Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Harry Zolnierczyk a jeho destroy. to bola rana, ze to museli pocut az v new jersey, neviem, myslim, ze tam bol vyskok uz pred hitom... jednym som si isty, ze lundin si na to riadne nabehol a ked je debil, tak tak mu treba

alfie neudrzal nervy na uzde

musel to byt velmi pestry zapas.
Obrázek

Scott Laughton [18 let, OHL, C] - 45 zápasů ; 22 bólů ; 29 asistencí ; 51 bodů ; +19
Nick Cousins [19 let, OHL, C] - 58 zápasů ; 26 gólů ; 72 asistencí ; 98 bodů ; +24
Anthony Stolarz [19 let, OHL, G] - 15 zápasů ; 3 asistence ; 92,3% ; 2.21 GAA
Shayne Gostisbehere [19 let, ECAC, D] - 30 zápasů ; 6 gólů ; 17 asistencí ; 23 bodů ; +6
Taylor Leier [19 let, WHL, LW] - 59 zápasů ; 27 gólů ; 29 asistencí ; 56 bodů ; +38
Reece Willcox [18 let, ECAC, D] - 28 zápasů ; 0 gólů ; 3 asistence ; 3 body ; +8
Valeri Vasiliev [18 let, KHL, D] - 11 zápasů ; 0 gólů ; 2 asistence ; 2 body ; -2
Colin Suellentrop [19 let, OHL, D] - 62 zápasů ; 5 gólů ; 19 asistencí ; 24 bodů ; +3
Derek Mathers [19 let, OHL, RW] - 62 zápasů ; 10 gólů ; 18 asistencí ; 28 bodů ; +1 ; 118 PIM
O Cousinsovi uz jsem slysel, ale co si o nem myslite vy?
neis píše:O Cousinsovi uz jsem slysel, ale co si o nem myslite vy?
Giroux lite :jn:
ale vazne, je dost maly a bude zaujimave sledovat jeho pripadny prechod do NHL. ci sa mu to podari, je otazne, ale ako vyber v tretom kole to moze byt dost velky steal...potencial na TOP6 ma, ci ho naplni je otazne, pretoze my uz teraz mame na centri pretlak. ak by ale vedel hrat v buducnosti na kridle...

no zda sa, ze jeho povaha moze byt problem. nehovorim len o tych obvineniach zo sexualneho napadnutia, celkovo je vraj dost "cocky" :neviem:
neis píše:O Cousinsovi uz jsem slysel, ale co si o nem myslite vy?
Kajo v podstatě napsal vše, co si myslím i já. Jen bych dodal, že Cousins má teďka slušnou value, takže by možná nebylo od věci ho trejdnout v nějakém balíku v off-season za toho puck-movinga D. :neviem: Na centru je fakt přetlak a navíc od příští sezony se očekává, že v Áčku bude i Laughton.
No vymene by som sa nebranil ani ja, len neviem ci ma "az" taku hodnotu :neviem:
Harry 4 zapasy :slap: Hlavne ze Benn za jasnou prasarnu jen pokutu...Shanny tohle je stejny metr na vsechny???
Tak, mladezi, nejsem zadnej bridgejumper, ale tahle sezona uz mizi v nenavratnu... A je uplne jedno, kde ta chyba zacala.. Letos uz se to opravit nepodari.
My vlastne z toho mostu uz letime a akorat se tocime, mavme rukama a pokazdy, kdyz jsme hlavou nahoru delame, jako ze je to mozna OK.
Jo my vlastne mame zraneny 3 beky a do toho jednoho vylouhovanyho dedka.. Tak aspon, ze se mame na co vymluvit.. :cool:
Hele ja nikdy nebyl velkej optimista :) ale verim ze sance tady porad je sice vykony k tomu nejsou ted idealni ale ten tym ma pred sebou velkou budoucnost je jen otazka casu nez to zacne naplnovat.Jasne pokud by tuhle sezonu play off nebylo nedivil bych se ale porad na 3 misto divize je minimalni bodovej odstup.

Jinak fakt extremni radost mi dela Voracek ten je snad u kazdy nasi poradny sance.
Tak, tak. Ked nic ine, tato sezona nam ukazala, ze tento tim je este mlady ale hlavne velmi perspektivny a je v nom na com stavat. G, Voras, Schennovci, Simmer ci Couturier su vsetko hraci pod 25 rokov (G ma 25), no uz teraz patria k tahunom timu. Bolo by ho treba "len" vhodne doplnit :hmm: hlavne teda najst konecne nejaku nahradu za Kimma, ale to sa lahsie hovori...

K zapasu sa vyjadrit nemozem, pretoze moj budik sa rozhodol tak, ze ho pozerat nebudem. A na gcl je este 48h "cakacka" :giggle:
mrskni si toto do vlc http://nlds150.cdnak.neulion.com/nlds_v ... 0.mp4.m3u8" onclick="window.open(this.href);return false;

ja som si zaznam vynimocne nepozrel lebo som nechtene videl vysledok ale pozrel som si zostrih a statistiky a skorej mi to prislo ze to bol taky klasicky duel s nimi jak z minulej sezony kde my hrame ale vyhravaju oni. trochu som nepochopil bryza pri tretom gole ale.... no ale nech je mu odpustene, predosle dva zapasy bol skvely. Podla mna este devils predbehneme a pojdeme z toho 7,8 miesta
Finch182 píše: trochu som nepochopil bryza pri tretom gole ale....
Podle me to byl cistej vingl (od skoro nejlepsiho strelce v NHL) a ani nemam chut zjistovat, jestli jsem mel pravdu.
Ja spis nechapu, ze v kazdym zapase se opakuji neustale ty same 2 situace: hrac vyvazi puk, nejak to nahodiu nazdarbuh, oba obranci jdou stridat a najednou je 1-2 na nikoho..
Nebo tlacime v pasmu, strela, najednou jsou 3 hraci za brankou jeden bek nekde v prdeli a souper jede 3 na 1.. (btw myslel jsem teda, ze G je rychlejsi, prijde mi, ze je zranenej)
Tak to, prosim, nechapu ja...
Klíčovej moment: 40 sekund před koncem první třetiny jedou Rags 3 on 1 a vyrovnávají zápas a dávají gól do šatny. To je nakoplo a ve druhé třetině jsme měli problémy vůbec vystřelit, až okolo 14. minuty jsme dali druhou střelu za třetinu. Třetí gol opět při situaci 2 on 1. Andy má pravdu, furt si nabízíme soupeři několik brejků.. :hroza: :scare:
Nesledujem flyers myslite ze schenn ma potecial na franchise centra tj konzistentne bod na zapas?
Mozno keby hral v inom time..mozno. Ale tu bude stale 2C (prinajlepsom) za Girouxom. Ja ocakavam od neho konzistentne 60-70b sezóny so solídnou two-way play, samozrejme so svojimi tradicnymi :hit2: vsuvkami..
Tak tohle zabilo všechno!
Ja tomu nerozumiem..ten tim vobec nie je tak zly, ze by sa mal pohybovat v suterene celej ligy :neviem:
Boston nas totalne prehral, ked uz zmatkujeme v obrane, ok to je uz tradicia, ale ze neukazeme nic ani v utoku, to takto nepojde :nono:

Tato sezona je zrejme stratena, nech si Briere necha tie kecy ako mu to pripomina sezonu 2009/2010. Ak si nevsimol, uz v time nemame Richieho, Cartera no hlavne Prongra :blabla: Ten tim potrebuje nejaky novy impulz a ako najjednoduchsie riesenie sa zda byt vymena trenera. Lavyho mam rad, ale s takto zlozenym timom on daleko nikdy nedojde. On potrebuje mat vzadu obrovsku osobnost, tak ako tomu bolo aj v pripade :cup: s Canes, kde bol neskutocny Ward, tak tomu aj bolo v pripade naseho runu v tom 2010, kde mal Prongsa. Ale nahrada? Andy by povedal T. Murray, toho ja ale nechcem...

Podme tankovat, polku sezonu sme si uz odtrpeli, zvladneme aj tu druhu.. :jupi:
Me by se nejvice libil Therien, ale ten uz k mani neni. Volny je Ruff ale on by asi to prave orechove nebyl...moc jmen me teda nenapada...letos to proste neklape, i kdyz tym ma na mnohem vice. Bohuzel, letos to budou muka zapas co zapas:-)
Naše buly :hroza: :hroza:
G - 54,2% - jedinej solid :thumbsup:
Talbot - (48%) :neutral:
Couts - (42,6%) :hroza:
Briere - (45,1%) :hroza:
Feds - (34,2%) :sisi:
V létě podepsat Gordona :pray:

HNUS Shanaban to predpokladam zahladi... Je to prece jeho tym proti nasemu..
Navic neco podobnyho predvedl kdysi tusim proti Petrovickemu...
Oko za oko, zub za zub. Keby ten guľový blesk nechodil po hlavách a kolenách súpera preferujúc narazenie v každom druhom zápase, vrátane toho zákroku na Kovyho pri lavičke, nešiel by nikto po ňom. Keď chce hrať ten svoj "old school Flyers hockey" nech za to pekne nesie aj následky. :evil:

Už mi asi začínajú chýbať neisove prednášky o božom mieri v hokeji. A tebe tiež.
ze zrovna philthy si stezuje ze nekdo hraje neciste. jak rikal Getzo, Retardo si o mnohem horsi veci uz dlouhou dobu koleduje a to nezminuji jeho pridanou leteckou vlozku. Fartsmel tam taky lital jak utrzenej vagon, sel po Kovym jak smyslu zbavenej a pak se hrozne divil ze ho TK ciste trefil. Mozna bychom se taky mohli podivat na boarding Briera na Barche, ktery by si taky nejaky blizsi pohled Shanyho zaslouzil.

Ale kdybychom vynechali vzajemne breceni, tak musim rict, ze jsem vasim tymem docela zklamanej. Utok na papire vypada velmi dobre, ale asi potrebuje jeste rok dva, aby dozral. Co vam vsak opravdu chybi je PMD. Yandle nebo nekdo podobnej by se vam opravdu hodil a pokud by mel stat Coutouriera (sp?) tak at.
Však už zbroja na Jonesa. :nervozny:
Vám to minulý playoff nestačilo. Někdo se prostě nezmění, co. Běžte si s tím honěním ega do .....
Rinaldo si to za tie hriechy z minulosti zasluzil :thumbsup: ked ma krv v ociach je to :censored: http://www.youtube.com/watch?v=dz707r9mEyk" onclick="window.open(this.href);return false;
good job :serus:
sorac pomarancovi, ale takto to proste citim :bee:
12487 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: _The_Wolff_
2017 PITTSBURGH PENGUINS