Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

LOS ANGELES KINGS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

sidney77 píše: Po gólech Greena a Purcella vedli už 2-0.
Purcell dal gól. :cool: :wawe:
Greene dal gól. :o :shock:
Zo zápasov som nevidel nič, vlastne aj výsledky som si pozrel až tu asi pred minútou.
Škoda, že sme aspoň jeden nevyhrali.
Jako náhrada za Möllera byl z farmy povolán Trevor Lewis, kterého tak čeká debut v NHL, nastoupí už pravděpodobně proti Buffalu.

Proti LaBarberovi se zvedá čím dál větší vlna odporu a nenávisti, až je mi ho už líto, protože se mi zdá, že se to s jeho obviňováním přehání :( Na LGK dostává pořádný díl kritiky už od začátku sezóny, momentálně už to hraničí až s běsněním. Nicméně se do Labse pustila dokonce i Helene Elliott v LA Times :?
Dnes by mala Trojka vysielať Zápas proti Buffalu a zajtra Nova Sport zápas proti Detroitu. :twisted: :yahoo:
Škoda, že sú to zrovna zápasy vonku, ale to nevadí.
:x
Fakt skvelý zápas. BUF 5 : 0 LAK. Pomer striel 23: 40
Gratulácia putuje Barborke a Millerovi. :bitka3:
Dofrasa to bolo čo? Po prvých 15. minutách som si myslel, že máme veľkú šancu vyhrať. Vytvorili sme si viac príležitostí a celkovo sme boli lepším týmom. A potom prišla 16. minuta a skvelá spolupráca Quincey + LaBarbera a Sabres viedli ani nevedeli ako.
Tak som si myslel, že nevadí, hráme lepšie v útoku sme aktívny a zrazu 2:0 Mair sám pred Barborkou ako inak to mohlo skončiť. Nevadí veď možno otočíme. To by ale, LaBarbera nemohol pustiť z 15 striel 4 góly a na druhej strane by nemohol byť skvelý Miller. :respect:
Naša hra v útoku sa mi celkom pozdávala, áno všimol som si, že sme nedali ani jeden gól ale nehrali sme až tak zle, naozaj skvele chytal Miller. Ustáli sme 4 minútovú presilovku o jedného hráča, dokonca sme Šable počas nej uzavreli v ich tretine.
Ďalší skvelý moment prišiel keď OSullivan zlomil hokejku ktorá vyletela riadne vysoko čo ma pobavilo ale len do chvíle keď sme z tejto straty puku opäť neinkasovali tuším 4. gól. Jednoducho keď sa darí tak sa darí.
V poslednej tretina sa objavil Quick kt. z 8 striel pustil za svoj chrbát jednu.
Som fakt zvedavý kto bude chytať dnes proti Detroitu. LaBarberu by som nepostavil a dať tam Quicka :hmm: Normálne sa bojím to pozerať po včerajšom zážitku. :roll2:
No byla to noc hrůzy... Především v poslední třetině už byla na hráčích Kings vidět naprostá bezmoc a bezradnost. Ale oceňuju, že se snažili až do samého konce a nezabalili to už někde ve 2. třetině, kdy bylo víceméně jasné, jak to dopadne.

Celkovému nasazení se nedá nic moc vytknout. Snad jen obrana nebyla v nějaké extra formě, i když toho moc Sabres nedovolili, přesto se nechali strhnout zápasem a bylo poznat, že je to tentokrát více táhne dopředu a vzadu se otevíraly skulinky, kterých soupeř dokázal využít ukázkově.

LaBarbera... Jeho sebědůvěra musí být na bodu mrazu. Jestli ne po té kritice, která se se na něj před zápasem valila ze všech stran, tak po včerejšku určitě. Barbs prostě kvalit spolehlivé jedničky nedosahuje, ale včera si vybral pořádný kopec smůly. První gól odrazy a spíše Quinceyeho vlastenec, druhý gól bych taky viděl spíš jako chybu obrácne, který nechal protihráče zakončovat do prázdné branky (na tenhle gól se ještě budu muset podívat, v opakovačce jsem ho viděl jen 2x a nevím, kudy ten puk vůbec prošel). Při třetím gólu Labse Sabres klasicky vykoupali a čtvrtý padl v přesilovce, kdy nepokrytý protihráč skóroval z první po křižné přihrávce. Ale přesto je to neomluvitelný výkon, brankář je tam od toho, aby něco chytil a ne pustil každou 3. střelu :( Přitom mi Labs v poslední době přišel mnohem lepší než v těch prvních 10 zápasech... Momentálně vypadá jako Cloutier No. 2...

Proti Detroitu bych také raději postavil do branky Quicka, i když mi včera rozhodně nepřišel jako znatelný upgrade. Quick měl hned po svém příchodu štěstí, které Labs neměl. Snad po první střele odhalil celou branku a hráč Sabres z dorážky nezvykle minul. U další střely vytáhl někdo z obránců do branky padající puk rukou.

Jak oceňuju Murraye za to, co letos udělal z obranou Kings a přinutil hráče hrát na 110% v celém zápase, tak některé jeho tahy naprosto nechápu. Jakoby naschvál dělal opak toho, co si žádají fans či média. Jako např. ještě nedávno jeho tvrdohlavé prosazování Caldera do první lajny, O´Sullivanovo neustálé stěhování mezi 2. až 4. lajnou, a nyní jeho podpora slabému Labsovi. Nevím, jestli chtěl jen posílit jeho sebedůvěru, ale ještě před zápasem v Buffalu prohlásil, že Labs je pro něj momentálně naprostou jedničkou a bude chytat jak v Buffalu tak i v Detroitu a možná i další zápas s Blue Jackets. Nicméně hádám, že po včerejšku svoje záměry přehodnotí, i když u Murraye nikdo nikdy neví...
Skoro sme ich mali. :cry:
Prvé dve tretiny a vlastne aj do momentu keď dal Brown gól sme Detroitu viac menej stačili. Potom sme sa ale snažili betónovať, uzavreli sme sa na vlastnej polovici a v útoku sme prestali byť aktívny. To vyrovnanie bolo len otázkou času. :thumbsdown:
Čo sa Quicka týka nebolo to najhoršie, občas mal také Labsovské momenty, že sa dostal mimo bránky ale všetko dobre skončilo, mal aj zopár naozaj dobrých zákrokov takže ja by som ho nechal chytať aj nabudúce.
Viděl jsem to až teď ze záznamu... Docela dobrý zápas, celkem 3 obraty, hodně gólů, až na většinu 2. třetiny se pořád něco dělo :good:

Kings budou muset přeskupit obranné páry, Quincey s Doughtym dostávají poslední dobou hrozně moc gólů :( Quick dostal 5 gólů, takže těžko hledat na jeho výkonu nějaká pozitiva či plusy, nějaké dobré zákroky měl, ale to se v těch 5 gólech ztrácí. Ať si klidně chytá i další zápas, opravdu hodnotit se dá až po více zápasech, ale zatím jeho působení v brance nic nepřináší. Čekám, že příště ale bude chytat znovu Labs.

A gratulace Lewisovi k prvnímu gólu v NHL, snad nedopadne jako Purcell, který se po 2-3 zápasech v první řadě propadl až do 4.

Kings chybí křídlo první řady, Calder, Purcell, Lewis není odpověď, zkusil bych Frolova nebo zpátky Browna, v přesilovce mu to dohromady s O´Sullivanem a Kopitarem jde, ale funguje to i se Stollem a Calderem, takže možná spíš ten Frolov :?
Murray oznámil, že proti Jackets bude v brance opět Quick. Znamená to tedy, že trpělivost s LaBarberou je už u konce? Murray na Quickovi chválil, že až do závěrečných několika minut držel Kings ve hře, po zápasu v Buffalu se rozhodl, že je třeba udělat v brance změnu, byť na samotného Labse vinu nehází, chyb se dopouštěla celá obrana. No, snad bude Ersberg brzy zpátky...

Purcell bude opět dělat centra 4. řady, Lewis začne na pravém křídle prvního útoku.
Rich Hammond před chvíli přinesl zprávu, že se Kings snažili minulý týden získat Chabibulina :shock: Bezvýsledně, jak je zřejmé a další jednání už nepokračují... Nicméně je dobře vědět, že se Lombardi snaží neutěšený stav mezi tyčemi nějak řešit.
Kings - Blue Jackets 3-0 :clap:

Kings sehráli perfektní zápas, poměrně brzy se dostali do dvougolóvého vedení a soustředili se zbytek zápasu především na precizní defenzivu. Colombus se postupně osměloval, ale do střeleckých pozicí se příliš nedostával, co nepokryla bezchybná obrana, to pochytal Quick. Vychytanou nulu mu málem pokazil Nash, ale jeho gól nebyl pro hru vysokou holí uznán.

Kopitar měl dvě excelentní gólové přihrávky, to byla lahůdka :rocker: Jednu z nich zužitkoval Harrold, který opět po nějaké době nastoupil na místě pravého křídla 4. řady. V závěru se ale objevoval právě v lajně s Kopitarem a O´Sullivanem, možná za odměnu, hrál téměř doma a měl v hledišti spoustu známých.

A samozřejmě je třeba pochválit Quicka, Jackets ho sice příliš neprověřili, ale shutout je shutout :good:

Ersberg by se měl vrátit v některém z následujících 3 zápasů...
Zápas se vůbec nemusel odehrát a rovnou kontumovat, stejně darovaná výhra pod stromeček jako minule.
:arrow: http://www.hokejforum.com/viewtopic.php ... 97#p143997
Nebudu si ničit Vánoce takovýma břídilama vedenýma tím největším
Dnes som nepozeral, škoda. Zrovna som sa chcel vyspať.
Ale pekný vianočný darček. :dance2:
V podstate Sydney všetko napísal. :) Takže zopakujem, fakt pekné nahrávky Kopitara, pekný gól Harrolda a dokonca gól Ivanansa.
A pochvala mieri Quickovi.
nehci vás výkon znehodonocovat, ba naopak, ale hráli jste proti solným sloupům :evil: a jedinej kdo se tam mohl přetrhnout byl Mason. Je mi ho líto, celej tým se na to vysral, nebejt jeho klidně dostali osmičku
Ach jaj, s Phoenixom doma by sme mali vyhrávať.
Harrold dal gól počas presilovky, my ho fakt využívame na všetko.
Nevidel som ale podľa všetkého to bol vyrovnaný zápas, sidney ak si pozeral podaj hlásenie. :D
Díval jsem se, Kings mi přišli půlku zápasu jak kdyby zrovna vstali od vánoční večeře. Vypadalo to, že Kojoti jsou o něco rychlejší, tvrdší, dravější, agresivnější. Až první přesilovka je trochu postavila na nohy a Kings se začali dostávat do tempa. Přesto si až do Harroldovo gólu nedokážu vybavit žádnou pořádnou šanci. To spíš Kojoti měli několik přečíslení.

Kings mohli přesto vyrovnat nějakých 12 vteřin před koncem, ale nikdo nedokázal puk poskakující před brankovištěm doklepnout do prázdné branky.

Snad Kings v odvetě podají lepší výkon, dneska jsem u toho málem usnul :)

Bryzgalovovi se prostě v Staples Center daří, to není tajemství. Kdyby si ho loni Lombardi vytáhl z waivers, mohlo to v brance Kings vypadat jinak...

Jinak to byl 4. zápas v alternativních dresech a 4. porážka. Ještě si tohoto spojení letos užijeme 8x, jestli si to dobře pamatuju :thumbsdown:
Coyotes - Kings 0-4 :cool:

Odveta se vydařila, Quick má druhý shutout ve 3 zápasech (v 5 startech celkově).

Kings zápas rozhodli hned v první třetině, kdy dali 3 góly, z toho hned 2 z přesilovek. Kojoti to Králům hodně ulehčili, protože měli v první třetině 4 vyloučení a nemohli se dostat do tempa. Kings nemuseli ani vynaložit obvyklé úsilí, v některých přesilovkách se ani nedokázali na delší dobu usadit v útočném pásmu. Ale padalo jim to tam a brzy bylo po zápasu.

Druhou třetinu začali hodně aktivně Yotes, snažili se ještě něco se zápasem udělat, ale čtvrtý gól je definitivně srazil na kolena.

V poslední třetině hráli naopak Kings hodně nedisciplinovaně a Kojoti měli hned 5 přesilovkových příležitostí. Kings je ale společně s Quickem vyřešili perfektně. V celém zápase dokonce přežili hned dvě přesilovky 5-3, dohromady Kings zlikvidovali 9 přesilovek :!:

Quick mě začíná opravdu zajímat, jsem zvědavý, jak Lombardi vyřeší situaci mezi brankáři po návratu Ersberga, byla by možná škoda poslat Quicka zpátky na farmu.

Edit: Ivanans dal dvůj druhý gól v této sezóně a je to zároveň i jeho druhý vítězný gól :shock: :D
Dúfam, že sa Quick objaví v bráne aj dnes.
Jo, bude chytat, dokonce by měl v prvním týmu i zůstat, záleží na jeho výkonech. Ersberg už trénuje, bolest prý necítí.

Richardson bude pravděpodobně dlouhodbě mimo, takže zatím není asi důvod dělat nějaké změny na soupisce. Nicméně prý bude brzy povolán z Manchesteru Boyle, pak se bude muset něco s rosterem dít. A vlastně se i vrátí Möller, takže začátkem ledna asi bude změn víc.
Kings - Blue Jackets 0-2

Třetí letošní vzájemné utkání a potřetí shutout, tentokrát ovšem na straně Columbusu. Byl to zápas, který byl od začátku o jednom gólu, oba týmy myslely především na precizní defensivu, agresivní forechecking a spoléhaly na perfektní výkony brankářů. Ve prospěch Jackets rozhodla proměněná přesilovka v závěru druhé třetiny, druhý gól dal Nash do prázdné branky, když se Kings neúspěšně snažili o pokoření Masona.

Ofenziva Kings byla totálně bezzubá a nedokázala najít protizbraň na pozornou obranu Columbusu. Pokolikáté už v této sezóně... :sad2:

Příjemnější zpráva: 3. hvězdou uplynulého týdne byl zvolen po zásluze Quick :thumbsup: A to je důvod k oslavě, protože podobná ocenění se Králům vyhýbají velkým obloukem, naposledy byl 3. hvězdou týdne vybrán Kopitar přesně před rokem.
No škoda, v 1 tretine tam boli nejaké šance. Škoda najmä že Brown nevyužil tú svoju veľkú šancu mohlo byť všetko inak.

Quick opäť dobre zachytal. Som zvedavý ako sa to s brankármi vyrieši.
A navyše to ocenenie, pred začiatkom sezóny by som určite nepovedal, že ten čo sa po dlhej dobe dostane medzi 3 hviezdy týždňa bude brankár a vôbec nie Quick. :thumbsup:
Já nevím co si mám o quickovi myslet :sad2: v minulý sezóně o byla mizérie, teď chytá skvěle :thumbsup: SPíš si ale myslím, že se do budoucna usadí na pozici dvojky za bernierem
Tou loňskou mizérií myslíš ty 3 zápasy, ve kterých se ukázal? Já nevím, nevzpomínám si, že bych ho loni viděl v akci. Nahradil zraněného Labse, odchytal jen jeden celý vítězný zápas s Buffalem (8-2), v dalším střídal Aubina a dostal 2 góly, to nikdy není jednoduché a potom se mu asi příliš nepovedl zápas v Dallasu, kde dostal 4 góly a pustil do branky Aubina. Potom už se Labs vrátil a Quick putoval zpět na farmu (a tam měl skvělá čísla). Takže nevím, jestli se to dá považovat přímo za mizérii. Letos také neměl první dva starty kdovíjaké...

Ale jinak je fakt, že společně s Berinerem (a Zatkoffem a Taylorem) by měl být budoucností Kings v brance. A ještě je tu Ersberg...

Jsem ale docela zvědavý, jak to bude vypadat s Bernierem. Co se týká talentu a předpokladů, měl by to být pomalu nový Roy, ale může být trochu problém s jeho charakterem. Co jsem četl jeden názor (neodborný, ale asi informovaný), je Bernier poněkud egoista, u kterého není na prvním místě tým, což mu docela v očích Lombardiho dost ubližuje, protože právě charakter je hlavní věc, podle které si Lombardi hráče do Kings vybírá. A možná je pravda, že pokud by byl Lombardi u Kings v době, kdy byl Bernier draftován, nebyl by si ho možná vůbec vybral... Ale před rokem, když měli Kings zájem o Vokouna, prý měl být Bernier součástí výměny a Dean to ihned zavrhl, takže kdo ví... (aspoň myslím, že Lombardi přišel až po draftu 2006)
LaBarbera je pryč :!: :cool: Včera byl vyměněn do Vancouveru za sedmou volbu v draftu 2009. Oni nám Cloutiera, my jim LaBarberu, teď jsme si kvit :D

Lombardi tak vyřešil situaci po uzdravení Ersberga a skvělých výkonech Quicka. Navíc byl do Manchesteru poslán Trevor Lewis. LaBarberův trade tak byl cosi navíc, nebyl z hlediska soupisky nutný, nicméně už by se měl vrátit Möller a z Monarchs má být povolán Boyle. Armstrong už by měl být také zdravý.

Hodně štěstí Labsovi, mám dojem, že ještě dokáže, že není až tak špatný gólman.
Něco na tom bude, v defenzivním Vancouveru to bude asi jiné kafe, než v "prokletém" městě pro golmany... Poslední roky mi přijde celé LA jako zakleté, letos už zase padají ke svým klasickým příčkám a to měli teďka lehčí soupeře. Za to leden vypadá hodně našláple. Něco je u vás hodně špatně a výsledky rekonstrukce týmu by už měly rozhodně přijít, zatím to tak nevypadá ...
Já se naopak domnívám, že na to jaký má letos LA tristní kádr, tak zatím mají hodně nadstandardní výsledky, alespoň pro mě jsou hodně velkým překvapením......... !!!!
2987 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES