Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Po prvej tretine som s ofenzívou celkom spokojný, mali sme niekolko šancí ale Thomas všetko pochytal, nespokojný som znovu so zbytočnými faulami, gol sme mohli dostat už v úvode prvej presilovky, Chára už dvíhal ruky ale puk odrazený od tyče za čiaru neprešiel. Menej štastia sme mali v polovici tretiny, bruins mali hrať dalšiu presilovku ale stihli skorovat ešte predtým ako sme sa dotkli puku..bezmocného Luonga ktorý nemohol nič vidieť prekonával Ryder. Nehráli sme zle a verím že sa do zápasu ešte vrátime.

pohlad macka na vec :) suhlasim Ohlunde, môzem povedat, ze so stastim, resp. zasluhou Timmyho vedieme :yes: nas nakopla presilova hra po ktorej sme boli aktivnejsi z coho rezultoval nas uvodny gol..v zaverecnej casti uvodnej tretiy ste prevzali iniciativu vy, ale zatim odolovame a vysledok po I tretine je viac ako priaznivy :-P tak podme sa este vytesit:
- 10:16 :yahoo: - M.Ryder (M.Savard, M.Stuart) (vybornu robotku tam odviedol tusim Sturm, ktory nespanikaril, nevystrelil od modrej, aj ked moznost na to bola docela idealna, pockal si na spoluhraca, ktory naskocil zo striedacky, v klidu sa rozohralo a Ryder pred Luom nezavahal)

Na začiatku 2. tretiny sme dostali početnú výhodu aj my, aj ked najskôr som myslel že fauloval náš hráč :eek2: ... Začali sme ju v zaujímavom zložení Daniel-Henrik-Krog a na modrej Raymond a Bieksa. A vela nechýbalo a mohlo byť vyrovnané ale Krog netrafil odkrytú bránu :x . Celkom sa nám darí držat útočné pásmo, ale až zbytočne vela prihrávok tam je, potrebujeme strielať! V druhej polovici tretiny sme nepremenili ani dalšiu presilovku a dnes to na gol nevyzerá, cepi prečo ste nedali Fernandeza? :verysad: Koniec tretiny patril tentokrát vám.

mno ten akoze uvodny faulujuci zakrok sa mi taky tak nepozdaval :hmm: som si myslel, ze pôjde pykat kosatka za zakrok na Krejciho :eek2: ale chvalabohu, ze sme sa ubranili, nakolko Vase presilovky patria medzi tie kvalitnejsie a ked sa pocas nich objavi na lade Sedinovske duo stav pohotovosti..ubranili sme sa dvom a mimo toho, da sa povedat, ze kontrolujeme zapas :) Lucic tam ustedril par kosatkam zopar svojich typickych hitikov :thumbsup: ak pridame v III casti 2 golove pozdravenicko mame to podla mna definitivne v brlôzku :yes: samozrejme, spokojny budem aj s bodikom...Timmy ak vychyta dalsi shutoutik v priebehu 2 dni budem mat vazne dost..Ohlunde prave kvôli tomu shutoutiku Timmy dnes chyta :-P

To neni možné,čo sme dnes nedali. Thomasovi sme nedali gol v 2 zápasoch. Ale inak to bol dobrý vyrovnaný zápas, aj Luongo chytal dobre škoda toho Ryderovho golu, rad by som si pozrel nájazdy. Pekne sme zahrali aj poslednú minutu bez brankára, už som myslel že to tam padne... keby že sme mali aspon o pol minutku viac... Ale už je načase niečo robiť s prvým útokom, nemôžu sa zohrávať večne, doteraz sme sa s tým zaoberať nemuseli, goly strielal 3. útok ale ich hlavnou úlohou nie je strielať goly. Sedinovci dali z posledných 6 zápasov 1 gol :!:
Tak gratulujem k výhre všetkým "macom" na fore a ked už ste nás dali tak dúfam že body zoberiete aj CGY.

uprimne, zasluzili ste si aspon remizku...ale tak Timmy si jednoducho povedal, ze :beee: a padlo to tam :good: pochytal nemozne, sn, strely z prvej pocas presiloviek, ci v samom zavere ten zaver..uz som to videl aj ja v jeho kleci :roll: Milan Lucic, rodak z Vancouveru sa predviedol vo vybornom svetle, tie jeho hitiky a strela, ktora takmer urvala Luovi rameno :cool: jasne Ohlunde, vravi sa, ze do 3tice vsetko dobre, tak snad plamienky sfukneme a zakoncime famozny hattrick na tripe po Zapade :thumbsup: na zaver ma pobavil transparent v hladisku, ze BEAR EAT FISH :eat: :cool: tak idem spokojne :sleep3:
No, je to škoda, dostat doma jen 1 gól a nevyhrát je pešek, ale holt Thomas to zavřel, stejně jako včera v Edm :cry: :cry: . Ale výkon Vancy se mi moc líbil, takže o další zápasy strach opravdu nemám :yes: !!!!
Po zápase s BOS som písal že je treba niečo robiť s prvým zápasom a AV ma vyslyšal a spravil zmenu, v prvom útoku nastúpi vedla dvojčat Raymond a druhí bude v zložení Pyatt-Wellwood-Bernier. Som velmi zvedavý ako to bude vyzerať a dúfam že to proti LA pomôže.
Minulý zápas sme boli bez golu a dnes sme ho dali už po 5 minutách :yahoo: , pomohli nám k tomu hráči LA, najskôr Brown nám ponúkol 4 minutovú presilovku a ked to už vyzeralo že ju nevyužijeme tak sa k nemu na trestnú pridal aj Greene a mali sme minutovú výhodu 5na3. Po Henrikovej prihrávke sa Danielovi na 2. pokus podarilo dostať puk za LaBarberu. V druhej polovici tretiny si zahrali presilovky aj domáci ale Luiho neprekonali, nepodarilo sa to ani Kopitarovi z tresného strielania, a tak prišiel trest pri hre 4na4 sa pekne individuálne presadil Raymond a po prvej tretine vedieme 0:2.
Aj v druhej tretine sa nám podarilo streliť 2 goly, a oba boli v presilovke, prvý bol po krásnej akcii Henrik-Daniel-Wellwood a pre Kyle-a nebol problem trafit odkrytú bránu a bol to už jeho 3.gol v 5. zápase :clap: .
Druhý sme dali naneštastie až tesne po skončení tretiny, takže to zostáva 0:3.. a zatial to vyzerá aj na čisté konto pre Luonga, za 40 min. si hráči kings nevytvorili golovu šancu s ktorou by ho preverili.
Začiatkom tretej tretiny strielame aj 4. regulárny gol a myslím že je definitívne po zápase, Mitchellovu strelu od modrej tečoval pred brankárom Pyatt :wawe: . V tretej tretine mali králi aj neaké šance ale Lui ich vychytal, konečne mal pár dobrých zákrokov, dúfam že si to udrží a znovu nám bude vyhrávať zápasy aj on.
Dobře že Vancy na nešťastnou domácí prohru s Bos zareagoval pěknou výhrou u Kings, navíc Luo čisté konto :good: :good: . Dnes se moc těším na zápas s Ana - doufám že ta jejich série výher skončí právě dnes :frajer2: !!!!
Dnes som mal problem nájsť stream na zápas s Ducks, dávali to na tom adthe ktoré sidney a baffy vychvalovali ale dnes tam boli s NHL neaké problemy, NBA šlapala super ale zápasy nhl a zvlášť Nuck neišli.
Tak som musel čakať na koniec zápasu Chi : Dal a zmeškal som prvú tretinu. Po dlhej dobe pozerám cez sopcast a som velmi spokojny, ovela lepší stream ako včera s LA.

Ale tá druhá ktorú som videl bola parádna. Prestrelka začala v 8. minúte ked sa Kesler svojou rýchlostou dostal do šance a nekompromisne prehodil vybiehajúceho Giguera a bolo vyrovnané.
Hned po gole ale Salo takmer hokejkou vypichol oko Parrosovi a dostal 2+2. Ducks nehrali presilovku zle ale Lui mi pripadal že je konečne späť a mal pár dobrých zákrokov. Na konci presilovky pokazili káčeri rozohrávku v strednom pásme a Bieksa poslal Burrowsa samého na Gigy-ho a Alex sa nemýlil a poslal nás do vedenia.
O minutu sme dostali presilovku my a využili sme ju, Salo dobre našiel volného Öhlunda a ten poslal Giguera predčasne na striedačku, v druhej tretine nám to tam padalo všetko.. Hillera privítal v bráne už o 40 sekúnd strelou od modrej Bieksa a viedli sme už 5:2 a myslel som že je po zápase. Ale už necelých 20 sekúnd po gole znížil z dorážky Montador. O dalších 30 sekúnd prešla za Lui-ho aj Prongerova strela a bolo 5:4. Netrvalo ani 90 sekúnd a Lui lovil puk zo siete aj po 5x, další svoj presilovkový gol strielal Selläne a začíname odznova. :verysad:

V dobrom tempe sa hrá aj tretia tretina, ale zo začiatku naše šance chytal Hiller a v polovici tretiny tie domáce pochytal Luongo, ale posledných 11 minút neuvidím, musím ísť do práce.. dúfam že nám tam ešte jeden padne.
Tak nakoniec som si chcel dopozerať presilovku a Bernier nás poslal do vedenia . :clap: :biglol: :yahoo: ale už ozaj idem, musíme to udržat a budú aj 4 bodíky v KTL.
Nakoniec este minutu dokonca vyrovnal Perry pre ktoreho to musel byt vynikajuci zapas ked si pripisal neuveritelných 1+4 a taktiez Selanne mal slusných 2+2 a právom bol vyhlásený za hviezdy zápasu a podla mna sa i tento ich výkon môze preukazat za hviezdy týzdna ak zaboduju i v buducom zapase proti Plamenom
Nakoniec v samostatných najazdoch rozhodol Ohlund a tak Nucks si odnasaju dalsie 2body z pacifiku :doh: :x
Škoda toho vyrovnání v poslední min. :cry: , Ana měl být bez bodu, ale alespoň že to v těch nájezdech vyšlo :good: :good: . Jsem rád za 2 branky S. Berniera, snad ho konečně pořádně nakopnou. Jinak Gillis se sešel se Sundinem, tak snad se již Mats rozhodne (správně jistě :wink: ) !!!!
Come on ENGLAND píše:Škoda toho vyrovnání v poslední min. :cry: , Ana měl být bez bodu, ale alespoň že to v těch nájezdech vyšlo :good: :good: . Jsem rád za 2 branky S. Berniera, snad ho konečně pořádně nakopnou. Jinak Gillis se sešel se Sundinem, tak snad se již Mats rozhodne (správně jistě :wink: ) !!!!
Come on ENGLAND:Komu ty vlastně fandíš?Podle tvých příspěvků to vypadá že jsi fanda minimálně 10 týmů... :lol2:
Uf, to bol zápas. Za stavu 2:0 som čakal isté body v KTL. Za stavu 2:5 som sa tešil, že keď už nebudú body v KTL aspoň že Káčery nezískajú ani bod ( :twisted: ) a o pár sekúnd 5:5. :o :doh:
primaprema píše:
Come on ENGLAND píše:Škoda toho vyrovnání v poslední min. :cry: , Ana měl být bez bodu, ale alespoň že to v těch nájezdech vyšlo :good: :good: . Jsem rád za 2 branky S. Berniera, snad ho konečně pořádně nakopnou. Jinak Gillis se sešel se Sundinem, tak snad se již Mats rozhodne (správně jistě :wink: ) !!!!
Come on ENGLAND:Komu ty vlastně fandíš?Podle tvých příspěvků to vypadá že jsi fanda minimálně 10 týmů... :lol2:
Fandím Philly a Dallásku, to v 1. řadě + také Rangers, Flames a Vancymu, pak jsou zde týmy mě poměrně sympatické, neutrální a nakonec MÁSLA z Buf, které opravdu nesnáším. Tak takhle to mám já s touto ligou zvanou NHL :yes: !!!!
Fandím Philly a Dallásku, to v 1. řadě + také Rangers, Flames a Vancymu, pak jsou zde týmy mě poměrně sympatické, neutrální a nakonec MÁSLA z Buf, které opravdu nesnáším. Tak takhle to mám já s touto ligou zvanou NHL :yes: !!!!
.................
Tak ty to teda máš... :roll:
Tak já to mám odlišně...já fandím Coloradu a je to srdeční záležitost...klub mého srdce... :wink: ...Pak je mnoho týmů které mi nevadí a rád se podívám na jejich zápasy a pak tu jsou kluby které moc nemusím ale těch moc není a nakonec je tu jeden klub který nesnáším...myslím že ani nemusím psát který to je že? :lol2: :wink:
Já vím Přémo, Ty miluješ Det :wink: . Jinak zrovna Av´s patří mezi mě sympatické týmy, ale již to není tak žhavé jako loni, ještě když za ně chytal Theo !!!!
Tak Ohlunde,dnes si to zase od 4h rozdáme,doufám,že už to tentokrát Detroit uhraje v 60min. :frajer2: :cinka:
Nebude to od 3hod?Uz pretacali cas aj v amerike?
Baffy píše:Tak Ohlunde,dnes si to zase od 4h rozdáme,doufám,že už to tentokrát Detroit uhraje v 60min. :frajer2: :cinka:
Jasně Baffy, to zmáknete - stačí Vám prohra řekněme o 3 branky :lol2: :wink: ??
Let´s go VANCY !!!!!!!
Woooot :clap: :biglol: Bobby Lou je späť a vychytal nám druhú výhru posebe. Aj Bryzgalov na druhej strane bol skvelý, neprekonali sme ho v 7 presilovkách, prekonal ho len Bieksa v polovici 1. tretiny, zápas som len počúval cez rádio, nemám na to adthe štastie Vancouver tam nefungoval už 2x z 3 zápasov, minule ma zachránil sopcast a teraz sa to nedalo ani cez ten.
Máme pred sebou ešte dalšie 3 domáce zápasy, ten najbližší je s divochmi a dúfam že Luongo bude mať znovu dvere zatvorené.
Luongo dnes zvládol vychytať aj 3. shutout v rade a z 8 vychytaných víťazstiev ich má už 5 :!: :clap:
Gol nedostal už cca 200 minút a od minuloročného vlastného a klubového rekordu ho delí tušim len dalších 9 minutiek bez golu.

V prvej tretine nemal moc ťažkú prácu, hrali sme 3 presilovky a hra bola väčšinou pred Bäckstromom, z tej tretej početnej výhody sa podarilo Salovi ranou od modrej k tyči poslať kosatky do vedenia. Hostia začali ohrozovať Luiho až koncom tretiny tiež tam mali 2 strely od modrej ale priamo na Luonga ktorému ani nikto neclonil, v samom závere tretiny dostali divosi aj prvú presilovku.

V druhej tretne to už bol úplne iný zápas, Luongo pochytal hned niekolko velkých šancí z dorážok alebo aj únik Brunetteho, samozrejme niekolko dobrých zákrokov mal aj Backs a tak hlavne vdaka brankárom sa išlo do poslednej 20 minutovky s nezmenením skore 1:0.

V tretej tretine hral velmi často a dobre prvý útok Sedinovcov s Raymondom, nevytvárali si vela šancí ale hlavne držali puk dlho v útočnom pásme daleko od Luonga, 8 a pol minuty pred koncom dostali divosi 3.presilovku v zápase a už som tušil že ked ju ubránime tak gol dokonca zápasu už nedostaneme, velmi dobrú prácu v oslabeniach ale aj v celom zápase odviedli naše 3. a 4. útoky, Kesler sa celý zápas staral o Koivuho a ku koncu zápasu bol vidieť aj Ryan Johnson. Vdaka nim sme sa ubránili a 2 a pol minuty pred koncom našiel Henrik dlhou prihrávkou Daniela, ten sa rútil na Bäckstroma sám a definitívne rozhodol kde zostanú 2 body, v závere sa minnesota chystala na velký tlak ale snahu im pokazil minutu pred koncom Veilleux, ktorý sa nechal vylúčiť na 4 minuty. Koniec zápasu sme tak pohodlne dohrali v útočnom pásme a mohli oslavovať další triumf. :wawe: :fan:
Tak to je věru neuvěřitelné co Luo předvádí, v dnešní době vychytat 3 nuly za sebou - fakt frajeřinka :clap: :yes: :good: !!!!
LUO RESPECT
Zápas s ostrovanmi sme ani lepšie začat nemohli, už po úvodnom buly sa Kesler vrútil do útoku a ohrozil bránu MacDonalda, v bráne skončil vracajúci sa Streit a tak sa prerušila hra a prišli na lad Sedinovci v novom zložení s Demitrom a Pavol po Danielovej prihrávke otváral skore ranou z prvej k tyči.
Po gole sme neako zaspali a domáci mali optickú prevahu asi 8 minút,ale bol to hokej bez šancí, prebrat sme sa mohli v presilovke ale aj v nej sme mali problem udržať pásmo... Lepšie sme začali hrať až v poslednej 5 minutovke najskôr dobré striedanie ukázal 4. útok Raymond-Johnson-Hordichuk a po nich si dalších pár šancí vytvorili aj sedinovci s Demitrom, no skončilo to bez golu a tak po prvej tretine zostáva stav 1:0.

Druhú tretinu sme tiež nezačali najlepšie, dokonca sme dali ostrovanom 2 presilovky v rade a v nich už prišli aj dobré šance ktoré naštastie skončili na Luongovi, po odohratých 10 minútach boli strely 11:0 pre NYI až potom sme zaznamenali prvú strelu a nechýbalo vela a mohla byť golová. Neskôr sme dostali presilovku my a 2x :!: sme stratili puk na našej modrej, najskôr Demitra poslal Parka na Luonga a neskôr Raymond Tima Jackmana, naštastie Luongo nás podržal, lenže Raymond sa Jackmana pokúšal zastaviť aj za cenu faulu a dalšie oslabenie sme hrali my. V nom sme už tolko štastia nemali a Weightovu strelu od modrej tečoval O'Brien do vlastnej brány a začína sa odznova. Druhá tretina je velká dilema pre mna, neviem či to Islanders sú takí dobrí alebo my hráme tak zle. No nič snád v tretej to bude lepšie a a neako tento zápas vyhráme.

Začiatkom tretiny sme dohravali presilovku a v nej sme mali velkú šancu na strelenie vedúceho golu ale Salova strela skončila na hornej tyči. Zvyšok tretiny rovnako ako aj predlženie sa hralo v dobrom tempe zo strany na stranu ale bez golov. Na rad prišli nájazdy a v nich sme znovu prehrali, Nielsen bol jediný úspešný strelec. Za nás sa nepresadili Wellwood,Demitra ani Burrows.
Obrázek 3:6 Obrázek
Aj zápas proti jazdcom sme začali perfektne, už v 5. minúte poslal Öhlund dlhou prihrávkou Wellwooda do brejku a ten si s Lundqvistom bez problemov poradil. O niekolko sekúnd spravil tušim Redden chybu a na Lundqvista sa rútil aj Raymond, ten však úspešný nebol, domáci sa mohli dostať do zápasu v presilovke a vela im ku golu nechybalo ale Luongo nás podržal, koncom presilovky chybovali obrancovia rangers znovu a do tretice išiel nájazd proti Lundqvistovi Burrows, dobrou strelou mu nedal šancu a zvýšil už na 2:0. NYR majú v poslednej dobe nevydarené začiatky do zápasov, toto bol už 6. zápas v rade v ktorom inkasovali ako prvý.Burrowsov gol v oslabeni bol už 7 ktorý NYR dostali pri vlastnej presilovke. :shock:
Koncom tretiny nás jazdci zatlačili ale snahu si pokazili faulom a tak sme tretinu dohrali v presilovke, tiež sme sa nevyhli chybe, ked Wellwooda obral o puk dobre hrajúci Callahan, a mali sme štastie že sme nedostali gol v oslabení aj my.

V obrane Rangers to je jedna chyba za druhou :lol: , po dalších 2 chybách v priebehu 140 sekúnd sme strelili 2 goly, najskôr Burrows trafil Lundqvistovi medzi nohy a po prihrávke zpoza brány ho prekonal z podobnej pozície aj Ryan Johnson.
Už o necelú minutu ale znižoval po krásnej individuálnej akcii Drury. Po gole sme dostali presilovku my a dokonca 5 na 3, a práve teraz video-rozhodcovia rozhodujú či budeme viesť už 5:1, podla mna bol puk tesne celým objemom za čiarou ale uvidíme...
Nakoniec ho rozhodcovia neuznali ale spravodlivost zvíťazila už o pár sekúnd, ked strelou od modrej skoroval Demitra, ktorý je vo forme, zároven vyhnal Lundqvista z brány. Navyše vdaka Rozsívalovmu faulu pokračujeme v presilovke 5na3. Aj počas nej mal Wellwood niekolko šancí zvýšiť už na rozdiel 5 golov ale Valiquette ho vychytal. V 9. minúte tretiny sa Luongo pokúsil prilahnúť puk ale neštastne ho dostal až za čiaru a jazdci sú znovu "len" na rozdiel 3 golov, inokedy by som si bol istý že 3 či 4 golove vedenie s Luongom v bráne znamená výhru ale dnes určite byť nemôžem, zatial to je prestrelka. Dve a pol minuty dokonca sa nechal O'Brien vylúčiť už po 3x v tomto zápase :!: tentokrát to bolo ozaj zbytočné a dostal dokonca 2+2 takže jazdci budú hrať 4 minutovú presilovku.

Na začiatku tretej tretiny jazdci dohrávali presilovku a vystrelili 4x na bránu, Luongo chytil 3 strely a jedna skončila na tyči. V polovici tretiny sme už oslabenie ubránit nedokázali a po dobrej Näslundovej prihrávke znižoval na 5:3 Callahan. V závere tretiny to bol opäť O'Brien ktorý šiel na trestnú lavicu a dal domácim poslednú šancu aby niečo spravili s výsledkom, nevyužili ju a gol nedali ani počas poslednej dvojminutovky ktorú hrali bez brankára, naopak 2 sekundy dokonca sme my ešte upravili výsledok, Öhlundovu strelu tečoval do prázdnej brány Daniel Sedin.
Bol to velmi dobrý zápas, jazdci pokazili úvody prvých 2 tretín ale inak mali mierne navrch, na Luonga vyslali až 42 striel. Už dnes hráme znovu a to na lade Minnesoty, v bránke konečne nastúpi Sanford tak dúfam že dobrým výkonom zabojuje o častejšie nasadzovanie do brány.

Edit: Tak tu je video toho momentu ked nám neuznali gol, posúdte sami, komentátori mali rovnaký názor ako ja.
vdaka kosatky, medvede ste svoju vyhrou rozhodne potesili :thumbsup: v noci na Vas caka zaujimave "bratske" derby :)
Paráda, kostaky vyhrali aj druhý zápas v rozpetí 2 dní, dnes to bol vyrovnaný zápas v ktorom sme mali viac štastia, hlavne pri Demitrovom gole na 2:2, bol to pokus o prihrávku ale naštastie sa odrazil od hokejky Židlického za Bäckstroma, Palo odohral dvojbodový zápas a je vidieť že zo Sedinovcami si rozumie, druhý bod v zápase si pripísal v tretej tretine ked prihrával na víťazný gol Danielovi Sedinovi, bola to asi najlepšia akcia v zápase, pásmo sme držali dost dlho a gol sme si zaslúžili. Za domácich sa 2x presadil Koivu, ktorému sa na neštastie neako zvykne dariť proti nám, navyše jeho druhý gol v zápase padol počas našej početnej výhody a bol to prvý gol čo sme takto dostali v sezone. Okrem inkasovaných golov chytal Sanford dost dobre a mal aj dávku štastia ešte v prvej tretine ked tušim Pouliot tráfal odkrytú bránu a len velmi tesne minul.

Vancouver je v poslednej dobe jeden z najlepších tímov v lige :wawe: , z posledných 11 zápasov máme bilanciu 8-1-2 a posledná prehra v hracom čase (3:2 proti DET) je stará už takmer 3 týždne.
Teraz nás čaká posledný zápas 4- zápasového tripu v Pittsburghu, po nom sa vrátime domov len na 2 zápasy aby sme znovu vycestovali, tentokrát to ale bude na 7 :!: zápasov.
Tak jedeeeem Kosatky! :cinka: :wawe: Bude to dnes asi divoké,hned ze startu je :penalty: permanentně obsazen! :good:
Dejte jim pořádně!!! :box: :cinka: :frajer2: :beee:
Tak Ohlunda asi drbne,Lui odchytal jen 5min. a hned si natáhl třísla nebo levé koleno?
Obrázek
Do brány mašíruje Sanford,
tak snad podrží!
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING