hral jistou dobu s kudrnou ve 4 utoku to vim jiste ..
a co udelal dit se to stava bezne ze hrac pozada o vymenu, nechapem co tu resite.
Jen vi ze ma talent tak proste chce byt jinde kde se vic proda, kde bude na ocich, vic hrat..
Mimojine v ceske lize si podle mne muze delat co chce kdyz je dobry nic mu nemuzu udelat. Neni to nhl, khl tam by se jiz choval samozrejme jinak.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
tak ve 3 s cingelom pravidelne
http://www.evysledky.com/zapas/8GGG9mU1/#zostavy;1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.evysledky.com/zapas/8GGG9mU1/#zostavy;1" onclick="window.open(this.href);return false;
Reway má síce takmer 4 minúty na powerplay, čo predstavuje čas elitného útočníka, ale inak pri even strength má zhruba 10 minút. Na druhej strane robí chyby vo svojej obrannej činnosti ako v mládežníckych kategóriach. Ak by mal pokoru, tvrdo by pracoval na tom, aby svoje nedostatky odstránil a stal sa lepším, komplexnejším hráčom. Lenže zdá sa, že on sa radšej urazí a zmení klub. Ako spievajú Horkýže Slíže v Strašne ma baví tento svet:"Ha, už sú za nami tie krásne chvíle, keď sme si spievali ten starý známy song."
http://slovakhockey.sk/index.php?page=h ... typ=zaklad" onclick="window.open(this.href);return false;
http://slovakhockey.sk/index.php?page=h ... typ=zaklad" onclick="window.open(this.href);return false;
Reway je Reway - talent, ale v hlavě asi prázdno... Kašlat na to, raději se podívám, jak nám to momentálně šlape a třeba poslední zápas v Buffalu - to bylo excelentní představení Markova
! 1+4, to je na beka za jeden zápas vynikající statistika! Ale i další se neztratili - Pleky a Subban 0+3, Max 1+1, Gallagher s Weisem 2+0...
. Návdavkem k tomu velmi dobrý výkon gólmana Condona. Jen jsem zvědavej, jak dlouho nám tohle vydrží...
.
Neskutečné jak team (a teď mne opravte), který neprošel skoro žádnou větší obměnou šlape jak hodinky.habs píše: jak nám to momentálně šlape a třeba poslední zápas v Buffalu - to bylo excelentní představení Markova! 1+4, to je na beka za jeden zápas vynikající statistika! Ale i další se neztratili - Pleky a Subban 0+3, Max 1+1, Gallagher s Weisem 2+0...
. Návdavkem k tomu velmi dobrý výkon gólmana Condona. Jen jsem zvědavej, jak dlouho nám tohle vydrží...
.
Asi změním dres.
Jádro okolo hvězd (Pricer, Subby, Max), mladých (Chucky, Gallagher) a veteránů (Pleks, Markov, popř. Desharnais) je stejné dlouhodobě. Důležití hráči, kteří nejdou až tak vidět, jsou pak dílem geniality Bergevina, krásným příkladem toho je Dale Weise, letos se podobně ukazuje i Mitchell.Creeper píše:Neskutečné jak team (a teď mne opravte), který neprošel skoro žádnou větší obměnou šlape jak hodinky.habs píše: jak nám to momentálně šlape a třeba poslední zápas v Buffalu - to bylo excelentní představení Markova! 1+4, to je na beka za jeden zápas vynikající statistika! Ale i další se neztratili - Pleky a Subban 0+3, Max 1+1, Gallagher s Weisem 2+0...
.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Asi změním dres.
Bergevin to jasně deklaroval už na počátku ve své funkci, že půjde postupně výchovou mladých a vhodným doplnováním kádru, žádné drastické výměny od něj nečekejme. A od té doby co nastoupil do funkce to vzhledem k týmovým úspěchům vypadá jako ta správná cesta. Už jen doplnit
Možná, že ano - vaše hra nám nikdy nějak extra neseděla... Tak jako tak ta šňůra skončí a mám docela obavy, aby na hráčích neležela ta tíha možnosti překonat ten rekord deseti výher v řadě...Esem píše:Jak píše Creeper. Krásně to sedlo, parta a vše okolo ... možná to není od věci, neobměňovat moc a spíše jen doplnit a stmelit ten kádr. Ale ta šnůra výher se drží jen protože jsme proti vám nehráli
Jako ironie dobrýAndyF píše:A je to tady, po nevyraznych vykonech strida Condon Price na pozici jednicky!
O naší třetí lajně už toho bylo napsáno poslední dobou dost a fakt si všechnu tu chválu bezezbytku zaslouží - je to fantazie a doufám, že jim to vydrží co nejdéle!
Je fakt ze jista podoba tam jeCaptain Crunch » sob lis 07, 2015 9:21 am píše:Konečne má to prkno od hajzlu správnu farbu.
Sice malinko později, ale plním slib a píšu své první dojmy z této sezóny...habs píše:Já si se soudy počkám tak po 10-15 zápasech, to už mi něco ukáže. Ale velké naděje si nedělám, montry má pravdu, že mužstva okolo nás vesměs posilovala více a konference se tím ještě víc vyrovnala. Uvidíme, rád bych do prvního mužstva nějaké mladíky z farmy, ale zatím to nevypadá. Pleky zatím celkem slabota, tak jen doufat, že se začátkem přepne na jiný level... Hoodně jsem zvědavý na trojku Eller-Galchenyuk-Semin a možná i Fleischmann-DD-Weise, protože té se celkem v přípravě dařilo. Taky mě zajímá, kdo dostane "Černého Petra" ve čtvrté formaci, protože tam je celkem přetlak: Kassian, Mitchel, DSP, DLR, Flynn...
Asi nikoho tu nezaskočí, když řeknu, že zatím je to pro mě jedno veliké a samozřejmě velmi příjemné překvapení! Kdo by si pomyslel, že po devíti odehraných zápasech budeme atakovat absolutní rekord NHL v počtu úvodních výher v řadě
Dalším příjemným zjištěním je velice solidní hra obrany, kde bodově vyčnívají Markov se Subbanem, ale i ostatní nehrají vůbec špatně - Petry odvádí vesměs svůj kvalitní standard, Gilbert je nenápadný defenzivní pilíř, Jemelin dokáže přitvrdit muziku a Beaulieu, zdá se, se dobře etabloval nastálo v prvním mužstvu a můžeme jen doufat, že vyroste v jakéhosi druhého Subbana
Samozřejmě, nejsou tu jen pozitiva - naše přesilovka není pořád to, co by měla být, byť už to není taková tragédie jako loni, hlavně tedy v play-off. Pak tu máme případ Semin - zpočátku velice solidní začlenění a souhra s mladíky Ellerem a Galchenyukem, potom ale nesmyslné odstavení od Therriena a nyní to vypadá, že u nás už si pořádně nezahraje... Nemyslím si, že na to nemá, ale nedostal dost času a to je problém, na který se právě nejčastěji poukazovalo při jeho podpisu v souvislosti s trenérem Therrienem. Tím pádem nám chybí adekvátní hráč do druhé lajny a nahrazování ho někým z checking line je jenom záplata, která není řešením.
Tak jako tak, zatím vesměs velká spokojenost, až člověku trochu mrazí v zádech, že to takhle přece nemůže fungovat dlouho...
Najväčšia sranda je, že Eller s Gallym najlepšie fungovali práve, keď s nimi hrával Semin. Odvtedy už sa zábleskovo prezentuje skôr len Dán a "Bielorus" s ohromným potenciálom je udusený. Ba čo viac, a to by ma teda sralo riadne, byť vami, ešte nedosiahol ani vlaňajšieho TOI, ktorý činil čosi pod 17 minút a to je na budúcu najväčšiu ofenzívnu hviezdu tímu so šancou na breakout year (a že už na to pripravený je ukazoval) teda bieda.
Ach ten tvrdohlavý žabožrút na lavičke...
Výsledky sú fajn, no keby som bol na Bergevinovom mieste, asi by mi trpezlivosť museli krájať v mäsokombináte po dekách.
Ach ten tvrdohlavý žabožrút na lavičke...
No vždyť to píšu, ale na druhou stranu není věcí Therriena, že Galchenyuk s Ellerem jsou nyní neviditelní jen kvůli tomu, že s nimi nenastupuje Semin - ano, pro Semina je to asi nezasloužené, ale výkonnost těch dvou mladíků je jen a jen na nich! A oni šli dolů oproti začátku sezóny. Galchenyuk musí ještě posbírat hodně zkušeností - a že by mu k tomu nedal Therrien dost prostoru, to je naprostá blbost. A teď nehodnotím jen jeho čas na ledě, ale i to, v jakých situacích nastupuje - a třeba v přesilovkách, si myslím, zatím prostor dostával... Je to čistě individuální a když to srovnám třeba s Gallagherem, tak je to zatím den a noc, jak se kdo šance chytil.Getzo5 píše:Najväčšia sranda je, že Eller s Gallym najlepšie fungovali práve, keď s nimi hrával Semin. Odvtedy už sa zábleskovo prezentuje skôr len Dán a "Bielorus" s ohromným potenciálom je udusený. Ba čo viac, a to by ma teda sralo riadne, byť vami, ešte nedosiahol ani vlaňajšieho TOI, ktorý činil čosi pod 17 minút a to je na budúcu najväčšiu ofenzívnu hviezdu tímu so šancou na breakout year (a že už na to pripravený je ukazoval) teda bieda.
Ach ten tvrdohlavý žabožrút na lavičke...Výsledky sú fajn, no keby som bol na Bergevinovom mieste, asi by mi trpezlivosť museli krájať v mäsokombináte po dekách.
Je vtipné, ako fanúšikovia Francie prežívajú nefalšovaný orgazmus. No príde Play-off a zrazu nečakane, ale naozaj nečakane zistia že sa ani tentokrát Plekanec nestal 1C, s ktorým sa dá dôjsť v play-off ďaleko. A naviac zistia, že ich 2lajna je určite väčší non-factor ako v ZK a v neposlednej rade zistia, že defenzívní liability Desharnais, ktorý je teraz sheltered a ťaží z šialenej chemistry s Fleishmannem a Weisem (tempo neudržia) bude v play-off znovu strašné. A nepomôže ani Carey Price rule, ani priazeň hokejových bohov, ani Bettmana a jeho starej, ani 6hráčov na ľade, ani Francis CHarron and company (ref, rodák z Montrealu čo 2014 pískal PO) a ani ich šialený diváci, čo pískajú zakaždým ako Gallagher spadne na prdel (cca tak 3x za match) a dokonca nepomôže ani modlitba v bohov Lacha, Belivieaua, Rocketa a spol. Teda možno trochu hej, 1kolom prejdu (podľa matchupu) ale 2kolo bude konečná...
Ale áno, aspoň sa tam dostanú.
Tak ses tu vyblil a zase můžeš jít. Bože, ty jsi vocas...D&M píše:Je vtipné, ako fanúšikovia Francie prežívajú nefalšovaný orgazmus. No príde Play-off a zrazu nečakane, ale naozaj nečakane zistia že sa ani tentokrát Plekanec nestal 1C, s ktorým sa dá dôjsť v play-off ďaleko. A naviac zistia, že ich 2lajna je určite väčší non-factor ako v ZK a v neposlednej rade zistia, že defenzívní liability Desharnais, ktorý je teraz sheltered a ťaží z šialenej chemistry s Fleishmannem a Weisem (tempo neudržia) bude v play-off znovu strašné. A nepomôže ani Carey Price rule, ani priazeň hokejových bohov, ani Bettmana a jeho starej, ani 6hráčov na ľade, ani Francis CHarron and company (ref, rodák z Montrealu čo 2014 pískal PO) a ani ich šialený diváci, čo pískajú zakaždým ako Gallagher spadne na prdel (cca tak 3x za match) a dokonca nepomôže ani modlitba v bohov Lacha, Belivieaua, Rocketa a spol. Teda možno trochu hej, 1kolom prejdu (podľa matchupu) ale 2kolo bude konečná...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé