Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Já bych vzal Niittyho na rok,Fostera na 2 roky a Lundina na 3 roky.Ovšem je dost možné,že nevyjdou všichni tři a někdo odejde po sezoně bez náhrady ....

Rozhodně by pro nás měla být tato trojice přednější než Halps.U toho to vidím 50 na 50.Tanguay je snad jasnej ...
PainKiller píše: Downieho bych nejspíš podepsal
Slovo ''nejspíš'' beru jako hodně nepovedený vtip ... :wink:

Rangera také určitě podepsat ( tedy pokud neplánuje ukončit kariéru a naopak plánuje návrat ještě letos )
Letos bere 1,1 mil. za 9 odehraných zápasů - takže by měl být podepsán zhruba za poloviční cenu,alespon co se týče prvního roku smlouvy.Smlouva max na 2 roky,spíš na rok,až se dá do kupy,pak můžeme přemýšlet co dál ...

Mimochodem,dnes nastoupí Foster opět v útoku.Má pro tento krok někdo jednoduché logické vysvětlení :?: Foster je jediný bek s hokejkou napravo ( Walkera nepočítám,ten má hokejku prakticky jen na ''opírání'' ) s nejlepší střelou s nejlepší rozehrávkou a stejně neustále hraje PK 4.lajny,kde nám je ( přinejmenším ) k hovnu.Hraje snad Rafalski v DRW nebo Nieds v ANA v útoku ? Nevšiml jsem si.Ale Foster,náš nejlepší bek,ano.Tocchet je prostě génius ... :bitka3:
Mno, typické. Dva zápasy hrajeme dozadu docela dobře, ale třetí už je to špatné. Půlka zápasu a Isles už mají 25 střel. Naštěstí zrovna Marty vyrovnal na 2:2, tak snad se z toho něco vyklube, jdu spát.
Jinak pevně doufám, že jsem špatně rozumněl - Mezs zase trefil do černého (nemusím psát, do jaké brány, že ne?).
Tak druhá půle zápasu byla lepší. Niitty chytal skvěle, Stamkos 2+1 :) Nakonec sme zápas zvládli v poměru 5:2. Btw, Stamkos má po dnešku 31 golů a v tabulce střelců je na 5. místě :!: Další zápas s Calgary. Proti Flames máme tradici že dostáváme ale i dáváme hodně golů, tak snad to dodržíme, teda spíš tu druhou část tradice :D Bylo by dobrý, kdybysme dali další 3 výhry v řadě. Momentálně máme 59 bodů (8. místo), náskok máme tušim 2 body, takže Play-O¨ff by být mohlo, jestli-že ted začem sbírat body. Co sem koukal na rozpis, z následujících 5 zápasů, bysme MĚLI 4 zápasy vyhrát :roll:
Stamkos dává pořád dokola stejne goly že ho to baví :D neee ted vážně tu střelu z první má nehoraznou a navíc umístěnou !!! Stamkos je fakt frajer
jinak se mi líbilo jak u toho golu tam Leci s někým propadl a měloi štěstí že Isles tu akci nehorazně zadupali a bek je poslal do uniku
Kua tedka ty výsledky se mi moc zamloouvají tak neusnout na vavřínech
Jn, ty střely Stamkose sou fakt parádní. Takhle uklízí puky už dlouhou dobu, jak kdyby golman v bráně vubec nebyl :) Btw, St.Louis dal pátý gol v šesti zápasech :thumbsup:

Steven Stamkos se stal prvním teenagerem v historii Lightning, který za sezónu nastřílel 30 a více branek. Z aktivních hráčů to dokázali pouze Jason Arnott (1993-94), Ilja Kovalčuk (2002-03), Rick Nash (2003-04) and Sidney Crosby (dvakrát: 2005-06 a 2006-07). nhlpro.cz
Martin #27 píše: jinak se mi líbilo jak u toho golu tam Leci s někým propadl a měloi štěstí že Isles tu akci nehorazně zadupali a bek je poslal do uniku
jj to byla celkem klika,Vinny to zvládl s roztrhlým obočím :)

Obrázek

Stamkos fakt šlape výborně. Goly mu tam padají, tak snad mu to vydrží

vypadá to, že si chtějí dát s Downiem pusu :D
Obrázek

Mesz další vlastenec :D ten s nimi nešetří
Tak 1.polovina zápasu byla z naší strany naprosto ubohá :roll: těsně před Mártyho golem nás Isles zamkli v našem pásmu na dobré 3 minuty !!! To jsem měl chut' zápas ( koukal jsem na záznam ) vypnout.Pak ovšem Márty se štěstím srovnal,což nás nakoplo.Najedou jsme začali bruslit a hrát hokej.Vinnyho branka byla taky celkem št'astná a málokdy vídaná.Následně trefil Márty tyč,což už by bylo vůči Isles až moc kruté.V zápase nastříleli 3 tyčky ! A několikrát ztroskotali na výborném Anterovi.Minimálně bod si zasloužili ...

Meszároš opět nezklamal.Někdo by mu už měl říct,že útočí na druhou bránu :sad2: .... potom ve 3.třetině dostal od Vinnyho nádherný pas,nejprve udělal Mezz pěkný move,ale jaksik zapomněl vystřelit :roll: objel bránu a ztratil puk ... no,prostě Mezz.Co víc k němu říct ...

Foster hrál po většinu zápasu v obraně a hned byl +3.Hedman +4 :good: Lundin z beků asi nejlepší,v defenzívě byl opět ( až na jedno zaváhaní na útočné modré ) parádní a konečně si také připsal assist ( po jeho klasické práci v defenzívě :)

Smaby se asi zranil.Walker hrál taktéž fajn.No z obrany byl nejhorší Ohlund s Mezzem ... poslední dobou celkem tradiční záležitost :cry:

Stammer,Vinny,Downs a Márty parádní.Thompson stále pokračuje ve výborných výkonech,pro mě určitě velké překvapení.Veilleux opět dobrý.Malone by se měl probrat ... poslední dobou neboduje,už ovšem ani nehraje dobře.Stává se z něj Tanguay 2.0 - invisible,nebránicí,pomalý hráč.Snad se Malone co nejdřív probere ...
Mezsároš :hroza: No comment už :hroza:
Malone co tam nedal....jsem to říkal už nedávno, že se mi poslední dobou vůbec nelíbí (posledních 10 zápasů 2+3, to by šlo, ale příšerných -9, ani není tolik vidět jako dřív). Resp. tak od Nového roku. Si předali štafetu s Downiem....
Ale jsem samozřejmě rád, že jsme vyhráli.
EDIT: si mi to vzal z pusy toho Malona :-) Snad mu prospěje pobyt na OH...
Tak výkony Malonea budou asi ovlivněni tím, že většinu času hraje ve třetí lajně. Každý prostě ví, že Malone je bez Stamkose nulovej :roll:
Malá otázka na Lawtona: ,,Kolik je potřeba vlastních golů, aby byl Meszaros vyměněn?" :D Ohlund taky nic moc. Tanguay udělal na konci zápasu pěknou stahovačku a mohl dát beckhandem pěknej gol, Roloson mu to ale pohotově vyrazil vyrážečkou. Marty lucky goal večera, tam to Rolosonovi prolítlo skrz podpaží tušim :D Dwayne dostával hodně velký nervy, hlavně u toho Leciho golu, kdy na něj jeli Tanguay s Lecim samotný.
Vymanili jsme se ze spárů kovbojů:
http://www.tampabay.com/sports/hockey/l ... 070998.ece
mountain píše:Vymanili jsme se ze spáru kovbojů:
http://www.tampabay.com/sports/hockey/l ... 070998.ece
Hurááá :oslava: :yahoo:
KONEČNĚ :yahoo: Pevně věřím, že Vinik má mozek a s Tampu něco udělá. Naprosto největší prospěch by udělalo vykopnutí Lawtona a Toccheta. Nový GM už by věděl, kdo v týmů překáží a co tým potřebuje :) A nový trenér... určitě by dokázal ty lajny poskládat v nejlepší možnosti a jak tým nabudit k lepším výkonům :thumbsup: Necht Vinik ukáže co umí.
Stačil by ten GM, ten už by se postaral o zbytek.
Zajímá mě ale, jaký bude mít Vinik postoj k Vinnymu!
mountain píše:Zajímá mě ale, jaký bude mít Vinik postoj k Vinnymu!
The purchase price of the franchise has not been disclosed, but it’s believed Vinik, who didn’t return a message left by THN.com Wednesday, negotiated a discount on the asking price of $170 million becausehe realized he would not be able to trade captain Vincent Lecavalier and his 11-year, $85 million contract. Lecavalier’s cap hit is $7.72 million, but he is earning $10 million in real dollars and will get that amount for each of the next six seasons.

Vinik vypadá jako seriozní chlapík,který se o hokej zajimá ... :)

“Buying the Lightning and joining the Tampa Bay community is a dream come true,” Vinik said. “I’ve been an avid hockey fan my whole life and I pledge to our fans that I will work my hardest to build the Lightning into a world class organization both on and off the ice. I hope to bring a high level of excitement and intensity back to Lightning hockey, with a goal of having the team consistently compete for the Stanley Cup. I have a passion for the game and will do my best to restore a winning culture at the St. Pete Times Forum that all of our fans and partners can be proud of.”
Ten rozhovor s ním je docela fajn. Sakra takhle bych se chtěl mít - fandím nějakému klubu, tak jo, koupím si ho :frajer2:
Tak uvidíme, jestli se bude něco dít, hlavně co se týká nějakých personálních změn.
Dnes jsem se díval na highlights zápasů Norfolku ... a zaujal mě po kempu tolik chválený Mitch Fadden.Je sice malej,ale nesmírně šikovnej.Za Rumblea si nepřipsal jediný bod,ovšem nyní pod Johnsonem má za 9 zápasů 8 bodů ( 3+5 )
Hokejově na NHL určitě má,problémem však je výška a hlavně slabší svalová hmota.To samé se dá říct o Hutchingsovi a Wrightovi ...
Obvykle to nedělám, ale teď jsem četl jeden článek a napadl mě hezký (imho) trade s Avs: Tanguay <-> Svatoš.
Tangs to tam zná, oboum by změna prospěla, protože se jim nedaří. Smlouva oboum končí po sezoně, peníze podobné.
Svatoš je sice menší postavy, ale Tanguay taky není žádný obr, navíc by hrál asi s Vinnym a Malonem, takže by to tolik nevadilo. Neměli bysme myslím tímle co ztratit...jenže to by musel Malone začít zase něco hrát.
EDIT: "...slabší svalová hmota..." - tohle není problém, viz. Stammer loni. Ten posilovací program, co měl naordinovaný přes létu mu strašně pomohl. Je silnější na puku a má mnohem lepší střelu.
To spíš: Svatos <-> Halpern + prospect, ale je to můj názor, stejně tak jako: Bourque <-> Tanguay + drafty?, co vim tak Alex hrál v Calgary hodně slušně, takže by tam mohl navázat na svoje výkony :roll:
mountain píše:EDIT: "...slabší svalová hmota..." - tohle není problém, viz. Stammer loni. Ten posilovací program, co měl naordinovaný přes létu mu strašně pomohl. Je silnější na puku a má mnohem lepší střelu.
To sice ano,ale Stammer na tom byl loni určitě daleko lépe než výše zmíněná trojice nyní.Wright pevně doufám v áčku příští rok bude,ale bude muset,jak píšeš,přes léto pořádně posílit.Hutchings sice patří k nejlepším hráčům OHL a já osobně se na něj z našich prospectů těším nejvíc,ale i přesto mu minimálně jeden rok v Norfolku neuškodí.Na druhou stranu dává neskutečný počet golů v oslabení ( v této sezoně již 7 ) a může hrát centra i levé křídlo.Trošku netypické vzhledem k tomu,že má hokejku napravo :) Ashton je fyzicky na NHL připraven nejlépe,ale paradoxně má daleko horší hokejově kvality jak Hutchings,Fadden i Wright ...

Co se týče toho trejdu,mně osobně stačí jeden Slovák v týmu.Čím méně Evropanů v týmu ( a hlavně Čechů a Slováků ) tím líp.Pokud se tedy vyloženě nejedná o hráče typu Chára či Plekanec.Druhořadé hráče určitě nebrat ! Jinak nejsem si jist,zda by nám ten trejd příliš pomohl.Svatoš je pokud vím docela podobný typ hráče jak Tangs,rok od roku je horší a jeho zkušenosti z PO jsou téměř nulové.Já bych spíš šel po někom zkušenějším.Hodně se mi líbí Ray Whitney ...
kisin píše:Já bych spíš šel po někom zkušenějším.Hodně se mi líbí Ray Whitney ...
Whitney, Whitney... byla by paráda kdybysme ho ulovili :) Ale tušim že má klauzuli o zákazu přestupu, takže si může vybrat tým do kterého by mohl být vyměněn. Což bych řekl že pujde radši do týmu, který má PO jistý, což se nejvíc mluví o Penguins, Sharks atd.
Tak on už SC má a na staré kolena si zahrát na Floridě po boku Stamkose,Lecavaliera,St.Louise zas tak špatné není :) ale máš pravdu,spíš bude vyměněn do kvalitnějšího týmu.Navíc taková výměna mezi divizními rivali se nedělá.Holt si na Raye musíme počkat po sezoně ... :-P
Na nhl.cz vyšel pěkný článek o o prodeji Tampy :)
http://www.nhl.cz/CZ/21265/tampa_bude_m ... itele.html
Doufám, že se Vinik v nejlbližší době zbaví Lawtona (kéž by před TDL) aby nám nerozházel půlku týmu :thumbsdown:
Darche u Habs ale válí co ? Hodně nedoceněný hráč.Bolts odváděl parádní služby,což mi připomíná,že po sezoně je UFA ... kéž by zakotvil u nás :roll:
Ale jo, do 3 lajny by byl parádní :) To by musel být ale ve funkci GM někdo jiný než Lawton :D Díky němu se totiž místo posílení týmu dočkáme oslabení.
Tak zatím to teda nezvládáme a po 1st prohráváme 1:0.Calgary vstřelilo hodně haluzkého gola ... na druhé straně Stamkos tyč,Tanguay řešil 2 golovky,ale ani jednou netrefil bránu :doh: může si rovnou oblíct dres Calgary,jelikož hraje s něma :hroza: ale jinak jsme vystřelili pouze 5x , takže musíme přidat !

BTW,Lundin ice-time přes 8 minut.Foster hraje v obraně.Tak se mi to líbí ... :yes:

EDIT : Tak po 2.třetinách jsme vyprodukovali 10 střel.Publikum bučí.Nedá se na to dívat.Ve vlastní přesilovce ujelo Calgary asi 3x.Niitty nás opět drží.Tohle je vlastně docela typický zápas pod Tocchetem.Akorát dnes je to trošku extrém :bitka3: věřejné bruslení ...
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS