Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

MartinFC, tak priblble nazory? Kto mal najviac suspendacii od ligy? Nie nahodou Philla? Vies co, ked nesledujes hokej, tak si skus aspon o nom daco prestudovat, aby si nebol z cesty....
Baffy, no ale je to tak, Philla hra nadmieru tvrdo, uz samotna liga im chce pozriet na prsty, takto sa hokej nehra, fakt mi to pripomina Clarkeho casy....
Tak blbej jak si myslíš chorche nejsem. Vím o zákrocích Downieho, Jonese a Bulericeho, bylo to hnusné, ale jak říkám, zákeřný hokej to není. A mám takový dojem, že už je to lepší, hráči si na to dávají mnohem větší pozor.
podsuvam nazor jedneho z fandov Philky

.."vieš, Flyers boli vtedy tímom, ktorý reprezentoval to, čo na hokeji zbožňujem.Rýchlosť, silu, agresivitu, hity, nátlakovú hru pred bránkoviskom, sebavedomie útočníkov, dohrávanie súbojov, fighty, ale pritom všetkom veľké srdce - viď Eric po skončení kariéry"

na stranu druhu nazor vykonneho riaditela hracskej unie Paula Kellyho: “Znepokojuje mě, že jedné organizace se týká tolik incidentů. Nevím, zda je to shoda okolností, klubová kultura, příkaz trenéra, ale zneklidňuje mě to. Měla by se na to zaměřit liga i naše asociace; jestli si lidé myslí, že NHLPA bude obhajovat slabší disciplínu, mýlí se. Reprezentujeme obě strany konfliktu, agresory i jejich oběti.”

ja som sa o tom uz zmienoval az, az, takze neriesim, no len dufam, ze podobne hoväda (vid. topic Rangers) vymiznu z ladovych plôch na trvalo :!:
MartinFC: Teraz si si napravil reputaciu. :frajer2: :good: :cool: Su to prasaciny. Vzdy to spravil niekto iny. Ale to je dokaz, ze tam maju dost nechutnych hracov. Dobre, niekedy sa stane nestastna nehoda. Ale ist na lad s tym, ze niekoho odrovnas.... Nie, nesuhlasim.
suhlas chorche.. :backtotopic:

Philku dnes caka mimoriadne narocny a dôlezity match..listky su nevyspytatelne, ale 2 body by mali zostat na domacej pôde..1X zarucena..
Dakujem.... Toronto? Naposledy urvali jeden chudobny bod proti srac...neprevarenej vode z long Islandu. Toronto je pre mna osobne velkym sklamanim. Ale ani Philla este nema nic dopredu iste a Sundin sa hotuje zlepsenou hrou dat celemu timu nadej!
chorche píše:Dakujem.... Toronto? Naposledy urvali jeden chudobny bod proti srac...neprevarenej vode z long Islandu. Toronto je pre mna osobne velkym sklamanim. Ale ani Philla este nema nic dopredu iste a Sundin sa hotuje zlepsenou hrou dat celemu timu nadej!
no tak osrovania nie su tuto sezonu ziadne sra*ky maju dobry team aj dobrych hracov len sa dost trapia ale to bude ok
Hlboko dufam, ze sa mylis, vymenim ich potupu za vitazstvo Detroitu vo finale alebo inu skaredu haluz.... No, ale vratme sa k Philke. Podla mna dnes nevyhra, aspon nie po 60. minutach.
chorche píše:Hlboko dufam, ze sa mylis, vymenim ich potupu za vitazstvo Detroitu vo finale alebo inu skaredu haluz.... No, ale vratme sa k Philke. Podla mna dnes nevyhra, aspon nie po 60. minutach.
no tak to ty vies a preco si do topiku philadelphia spomenula ostrovanov nechapem :lol: ale to je jedno pockaj kuknem sa skym hraju dnes letci ani neviem :D no ako kukam hraju nad torontom toronte bude vycerpane si myslim aspon ja lebo budu hrat 2 zapas priebehu tych 24 hodin podla mna dnes vyhraju letci v riadnom hracom case :wink:
Tak naštěstí Philly konečně zase doma vyhrála,i když Toronto kousalo,Biron měl svůj den a tak výhra 4:1,je moc povzbudivá a doufám,že je trochu nakopne,navíc s blížícím se návratem Gagneho,se snad začíná blýskat na lepší časy :clap: :good: :oslava:

P.S. Ta slavná komise,co tak pečlivě dohlíží na čistotu hry Letců,by se měla taky zaměřit na ostatní kluby a jejich sviňárny,které jsou často horší,než slavné a mediálně tolikrát propírané zákroky Flyers!Platí tam dvojí metr,to mi nikdo nevymluví,viděl jsem letos na vlastní oči krosčeky na hlavu,min.stejně tvrdé hity a nešetrné zákroky s jasným úmyslem zranit,ale ticho po pěšině,nebyl to hráč Philadelphie-neřešíme a to se mi fakt vůbec nelíbí!!! :evil:
To Baffy - Ano, konečně jsme vyhráli, snad zase přijde nějaká ta série....... :thumbsup: :thumbsup: !!!!
To Chorche - Jdi do řiťi s těmi bláboly, že chtěl Steve někoho zranit, jsem na to totiž docela alergický............ !!!! Tento blábol a zhovadilost poprvé napsal Toman na nhlpro.cz a některá individua to nyní velice ráda používají, i když o tom houby ví........ :evil: :evil: !!!!
Nikdy som nebola fanúšik Philladelphie, práve naopak, ale čo je veľa, to je veľa. Downieho zákrok nebol zákerný, videla som to niekoľkokrát. Niečo iné je zákrok Boulericeho a Hartnellova zbabelosť.

Jeff sa rozohral, bola by ho škoda meniť. Bohužiaľ, máte príliš veľa centrov, buď budete meniť, alebo niekto poputuje na krídlo.
no ako som napisal v predchadzajucom prispevku ze si myslim ze letci porazia toronto ma domacom lade a tak sa aj stalo vyhrali 4:1
To Mt - Pravda, Jeffovi to poslední zápasy docela střílí, ale stále se domnívám, že jak pro Philly tak i pro něj bude výměna to nejlepší řešení....... !!!! Nikdo před sezónou nepočítal s tím, že Richiemu se povede takto neuvěřitelný výkonnostní skok, nyní je zcela někde jinde než-li Jeff a byl také podepsán za skvělé peníze na dostatečně dlouhou dobu....... :clap: !!!!
Philly, nemozem si pomoct, ale UZ MA SE*ES! Hraci Flyers sa ukazali ako vymeteni vra*ovia! Nech ido do basy, nie na 25 zapasovy distanc! Tam sa naucia poslusnosti, mozno. Pre vystrahu aspon jedneho, toho najvacsieho chrapuna, Stevieho! A predpoklad mi nevysiel, Toronto je fakt kopa... No, hnoja....
V NHL se stala zajímavá výměna:
Vandermeer putuje z CHI :arrow: PHI za Bena Eagera (sice už je to starší, ale napsal jsem to sem)
Myslím, velice výhodný přestup pro Flyers, ale to se opravdu uvidí až v budoucnu.
Dakujem, pripomenul si mi, aka som truba.... Toto je DOLEZITY trejd. Vandy je uplna nula, za posledne dva roky nic nedokazal, on metie dobre mozno len ako dobra metla. Eager zabera miesto Kocimu, to je zle. Na druhej strane sa Hawks zbavili neschopneho hraca a maju tvrdasa, v podstate dobry trejd. pre Chicago urcite. No, teda zly urcite nie. Philla si skratka stiahla svojho byvaleho hraca nazad. :arrow:
chorche píše:Dakujem, pripomenul si mi, aka som truba.... Toto je DOLEZITY trejd. Vandy je uplna nula, za posledne dva roky nic nedokazal, on metie dobre mozno len ako dobra metla. Eager zabera miesto Kocimu, to je zle. Na druhej strane sa Hawks zbavili neschopneho hraca a maju tvrdasa, v podstate dobry trejd. pre Chicago urcite. No, teda zly urcite nie. Philla si skratka stiahla svojho byvaleho hraca nazad. :arrow:
Hm,nechtěl jsem to psát na plnou hubu,ale v podstatě musím souhlasit s chorchem.Je to už věc min.týden stará a smysl výměny ze strany Letců,jsem doteď nepochopil??!! :sad2: Na co brali dalšího obránce,navíc Vandermeer opravdu v poslední době nehraje dobře a zbavili se Eagera,výhodné je to jedině tak pro Jestřáby,to je fakt a taky je fakt,že tím prakticky vyřadili ze hry Kočího a to mě taky sere! :?
Ak mozem nesmelo podotknut, tak Vandermeer, akonahle zacal nastupovat za Philu, hral dobre. potom sa stratil. po prestupe do Chicaga zasa hral velmi dobre. A potom sa z neho stala uplna nula, po bitke s Boogardom.... Mozno sa v Philke do jari aspon ako-tak presadi, ale netreba zabudat, ze inak velmi dobry Kukkonen hral po prestupe velke gulove, co ma nepotesilo....
Uvidíme, jakej tým se nakonec bude smát naposled..... podle mýho názoru to bude právě Philadelphia. Vandermeer nic nedokázal chorche?? Co potom teda dokázal Eager? Philadelphia má plno mladých nadějných hráčů v útoku, takže si toto mohli jednodušše dovolit.
Dobre, daco z Vandermeerovych vykonov a komentarov k nim by som mohol preniest aj sem, ale bolo by to plne vulgarizmov. Za Chicago hral velke ho*no! Nic. Nepozbieral ani usoplenych 10 bodov, navyse vysedaval na marodke. Ani ako pre dorazneho obrancu to nie je dobra vizitka. Eager je urcite lepsi, jeho uloha je bit sa, nie zbierat body alebo zabranovat golom. Co som videl zapasy, tak najviac v Chicagu horeli Seabrook, Vandermeer a najviac zo vsetkych bezkonkurencne Barker....
Takže Vinci,jdeme na to!!! :box: Doufám,že už Letci konečně Blesky vyklepou!!! :frajer2:
Tak a už je taaam Joffreeeeeey!!! :clap: :good: Jedeeem
Tak už 1:1-Leci :( :evil: :eek2:
A Mike Knedlík dává(spíše dobíjí :wink: ) při přesilovce gól do šatny,takže znovu vedemeee :clap: :clap: :clap:
No, a Hartnell dává na 3:1!!! :yahoo: To už MUSÍ UDRŽET!!!!! :modlenie: :taptap:
Timmy 4:1!! :frajer: :rocker: :63: Prokletí je ZLOMENO
Tohle zavánělo vysokou holí,ale hraje se v Tampě,takže 2:4 Prospal :beee:
Hlavně žádné drama na konec :dup: :povzbudzovanie:
A máme to hotovo!!!Tampa-Phillka 2:4!!! :biglol: :pivo3: :gitara: :juchu:
Vyjadril som sa inde. Ide o to, ze Bolts to na Flyers vedia, ale Flyers su momentalne v lepsej hernej pohode. Aspon tak sa mi to zda.
Tak víťazstvo Phily som čakal aj v KTL, ale ma prekvapuje ako sa darí tomu Lupulovi, ved minulý rok v EDM dal v 81 zápasoch 16 G + 12 A a k tomu bol aj -29. A tento rok má po 36-ich zápasoch 16 + 19 :shock: :thumbsup:

Leci si velmi do bránky želal Rama a dnes 4-22 :thumbsdown:
letci sa zas dostavaju do dobre hernej formy dokazali dnes vyhrat na supevom lade tampy bay a to 4:2 :frajer2: strelci golov letcov Lupul Knuble Hartnell Timonen :clap:
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2008 DETROIT RED WINGS