Réway do Fribourgu. Snáď mu to prospeje. Najvyšší čas dozrieť a využiť svoj potenciál.
Máš pravdu, ale na druhou stranu on ten TOI není nekonečný a když všechny ostatní lajny hrají tak skvěle, tak není TOI pro Chuckyho a spol kde brát. A MT je typ kouče, který se jen tak jedním zápasem unést nenechá, aby si u něj lajna/hráč škrtl, tak musí makat pořád. Takže ani první zápas v Bostonu, kde si Chuckyho lajna dělala z gumídků svoje kužely, nepomohl.Getzo5 píše:Najväčšia sranda je, že Eller s Gallym najlepšie fungovali práve, keď s nimi hrával Semin. Odvtedy už sa zábleskovo prezentuje skôr len Dán a "Bielorus" s ohromným potenciálom je udusený. Ba čo viac, a to by ma teda sralo riadne, byť vami, ešte nedosiahol ani vlaňajšieho TOI, ktorý činil čosi pod 17 minút a to je na budúcu najväčšiu ofenzívnu hviezdu tímu so šancou na breakout year (a že už na to pripravený je ukazoval) teda bieda.
Ach ten tvrdohlavý žabožrút na lavičke...Výsledky sú fajn, no keby som bol na Bergevinovom mieste, asi by mi trpezlivosť museli krájať v mäsokombináte po dekách.
Kauza Semin je pro mě uzavřená, tady už jsme v historii byli a jemu už nikdo a nic nepomůže, u MT si už pořádně nezahraje, to je jasné. Šanci bych viděl, kdyby byl Semin dříč, ale všichni víme, jak to s ním je. Je to velký problém, protože druhá lajna se skill centrem bude mít na křídle Therrienovy oblíbené dříče ze čtvrté lajny. A že by povolali Andrighetta, Carra, Hudona nebo někoho podobného, tomu moc nevěřím. Party boy Kassian mě štve...
Řekni mi, že to byl jen ubohý pokus o flame.D&M píše:![]()
Ale na Blackhawks z pár rokov dozadu nemajú.