Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Réway do Fribourgu. Snáď mu to prospeje. Najvyšší čas dozrieť a využiť svoj potenciál. :good:
Getzo5 píše:Najväčšia sranda je, že Eller s Gallym najlepšie fungovali práve, keď s nimi hrával Semin. Odvtedy už sa zábleskovo prezentuje skôr len Dán a "Bielorus" s ohromným potenciálom je udusený. Ba čo viac, a to by ma teda sralo riadne, byť vami, ešte nedosiahol ani vlaňajšieho TOI, ktorý činil čosi pod 17 minút a to je na budúcu najväčšiu ofenzívnu hviezdu tímu so šancou na breakout year (a že už na to pripravený je ukazoval) teda bieda.

Ach ten tvrdohlavý žabožrút na lavičke... :hroza: Výsledky sú fajn, no keby som bol na Bergevinovom mieste, asi by mi trpezlivosť museli krájať v mäsokombináte po dekách.
Máš pravdu, ale na druhou stranu on ten TOI není nekonečný a když všechny ostatní lajny hrají tak skvěle, tak není TOI pro Chuckyho a spol kde brát. A MT je typ kouče, který se jen tak jedním zápasem unést nenechá, aby si u něj lajna/hráč škrtl, tak musí makat pořád. Takže ani první zápas v Bostonu, kde si Chuckyho lajna dělala z gumídků svoje kužely, nepomohl.
Kauza Semin je pro mě uzavřená, tady už jsme v historii byli a jemu už nikdo a nic nepomůže, u MT si už pořádně nezahraje, to je jasné. Šanci bych viděl, kdyby byl Semin dříč, ale všichni víme, jak to s ním je. Je to velký problém, protože druhá lajna se skill centrem bude mít na křídle Therrienovy oblíbené dříče ze čtvrté lajny. A že by povolali Andrighetta, Carra, Hudona nebo někoho podobného, tomu moc nevěřím. Party boy Kassian mě štve...
D&M píše: :blabla:
Řekni mi, že to byl jen ubohý pokus o flame.
Tak teď teprve nastává čas těžké zkoušky... Šest týdnů bez Priceho, čtyři bez Gallaghera, do toho Mitchell out, Semin out - to bude asi oříšek :? ! A navíc nikdo neví, jak Price to zranění doléčí a jestli to na něm nezanechá stopy do budoucna. Ten vynikající vstup do sezóny a nasbírané body se nám teď budou náramně hodit...
Ja si myslim ze ten mesic bez Pricea jeste zvladneme, Condon se ukazuje ako stabilni opora. Bojim se Fucaleho , sancu urcite dostane , ale pripraveny na NHl jeste neni. jeste ho sem tam koupou i v AHL.
Hlavne at je zdravy Price na PO.
Me nejde do hlavy jen to, proc sanci v prvnim time nedostanou Hudon a Mccarnon . Hudon parada v AHL uz druhym rokem, Mccarnon velke prekvapeni letosné sezony ahl, dobre stavaný.
Jako Carr, andrighetto, thomas , holloway fajn ze sancu dostali, ale nejvic by si to zasluzili výše dva jmenovaní.
Jake sme meli stesti na zraneni na zacatku sezony , ted se nam to zacina kopit = price, gallagher, mitchell, semin, k tomu kassian, bournival. Nevim jak je na tom emelin po zranení. Navin V sainjt john jsou mimo Scherbak, Dela Rose,Crisp, Dietz, Johnston. Uz pomalu neni z kamad povolat hracu :)
Semin na waiveru :-O
AndyF píše:Semin na waiveru :-O
Nic překvapivého. S ohledem na to, jak hraje Andrighetto a jak se uvedl Carr, se ani nic jiného nedalo čekat.
Snad ho vezmeme..
ja by som ho do konca sezony bral..navrat strateného syna? :hmm:
XruC píše:ja by som ho do konca sezony bral..navrat strateného syna? :hmm:
Za ty prachy si myslim, ze bude zajemcu dost, takze asi nemate moc sanci..
hrace ktereho 2x do pulroku nikdo nechce, si nikdo z waivru nestahne. Co s hracem, ktery ma davat goly a da jeden za 15 zapasu?
Semin je done.. a byl done jakmile mu odeslo zapesti. Jeho nejvetsi zbran byl smrtici wrister a pak technika, to vsechno je pryc spolu s jeho zapestim. Pokud se nechytne ani ve fungujicim Montrealu, tak uz asi nikde. Za pokus to pred sezonou asi stalo, ale ted je to celkem jasny.
Stale si myslim ze nieje tak spatny ako si vela ludi mysli. On je cudak, autista, re*ard (mozme na neho vymysliet 100 pejorativ) ale podla mna len potrebuje, aby mu niekto porozumel, dal priestor a dobrych spoluhracov. Ak by som ho bral..jedine do prvej lajny vedla Oviho a Nicka..starych znamych. Semin v 3 ci 4 lajne nema ziadny zmysel, ale mam takeho tucha, ze s Ovim a Nickom by to slo a ta hlbka s Oshim v tretej lajne by bola neskutocna :neviem:
Waiverem prošel, takže opravdu ten zájem není a já se tomu nedivím. Nejprve jsem mu u nás fandil a byl na MT nasraný, že mu nedává prostor, ale už on na NHL opravdu nemá. Je neskutečně pomalý, novináři od nás mu říkávali nejpomalejší ruský hráč, co kdy hrál NHL, vzadu marný a dopředu něco vymyslel tak v pěti zápasech, do kterých nastoupil. Jinak neviditelný. A šanci dostal, sice s ním ta trpělivost nebyla velká, ale zpočátku hrál druhý útok a přesilovky. A jak jsem už řekl, tak s takovou depth v útoku, kterou ted disponujeme, je úplně zbytečné si jej nechávat.
Je to škoda, někde v hloubi duše jsem věřil, že by se mohl prosadit. Tak aspon, že Flaška vyšel nad očekávání.

:hroza: ale som to dopozeral :lol2:
To je točené v nějakém ústavu a borci si oblékli dresy Habs?
Sem tohle nikdy nechápal. Už tak jde o sport, kde se kluci po zápase plácají ve sprše po holých zádech a mám co dělat, abych odvrhl všechnu tu šarádu okolo a pak někdo přijde s tímhle...počinem. Jo jasně, asi se u toho nějací pupkáči válejí smíchy, ale já si stejně budu stát za tím, že podstatou fandění je nenávist k soupeři. A oni ze sebe dělají.. já ani nevím co.
Ale vtipný to je :-D
JKL píše:Sem tohle nikdy nechápal. Už tak jde o sport, kde se kluci po zápase plácají ve sprše po holých zádech a mám co dělat, abych odvrhl všechnu tu šarádu okolo a pak někdo přijde s tímhle...počinem. Jo jasně, asi se u toho nějací pupkáči válejí smíchy, ale já si stejně budu stát za tím, že podstatou fandění je nenávist k soupeři. A oni ze sebe dělají.. já ani nevím co.
Co ze sebe dělají? To jste tady všichni tak povrchní, že se nad tím neumíte povznést? Je to hrozně falešné, rusáci zase poker face, ale já jsem se zasmál a zasmál bych, kdyby tohle video udělali třeba Bruins. Nevidím na tom, nic špatného :neviem:
Parda píše:
JKL píše:Sem tohle nikdy nechápal. Už tak jde o sport, kde se kluci po zápase plácají ve sprše po holých zádech a mám co dělat, abych odvrhl všechnu tu šarádu okolo a pak někdo přijde s tímhle...počinem. Jo jasně, asi se u toho nějací pupkáči válejí smíchy, ale já si stejně budu stát za tím, že podstatou fandění je nenávist k soupeři. A oni ze sebe dělají.. já ani nevím co.
Co ze sebe dělají? To jste tady všichni tak povrchní, že se nad tím neumíte povznést? Je to hrozně falešné, rusáci zase poker face, ale já jsem se zasmál a zasmál bych, kdyby tohle video udělali třeba Bruins. Nevidím na tom, nic špatného :neviem:
V prvom rade si treba uvedomiť rozdiel medzi európskym a americkým fanúšikom. V Amerike je zápas NHL o prestávkach skvele režírovaný, všetko je predom naplánované a ľudia sa bavia, súťažia. Napríklad "kiss cam", u nás sa ľudia akoby hanbili, väčšina z nich sa len "tlemí", zamávajú a pár z nich si dá takú školácku pusu. V Amerike robia show. Traja chlapi postupne tancujú, majú "battle" a ten, ktorý vyhrá vyhrá pre celý rad ľudí slice pizze, takže ho hromadne podporujú. Merajú decibeli pre jednotlivé sektory, na zápasy chodievajú celé rodiny a je to "športová show pre celú rodinu".

U nás je skôr "agresívne" fandenie. Včera som bol na zápase s chalanmi z Yaroslavli a to, čo si človek vypočul v "kultivovanej" KHL... U nás je to také "chuligánske". Nevravím, že je to zlé ale nebudem napádať normálne veci pre "iný svet". To video si pozrie celá Kanada, ľudia v Toronte budú ohovárať, vysmievať sa a mať okrem Stamkosa zase raz čo rozoberať, ľudia z Montrealu budú mať svojich chlapcov o niečo radšej, pretože sa neboja pobaviť na úkor seba samých. Nehovoriac o tom, ako táto skladba musí pobaviť malé deti. Za mňa palec hore. ...obzvlášť, ak majú čas robiť kade aké veci a pritom naťahovať losing streak. :jn:
Markov :rofl: Ale na Blackhawks z pár rokov dozadu nemajú. :-D
Me to prijde nahodou dost fajn :) sice je jasny ze ani jeden z nich hymnu zpivat nebude ale je to takovy osvezeni.

K tomu fandeni ja po pravde cesky fandeni nemam vubec rad , ted myslim klubovy.Celkove cesi jsou neskutecne zaprdeny a konzervativni.jeste ze je NHL v americe.Druha stranka je to ze pulka lidi tam hokeji nerozumi.
Nebudu se handrkovat, ale ty dvě věci spolu souvisí. Nebudeme se bavit snad o tom, že je NHL v první řadě produkt, který se musí prodat. Co je to české fandění?

Len toľko k tomu, ja mám osobne tieto vianočné videá veľmi rád :lol2:

Ako povedal Lukáš, Chicago u mňa z roku 2011 jednoznačne vyhráva, hlavne teda Frolík a Scott :lol:
Obrázek
Habs record posledných 10 zápasov? Woof. :hehe:
To nepříjemné mrazení v zádech z toho, jak nám to vynikajícím způsobem šlapalo na začátku, se bohužel nyní přeměnilo v krutou realitu posledních týdnů :-( . Nefunguje téměř nic, koncovka naprosto tragická a i když hra není pokaždé špatná, je nám to na dvě věci... K tomu se přidá pár stupidních chyb v obraně, které přicházejí celkem pravidelně, sebevědomí hráčů na bodě nula a máme tu z toho značně nelichotivou šňůru, která se pravděpodobně bude natahovat dále... :? . Řekněme si na rovinu, že nejpravděpodobnějším viníkem celé této situace je Therrien, který v době, kdy to celkem šlapalo všem lajnám, začal své nepochopitelné experimenty a přesuny v útocích, čímž postupně totálně roz.ebal hru celého mužstva! Nyní se z toho budeme dostávat hodně dlouho a kdo ví, zda se z toho vůbec dostaneme včas - zatím stále žijeme z toho velkého náskoku, který jsme si zkraje vypracovali, nicméně ten už je téměř pryč a nastanou nám opravdu kruté časy... :-( .
Jinak jsem pobaven reakcí fandy Toronta - i přes tu hrůzu, kterou nyní předvádíme, jsme pořád na míle vzdálení těmto "loserům"...
5182 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS