Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Já si se soudy počkám tak po 10-15 zápasech, to už mi něco ukáže. Ale velké naděje si nedělám, montry má pravdu, že mužstva okolo nás vesměs posilovala více a konference se tím ještě víc vyrovnala. Uvidíme, rád bych do prvního mužstva nějaké mladíky z farmy, ale zatím to nevypadá. Pleky zatím celkem slabota, tak jen doufat, že se začátkem přepne na jiný level... Hoodně jsem zvědavý na trojku Eller-Galchenyuk-Semin a možná i Fleischmann-DD-Weise, protože té se celkem v přípravě dařilo. Taky mě zajímá, kdo dostane "Černého Petra" ve čtvrté formaci, protože tam je celkem přetlak: Kassian, Mitchel, DSP, DLR, Flynn...
Tomas Fleischmann has signed a one-year contract with the Montreal Canadiens.
The 31-year-old was invited to camp on a professional tryout and he made quite an impression. Fleischmann found instant chemistry with linemates David Desharnais and Dale Weise. The trio is expected to open the season as Montreal's third line. Fleischmann scored eight goals and 27 points in 66 games with Florida and Anaheim in 2014-15.
Nakonec zacnu verit, ze tomu Parda rozumi :andy:
AndyF píše:Nakonec zacnu verit, ze tomu Parda rozumi :andy:
:fucker2:
4-0-0 zatím solid. Suckers nás prověří, ale není důvod si nevěřit i na ně. Máme perfektní čtyři lajny. Therrien dokonce prohlásil, že mu to sice rve srdce, ale Byrona do sestavy dát nemůže, když všechny lajny hrají tak dobře, čtvrté linky nevyjímaje. Kassian zatím vůbec nechybí.
Skvělý je Petry, jen by měl MT pochopit situaci okolo Markova a sem tam mrknout na jeho rok narození a dávat mu méně TOI. Petrymu a Beauliemu naopak TOI přidat. Zklamání je Subban, ten má start do sezony jako loni, tedy tragický. Ale on nahoru půjde, o to strach nemám.
Carey je Carey, navíc ted máme i velice solidní back up, jak to vypadá, takže velká spokojenost.
Go Habs Go!

:klobuk: :good: :clap:
No tak zatím je to tak moc dobré :thumbsup: , že mě až mrazí, že přijde brzy nějaký zádrhel... :? . Hrajeme výborně jako tým, šlapou všechny čtyři lajny, obrana zatím bez větších zaváhání a v brance to snad ani řešit nemusím - navíc jsme, zdá se, objevili velice solidní dvojku Condona, který typově hodně připomíná Price, tak uvidíme... Na druhou stranu, jsou tu samozřejmě věci, které notně skřípou - mám na mysli hlavně naprosto tragické přesilovky :x ! To je činnost, která nám už delší dobu nejde a vypadá to, že nic nového trenéři nevymysleli ani na tento rok, byť bylo slibováno, jak moc se tomu budou věnovat... Na tento náš "neduh" jsme naposledy dojeli v play-off a pokud letos chceme dopadnout lépe, tohle je rozhodně jedna z priorit pro zlepšení!
Tomas Plekanec's 2-yr extension with MTL has AAV of $6M.
Rono píše:
Královský podpis, nečekal jsem takovou štědrost managementu Habs, ale je dobře, že zůstává - mladí se mají od koho učit pracovitosti a přístupu ke hře!
habs » pát říj 16, 2015 8:00 pm píše:
Rono píše:
Královský podpis, nečekal jsem takovou štědrost managementu Habs, ale je dobře, že zůstává - mladí se mají od koho učit pracovitosti a přístupu ke hře!
Ale pohodova smlouva, daleko lepsi dat na 2 sezony na 6 za sezonu nez na 5 sezon v prumeru za 5 rocne.

Obcas nechapu ty dlouhy smlouvy jen kvuli tomu aby usetrili 500 k.
Anger píše: Ale pohodova smlouva, daleko lepsi dat na 2 sezony na 6 za sezonu nez na 5 sezon v prumeru za 5 rocne.

Obcas nechapu ty dlouhy smlouvy jen kvuli tomu aby usetrili 500 k.
Ale jo, souhlas, jen mě to překvapilo takhle brzy a v takové výši - já samozřejmě proti nejsem... :-D .
Trochu kontroverze do nudneho rana.
Myslim, ze gol toho skrecka platit nemel. Ani nevim, jaka souslednost byla, jestli byl challenge, a ani to nebudu hledat, ale je zcela zjevne, ze faul na Mrazka byl driv, nez puk caru presel.. Takze nevim, na co vlastne u videa koukali.. Urcite neni v pravidlech nic o tom, (jako treba pri golu do posunuty brany) ze pri faulu jen o zlomek driv, kdy je jasny, ze uz to pujde do brany, ze gol plati..
Chapu, ze budete oponovat tim, jaky goly jste treba dostali v minulosti vy, ale takovy to "je to sice svinstvo, a kdyby to uznali proti nam, tak se z toho poseru, ale ten gol beru", to priserne nesnasim.
A vubec si myslim, ze operovat otravne pred branou je jedna vec (tam jsem ochoten prekousnout i urcity nefer postuchovani, jak jen to on umi), ale tyhle nekontrolovany najezdy do brankare by mely prestat. Ostatne vy sami o tom vite svoje.

Edit: Tak prej kontrolovali jen kopnuti puku.. :-/ Trosku chyba kouce, teda, asi..
Challange to nebyl. Volalo se do Toronta, tak tam snad pravidla znají. Hlavní důvod pro uznání bylo, že puk přešel čáru dřív než došlo ke kontaktu s golmanem, což se i mě zdá jako logické. Takové goly padají, ale tenhle případ byl dost na hraně a já bych to neuznal, když se šlo volat, tak jsem to bral pouze jako formalitu. O to víc překvapený jsem potom byl.
Vyhrát jsme si zasloužili na 100%, Detroitu jsme téměř nedávali šance a třetí třetině se skoro nedostali do třetiny, natož aby ohrozili branku. 8-3-0 za posledních 11 zápasů s Detroitem, to není špatný record :thumbsup:
Parda píše:Hlavní důvod pro uznání bylo, že puk přešel čáru dřív než došlo ke kontaktu s golmanem,
To je naprosty nesmysl, a doufam, ze to opravdu nebyl duvod, protoze jinak by to vasi povesti vubec nepomohlo.
Ja to chapal tak, ze bez vyzvani videorozhodci o faulu nerozhoduje, a slo jen o kopnuti puku.
O tom, ze jste si vyhru zaslouzili nepolemizuju.
Jak rikam, ja obecne Habs relativne preju. V zasade proti nim nic nemam..
AndyF píše:
Parda píše:Hlavní důvod pro uznání bylo, že puk přešel čáru dřív než došlo ke kontaktu s golmanem,
To je naprosty nesmysl, a doufam, ze to opravdu nebyl duvod, protoze jinak by to vasi povesti vubec nepomohlo.
Ja to chapal tak, ze bez vyzvani videorozhodci o faulu nerozhoduje, a slo jen o kopnuti puku.
Dobře tak znovu, podle mě a komentátorů byl tohle hlavní důvod, proč to v Torontu uznali. Žádné vyjádření liga nedává ohledně těhle situací, nebo ne? Takže se pravý důvod asi nedovíme.
Ale co to má sakra dělat s naší pověstí? Copak tým sedící na střídačce má šanci ovlivnit rozhodnutí videorozhodčích v Torontu? Tos ted plácl trošku z cesty, že jo? Teda trošku víc...
Jak to pojali sudí nevím, na ledě žádný call neudělali a šli rovnou k videu, pokud jsem dobře viděl. Pokud studovali jen to kopnutí, jak říkáš ty, tak bylo asi správné jít volat.
Jestli něco proti Habs máš či nemáš mě je celkem jedno, já tady na hf nepotřebuju vyhrát soutěž popularity a Habs obecně u fans taky ne. Fans máme spoustu celosvětově, jen jich je dost málo v USA a to včetně novinářů (podle toho pak taky ty tendenční články vypadají), ale mě to je jedno, my raději budeme laughable contender, jak tady loni vyblil Getzo, který vyhrává série PO a zápasy v ZČ (co by za to někteří legitimate contenders dali, že, Blues...) s tím, že si na SC počkáme, protože na něj máme. A jestli to nějak změní pohled haterů nebo fans, kteří Habs jen přehlíželi, mě je taky fuk.
Pro mě osobně je nejlepší slyšet od každého hráče, který k nám přijde, že si Habs vybral (zejména Petry, dál Flaška, Semin, Sekáč, nadšeně vytrejdovaní Weise a Mitchell), protože to je skvělá organizace, která vyhrává a má winning mentality. To je pro mě hlavní, protože to je změna oproti období před Bergevinem, kdy se hráčům do Montrealu nechtělo...
AndyF píše:
Proč naší pověsti??? Gól uznali videorozhodčí v Torontu, co to má společného s naší nějakou pověstí, kterou tu stejně rozšiřují určití jedinci, fakt nechápu... Já souhlasím, že gól byl víc než diskutabilní a já byl stoprocentně přesvědčený, že ho neuznají - uznali ho, můžeme se jen dohadovat, proč a zda oprávněně. Zápas jinak solidní, Mrázek velice dobrý.
Mate povest, ze sudi u vas doma neunasi tlak publika...
To je vse.. :neviem:
Jestli je to pravda, nebo ne, to neposuzuju..
AndyF píše:Mate povest, ze sudi u vas doma neunasi tlak publika...
To je vse.. :neviem:
Jestli je to pravda, nebo ne, to neposuzuju..
Volalo se do Toronta!
Osobně ten gól byl velice diskutabilní a neuznal bych ho a jsem nasraný :evil: , že se tak stalo nic méně byli Habs lepší a bylo jen otázkou času, kdy zápas otočí a vyhrají. :oops:
Captain Crunch píše:Bergevin nemusí ani Rewaya pre jeho povahu a aj to je jeden z dôvodov, prečo pravdepodobne nikdy nebude obliekať ich dres.
:giggle: http://www.hcsparta.cz/clanek.asp?id=Re ... atek-10046" onclick="window.open(this.href);return false;
Má u vás Réway nějakou šanci? Prý chce příští sezónu do zámoří. Počítám, že minimální.
Při takovém divadle ho nebudou chtít ani v Benátkách. Obdobné typy lidí rozloží jakoukoliv partu.
Neni se co divit kdyz ma za agenta Michala Sivka :-D
reway udelal dobre, v sparte se jen zakopava..
nejlepsi hrac extraligy a tam hra jen vbe 4 utoku
mely by jit do khl, tam ma nanho prava tusim slovan.
Reway by se hlavně měl dat dokupy .... malej namistrovanej olda, co má talent. Víc skromnosti!
Ve čtvrtý brázdě snad nikdy nehrál a hrál první přesilovky s Hlínou. Udělal výborně. Takovej přístup mu jen a jen pomůže. LOL
5182 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS