No Selly na Vaši obranu po skončení Nie jsem také zvědav, ale tuto sezónu by ještě měla být OK. Sbisa vypadá dobře, mohl by u Vás prorazit. Lupyho jsem měl rád, jistě Vám pomůže, protože vepředu byl loni Any všelijaký jen ne dost dobrý. Jinak dnes jste podepsali Todda Mar, to je dříč k pohledání, navíc za slušný peníz !!!!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ANAHEIM DUCKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Podpisem Marchanta mi udelal Murray radost, akorat tu castku zatim nevim, ale to je fuk, jak jsi Philly spravne napsal Todd je bojovnik a srdcar, ktereho potrebujem jako sul. Jsem zvedavy co bude s Robem Nidermayerem, jelikoz Scott zustava tak myslim ze zustane i on, akorat s platem bude muset jit krapet dolu. Sbisa se doufam chyti a bude posilou a snad alespon z casti nahradi Prongera
Tak já počítám že letos Sbisa Prongyho nenahradí vůbec, časem možná
. Přeci jen je mu 18 let a ještě musí hodně zamakat, ale má každopádně talent, ve Philly hrál docela i do těla, tuším že toto u Vás nebude na škodu
. Pokud se nemýlím tak Marchant podepsal smlouvu na 2 roky, tuším 1 mil./1.250 mil.
Jináč s Tebou rozhodně souhlasím ohledně Jamese Wis, to co předváděl v PO byla fantazie, tento maník má na to aby se v Any vypracoval ve špičkového beka, umí to na obou stranách kluziště, nevypustí žádný souboj a dře pro tým - vím že u BlackHawks hrál slušně, ale po trejdu do Any jakoby přešel na ještě vyšší level
!!!!
Jináč s Tebou rozhodně souhlasím ohledně Jamese Wis, to co předváděl v PO byla fantazie, tento maník má na to aby se v Any vypracoval ve špičkového beka, umí to na obou stranách kluziště, nevypustí žádný souboj a dře pro tým - vím že u BlackHawks hrál slušně, ale po trejdu do Any jakoby přešel na ještě vyšší level
Tak jsem to nejak myslel, ze snad casem alespon castecne zaceli diru po C.Prongerovi, ted je jasne ze 18-lety zajic musi hlavne sbirat zkusenosti
Ono prijit behem paru dni o Prongera a Beauchemina je hodne tvrda rana a kdyz zatim nikdo ( krome Sbisy ) neprisel tak ocekavam ze s Wisniewskim se Murray dohodne co nejdriv
Stacilo mi vyjadreni Beauchemina, ze chtel v ANA zustat, ale nas GM se mu ani neozval
Ted jsem zvedav na Murrayovu verzi, jeste ma ale sanci abych mu nenakopal koule, pokud se dohodne s Jamesem
To k nam prestoupil i Mikko nebo se jedna pouze o spamMartin #27 píše:+ Koivu který k Ducks přestoupil
K prestupu Saka uz jsem se vyjadril jinde, tak snad jen ve zkratce
Utok uz ted vypada hodne dobre, lepe nez loni, ale tu obranu by to chtelo jeste poradne vylepsit.
To je presne to co jsme potrebovali, zkuseneho beka
, ted uz jen podepsat 'nase' hrace, hlavne Wisnu
a doladit sestavu. Obrana uz vypada slusne, ikdyz s tou lonskou se to srovnavat neda. Zatim mi to vychazi na petku Scottie, Whitney, Wisniewski
, Boyonton, Brookbank, o pozici 6.beka by se mohli poprat Sbisa, Mitera, Festerling, Hedican, Mikkelson.
No Selly, domnívám se že poslední 2 přestupy u Vás vše vyřešili
. Oproti loňsku z útoku nikdo důležitý neodešel, naopak přišel Lupul a Koivu, takže bych viděl útok vyřešen. Z obrany odešel sice Prongy, ale přišel Sbisa s Boynton, v záloze stále spolehlivý Hedican a mladícim, takže nyní podepsat Jamese a tuším že vyřešíno, co Ty na to
?? O gólmanské postu se ani nezmiňuji - Giguerre a Hiller paráda, leda že by jste se Jeana chtěli zbavit !!!!!
Tak "káčeri" angažovali ďalšieho obrancu, ktorým je Steve McCarthy
http://ducks.nhl.com/team/app?page=Play ... ge&tab=crs
Hráč Prongyho ražení nám již delší dobu chyběl, to je docela tristní, hlavně když si vezmu jakým hokejem se Philly vždycky prezentovala a proč jsem jim začal fandit. Tím že podepsal již nyní, tak brzy, tu dlouhodobou smlouvu mě moc potěšil, u nás hraje Timmonen to co u Vás Nie, takže třeba na PP by to mohl být docela mazec, při hře 5/5 by se od něj mohl mnohému přiučit mladý Carle, z toho by v budoucnu mohl být skvělý bek, již nyní je hóóóódně dobrý. No snad Vám klapne ten James, příští rok očekávám od vzájemných střetnutí Dallásku s Any opět pořádné bitvy (snad i v PO), letos to bylo o ničem, hlavně tedy naší zásluhou
!!!!
Lepší Selly vrabec v hrsti než-li holub na střeše
- kdyby nyní nepodepsal alespoň na ten rok tak by jste měli vzadu velké problémy, na trhu by byl hráč který by ho mohl nahradit těžko k sehnání, takto může vedení Any celý rok špekulovat jak ho nahradit v případě že by po sezóně odešel !!!!
Tak nyní má Any opravdu velice silnou brankářskou 3. K Gig a Hil přibyl Justin Pogge, získaný z Maple Leafs, u kterého se domnívám že stále může v NHL prorazit, je mu teprve 23 let a talentu má hodně. Smlouvu má ještě z Tor na 1 rok, uvidíme kam jeho kroky dále povedou, kdyby z Ana odešel Gig a 1 se stal Hil, dovedu si představit že by tu podepsal i na další rok(y) a stal se 2 !!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé