Jak ze velku pravdu? pomer striel 35:33 vyrovnane. Neboli lepsi a skoncilo to spravodlivou remizou. Vokoun bol druha hviezda zapasu takze tak. A gratulujem timu teda hlavne iginlovi za vyrovnanie v poslednych sekundach, toto su velke vyhry. Na strane druhej preco len jeden streleny gol? sance boli.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CALGARY FLAMES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
dik lecavalier za gratulaciu ale bol to jeden zapas. skutocne castejsie zaopasy by boli lepsie.
Dnes velmi skvelu novinku som prave zistil zapas so St.Louis sa yacina uz o polnoci nasho casu. No ale myslim ze prehrame, vvzdy ked pozeram prehrame, posledne vyhry som samozrejme nevidel.
Dnes velmi skvelu novinku som prave zistil zapas so St.Louis sa yacina uz o polnoci nasho casu. No ale myslim ze prehrame, vvzdy ked pozeram prehrame, posledne vyhry som samozrejme nevidel.
:o 5 vyhra v rade a vsetko na lade superov...
a z posl. 3 zapasov tam plamene nasukali 4 goly a viac..Igi je skutocne famozny a skvele mu sekunduje Huselius (dnes 1+3), ci Langkow (2+1), ine utocne tazenie..nebolo by od veci ak by ste svoj 6 zapasovy trip klziskach superov, zakoncili 6 vyhrou v rade..cakaju na Vas modrokabatnici z CBL..

Phaneuf
Tkachuk

Phaneuf
tak najbližší zapas hra Calgary s New Jerrsy takže to bude naš duel debil...no sam som zvedaví pre koho bude víťazný...s Calgary sme toho v posledných rokoch vela neodohrali tak neviem posudzovať...calgary je aj tak podla mna v lepšej forme ked sa jedna o posledne dni ...sme mali prehry ...dufam že nas výhra nad Edmontonom nakopla...
Tak dnes nás Flames porazili
, ale zas nemôžem čakať že s nimi vyhráme všetkých 8 zápasov sezony..
Na predchádzajúcich zápasoch bolo zaujímavé že plamene nás prestrielali aj o 10 striel a prehre nezabránili.
Dnes sme konečne boli o niečo aktívnejší my, ale všetko končilo na Kiprusoffovi.
Dostali sme znovu gol od toho Nolana
,už od čias v SJ som ho nemal rád, pretože proti nám sa mu až moc darí.
Dryhý gol nám zas dal jediný hráč CGY, ktorého mám rád, švéd Kristián Huselius.
Za nás sa presadil Daniel Sedin už v tretej minute zápasu.
Na predchádzajúcich zápasoch bolo zaujímavé že plamene nás prestrielali aj o 10 striel a prehre nezabránili.
Dnes sme konečne boli o niečo aktívnejší my, ale všetko končilo na Kiprusoffovi.
Dostali sme znovu gol od toho Nolana
Dryhý gol nám zas dal jediný hráč CGY, ktorého mám rád, švéd Kristián Huselius.
Za nás sa presadil Daniel Sedin už v tretej minute zápasu.
Fuj to som si oddychol. Dnes vyborna noc. Colorado iba bod, vancouver nic , minesota nic.
No pomer striel bol trochu skromny 25:20 pre nucks. Strelci z oboch timov sa moc necinili. Kiprusoff mal niektore super zakroky v presilovkach, tam silne podrzal.
Sklamalo ma ze nebola ziadna bitka. Takto sme si neurobili ziaden naskok na anaheim.
No pomer striel bol trochu skromny 25:20 pre nucks. Strelci z oboch timov sa moc necinili. Kiprusoff mal niektore super zakroky v presilovkach, tam silne podrzal.
Sklamalo ma ze nebola ziadna bitka. Takto sme si neurobili ziaden naskok na anaheim.
toho sa bojim. zas pride nejaka snura prehier jak je to zvykom. aj minuly rok sme zacali na jar suckovat. december bol skvely 9-1-4, len skoda mnoho prehranych zapasov v predlzeni.
pacia sa mi iste naznaky v doterajsej sezone. su sice velmi jemne ale su tam. hlavne dopredu nehrame tak jalovo, trochu aj kombinujeme po tom co konecne Keenan usudil ze puky nahadzujuci Conroy nie je center pre Iginlu a takisto "iba" zakoncujuci tanguay bez akehokolvek prispenia do hry tiez nie. Len pre info toto nebol Keenanov napad ale Iginlov s prerobenim prveho utoku. Kristian Huselius (inac velmi kritizovany fanusikmi hlavne pocas posledneho playoff) dostal priestor s iginlom a jasne ukazuje ze je jediny hrac co vie nieco kreativne rozumej europske vymysliet. nenahadzuje vsetko za branu a ked vstupi do superovej tretiny s pukom tak niekedy sa aj otoci spet a kruzi ako alfredsson v ottawe.
Dnes sa mi snad podari vstat. kaslem nato ci budem v robote nevyspaty, hokej ma prednost.
pacia sa mi iste naznaky v doterajsej sezone. su sice velmi jemne ale su tam. hlavne dopredu nehrame tak jalovo, trochu aj kombinujeme po tom co konecne Keenan usudil ze puky nahadzujuci Conroy nie je center pre Iginlu a takisto "iba" zakoncujuci tanguay bez akehokolvek prispenia do hry tiez nie. Len pre info toto nebol Keenanov napad ale Iginlov s prerobenim prveho utoku. Kristian Huselius (inac velmi kritizovany fanusikmi hlavne pocas posledneho playoff) dostal priestor s iginlom a jasne ukazuje ze je jediny hrac co vie nieco kreativne rozumej europske vymysliet. nenahadzuje vsetko za branu a ked vstupi do superovej tretiny s pukom tak niekedy sa aj otoci spet a kruzi ako alfredsson v ottawe.
Dnes sa mi snad podari vstat. kaslem nato ci budem v robote nevyspaty, hokej ma prednost.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé