Videl som 2 tretiny a môžem k tomu povedať len toľko. Nehrali sme dobre. Ten pomer striel strašne skresľuje. Tým ale nechcem povedať, že sme si zaslúžili prehrávať o 3 góly. Podľa mňa to bolo najmä v 1. tretine vyrovnané, tam nás ale nepodržal Jaro, ktorý sa ako sa zdá, vracia ku svojim klasickým nemastným neslaným výkonom. Vypadávajú mu ľahšie strely resp. nahodené puky a nechytí nič navyše. Tak momentálne pôsobí. Po celkom fajn začiatku je to zarážajúce zistenie a tréner by mal zrejme dať teraz viac šancí Ellsovi. V opačnom prípade Jaro Armymu značne uľahčí riešenie situácie v bránkovisku.
V 2. tretine sme hrali veľmi dobre. Na to, že sme na regeneráciu mali minimum času a museli podstúpiť let to nebol najhorší výkon. Samozrejme nebolo to také živé ako napríklad s Canes ale dalo sa na to pozerať. WSH sa možno snažil kontrolovať vývoj ale my sme sa naopak snažili o zdanlivo nemožné. Proti bol skvelý Holtby.
3. tretinu som nevidel a tak ju hodnotiť nebudem. Ale podľa toho, čo som videl tak môžem povedať, že sme ten zápas prehrali kvôli chybám brankára a slabej efektivite útoku. Ako som povedal. Pomer striel skresluje ale prehru rozdieľom triedy sme si takisto nezaslúžili. Hold, súper nás vycvičil.
Koho by som pochválil z našich. Tarasenko, Bouwmeester, Sobotka a Schwartz hrali veľmi dobre.
No a potvrdilo sa staré známe. Dajte Ovymu čo i len trochu priestoru na manévrovanie a on vás zabije