Po prvej tretine som s ofenzívou celkom spokojný, mali sme niekolko šancí ale Thomas všetko pochytal, nespokojný som znovu so zbytočnými faulami, gol sme mohli dostat už v úvode prvej presilovky, Chára už dvíhal ruky ale puk odrazený od tyče za čiaru neprešiel. Menej štastia sme mali v polovici tretiny, bruins mali hrať dalšiu presilovku ale stihli skorovat ešte predtým ako sme sa dotkli puku..bezmocného Luonga ktorý nemohol nič vidieť prekonával Ryder. Nehráli sme zle a verím že sa do zápasu ešte vrátime.
pohlad macka na vec
suhlasim Ohlunde, môzem povedat, ze so stastim, resp. zasluhou Timmyho vedieme
nas nakopla presilova hra po ktorej sme boli aktivnejsi z coho rezultoval nas uvodny gol..v zaverecnej casti uvodnej tretiy ste prevzali iniciativu vy, ale zatim odolovame a vysledok po I tretine je viac ako priaznivy
tak podme sa este vytesit:
- 10:16
- M.Ryder (M.Savard, M.Stuart) (vybornu robotku tam odviedol tusim Sturm, ktory nespanikaril, nevystrelil od modrej, aj ked moznost na to bola docela idealna, pockal si na spoluhraca, ktory naskocil zo striedacky, v klidu sa rozohralo a Ryder pred Luom nezavahal)
Na začiatku 2. tretiny sme dostali početnú výhodu aj my, aj ked najskôr som myslel že fauloval náš hráč
... Začali sme ju v zaujímavom zložení Daniel-Henrik-Krog a na modrej Raymond a Bieksa. A vela nechýbalo a mohlo byť vyrovnané ale Krog netrafil odkrytú bránu
. Celkom sa nám darí držat útočné pásmo, ale až zbytočne vela prihrávok tam je, potrebujeme strielať! V druhej polovici tretiny sme nepremenili ani dalšiu presilovku a dnes to na gol nevyzerá, cepi prečo ste nedali Fernandeza?
Koniec tretiny patril tentokrát vám.
mno ten akoze uvodny faulujuci zakrok sa mi taky tak nepozdaval
som si myslel, ze pôjde pykat kosatka za zakrok na Krejciho
ale chvalabohu, ze sme sa ubranili, nakolko Vase presilovky patria medzi tie kvalitnejsie a ked sa pocas nich objavi na lade Sedinovske duo stav pohotovosti..ubranili sme sa dvom a mimo toho, da sa povedat, ze kontrolujeme zapas
Lucic tam ustedril par kosatkam zopar svojich typickych hitikov
ak pridame v III casti 2 golove pozdravenicko mame to podla mna definitivne v brlôzku
samozrejme, spokojny budem aj s bodikom...Timmy ak vychyta dalsi shutoutik v priebehu 2 dni budem mat vazne dost..Ohlunde prave kvôli tomu shutoutiku Timmy dnes chyta
To neni možné,čo sme dnes nedali. Thomasovi sme nedali gol v 2 zápasoch. Ale inak to bol dobrý vyrovnaný zápas, aj Luongo chytal dobre škoda toho Ryderovho golu, rad by som si pozrel nájazdy. Pekne sme zahrali aj poslednú minutu bez brankára, už som myslel že to tam padne... keby že sme mali aspon o pol minutku viac... Ale už je načase niečo robiť s prvým útokom, nemôžu sa zohrávať večne, doteraz sme sa s tým zaoberať nemuseli, goly strielal 3. útok ale ich hlavnou úlohou nie je strielať goly. Sedinovci dali z posledných 6 zápasov 1 gol
Tak gratulujem k výhre všetkým "macom" na fore a ked už ste nás dali tak dúfam že body zoberiete aj CGY.
uprimne, zasluzili ste si aspon remizku...ale tak Timmy si jednoducho povedal, ze :beee: a padlo to tam
pochytal nemozne, sn, strely z prvej pocas presiloviek, ci v samom zavere ten zaver..uz som to videl aj ja v jeho kleci
Milan Lucic, rodak z Vancouveru sa predviedol vo vybornom svetle, tie jeho hitiky a strela, ktora takmer urvala Luovi rameno
jasne Ohlunde, vravi sa, ze do 3tice vsetko dobre, tak snad plamienky sfukneme a zakoncime famozny hattrick na tripe po Zapade
na zaver ma pobavil transparent v hladisku, ze BEAR EAT FISH
tak idem spokojne :sleep3:
pohlad macka na vec
- 10:16
Na začiatku 2. tretiny sme dostali početnú výhodu aj my, aj ked najskôr som myslel že fauloval náš hráč
mno ten akoze uvodny faulujuci zakrok sa mi taky tak nepozdaval
To neni možné,čo sme dnes nedali. Thomasovi sme nedali gol v 2 zápasoch. Ale inak to bol dobrý vyrovnaný zápas, aj Luongo chytal dobre škoda toho Ryderovho golu, rad by som si pozrel nájazdy. Pekne sme zahrali aj poslednú minutu bez brankára, už som myslel že to tam padne... keby že sme mali aspon o pol minutku viac... Ale už je načase niečo robiť s prvým útokom, nemôžu sa zohrávať večne, doteraz sme sa s tým zaoberať nemuseli, goly strielal 3. útok ale ich hlavnou úlohou nie je strielať goly. Sedinovci dali z posledných 6 zápasov 1 gol
Tak gratulujem k výhre všetkým "macom" na fore a ked už ste nás dali tak dúfam že body zoberiete aj CGY.
uprimne, zasluzili ste si aspon remizku...ale tak Timmy si jednoducho povedal, ze :beee: a padlo to tam

permanentně obsazen!