Dáváme strašně málo branek.Nějaké šance si většinou vypracujeme,horší je to z jejich proměnováním.Další věc,určitě jsme o dost slabší když náš nejlepší ofenzivní obránce hraje útočníka ve 4.lajně
kua tohle je taková píčovina :thumbsdown2: vždyt' Foster je určitě u takových 20 % branek mužstva při hře 5 na 5.Kolikrát nám už zařídil body,raketou od modré či finální přihrávkou ? Rozhodně víckrát něž Meszároš s Ohlundem dohromady.Ale i přesto hraje Fostera útočníka ve 4.lajně,kde je naprosto ztracenej ...
Při TDL budeme muset koupit jednoho,nejlépe dva útočníky.Můj favorit je Ray Whitney z Canes.Ale ten bude mít jistě zajímavější nabídky ... každopádně někdo bude muset dojít,jelikož naše produktivita je mizerná
Paul Szczechura je velké zklamání,ze začátku sezony sice nedělal body,ale hrál hodně dobře.Ale nyní nedělá body a navíc hraje totální prd.A mohl bych pokračovat ... s Meszárošem jsem já skončil.To je přeplacenej nazdárek co netrefí ani prázdnou bránu a akorát si dává vlastní goly.To samé Ohlund.Přeplacená děvka.Kolik má branek ? 0
Meszároš s Ohlundem by měli být nejlepšími beky mužstva.Oni jsou ale prakticy nejhoršími.Foster,Lundin,Hedman i Smaby jsou lepší ...
Při TDL budeme muset koupit jednoho,nejlépe dva útočníky.Můj favorit je Ray Whitney z Canes.Ale ten bude mít jistě zajímavější nabídky ... každopádně někdo bude muset dojít,jelikož naše produktivita je mizerná
Meszároš s Ohlundem by měli být nejlepšími beky mužstva.Oni jsou ale prakticy nejhoršími.Foster,Lundin,Hedman i Smaby jsou lepší ...