http://www.thehockeynews.com/articles/4 ... ation.html
THN článok o Henriquem + video.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Parise hattrick za 9 minút to je ešte rýchlejšie ako Malkin minule sa mi zdá
No teraz nás čaká týždeň new york a ja by som sa nepohneval keby sme uchmatli všetkých 8 bodov......hráme dobre, ten presilk. gól pariseho bol výstavný no skôr ta kombinácia s clarksonom a pattym......nadavali ste na forstera, ale podľa mňa židla tiež nič moc zatiaľ......
Židlický má lepšiu obranu, lepší pohyb, lepší passing a je tu sotva týždeň po polsezóne, ktorá preň nebola úspešná. Keď je na ľade on, vôbec mi netuhne krv v žilách, ani zďaleka tak ako s tou atrapou NHL obrancu (ktorý bol dnes ZASLÚŽENE -3 mimochodom). Nechápem ako ti niečo podobné vôbec môže napadnúť. Jeden presilovkový gól za uhorský rok v podaní Fostera a priame zapríčinenie ďalších dvoch-troch mi teda rozhodne nechýba, podobne ako svojho času Steckel.
A to som myslel, že sa po tak vydarenom zápase nebudem musieť vôbec vyjadrovať.
Vyšlo všetko na čo sme siahli, ale treba povedať, že Caps hrali hrozne a tých pár dobrých šancí čo si vytvorili zneškodnil Hedberg. Ten bol spoločne so Zubrusom a Greenem najlepší. Andy dokonca poslal Ovechkina na kurz lietania
Áno, pre tých čo nevideli, Greene Ovechkina, nesníva sa vám, nečítate zle, je to naozaj tak. Moment, ktorý by aj Žida presvedčil konvertovať na islam. Bodoval aj prvý útok, Zach druhý hattrick kariéry, jednoducho spokojnosť.

Isles dnes hrajú ťažký zápas s Bostonom, tak sa to hádam prejaví a my ich nepodceníme. Tie body potrebujeme ako soľ, treba si upevniť pozíciu.
A to som myslel, že sa po tak vydarenom zápase nebudem musieť vôbec vyjadrovať.

Isles dnes hrajú ťažký zápas s Bostonom, tak sa to hádam prejaví a my ich nepodceníme. Tie body potrebujeme ako soľ, treba si upevniť pozíciu.
Ešte pridávam Cangiho interviews s Larssonom a Ponikarovským.
Jeho angličtina sa rýchlo zlepšuje, to ma teší. Podobne jeho herné návyky. To zranenie ho posunulo späť, ale prístup má správny a zlepšenie bolo predtým znateľné. Už teraz (ak by hral vo všetkých zápasoch) by na svojom konte mal o 20 viac než v SEL a pokiaľ uvážime, že NHL je fyzicky náročnejšia na ľade i mimo neho, nie je to zanedbateľný počet. To zranenie nakoniec môže mať viacero pozitívnych vplyvov. Jedno z negatív bolo, že aj keď postavou už pripravený bol, na rýchlosť a tvrdosť forecheckujúcich hráčov nie. Na rýchlosť si už pomaly zvykal, na tvrdosť ešte nie. Jednak dostal lekciu, ktorú si zapamätá, v druhom rade dostal nejaký čas na oddych. Čo sa týka predsezónnych očakávaní, myslím, že splnil viac než sa žiadalo. Dúfam, že tak bude aj pokračovať. Ja som o tom presvedčený.
Skvelý trejd. Dnes zápas vynechal, ale hádam to nie je nič vážne (pravdepodobne problém s kolenom po hite na Ferencea). Konečne je využitý tak, ako mal byť využitý už roky. V našej tretej lajne našiel vhodných spoluhráčov a v tomto tíme systém, ktorý mu vyhovuje. V jednom rozhovore s fanúšikom Devils (to mám z prvej ruky) priznal, že v NJ sa mu páči omnoho viac než v Raleigh. Ak bude takto pokračovať, nepochybujem, že dostane v lete od nás novú zmluvu. Dúfam len, že jeho agent nebude požadovať viac než si skutočne zaslúži. Veľký sympaťák, inteligentný hráč, big body. Asi niet fanúšika, ktorý by si ho okamžite nezamiloval.

Poni
Jeho angličtina sa rýchlo zlepšuje, to ma teší. Podobne jeho herné návyky. To zranenie ho posunulo späť, ale prístup má správny a zlepšenie bolo predtým znateľné. Už teraz (ak by hral vo všetkých zápasoch) by na svojom konte mal o 20 viac než v SEL a pokiaľ uvážime, že NHL je fyzicky náročnejšia na ľade i mimo neho, nie je to zanedbateľný počet. To zranenie nakoniec môže mať viacero pozitívnych vplyvov. Jedno z negatív bolo, že aj keď postavou už pripravený bol, na rýchlosť a tvrdosť forecheckujúcich hráčov nie. Na rýchlosť si už pomaly zvykal, na tvrdosť ešte nie. Jednak dostal lekciu, ktorú si zapamätá, v druhom rade dostal nejaký čas na oddych. Čo sa týka predsezónnych očakávaní, myslím, že splnil viac než sa žiadalo. Dúfam, že tak bude aj pokračovať. Ja som o tom presvedčený.
Skvelý trejd. Dnes zápas vynechal, ale hádam to nie je nič vážne (pravdepodobne problém s kolenom po hite na Ferencea). Konečne je využitý tak, ako mal byť využitý už roky. V našej tretej lajne našiel vhodných spoluhráčov a v tomto tíme systém, ktorý mu vyhovuje. V jednom rozhovore s fanúšikom Devils (to mám z prvej ruky) priznal, že v NJ sa mu páči omnoho viac než v Raleigh. Ak bude takto pokračovať, nepochybujem, že dostane v lete od nás novú zmluvu. Dúfam len, že jeho agent nebude požadovať viac než si skutočne zaslúži. Veľký sympaťák, inteligentný hráč, big body. Asi niet fanúšika, ktorý by si ho okamžite nezamiloval.

Poni
Zápasy s Bruins a Caps jsem kvůli pracovním povinostem bohužel nemohl vidět ( pouze sestřihy ). Je pravda že jsme měli 4 game loosing streak ovšem zase na druhou stranu je pozitivní že jsme v těch zápasech nebyli horším týmem a ty zápasy jsme mohli klidně vyhrát. Zápas s Caps mě hodně potěšil, takovou nálož jsem fakt nečekal
Konečně dostal šanci Moose - nechápu proč ji nedostává častěji :ja_neviem: Nepamatuju si z jeho posledních zápasů že by propadl nebo udělal nějakou hrubku, ba naopak skoro pokaždé nás podrží a je strůjcem výhry. Co se týká Larssona tak tam snad o něm nejde mluvit jinak než v superlativech. Jasně některé zápasy mu nevyšly, udělal chyby ze kterých prmenily goly ovšem musím říct že se mi líbí že se nebojí sám sebe v rozhovorech zkritizovat a určitě od něj můžeme čekat velké věci. Ponyho si myslím zamilovali všichni Devils fans včetně mě. Za něj má Lou u mě velké +. Ideální posila pro PO. Experience big body player. židlickému ještě 3 zápasy na hodnocení dám. ve statistice +- je to bída ale uvidíme co dál. Z příštích 9 zápasů hrajeme 8 proti divizním rivalům takže je třeba si upevnit pozici zaručující PO
PS: new Henrique video
PS: new Henrique video
http://www.sport.cz/hokej/nhl/clanek/42 ... tion-artcl" onclick="window.open(this.href);return false;
DEVILS - SUCKERS 4:1
Než se dostanu k zápasu tak jsem během zápasu přemýšlel proč s takovým nasazením, skvělým bruslením a koncentrovaným výkonem nemužem hrát každý zápas a ne se jenom vyhecovat na Rags ? Chápu že takhle se každý zápas hrát nedá ale kdybysme minuly zápas proti Isles hráli aspon s polovičním nasazením co dnes tak je přejedem . Do zápasu jsme nastoupili bez Ponyho,ale zato s Greenem který se měl rozhdonout při rozbruslení jestli nastoupí ( odehrál parádní zápas ) 1. Třetinu jsme byli lepší ( stream mi šel až od 7 minuty takže Kovyho gol jsem neviděl ) Mohli jsme přidat nějaký další ale Henrik byl jako každé derby neprůstřelný. Třetinu ozdobily 2 rvačky. Já vyzdvihnu tu Cartera. Carter v ní vyřadil Dubinskeho do konce zápasu, celý zápas hrál skvěle defenzivně, poté přidal rozhodující gol, pro mě dneska 1st star
. 2 periodu Suckers vyrovnali zásluhou Stepana ke kterému se štastným odrazem od Martyho hole dostal puk přímo na první. 2 periodu jsme odehráli dobře do vyložených šancí jsme Rags nepouštěli kromě 2 on 1 kterou Marty vyřešil skvěle proti Callahanovi. 3 periodu jsme si pohlídali a dominovali jsme v ni ( u nás něco neobvyklého
) Nejprve štastným golem Clarkie zvýšil na 2:1 ( ten gol si zasloužil, celý zápas byl aktivní měl hodně šancí), potom rozhodl Carter po skvělém založení akce Kovym a následným přesným pasem na první Josefsona
. Jsem dneska s našim výkonem hodně spokojen. Židlický odehrál dneska nejlepší zápas za nás, skvěle rozdával nahrávky hitoval, dobře řešil 2 on 1 takže snad se už chytl
Výhra proti Suckers vždy potěší. Mě hlavně těší že jsme herně přehráli jako skoro zatím každý vzájemný zápas. Rags hráli v kompletní sestavě bez zraněných, my jsme je přehráli bez Zajíce a Tallindera což je paráda. Třeba navázat na dnešní výkon a nevzdávat boj o 4 místě na východě které nám zajistí výhodu domácí půdy pro PO
PS: Ještě perlička z rozbruslení
Než se dostanu k zápasu tak jsem během zápasu přemýšlel proč s takovým nasazením, skvělým bruslením a koncentrovaným výkonem nemužem hrát každý zápas a ne se jenom vyhecovat na Rags ? Chápu že takhle se každý zápas hrát nedá ale kdybysme minuly zápas proti Isles hráli aspon s polovičním nasazením co dnes tak je přejedem . Do zápasu jsme nastoupili bez Ponyho,ale zato s Greenem který se měl rozhdonout při rozbruslení jestli nastoupí ( odehrál parádní zápas ) 1. Třetinu jsme byli lepší ( stream mi šel až od 7 minuty takže Kovyho gol jsem neviděl ) Mohli jsme přidat nějaký další ale Henrik byl jako každé derby neprůstřelný. Třetinu ozdobily 2 rvačky. Já vyzdvihnu tu Cartera. Carter v ní vyřadil Dubinskeho do konce zápasu, celý zápas hrál skvěle defenzivně, poté přidal rozhodující gol, pro mě dneska 1st star
PS: Ještě perlička z rozbruslení
Horseface
Inak Averymu už bol odkázané, že sa Vogue môže venovať naplno:
@AGrossRecord Sean Avery told by #NYR today he would not be on #CTWhale playoff roster and no longer needs to report for practices or games.
K zhrnutiu naozaj nemám čo dodať. Možno jediné - Henrique mal znova veľmi slušný zápas, tá rush v PK bola nádhera, hit na Callahana

[quote="Martin #27"]DEVILS - SUCKERS 4:1
Než se dostanu k zápasu tak jsem během zápasu přemýšlel proč s takovým nasazením, skvělým bruslením a koncentrovaným výkonem nemužem hrát každý zápas a ne se jenom vyhecovat na Rags ?
Já si stejnou otázku pokládám při naších derby s Bostonem, kde hrajem jak bozi a proti ostatním jak... no jako letos hraje Canadiens.
Jinak super výkon, gratuluju k výhře nad Suckers a ještě takovým způsobem :klobuk_dole:
Bitka Carter- Dubinsky, co dodat
Ještě perlička z nhl.cz- ,,Dny Seana Averyho v organizaci NY Rangers jsou zřejmě sečteny. Vedení klubu v úterý informovalo útočníka, že s ním nepočítá na soupisku pro vyřazovací boje a že nemusí chodit ani na tréninky a zápasy záložního celku Jezdců v Connecticutu. Avery byl přes svůj čtyřmiliónový plat na konci loňského roku poslán na farmu, ale i tam od 27. ledna jen vysedává na tribuně".
Že seděl i na farmě jsem teda netušil, to je fakt pecka!!
Než se dostanu k zápasu tak jsem během zápasu přemýšlel proč s takovým nasazením, skvělým bruslením a koncentrovaným výkonem nemužem hrát každý zápas a ne se jenom vyhecovat na Rags ?
Já si stejnou otázku pokládám při naších derby s Bostonem, kde hrajem jak bozi a proti ostatním jak... no jako letos hraje Canadiens.
Jinak super výkon, gratuluju k výhře nad Suckers a ještě takovým způsobem :klobuk_dole:
Bitka Carter- Dubinsky, co dodat
Ještě perlička z nhl.cz- ,,Dny Seana Averyho v organizaci NY Rangers jsou zřejmě sečteny. Vedení klubu v úterý informovalo útočníka, že s ním nepočítá na soupisku pro vyřazovací boje a že nemusí chodit ani na tréninky a zápasy záložního celku Jezdců v Connecticutu. Avery byl přes svůj čtyřmiliónový plat na konci loňského roku poslán na farmu, ale i tam od 27. ledna jen vysedává na tribuně".
Že seděl i na farmě jsem teda netušil, to je fakt pecka!!
To vôbec nemusí byť tak jednoduché. Washington hrá kulové, ale ak by sa im z tohto rozpoloženia podarilo nejak dostať, budú nepríjemným súperom, aj keď je to nepravdepodobné. Akokoľvek Florida nesiaha kvalitou Washingtonu ani po kolená, proti nám sa vždy vytiahli a boli nepríjemným súperom. Tento rok na nich proste nejak nevieme a sú nevyspytateľní. S Jets je to iná pesnička. Zakaždým sme boli o stupeň lepším tímom, to však neznamená, že to tak bude aj naďalej. Ich možno zabije štatistika vonku, ale treba poznamenať, že ich forma po návrate Enstroma ide postupne hore a hlavne u nich nie je hrať žiadna slasť. To publikum ich mocne ženie dopredu. Bučia na hviezdy, na brankárov pokrikujú, s každým útokom burácajú. Kovy také zápasy miluje, Marty sa nad tým len pousmeje, pointa je však prostá. Bude to oponent najľahší možný, no druhé kolo je ešte ďaleko a vôbec nie vo vrecku, ani v prípade ak by sme naozaj na tom 6. mieste skončili.
Dnes totálna dominancia proti Islanders. Ten jediný gól čo dali čistý fluke spoza bránky od presúvajúceho sa Martyho. So shutoutu nič, ale tak nevadí, podstatné je sebavedomie a pohodlné dva body. Prvá hviezda zápasu jasná. Kovalchuk hattrick, znova vo forme, lietal po ľade ako besný. Bránil, útočil. Škoda, že sa nehrabe na Iginlu (hi neis).

Dve asistencie pre Henriqueho, čo je však ešte podstatnejšie... PODSTATNEJŠIE NEŽ DVE ASISTENCIE PRE HENRIQUEHO
NO WAI
Ale áno, prvé dva body (asistencie) pre Židlu, ktorému trvalo tak dva zápasy kým sa s tímom zžil a odvtedy sa zlepšuje s každým zápasom. Veľmi solídny v defenzíve, dostatočne fyzický, výborne korčuľujúci a presne nahrávajúci. Bola to len otázka času kedy sa presadí aj bodovo a dnes to prišlo. A aké krásne. Takže grats a len tak ďalej.
Pre mňa tretia hviezda duelu aj keď TG & spol. volili Eliáša. Letang to síce nie je, ale už môžem len posmešne spomínať na tie Atlantikove komentáre. Nie že by som sa na ne tak nepozeral už predtým.
Dobre si oddýchnuť a cez víkend znova do akcie. Nastúpi Moose, proti Philly znova Marty. Dnes sa bude sladko spať...
Devils have 3 players in the top25 in scoring, 2 in the top10. Not too shabby.

Dve asistencie pre Henriqueho, čo je však ešte podstatnejšie... PODSTATNEJŠIE NEŽ DVE ASISTENCIE PRE HENRIQUEHO
Devils have 3 players in the top25 in scoring, 2 in the top10. Not too shabby.
parada, neni co dodat k zapasu
sice nas zas cakaju islanders ale v nedelu flyers a na ten zapas sa tesim skoro ak na derby s rangers:)
este k tomu superovi na PO..mne je to uplne jedno ako fanusikovi.. podstatne je aby sme do vyradovacej casti sli v dobrej forme..(lebo ak nie je jedno ci hrame s flyers alebo s carolinou-ved to pozname).to je hlavne..6te miesto podla mna nebude vyhodne.ziadna florida tam cakat nebude(na ktoru aj tak nevieme hrat tento rok).preto zamrzela ta odflaknuta prehra s islanders..myslim ze tam budu capitals(a aj ked niekto iny tak urcite pekne rozbehnuty)..plus asi jediny super co by som ho nechcel v 1. kole su bruins.. tento nas tim ukazal ze hrat vie s kazdym a nielen jednorazovo.. najlepsie by bolo skoncit 4-5ty a rozdat si to s pens alebo flyers..to by bol paradny hokej, rivalita,keci na fore, co viac si priat
.. ziadne vyberanie si supera asi nehrozi..z 3tieho miesta rozbehnuty super, z osmeho znovuzrodene buffalo (im verim), na 7meho si pocka boston.. proste klasika,skoncit ako to len najlepsie ide a uvidi sa..
este k tomu superovi na PO..mne je to uplne jedno ako fanusikovi.. podstatne je aby sme do vyradovacej casti sli v dobrej forme..(lebo ak nie je jedno ci hrame s flyers alebo s carolinou-ved to pozname).to je hlavne..6te miesto podla mna nebude vyhodne.ziadna florida tam cakat nebude(na ktoru aj tak nevieme hrat tento rok).preto zamrzela ta odflaknuta prehra s islanders..myslim ze tam budu capitals(a aj ked niekto iny tak urcite pekne rozbehnuty)..plus asi jediny super co by som ho nechcel v 1. kole su bruins.. tento nas tim ukazal ze hrat vie s kazdym a nielen jednorazovo.. najlepsie by bolo skoncit 4-5ty a rozdat si to s pens alebo flyers..to by bol paradny hokej, rivalita,keci na fore, co viac si priat
WTFGetzo5 píše: Ale áno, prvé dva body (asistencie) pre Židlu, ktorému trvalo tak dva zápasy kým sa s tímom zžil a odvtedy sa zlepšuje s každým zápasom. Veľmi solídny v defenzíve, dostatočne fyzický, výborne korčuľujúci a presne nahrávajúci. Bola to len otázka času kedy sa presadí aj bodovo a dnes to prišlo. A aké krásne. Takže grats a len tak ďalej.Pre mňa tretia hviezda duelu aj keď TG & spol. volili Eliáša. Letang to síce nie je, ale už môžem len posmešne spomínať na tie Atlantikove komentáre. Nie že by som sa na ne tak nepozeral už predtým.
![]()
Povedzme, že som takúto reakciu čakal a je úplne zbytočná. Závery? Kdeže. Prognóza? Samozrejme. Dokazovať kto mal pravdu? Nič také môj zlatý. Dokazovať kto pravdu nemal! Pred trejdom si sa vyslovene rehlil, že Židlický už na to nemá, a že ho uvidíš v NJ "veľmi rád", lebo nás tak "veľmi miluješ" (čo je tým myslené je hádam jasné - po výmene za Fostera si očakával situáciu "z dažďa pod odkvap"). Na to som ti povedal jediné, že by si mal uvažovať aj o príčinách problémov, nie len o ich výsledkoch. Židlický prišiel do klubu z najhoršieho ofenzívneho systému, po nezhodách s trénerom a zrazu bol na odpis, lebo uhm, 35 rokov a otrasné stats, baby. Prvý zápas odohral bez toho aby vôbec s tímom absolvoval tréning. V troch zápasov síce nazbieral nejaké mínusky, ale ako bolo povedané, nemohol ani za jednu. Proste sa v danej dobe na ľade ocitol (ako príklad uvediem zlé striedanie kolegov, kde doslova naskakoval na ľad chytať 2onBrodeur). S každým zápasom bola jeho synchronizácia so spoluhráčmi lepšia a lepšia. Stále vedel vystreliť, korčuľovať a prihrávať, zapájal sa do akcií, šiel aj hlboko do pásma, pohyb na PP bol príkladný. Ba čo viac, v zápase proti Rangers bol najfyzickejším obrancom duelu, dvakrát súpera doslova zostrelil a celkovo zaznamenal 4 hity. Dobre si počínal i v situáciách 2na1, dokonca niekoľko gólov zachránil... a náš Atlantik videl akurát zle vyhodený puk na PK, na ktorej v prvom rade vôbec nemal byť.

...nie vážne, what a coincidence, don`t you think?
O tom, že koncept top pairing a to vyhlásenie Loua sa dá interpretovať viacerými spôsobmi, to som už spomínal. Ale keď niečo tvrdí Eliáš, David Barr, Jacques Lemaire, Lou Lamoriello a Getzo.
Že je Židlický SCHOPNOSŤAMI sotva #4 si za klobúk určite nedáš a budem ťa s tým otravovať rád a často. Lebo každý jeden indikátor (schválne použité slovo) označuje tento výrok ako nepravdivý. Už aj keby tie body neprišli, jeho hra ma má prečo napĺňať optimizmom a spätne k tvojmu postoju/výrokom blahom. Flame war? O to fakt nemám záujem. Ani neviem prečo by mala nejaká byť, ak si chlap a vieš si priznať chybu (tipujem, že ju ešte stále nevidíš, tak si to prečítaj znova ^^). V jednom súhlasím, komplexne to zhodnotíme lepšie až počas POs a výsledky, teda body, sú dôležité. To je budúcnosť. Podstata je táká, že hrá ďaleko nad možnosti, ktoré si naznačoval, že má.

Príjemne strávený víkend prajem.

...nie vážne, what a coincidence, don`t you think?

Príjemne strávený víkend prajem.
Tak jeste jednou. Rypej si kolik chces, muselo ti byt jasne ze zde zbytecne vyvolavas konflikt. Ale mne je Zidlicky vazne totalne ukradeny. Kdyz jste vy rikali po uvodnich spatnych zapasech ze mu date cas, tak ja taky ted reknu ze mu dam cas. Na playoffs!
Tam bude proveren a pak uvidime. Bezvyznamnejma zapasema s Isles se neresi nic, velmi slaba vzorka ktera mne nezajima. Navic, jak rikam, ted na vas vubec nekoukam, hodnotit to nejsem schopen a nemam o to ani zajem. To ze jsem zrovna videl jen to spatne vyhozeni puku a nic jineho priznavam, ale nahoda to skutecne je.
A na zaver, vasim reportum verit muzu ale ani nemusim. Nemusim proto, protoze kritiky je tady v posledni dobe strasne malo a prevazne se jen kazdy chvali. Z 8 poslednich zapasu pritom mate 5 proher, ale tusim ani po jedne z nich jsem se analyzy zde nedockal. Po tech 3 vyhrach paradoxne ano. Nevycitam vam to, ale pak mi to tady proste prijde az prilis ruzove. Takze, v playoffs si cas na vas najdu(slibuji) a radeji posoudim sam...
P.S: no vlastne jsem v diskuzi pokracovat nemel, ale kdyz je to fakt tezke kdyz mne zasypes zas takovou lavinou. Resime ptakoviny, to je jedina vec kterou si jisty jsem, at uz je pravda kdekoliv.
Tam bude proveren a pak uvidime. Bezvyznamnejma zapasema s Isles se neresi nic, velmi slaba vzorka ktera mne nezajima. Navic, jak rikam, ted na vas vubec nekoukam, hodnotit to nejsem schopen a nemam o to ani zajem. To ze jsem zrovna videl jen to spatne vyhozeni puku a nic jineho priznavam, ale nahoda to skutecne je.
A na zaver, vasim reportum verit muzu ale ani nemusim. Nemusim proto, protoze kritiky je tady v posledni dobe strasne malo a prevazne se jen kazdy chvali. Z 8 poslednich zapasu pritom mate 5 proher, ale tusim ani po jedne z nich jsem se analyzy zde nedockal. Po tech 3 vyhrach paradoxne ano. Nevycitam vam to, ale pak mi to tady proste prijde az prilis ruzove. Takze, v playoffs si cas na vas najdu(slibuji) a radeji posoudim sam...
P.S: no vlastne jsem v diskuzi pokracovat nemel, ale kdyz je to fakt tezke kdyz mne zasypes zas takovou lavinou. Resime ptakoviny, to je jedina vec kterou si jisty jsem, at uz je pravda kdekoliv.

Ja viem, nedá sa tomu nutkaniu odpovedať odolať, že jo.
Tie zápasy neboli špatné, to ti povie akurát Rono na základe výpisu z NHL.com. My sme to ale hovorili hneď, tak sa netvár, že *teraz* si len tak povieš, že mu ten čas dávaš. Komentáre k tomu si mal hneď, tak sa nevykrúcaj ako užovka. Tie komentáre neboli na žiadne "skutočné preverenie", boli orientované naň ako na hráča a všeobecne, alebo do konca do zápasov s vami. Už som to spomenul aj v chate, argument o Isles je smiešny. Bol tak dobrý aj proti Rangers, tam sa neozýval nikto. A spôsob akým tie body dosiahol... je absolútne jedno proti aké tímu by to bolo. Tak už s tou obohranou platňou zatočme. S tou náhodou som myslím jasne naznačil, že to nemyslím ako vtip, čo je však podstatnejšie, hneď vtedy som ti nezmyselnosť toho argumentu v chate vysvetlil a ty si ho vytiahol znova. Čo bolo povedané platí a čelom si sa k tomu nepostavil, miesto toho to zaťahuješ do roviny ako keby sa vytváral nejaký konflikt. 1) ak by to bola pravda, bola by to tvoja vina 2) keďže to pravda nie je, vyznieva to ako vítané odbočenie od témy, ku ktorej by som očakával od teba trochu iný prístup.
Teraz k tým reportom. Toto je môj druhý domov
Ptákovina to vôbec nie je. Každý komentár má svoj význam a na čosi poukazuje. Na to, že ma tu občas niekto vykresľuje ako satanovho potomka, nespomínam si, že by som niekomu škodoradostne prial hráča len preto, lebo ten tím neznášam a daný hráč nemá formu... podstatné je, že v tomto prípade sa to ukazuje, ako som predpokladal, len ako klam. Zatiaľ nie je dôvod veriť opaku.
Teším sa až budeš "eating crow"
tak farmu nesledujem vobec herne, len sem tam statisticky..ani tabulku ale zda sa mi ze albany je tesne na pozicii pre play off..nech sa paci ich statistiky hracov : http://www.eliteprospects.com/team.php? ... &team=7014" onclick="window.open(this.href);return false;
posledne zapasy sa dari golovo obrancovi gelinasovi, aj zharkov dal minuly tyzden par golov..
povolany moze byt, ale to zalezi od Play off situacie albany, planoch a ci nepovola deboer radsej inych utocnikov na PO do prveho timu(mills,sestito, zharkov+ mozny navrat zajaca-bude tam plno takze je uplne mozne ze tedy moze do konca sezony ostat na farme).
k tomu som este nasiel pravidlo ze tím moze po TD len 4 non-emergency recalls z farmy... takze pokial sa nik nezrani ostane kader s ktorym hrame tak ako je az do zaciatku PO, kedy sa doplni supiska..
posledne zapasy sa dari golovo obrancovi gelinasovi, aj zharkov dal minuly tyzden par golov..
povolany moze byt, ale to zalezi od Play off situacie albany, planoch a ci nepovola deboer radsej inych utocnikov na PO do prveho timu(mills,sestito, zharkov+ mozny navrat zajaca-bude tam plno takze je uplne mozne ze tedy moze do konca sezony ostat na farme).
k tomu som este nasiel pravidlo ze tím moze po TD len 4 non-emergency recalls z farmy... takze pokial sa nik nezrani ostane kader s ktorym hrame tak ako je az do zaciatku PO, kedy sa doplni supiska..
Co se týče obsáhlé diskuze na téma Židlický. Já jsem se k němu záměrně nevyjadřoval, řekl jsem si že ho ohodnotím až po 5 zápasech kdy se "aklimatizuje" v týmu. Myslím že je nejvyšší čas něco k němu napsat. Po jeho příchodu jsem nepochyboval že to bude pro náš tým jedině přínos ( in Lou we trust ) Bylo jasné že jeho skills jsou někde jinde než u Fostera. První zápasy mu moc nevyšly, pozičně nehrál dobře, někdy mu rozehrávka dělal problem a celkově nepůsobil nejjistějším dojmem. Ovšem poslední 3 zápasy se zvedl, zápas s Rangers ukázal jeho schopnosti a to co od něj můžeme očekávat. Skvěle rozehrával, v defenzivě byl skvělý pozičně, uměl dobře vyhodnoti přečíslení, + hrál dobře fyzicky.
K dnešnímu zápasu. V prvé řadě je třeba vyzdvihnout Hedberga. Nebýt jeho zákroků proti jasným golovkam Isles těžko bysme to otáčeli, hlavně v 1 periodě nás podržel. Po celý zápas jsme neuměli najít recept na přerostlého Nilssona. Šance tam byly, jedna tyčka Kovyho taky ale tenhle výrostek si nás už druhý zápas co s náma hrál docela dával. Naštěstí nám tam padl docela šťastný ale zasloužený gol Clarkieho, který zase dneska hrál parádně
( a to se dneska nezúčasntil ranního treninků z rodinných důvodů - snad je vše ok ) Výhru nám daroval nesmyslný zákrok Parenteaua hned po vyrovnavacím golu. Nabídkou jsme nepohrdli a výše zmiňovaný Židlický rozhodl.
PS: reakce Capuana na nesmyslený faul Parenteua který stal Isles body

K dnešnímu zápasu. V prvé řadě je třeba vyzdvihnout Hedberga. Nebýt jeho zákroků proti jasným golovkam Isles těžko bysme to otáčeli, hlavně v 1 periodě nás podržel. Po celý zápas jsme neuměli najít recept na přerostlého Nilssona. Šance tam byly, jedna tyčka Kovyho taky ale tenhle výrostek si nás už druhý zápas co s náma hrál docela dával. Naštěstí nám tam padl docela šťastný ale zasloužený gol Clarkieho, který zase dneska hrál parádně
PS: reakce Capuana na nesmyslený faul Parenteua který stal Isles body

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé