Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

BLACKHAWKS 4 Anaheim 2 :clap: :good:

Tolko mnou nenavidene muzstvo,dostalo od nas nakladacku,ako inac ..spokojnost :roll:

Prva tretina bola vyrovnana a betonari sa snazili aj o utocnu hru :shock: ,pamatam si,ze v druhej nas totalne valcovali a kontrolovali hru,dominovali,ale v tretej sme zrychlili pohyb a dokazali strelit viac golov ako kacky,v tretej zase dominovali Hawks,kacery prestali hrat,ako keby boli prekvapeny,ze ich takto mlady team dokazal prehravat v skoro kazdej hernej cinnosti a naozaj posobili niekedy statickym dojmom.. :biglol:

kacky...IN YOUR FACE.....
Obrázek
Obrázek
Former Blackhawks star Steve Larmer gets honored in a pre-game ceremony.
Obrázek

Najlepsi hrac na lade ..Versteeg ... :good:
nehrali až tak zle, je to najmladší tím v NHL a ešte zbiera skúsenosti. Prehry s BOS či SJ boli tesné a sú v pohode, skôr sa nečakali tie so STL a ANAH (a pre mňa osobne ani s LA). Cez to všetko, myslím si že v tomto tíme je skvelý potenciál, ktorý sa ešte prejaví a urobia skvelé výsledky. Osobne im do budúcna celkom prajem a vidím v tomto tíme napredovanie.
ivan23 píše:Osobne vidím v tomto tíme napredovanie.
tak je, tento tim ma pred sebou uzasnu perspektivu :yes:
inak Huet viac ako slusne zaskakuje za Khabiho, cize do buducna vsadzam bez debatky na Cristobala :yes:
BLACKHAWKS 4 DETROIT 5 OT..

Da sa povedat ,ze spokojnost,ako v zapasoch proti Boston,SJ Sharks,ked sme tiez prehrali az v OT.Detroit sme dobre potrapili a neraz nevedeli co skor :clap: ,v prvej sme uz prehravali 2:0,ale vdaka Toewsovi a Sharpovi sme sa dostali do vedenia,fantasticke vykony oboch muzstiev,hral sa qualitny hokej,a pre kazdeho fanusika to musela byt lahodka :wink: , co sa mi najviac vrylo do pamati,boli 2 krasne goly Toewsa ten potom ten nestastny pre nas,ale krasny gol Hossovica..Bol to v tejto sezone uz druhy zapas proti silnemu Detriotu a zase sme prehrali az v OT.. :clap:
Obrázek
Obrázek

HOSSA ..KAT HAWKS :thumbsdown: :)
BLACKHAWKS 7 PHEONIX 1

MASAKER....V tejto sezone sme s nimi hrali 3x a vsetky zapasy sme vyhrali,ale takyto vysledok som veru necakal.Este v poslednej sezone sme s nimi prehravali,resp.sme mali problemy nad nimi zvitazit,ale v tejto sezone su nase vyhry nejako lahke..Neni moc o com pisat,ibaze totalna dominancia,az mi ich bolo luto,maju tiez velmi mlady team ako nasi,ale nic sa im nedarilo,v poslednej sezone patrili k mojim favoritom,hrali dobry hokej,ale v tejto sa nejako trapia,myslim ,ze sa daju dokopy a zacnu hrat atraktivny hokej ako v poslednej sezone,Gretzky urobil good job,o tomto teame este budeme pocut v buducnosti..

PIKOSKA,cez zapas vybuchol compresor co fuka vzuch do horn/truba na goly/,takze po nasich goloch bolo pocut iba slabe zatrubenie,ved pri tolkych goloch sa ani necudujem :D .Po tazkom zapase v Detroite sa nasi chlapci dali dokopy a podali super vykon a hlavne nasa 4ta lajna excelovala,ano nasa STVRTA LAJNA rozhodla v tomto zapase. :good:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
cepi píše:
ivan23 píše:Osobne vidím v tomto tíme napredovanie.
tak je, tento tim ma pred sebou uzasnu perspektivu :yes:
inak Huet viac ako slusne zaskakuje za Khabiho, cize do buducna vsadzam bez debatky na Cristobala :yes:

Dakujem chlapci,myslim,ze sa da s Vami suhlasit :yes: :good:
Huet sa zlepsuje od zapasu k zapasu,este stale trosku trpnem pri kazdej strele na neho.. :)
Popradcan píše:Huet sa zlepsuje od zapasu k zapasu,este stale trosku trpnem pri kazdej strele na neho.. :)
co chces, 1 stiahnuta roletka v sezone je tam a mimochodom, tie betony k dresu mu seknu :thumbsup:
ObrázekObrázek
inak som si vsimol, ze svoj 9 minutovy debut zazil "ex_farmarsky_macko" Pascal Pelletier
Obrázek
od Vas k nam za neho putoval Martin St. Pierre..tak snad sa bude darit obom boreckom v dresoch Old Six :)
No ti poviem,ze ked sa pozriem na nas roster v Rockforde,tak nas cakaju len dobre veci,je tam asi 5 az 6 hracov,ktory maju sancu sa v NHL dostat do prvej 6..,a to ich mame uz teraz dost v "A" teame a su to vsetko mladnaci...+ brankarska dvojica Niemi,Crawford..

Mas pravdu cepi,aj mne sa pacia tie jeho betony a tiez sa mi pacia aj betony Fleuryho z PIT. :wink:
Obrázek
BLACKHAWKS 2 OTTAWA SENATORS 0

Tazky zapas uff,Senators hrali tight,na tesno,pokryvali kazdeho nasho hraca,zodpovedne v obrane,cakali na chybu nasich.
Zase kua sme hrali skoro pol zapasu v oslabeni,este stastie ,ze mal HUET svoj den,ktory pochytal 6..7 tutoviek/istych golov/.Ak sa nemylim,tak Kane mal zase asi 8 trestnych minut a hlavne v tej,ked bol vyluceny na 4 minuty za vysoku hokejku,sme mali na male,stale bol stav 1:0 pre nas,takze kazda mala chyba nas mohla stat 2 body,lebo prva lajna OTT hrala velmi agresivne a vypracovala si vela golovych sanci a uz mohli vyhravat,nebyt nasho francuza v branke :good:
Neviem preco sme hrali tak ako sme hrali,ale posobili sme unavenym dojmom,aj ked sme mali den pred volno :ja_neviem: ,bodaj by nie,ked sme hrali tolko casu v oslabeni,v presilovkach hrali senators velmi dobre..

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Khabibulin uz je zdravy,takze dnes proti Coloradu bude v branke on,aj ked HUET je hot,KHABY je v tomto momente nasa jednotka v brane..
BLACKHAWKS 4 COLORADO AVALANCHE 3

Tento zapas pripominal hrou aj tempom zapas s Ottawou,akurat 4,alebo ich tretia lajna dokazala strelit 2 goly.Khaby nic moc teda,pripomenul som si stare casy a jeho vykony,velmi podobne,ale tento krak ho chlapci vykupili,lebo strelili viac golov ako super.Nasa stvrta lajna naj vykon z nasich,prva ani druha zase nic moc a tie nase powerplays :oops: ,slabota,je to uz druhy zapas,ked sme hrali "zvlastne".Vykon nic moc,ale vyhra urcite potesila a hlavne 4 miesto zatial v Western Conference :good: .Sa mi zda,ze sme obidvoch superov v poslednych 2 zapasoch podcenili a preto ta nemastna hra,nech si na to nasi chlapci radsej nezvykaju,moze sa nam to vypomstit..

Obrázek
Obrázek
Obrázek
4. miesto v zapadnej konferencii je pekne len skoda ze odstup je len 7 bodov od 11. miesta :? este vela vela zapasov ale verim ze to play off pride ale nepredbiehajme :yes:
BLACKHAWKS 3 COLUMBUS BLUE JACKETS 1

Ako vacsinou uvod zapasu slaby,prve 2 tretiny mali jasne navrch CLS,ale stastny ,vyrovnavajuci gol Sharpa v nasej PP 4 sekundy pred koncom nas povzbudil a v tretej to boli zase Hawks,zrychlili pohyb,presne prihravky do jazdy,nebola to dominancia,ale kontrovali sme tempo hry a vytvorili sme si dobre sance.V tretej este skoroval krasny gol Havlat,ked si pred strelou par krat vymenili puk z Keithom a brankar nemal sancu,do prazdnej este potom pridal Seabrook gol do prazdnej a bolo rozhodnute.Za vysledku 2:1 v tretej tretine v poslednych 5 minut som sa zase spotil a sledoval hokej radsej po stojacky,lebo CLS nas zatlacil do nasho pasma a obaval som sa o vysledok az do poslednej sekundy...

Moj nazor je ,ze keby mal Nash kvalitneho playmakera a nehrali by defenzivny styl,ale viac utocili,boli by medzi top v NHL,hraju velmi dobry hokej,je tam vela mladeho talentu,velky hraci ktory dokazu rychlo korculovat,brankar Mason,co ten pochytal za sance :o s kludom stareho profika hmm..,tento team je to spiaci obor..

HUET OPAT NA VYBORNU.... :cool:

Nahorsi vykon v nasom teame SEABROOK :thumbsdown:
Tu so myslel,ze Nash uz vyrovnal,ale HUET fantazia..ufff.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
PhoenixKE píše:4. miesto v zapadnej konferencii je pekne len skoda ze odstup je len 7 bodov od 11. miesta :? este vela vela zapasov ale verim ze to play off pride ale nepredbiehajme :yes:
Este je za nami len 1/3 sezony,takze tesit sa je predcasne,staci,ze nejaky team potiahne 4 zapasovu vitaznu snuru a vsetko sa zase zamiesa.Teraz nas caka tazke Canadske turne,EDM,CAL a VAN,takze ked ziskame 4,bol by som spokojny :D :-P .V poslednej dobe sa dost natrapime hlavne v PP,neviem preco,kde je problem... :ja_neviem:.
Popradcan píše:BLACKHAWKS 3 COLUMBUS BLUE JACKETS 1

Ako vacsinou uvod zapasu slaby,prve 2 tretiny mali jasne navrch CLS,ale stastny ,vyrovnavajuci gol Sharpa v nasej PP 4 sekundy pred koncom nas povzbudil a v tretej to boli zase Hawks,zrychlili pohyb,presne prihravky do jazdy,nebola to dominancia,ale kontrovali sme tempo hry a vytvorili sme si dobre sance.V tretej este skoroval krasny gol Havlat,ked si pred strelou par krat vymenili puk z Keithom a brankar nemal sancu,do prazdnej este potom pridal Seabrook gol do prazdnej a bolo rozhodnute.Za vysledku 2:1 v tretej tretine v poslednych 5 minut som sa zase spotil a sledoval hokej radsej po stojacky,lebo CLS nas zatlacil do nasho pasma a obaval som sa o vysledok az do poslednej sekundy...

Moj nazor je ,ze keby mal Nash kvalitneho playmakera a nehrali by defenzivny styl,ale viac utocili,boli by medzi top v NHL,hraju velmi dobry hokej,je tam vela mladeho talentu,velky hraci ktory dokazu rychlo korculovat,brankar Mason,co ten pochytal za sance :o s kludom stareho profika hmm..,tento team je to spiaci obor..

HUET OPAT NA VYBORNU.... :cool:

Nahorsi vykon v nasom teame SEABROOK :thumbsdown:
Tu so myslel,ze Nash uz vyrovnal,ale HUET fantazia..ufff.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Díky za uznanie. :good: A to máme na farme Filatova, Majorova a teraz sa vrátil Legein. Dúfam, Alex Picard konećne využije svoj potenciál. Jared Boll s Derekom Dorsettom majú tiež na viac. A na dôvažok máme mladé talenty v obrane, Methota, Russella a Goloubefa (ktorý bol zaradený na súpisku Canady pre MSJ).
Chicago je aktualne treti najlepsi tim konferencie a prestava to byt len taka kratkodoba forma. dnesny natresk edmontonu to iba potvrdzuje.
Keď sa tak človek pozrie na Events Summary, tak rýchlo zistí, že Edmonton skôr nepodržali brankári.
debil píše:Chicago je aktualne treti najlepsi tim konferencie a prestava to byt len taka kratkodoba forma. dnesny natresk edmontonu to iba potvrdzuje.
No,je třeba s Jestřáby vážně počítat,to je bez diskuze.Oni jsou totiž zatraceně silní a nebezpeční.
Doma jsou skoro neporazitelní a v současné fazóně jsou schopni zabodovat i kdekoli venku,takže pozor na ně.
Navíc hrají moc pěkný,rychlý hokej a dobře se na to kouká,play-off,by neměl být letos problém! :good: :poklona2:
prave som pozeral vysledky a sa mi nechcelo verit ze Edmontonu dali Hawks 9tku... uz sa tak tesim na Winter Classic ze az hadam to pojde v TV :) inac nevie z vas niekto ako su na tom s hlasmi hraci chicaga na All Stars?
no dneska nam dali naklep ale kdyz se clovek podiva na video tak oilers mneli opravdu hodne dobrych sanci a naopak chicago tam padlo opravdu vse!!!
BLACKHAWKS 9 EDMONTON OILERS 2

OMG :shock: :frajer2: 9??

Neviem ,kde zacat :-P
V prvej tretine sa hral vyrovnany hokej,sance sa striedali na obidvoch stranach,ale tak dolezity prvy gol sme dali my v PP,par sekund po jej zaciatku/Kane/,pred koncom druhej sme pridali este jeden gol.V prvej tretine sa lamal chlieb,mohlo to ist aj opacnym smerom,ale Khaby podal zase vynikajuci vykon a to nas zachranilo.Po dlhej dobe sme mali dobry start aj v prvej tretine :good:

My mame druhe tretiny velmi dobre,v ktorych vacsinou rozhodujeme zapasy,takze som vedel,ze aj za stavu 2:0,budeme do supera busit na plne obratky,ale strelit 5 golov,predcilo aj moje ocakavania,po gole Horcoff v PP sa EDM prebral a zacal hrat hru s prvej tretiny,ale Khaby bol na mieste,ked pridal za stavu 3:1 dalsi gol Brouwer v pp a 20 sekund neskor Versteeg zvysil uz na 5:1 ,EDM sa zlomil,odisiel totalne,prisla vymena brankarov a zacala tragikomedia v podani Oilers,boli to jatka :roll: ,nasi si robili co chceli,fanuskovia Oilers zacali bucat na svojich hracov a to im urcite nepridalo na psychike..

V tretej sa uz len dohravalo, na PP nas couch stavial uz len 3 a 4 lajnu,ale aj ty prehravali top lajny Oilers,za vedenia 7:1 po druhej tretine ,sa nasi uz len zabavali hrou a snazili sa hrat ako na exibicii,ono to uz v tomto momente aj exibicia bola,v tretej si este dali Oilers aj vlastny gol..uff.

Ako som uz spomenul,v prvej tretine sa lamal chlieb,na stastie, sme ju zvladli a ziskali dalsie zasluzene vitazstvo na tazkej ceste za vytuzenym PO. :clap:
Posledny krat,ked sme strelili 9 golov,bolo proti Boston Bruins v 1999,vysledok 9:3
V tejto kratkej sezone ,je to uz druhy takyto vysoky vysledok,ten prvy padol proti Coyotes 7:1 a este stoji za zmienku aj vyhra nad Calgary 6:1 :wink:

Z 5 power plays sme dali 4 goly :!:
[

Obrázek
Obrázek
Obrázek
mt-svk píše:Keď sa tak človek pozrie na Events Summary, tak rýchlo zistí, že Edmonton skôr nepodržali brankári.
No nebolo to len o brankaroch,keby dali Oilers este v prvej kontaktny gol,mohlo to dopadnut inac,ale po 4 a 5 gole ,ktore padli v rozmedzi 20 sekund ,hned po tom ako sme inkasovali a bolo 3:1 polozi aj vola..Edmonton je dobry,rychly team,ktory jeden z mala dokazal porazit v tejto sezone SJ Sharks..
PhoenixKE píše:prave som pozeral vysledky a sa mi nechcelo verit ze Edmontonu dali Hawks 9tku... uz sa tak tesim na Winter Classic ze az hadam to pojde v TV :) inac nevie z vas niekto ako su na tom s hlasmi hraci chicaga na All Stars?
Ak sa nemylim,tak Kane sa uz dostal pred Hossu a Toews ho nasleduje :D
davidoil píše:no dneska nam dali naklep ale kdyz se clovek podiva na video tak oilers mneli opravdu hodne dobrych sanci a naopak chicago tam padlo opravdu vse!!!
To mas pravdu,nam to tam padalo nejako lahko v druhej polovici zapasu :wink:
Popradcan píše:
PhoenixKE píše:prave som pozeral vysledky a sa mi nechcelo verit ze Edmontonu dali Hawks 9tku... uz sa tak tesim na Winter Classic ze az hadam to pojde v TV :) inac nevie z vas niekto ako su na tom s hlasmi hraci chicaga na All Stars?
Ak sa nemylim,tak Kane sa uz dostal pred Hossu a Toews ho nasleduje :D
To bolo ironicky myslene alebo to je fakt pravda? :)
Neviem ci je niekde na nhl.com nejaka tabulka ale pochybujem :|
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 PRAHA