédnout,jinak budeme hrát prakticky až do konce sezony na 1.útok :roll: nejsem pro nějaké výrazné posílení,ale jedno kvalitní křídlo se nám hodí.Versteeg třeba ...
K té "kauze" jenom jedna poznámka - nesrovnávat Downieho s Averym (je to sice tuším napsané vedle u Bruins, ale to je jedno). Protože zatímco Avery je totální blb, který umí akorát dělat zlo, srabácky provokovat a nemá v NHL co dělat, tak Downie (současný Downie - který nemá každou chvíli suspend) umí i trochu hrát hokej a je týmu prospěšný po hokejové stránce.
Vobec nesuhlasim,Avery je dobry hrac,ktory kludne moze hrat v top 6,Avery je pod dohladom coucha,ligy a fanusikov,pritiahli mu uzdu co je velka skoda,ako som spomenul na fore Bruins Avery,Downie,Ott,kazdy jeden z nich dokaze zakoncit,vyprovokovat bitku,nahrat,su to hraci,ktory maju talent a vedia sa aj pobit,nic viac a nic menej,aj ked Downiemu to trvalo dlhsie a som myslel,ze je uz strateny pripad :D ,ale v tejto sezone je jednym z najplatnejsich hracov Tampy :wink:
No kebyže hrá aj Avery po boku takého hráča, ako je Gáborík, tak by sa stal platnejším hráčom pre Rangers...
Antero chytal fantasticky 7 zápasů. Svojí slabší chvilku si vybral zrovna proti Bruins, který nás vykopli z postupový osmičky :thumbsdown: Jediný pozotivim, že sme alespon dokázali snížit na 4:5. Víceméně je tady už všechno napsaný. Snad celou sezonu hrajem na 1 lajnu, Downie už dokonce předběhl Tanguaye a co nevidět bude mít Downie i víc golů než Lecavalier :thumbsup: Dneska opět fantastický Marty (2+1 stejně jak včera) který v psolední době střílí skoro gol na zápas. Stamkos 0+3 a Hedman snad nejlepší letošní výkony za 3 FINALNÍ přihrávky :good: Stejně tak pochvala Downiemu (2+0) :)
Já sám nechápu, proč je Malone pořád ve třetí lajně. Na to že goly dávaj jenom dva hráči je docela luxus dát třetího nejlepšího střelce týmu do třetí lajny :roll: Tocchet asi myslí, že se v checinkg line zase rozjede nebo co. On si toho asi nevšiml, ale Malone je prostě a jednoduše bez Stammera nulovej. Tanguay, to je škoda slov. Downie ho strčí s přehledem do kapsy, i obránce Foster ho v bodech co nevidět předběhne.
Vůbec bych neřekl, že si Niitty vybral slabší chvilku. První branka byla do prázdné, druhá střela byla před ním 2x tečovaná, třetí taky do prázdné a ze čtvrté bych ho taky nevinil. Chyby obrany povětšinou, ještě spíš (stejně jako Smitty) něco chytil. Třeba Krejčí musel být na mašlu, 3x měl na hokejce vyloženou gólovku podle ukázek.
Jn, ted sem na ty goly koukl znova. Dneska sme měli na vítězství, první lajna hrála už po desátý v řadě excelentně :D Docela smutný, když dáme čtyři goly, a všechny je salví stejní hráči :roll: Ty dva goly do prázdný, těch je škoda, stálo nás to body. Btw, ta Hedmanova přihrávka na druhý Martyho gol byla parádní, přesně na hůl :thumbsup: Dokázali sme z 0:5 snížit na 4:5, nechybělo málo, a jeden bod mohl být doma. Krejčí neskutečnej palič :D Jinak Satanovi to tam taky pěkně uteklo, a nechybělo málo a zajelo by to Niittymu pod zadek :D
škoda chlapi kdybyste to dotáhli na 5:5 tak byste OT vyhráli.
jenom jestli můžu k tomu Satanovi...nevím co tu někteří jebou do Downieho....kdyby Satan si nehral na frajera a nežduchal ho u mantaku a nedělal silacka gesta a odjel pryč tak by to bylo ok ale tak nevím co na Downieho jako zkoušel? čekal že ho bude žduchat a že on odjede?? dobře mu tak Downie mu mohl ještě přidat a ještě si vemte že jak byl Satan na zemi tak Downie odjel takže z něho neděljte tady uplného hajzla :)
Martine,kdo zde z Downieho dělá hajzla ? Je třeba uznat,že to je tak trochu ''ma*or'',ale letos na sobě zapracoval.Osobně si hodně vážím jeho charakteru.Vždy na ledě odvede maximum,vždy se zastane svého spoluhráče a klidně se popere s o 2 hlavy větším soupeřem.A jak píše neis v topicu Bruins ( kde už nemám sílu reagovat ) Downie zcela jistě není bitkař.Bitkař je Konopka,ale ne Downie.Copak snad hraje nějaký bitkař v 1.lajně ? Ne.Downie je agresivní,nepřijemný hráč a když chytne nerva,tak i zákeřný.Ale i přesto všechno je to nesmírně platný hráč,který má stále jen 22 roků a hraje svou teprve 1.kompletní sezonu v NHL ! A kdo tvrdí,že by Downieho nechtěl v týmu,tak kecá.Tento kluk má na velké věci.Jak zde dobře poznamenal Popradcan,Steve je letos jeden z nejplatnějších hráčů Tampy.A z útočníků podává po St.Louisovi a Stamkosovi nejvyrovnanější výkony.K Šatanovi se již raději vyjadřovat nebudu,o tomto hráči si již delší dobu myslím své a názor zaujatých Slováků mě absolutně nezajímá.
kisin píše:A kdo tvrdí,že by Downieho nechtěl v týmu,tak kecá.
Já bych ho tedy zpět ve Phille nerad viděl. A to myslím upřímně.
Z důvodu ? :)
Z důvodu, že tam hokejově nic nepředvedl. A jediné, čím se tam ,,vyznamenal,, byly jeho nehokejové zákroky. Já hráče, kteří něco podobného udělají neuznávám, viz Bertuzzi, Boulerice, McSorley.
Tak u vás Downie nedostal příliš šancí.Neustále pendloval mezi A týmem a farmou.A nezapomínej,že je mu stále teprve 22let.Určitě ještě vyspěje jak hokejově,tak mentálně.Ale tvůj názor beru.U nás zatím Downie seká dobrotu ( tedy kromě incidentu s rozhodčím v Norfolku ... ) a já osobně jsem rád,že ho v Tampě máme.
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS