Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jak ze velku pravdu? pomer striel 35:33 vyrovnane. Neboli lepsi a skoncilo to spravodlivou remizou. Vokoun bol druha hviezda zapasu takze tak. A gratulujem timu teda hlavne iginlovi za vyrovnanie v poslednych sekundach, toto su velke vyhry. Na strane druhej preco len jeden streleny gol? sance boli.
No Floride sa to stáva často v poslednej minute a dokonca rozhodujúci nájazd dal ich bývalý hráč.
Toto bola odveta za finále... TB 6:9 CGY
Huselius prvá hviezda zápasu - 3+2
Dokopy strely na bránu 31-32, Kiprusoff 6-31 ale Holmqvist 4-6 a Denis 4-25
7 golov v prvej tretine :shock:
To musel byť super zápas.
Ohlund píše:To musel byť super zápas.
najmä z pohladu trenerov a brankarov :D

este by som rad spomenul vyborneho obrancu Phaneufa, ten sa zaskvel 5A :thumbsup:
Mitch, nezbývá mi než pohratulovat, kdyby mi někdo řekl že zápas bude přestřelka, tak bych řekl že vyhrajeme my, no vy jste to zvládli, hlavně ve třetí třetině :(
dik lecavalier za gratulaciu ale bol to jeden zapas. skutocne castejsie zaopasy by boli lepsie.

Dnes velmi skvelu novinku som prave zistil zapas so St.Louis sa yacina uz o polnoci nasho casu. No ale myslim ze prehrame, vvzdy ked pozeram prehrame, posledne vyhry som samozrejme nevidel.
To je ono, takto sa to hra. Iginla je neuveritelny, dalsie styri body. Dufam ze Keenan definitivne zachova trojku Huselius-Langkow-Iginla. Conroy nema co na prvom centrovi co robit a Tanguay sa iba prizivuje.
:o 5 vyhra v rade a vsetko na lade superov... :roll: a z posl. 3 zapasov tam plamene nasukali 4 goly a viac..Igi je skutocne famozny a skvele mu sekunduje Huselius (dnes 1+3), ci Langkow (2+1), ine utocne tazenie..nebolo by od veci ak by ste svoj 6 zapasovy trip klziskach superov, zakoncili 6 vyhrou v rade..cakaju na Vas modrokabatnici z CBL..

Obrázek

Phaneuf :box: Tkachuk

noo Iginla mě celkem děsí, na Vinnyho ztrácí už jenom 3 body :!: Nebylo by špatné kdyby si LeClaire připsal další čisté konto :)
Snad dnes rozdrtíme desátý columbus ! :bitka3: :box:
co mna stve je ze sme az na tretom mieste v pocte bitiek. predbehla nas philadelphia a anaheim. tak snad dnes nejake bitky budu aby sme v tomto dolezitom ukazovateli boli nacele.
:taptap: takymto vykonom, vysledkom sa patri zatlieskat..6 check point v rade za sebou..fandovia v Calgary sa uz urcite neviedia dockat domaceho zapasu..hviezdy sa blizia..
jj krasne výkony začal som na nich tipovať po tom strašnom začiatku sa takisto aj oni pekne prebrali..ich výkony su mi sympaticke a možu toho v tejto divízii ešte vela narobiť...velmi dramaticke je to o5 čo som rad a sam budem zvedaví na víťaza...
Tazko k tomu nieco dodavat. Boli sme o nieco lepsi tim. Videl som tretiu tretinu a predlzenie, bol to uz dost dobry hokej taky poloplayoff. Nedali sme gola zo sanci naopak dallas to tam vyrovnal z presilovky a v predlzeni jedna dobra tec a je to. Zas sme rozdavali body.
tak najbližší zapas hra Calgary s New Jerrsy takže to bude naš duel debil...no sam som zvedaví pre koho bude víťazný...s Calgary sme toho v posledných rokoch vela neodohrali tak neviem posudzovať...calgary je aj tak podla mna v lepšej forme ked sa jedna o posledne dni ...sme mali prehry ...dufam že nas výhra nad Edmontonom nakopla...
Na zapasy s vychodom sa vzdy tesim. Postavia sa okrem ineho proti sebe bratia Sutterovci. Jeden na lavicke druhy ako GM. Si to nenecham ujst aj ked sa hra o druhej.
Flames by sa mali Chicagu podakovat, odkedy ich pobili, odvtedy slapu ako atomove hodiny! Dobre. Uz bolo na case, trvalo to.
Tak musím uznat,i přestože nemám Flames vůbec v oblibě,že dnes odehráli krom slabé 1.třetiny VYNIKAJÍCÍ zápas proti Kačenám :thumbsup2: To byla bitva jako hrom a opravdu skvělý zápas úrovně play-off. :taptap:
5:3! Mam z toho preveliku radost! Analheim dostal do drzky a ze je to zrovna od Flames je o to lepsia sprava!
Tak dnes nás Flames porazili :( , ale zas nemôžem čakať že s nimi vyhráme všetkých 8 zápasov sezony..
Na predchádzajúcich zápasoch bolo zaujímavé že plamene nás prestrielali aj o 10 striel a prehre nezabránili.
Dnes sme konečne boli o niečo aktívnejší my, ale všetko končilo na Kiprusoffovi.
Dostali sme znovu gol od toho Nolana :evil: ,už od čias v SJ som ho nemal rád, pretože proti nám sa mu až moc darí.
Dryhý gol nám zas dal jediný hráč CGY, ktorého mám rád, švéd Kristián Huselius.
Za nás sa presadil Daniel Sedin už v tretej minute zápasu.
Fuj to som si oddychol. Dnes vyborna noc. Colorado iba bod, vancouver nic , minesota nic.

No pomer striel bol trochu skromny 25:20 pre nucks. Strelci z oboch timov sa moc necinili. Kiprusoff mal niektore super zakroky v presilovkach, tam silne podrzal.

Sklamalo ma ze nebola ziadna bitka. Takto sme si neurobili ziaden naskok na anaheim.
Plamene su mojim najoblubenejsim timom a som rad ze Miika chytil opat formu po svojom horsom obdobii ktore mal zo zaciatku sezony, ale teraz je Calgary uz dlho na vitaznej vlny, s vynimkou jedneho zapasu, takze Let´s Go FLAMES!!! :groupwave:
toho sa bojim. zas pride nejaka snura prehier jak je to zvykom. aj minuly rok sme zacali na jar suckovat. december bol skvely 9-1-4, len skoda mnoho prehranych zapasov v predlzeni.

pacia sa mi iste naznaky v doterajsej sezone. su sice velmi jemne ale su tam. hlavne dopredu nehrame tak jalovo, trochu aj kombinujeme po tom co konecne Keenan usudil ze puky nahadzujuci Conroy nie je center pre Iginlu a takisto "iba" zakoncujuci tanguay bez akehokolvek prispenia do hry tiez nie. Len pre info toto nebol Keenanov napad ale Iginlov s prerobenim prveho utoku. Kristian Huselius (inac velmi kritizovany fanusikmi hlavne pocas posledneho playoff) dostal priestor s iginlom a jasne ukazuje ze je jediny hrac co vie nieco kreativne rozumej europske vymysliet. nenahadzuje vsetko za branu a ked vstupi do superovej tretiny s pukom tak niekedy sa aj otoci spet a kruzi ako alfredsson v ottawe.

Dnes sa mi snad podari vstat. kaslem nato ci budem v robote nevyspaty, hokej ma prednost.
Dnes sa Huselius ukazal. 1+3, podiel na vsetkych goloch Flames, zasluzene ocenenie 1. hviezdy zapasu. Dnesna noc patrila Alberte :cool:
Dolezite body. Dnes sme ich ukradli San Jose. Boli lepsi a iba kiprusoff nas zachranil. Ale vobec mi to nevadi takto sme odohrali niekolko zapasov proti coloradu alebo vancouveru na uvod sezony ze sme boli lepsi a prehrali sme, takze to beriem ako spravodlivost.
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES