Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Vader píše:
slavo píše:Keby sa to s Keslerom podarilo za približne tú protihodnotu (Sutter+Pouliot) , dosť by ma zaujímalo, ako by to Shero dalej riešil, alebo či by sme začali hrať len na dva útoky. Veď kto by hral v 3 útoku?
Za Keslera prej maj bejt kromě Suttera ještě dva picky a možnost Nucks vybrat si mezi Despresem a Dumoulinem
Fajn, at si berou co chtej z tohodle baliku. Hlavne ochranit Pouliota! Despres byl mimochodem dnes otresnej (z toho mala co jsem videl), ale na to co posledni dobou predvadeji Orpik a Scuderi to furt nemelo. U nich je to navic pravidelna zalezitost. Pyatt je taky uplnej blivajz, uz ma u nas z tech par zapasu a par odehranych minut -11.. :slap: Kesler by byl krasnej, ale my musime poresit jeste i 3rd linera (minimalne jednoho, ale potrebujeme dva :cry: ) Navic mame diry i v obrane (P.Martin strasne chybi, Letang asi taky, bohuzel.. ale s tim uz nenadelame nic, musime doufat ze se to s navratem Martina zlepsi).

Navic nejistota v brane, no ja nevim.. Pokud Shero neco vykouzli, mozna alespon to 1-2 kola uhrajeme, ale to je asi nas strop. Zkusit by se to ale melo.
Taky to letos s PO vidim bledě, bottom 6 nemá cenu zmiňovat už, do toho ještě Flower, kterej už zas ladí formu na PO. Co se týče útoku, tak tady máme před PO téměř opačnou situaci, než jsme měli loni, tak třeba to v PO bude mít i opačnej efekt. :oops: Jen škoda, že Fleury je furt stejnej :-D Vlastně je to ještě horší, protože o Zatkoffa bychom se mohli letos těžko opřít stejně, jako loni o Vokyho a nějak nečekám, že by byl Voky ready na PO.
Pittsburgh ma ale vyhodu v tom ze ma dost zaujimaveho materialu v obrane na vymenu a ziskat za to poriadne kridlo alebo dvoch 3linerov nemusi byt az taky problem
Cap space problem, chcu mat top hviezdy tak musia pocitat s tym ze viac ako dve lajny sa s tym vyskladat nedaju a bottom six odsudili na dlhorocny odpad
Kobasew na waiveri.
a čo tak ako krídlo zobrať Gáboríka? :sarcasm:
Gaborik je silenej porcelan ale tech svejch 40 by dal :)
Kobasew na waiveru, joooooooooooooooooooooo :clap: :hop: :hop: :hop:
Kunitz-Crosby-Gaborik :hmm: :hmm:
:D ale gaborik ma 7,5cap, jak by ste chceli menit? :D Musel by odist logicky niekto z drahsich co ale moc nema zmysel. Letang je navyse zraneny a trejdnuty byt teda nemoze
:yahoo: :yahoo: :oslava: Ted by byla parada, kdyby toho losera nekdo vzal, ale to nehrozi.. Nicmene, je zrejme ze i pokud ho nikdo neveme, bude se ASI pakovat do AHL, tim padem jsme uvolnili roster flek. Ale pro koho? Pro Keslera? Pro Hemskyho? Nebo snad pro vracejiciho se Connera?? :cry: :neviem:

jeste furt tedy muze prevzit Kobasewuv flek Conner, jeste furt je tam podrbanej Pyatt a jeho 1.55 mega, jeste furt je tam Adams, Orpik. Furt nevidim svetlo na konci tunelu, jen vim, ze se udelal malej krok k jeho konci.
Finch182 » Pon Mar 03, 2014 8:41 pm píše::D ale gaborik ma 7,5cap, jak by ste chceli menit? :D Musel by odist logicky niekto z drahsich co ale moc nema zmysel. Letang je navyse zraneny a trejdnuty byt teda nemoze
má zmluvu do konca sezóny , čiže na tú pomernú časť by tam miesta bolo. A práveže dlhodobé zranenia tomu pomáhajú, Dupuis, aj Letang, to urobí pekný priestor v strope na manévrovanie.

Však keď vlani tam zmestili Iginlu, čo mal 7 mega per year (rátalo sa im do cap hitu 2,192 mega)
neverim tomu ze shero pojde znovu cestou rentalov a po sezone na neho mat zas nebudu
Pierre McGuire on TSN: he was saying the pens are the sleeping giant of the deadline, he said pens have about 12 million in cap space because of all the injuries.

Pierre also said he knows Shero would love to keep Nisky(UFA).

Btw, McGuire je komickej, ale Pens se rozumi vyborne. Jsou to jeho oblibenci a Shero je jeho vyborny kamos. Takze ano, mame prostor na kohokoliv, jen jde o to nakolik se vyuzije, co jsme ochotni dat a kterou cestou se pujde. Ja rikam, rental Hemsky (neni co ztratit, nizke riziko, prijatelna cena, potencialne dobrej dopad) + Kesler. Kdyby se nam v dealu za Keslera podarilo dostat z Vancouveru jeste napr. Richardsona jako dalsi figurku, bylo by to fantasticke, ale to uz jsem se nechal unest. pokud neklapne tohle, tak nekdo z Floridy (Matthias, Goc)..
Finch182 » Pon Mar 03, 2014 9:24 pm píše:neverim tomu ze shero pojde znovu cestou rentalov a po sezone na neho mat zas nebudu
bude/nebude mať, to je veľmi ošemetné. Gáborik by nebol v pozícii (a nielen v pens), aby dostal čo i len porovnateľnú zmluvu, ako má teraz. Ak by podpísal v niektorom z top tímov, tak viac ako 5,5-6 ročne mu nedá nikto.
A ak by bol napr. v Pens, tak by mali luxusné tri lajny a tri socky do 4. nie je problém nájsť. Navyše nikto nevie, čo bude s Letangom, ako dlho bude mimo, ak to bude dlhodobejšie, tak je to v budúcej sezóne -7,25 mega z cap hitu + ďalší faktor, zvýši sa platový strop
Atlantik » Pon Mar 03, 2014 9:49 pm píše:Pierre McGuire on TSN: he was saying the pens are the sleeping giant of the deadline, he said pens have about 12 million in cap space because of all the injuries.

Pierre also said he knows Shero would love to keep Nisky(UFA).

Btw, McGuire je komickej, ale Pens se rozumi vyborne. Jsou to jeho oblibenci a Shero je jeho vyborny kamos. Takze ano, mame prostor na kohokoliv, jen jde o to nakolik se vyuzije, co jsme ochotni dat a kterou cestou se pujde. Ja rikam, rental Hemsky (neni co ztratit, nizke riziko, prijatelna cena, potencialne dobrej dopad) + Kesler. Kdyby se nam v dealu za Keslera podarilo dostat z Vancouveru jeste napr. Richardsona jako dalsi figurku, bylo by to fantasticke, ale to uz jsem se nechal unest. pokud neklapne tohle, tak nekdo z Floridy (Matthias, Goc)..
nerezignoval si už náhodou? sa mi marí, že v minulosti si o Hemskom nechcel ani počuť iba žeby som si to s niekym pomýlil
nechal sa pomylit olympiadou :-D
Joe S. píše:nerezignoval si už náhodou? sa mi marí, že v minulosti si o Hemskom nechcel ani počuť iba žeby som si to s niekym pomýlil
Mozna bejvavalo (sam nevim).. Ja sam jsem ho v Sochi topicu oznacil za nejlepsiho forwarda ČR (jeste predtim nez dal dalsi gol Amikum), navic letos se celkem vyhyba zranenim a prijde mi ze hraje i celkem slusne fyzicky. Neda se rict, ze bych byl nejak na Hemskeho namotanej, to ani nahodou, ale je to levne dostupnej winger a vsechno je upgrade oproti tomu co mame ted. Napriklad loni by si u nas sotva zahral, ale ted nutne potrebujeme jakykoliv pouzitelny forward-depth, takze by se urcite hodil a navic ma styl na to, ze by mohl uspět v TOP6 (mohl, nemusel, ale za tu cenu se to da zkusit). Tim padem by se Bennett mohl vratit do 3.lajny a pokud by se dotahl ten Kesler (za Suttera ++)

tak by z toho najednou bylo

Kunitz-Crosby-Hemsky
Jokinen-Malkin-Neal
Bennett-Kesler-Gibbons

coz je proste neskutecnej upgrade oproti tomu co mame ted..
keby boli prvé dve lajny, ako si namaľoval, tak nemá význam brať Keslera (isto by nechcel hrať tretí útok) :neviem:

V tom prípade by bolo logickejšie zainvestovať do nejakého poriadneho obrancu miesto tých kužeľov, ale tam zas je otázka, koho? Keď tam treba niekoho miesto Orpika a taktiež aj niekoho tvorivého za Letanga
Joe S. píše:keby boli prvé dve lajny, ako si namaľoval, tak nemá význam brať Keslera (isto by nechcel hrať tretí útok) :neviem:

V tom prípade by bolo logickejšie zainvestovať do nejakého poriadneho obrancu miesto tých kužeľov, ale tam zas je otázka, koho? Keď tam treba niekoho miesto Orpika a taktiež aj niekoho tvorivého za Letanga
To uz je vsechno jen teorie, to ze Orpik letos nikam nejde je proste holej fakt.. My musime jen doufat, ze nebude prodlouzen, that´s all :cry: Kdyz se vrati PMart, bude to zas lepsi a Orpik sam zvykl rikat, ze v ZČ uz nema silu hrat na 100%, ale na PO to dava. Napr. loni byl Orpik v PO taky o dost lepsi nez v ZČ, ale nechci se na to spolehat kdyz vidim ze vypada byt uplne hotovej..

Co se tyce Keslera, sam nevim kde by u nas hral. A je mi to jedno, pokud by mel ve 3.brazde alespon jednoho schopnyho hrace vedle sebe a kdyby mel Crosby alespon nekoho jako Hemsky, tak by to slo.. Jinak souhlas, ze kdyby prisel jen Kesler a nikdo jinej, tak by musel jit do 1.lajny on, jinak by to nemelo smysl. Staal kdysi u nas jako 3.centr hraval 20+ minut za zapas, ale kdovi..
jop, bal sa jak cert kriza toho ze by hemac mohol ist k nim :lol2:
Atlantik » Pon Mar 03, 2014 10:15 pm píše: Co se tyce Keslera, sam nevim kde by u nas hral. A je mi to jedno, pokud by mel ve 3.brazde alespon jednoho schopnyho hrace vedle sebe a kdyby mel Crosby alespon nekoho jako Hemsky, tak by to slo.. Jinak souhlas, ze kdyby prisel jen Kesler a nikdo jinej, tak by musel jit do 1.lajny on, jinak by to nemelo smysl. Staal kdysi u nas jako 3.centr hraval 20+ minut za zapas, ale kdovi..
ale potom okrem iného kvôli tomu šiel preč, že nechcel byť tretím centrom. Preto sa mi to s tým Keslerom moc nezdá, iba žeby fakt hral krídlo. Síce ešte menej ako u vás chápem interest oranžových o Keslera
Finch182 píše:jop, bal sa jak cert kriza toho ze by hemac mohol ist k nim :lol2:
Ja ani nevim, ze by jsme o neho nekdy jevili zajem?! (mozna nekdy nakej malej ano, ale fakt nevim). Navic tehdy nebyl zranenej Dupuis, nebyt toho tak se ani ted nic neresi.

A HLAVNI DUVOD! - tehdy byla strasakem ta Hemskeho smlouva (+ty zraneni), ale ta mu ted konci a mit ho jen jako rentala by nic v tomhle smeru nekomplikovalo. Mit tu strasnou smlouvu jeste na rok, tak se ho bojim jako cert krize i ted. U neho je tedy vyhoda, ze je rental. Objasneno?
mne sa strasne zda ze este tuto sezonu si sa ho desil ale mas tak velke mnozstvo prispevkov ze mne sa nechce ukradnut 30min mojho zivota patranim o zmienke po hemsom takze dajme tomu ze suhlasim.
Inak Keslera dat do tretej lajny? Chudak :lol2: to by ho mrdlo keby k vam siel. Ale na papieri to vypada pekne, len ta sanca ze budete niekedy komplet je asi miziva
Rob Rossi reports the ‪#‎Penguins‬ feel the ‪#‎Flyers‬ are emerging as a top challenger for Ryan Kesler, in addition to the ‪#‎Blackhawks‬.
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS