Ja mam z toho zapasu jak uz psal Baffy dost velke obavy
Na Dallas nam to nejde, chtel jsem dat puvodne v KTL 2ku, ale srdicko nedalo no
Dallas ma strasne vykyvy a ted na nej vychazi vyhra, my jsme ale taky doma pukli, navic skoro kanarem tak doufam v poradnou snahu se poprat o vysledek. Uz by za Ducks mel po 3 zapasove pauze nastoupit James Wisniewski, tak snad budeme kompletni
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DALLAS STARS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Paráda, tak to jsou 2 bodíky se kterými jsem věru nepočítal, máme řadu zraněných klíčových borců, nečekal jsem ani že Any doma pukne 2x za sebou, jestli v následujícím zápase nedají Columbus tak jsou opět jako loni v pěkných sra*kách. Dallásek včera pořádal doslova útočné manévry, na nás neskutečný počet střel, sice jsme zase opět málem prosrali vedení 3:0, ale nakonec jsme tu výhru uhájili
!!!!
Ano, Brady letos hraje famózně, navíc si skvěle rozumí s Nealem a Louim, za to nám krapet pokulhává naše hlavní zbraň, spolupráce Ribeiro-Morry, ale včera nám 2. jmenovaný jakožto správný kapitán zajistil v poslední min. zápasu se St. Louis alespoň 1 bodík, před zápasem jsem myslel na 2, ale dle vývoje zápasu jsem s tím 1 max. spokojen
!!!!
Dnes "hviezdičky" doma porazili Anaheim,ktorý hrá poslednú dobu čoraz lepšie no i tak nestačili na domácich a prehrali už po 3krát v rade -tentoraz pomerom 3:1. Od začiatku to bol brankársky súboj Giguere:Turco
a vdaka famoznemu Turcovi,ktorý dnes opeť zažiaril -veľkou mierou sa pripísal pod vyhru domácich.Anaheim si držali tesný náskok do začiatku 3tretiny,kedy 2mi zlepenými a šťastnými golmi sa presadili Neal a Ott a otočili na 2:1 :smile03: Tento stav aj vdaka golmanom zostal až do konca,kedy už upravil do prázdnej siete Morrow na 3:1.
pekné tričká predávajú fanynkám v Dallase... :frajer2:
http://www.hockeybuzz.com/blog/Shawn-Ga ... t/67/25001
http://www.hockeybuzz.com/blog/Shawn-Ga ... t/67/25001
Ice girl maj vazne pekny a jen trickama to neni
jinak me dallas prekvapuje a to bohuzel negativne kdyz neni v postupove osmicce kde bych ho rad videl. Vcera byly zajimave statistiky behem zapasu s devils po detroitu a NJD jsou treti nejlepsi za uplynulou dekadu co se bodu tyce detroit ma pres 1000 NJD asi 950 a Dal neco nad 900. taky padlao ze jeste dal nevyhral ale ani neprohral 3 zapasy po sobe to by chtelo zlepsit a nastartovat snuru vytezstvi. kadr ja kvalitni a Neal bude jedna z hvezd ligy pokud se nic nestane. takze Lets go Stars!!!
Včera jsem koukal na první dvě třetiny a musím konstatovat,že Dallas hrál prd.Devils v 1.třetině také nic světoborného nepředvedli,ovšem ve 2.dějství si NJ se Stars doslova vytřeli prdel ... Márty se na čisté konto ani moc nenadřel
Já věřím,že Dallas PO udělá,ale je třeba ustálit výkony.Brad Richards hraje letos v parádní formě,Erikssonovi to tam konečně začíná padat ... ovšem zatím trošku zklamání ze strany Ribeira a Morrowa ... snad se podaří Stars konečně vyhrát víc zápasů v řadě a PO nakonec udělají,třeba na úkor haluzářů z Phoenixu
Já věřím,že Dallas PO udělá,ale je třeba ustálit výkony.Brad Richards hraje letos v parádní formě,Erikssonovi to tam konečně začíná padat ... ovšem zatím trošku zklamání ze strany Ribeira a Morrowa ... snad se podaří Stars konečně vyhrát víc zápasů v řadě a PO nakonec udělají,třeba na úkor haluzářů z Phoenixu
Dneska jsem shlédl zápass Dallásku a Detroitu...zápass to byl moc pěkný... výborně hrála lajna Richards Eriksson Neal. Ti co byli na ledě tak to byl kolotoč v defenzivě Rd Wings
nájezdy rozhodl Steve Ott ale nevím ruku do ohně bych za to nedal že to byl gol
každopádně jsem rád že Dallásek vyhrál akorat nevím co je s Lehtinenenem a Morrowem
nájezdy rozhodl Steve Ott ale nevím ruku do ohně bych za to nedal že to byl gol
každopádně jsem rád že Dallásek vyhrál akorat nevím co je s Lehtinenenem a Morrowem
Včerejší zápas dvou "D" se mi líbil.
Křídla vévodila první třetině a měli velmi dobře rozehraný zápas. No a nakonec můžou být za bod rádi. Dallas od druhé třetiny převzal žezlo a byly jasně lepší. Celkově se mi vaše hra od té druhé třetiny opravdu líbila.
A jak zmínil Martin: lajna Richards - Eriksson - Neal hrála výborně.
Velmi vám ji závidím.
Toronto si prý nebylo jisté.Dva sudí byli pro - jeden proti.Proto byl gol nakonec uznán ....
Já už letos Dallasu příliš nevěřím.Turco je děsnej,obrana lehce prostupná ... a útok na tom taky není moc dobře,po zranění Ribeira.Brad na všechno sám nestačí.Včera se navíc zranil Lehtinen s Morrowem ...
Já už letos Dallasu příliš nevěřím.Turco je děsnej,obrana lehce prostupná ... a útok na tom taky není moc dobře,po zranění Ribeira.Brad na všechno sám nestačí.Včera se navíc zranil Lehtinen s Morrowem ...
A to si ještě vezmi že u Habs byl oproti tomu co hraje v Dallásku naprostá 0, až po trejdu ke Stars se z něj stala hvězda (hodně překvapivě)Martin #27 píše:kisine celkem souhlasím s tím Turcem....jak Turco tak i Auld jsou pro mě naprosto průměrní golmani
Ribeira je mi líto je to svkělý hráč ...oblíbil jsem si ho hodně v Canadiens
jo máš recht...ale mi se moc líbí hráči co maji šikovné ruce a to Ribeiro máENGLAND-PHILLY píše:A to si ještě vezmi že u Habs byl oproti tomu co hraje v Dallásku naprostá 0, až po trejdu ke Stars se z něj stala hvězda (hodně překvapivě)Martin #27 píše:kisine celkem souhlasím s tím Turcem....jak Turco tak i Auld jsou pro mě naprosto průměrní golmani
Ribeira je mi líto je to svkělý hráč ...oblíbil jsem si ho hodně v Canadiens, co se týče Turca tak na to co chytá je opravdu hodně drahý, špatný gólman to není, ale s tímto platem je přeplacen !!!!
A zase a zase to samé dokola - extra důležitý match a Dallásek je schopen málem prosrat vedení 4:0. Naštěstí Wild stihli vstřelit do konce matche pouze 3 branky, ale to jsou výkony to by se z toho 1 po*ral. Když to tu vedl Tippy tak takové vedení bylo v ohrožení tak 1 za sezónu, pod Cra to je v každém zápase
!!!!
tak toto Alexovi moc nevyslo..
a to hrali hviezdy presilovku...
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Oss5gTkWv-8&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Oss5gTkWv-8&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Oss5gTkWv-8&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Oss5gTkWv-8&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

sry neumim to zmensit