Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kunitz-Crosby-Gibbons
Jokinen-Malkin-Neal
Glass-Sutter-Kobasew
Pyatt-Vitale-Adams

Orpik-Engelland
Scuderi-Bortuzzo
Maatta-Niskanen-Despres

Ach jo, zbytečný něco psát už.
Tak pokud Despres hrat nebude a nastoupi Engelland v obrane (misto toho aby hral kridlo za podrbanyho Kobasewa), tak na to ani nemam chut se divat :slap: A vubec, Kobasew tu uz davno nema co oxidovat a mel byt na waiveru. To same ten Pyatt, to je ciste vyhozenej capspace.. :evil: Hlavne ze Megna zustal na farme :neviem:

Jinak jsme zminovani snad ve vsech spekulacich kolem vetsich ryb, Callahan, Kesler, Kulemin atd.. Dnes dokonce Kypreos (I know, I know..) vypravel neco o tom, ze jdeme i po Millerovi (coz ciste teoreticky nevim jak mam vnimat, ale pokud by sel opacnym smerem Fleury++, tak bych nemel namitek)
Beztak nakonec vemete Hemskyho...
AndyF píše:Beztak nakonec vemete Hemskyho...
O nem je nejak ticho, ale jsou i horsi varianty, tohle by mi nejak nevadilo. Mozna prave naopak. Hlavne ne dalsiho beka :scare:
AndyF píše:Beztak nakonec vemete Hemskyho...
To sa skôr podobá na nás.

I keď teda, očakávam Erata. :dudo:
PIT-MTL 5-6n

3krat nam nase vedeni Habs dorovnali do cca. minuty.. Presilovka z nasi strany skvela, oslabovka katastrofalni, prvni dve lajny vyborne, bottom6 strach a hruza a obrana s vyjimkou Maatta-Niskanen stala taky totalne za houby. Fleury se uz mozna zacina ladit na PO, dnes si to s Budajem pekne rozdali :lol2: . Dva a pul roku neprohrajeme doma najezdy a ted se nam to stane 2krat v rade. Stejne je to jedno, najezdy me nezajimaj.. ale jde o to ze takhle hrat nelze, obrana imobilni (Scuderi, Bortuzzo, Orpik, Engelland) a Despres sedi. Kobasew, to zas bylo utrpeni, podobne jako Adams. Ti niemandi navic nebyli schopni ani zahrat normalne oslabovku, tak na co tam jsou?

Jinak Glassovo vylouceni pred koncem na 5+DKZ byla podpasovka, ale beru to jako kompenzaci za predchozi verdikty, kde by se zas urcite naslo neco (a mozna i "neco vic") s cimz by nesouhlasili Habs. No jo, mame co delat na TDL a clovek nevi co driv lepit..
Atlantik píše:PIT-MTL 5-6n
Jinak Glassovo vylouceni pred koncem na 5+DKZ byla podpasovka, ale beru to jako kompenzaci za predchozi verdikty, kde by se zas urcite naslo neco (a mozna i "neco vic") s cimz by nesouhlasili Habs. No jo, mame co delat na TDL a clovek nevi co driv lepit..
Přesně jak píšeš... :) . To vyloučení na 5 minut bylo přísnější, ale některé výroky sudích předtím taky nebyly zrovna košer (třeba Jemelinův ne/faul, z kterého jsme inkasovali gól - naštěstí z této přesilovky jsme pak srovnali...). Ale góla jsme dali, myslím, v prvních dvou minutách přesilovky a na ty ten zákrok rozhodně byl. Já vím, nedá se to takhle doslovně brát, ale i tak :) .
Za náš výkon jsem hodně rád, protože jsem po tom našem domácím "představení" s Detroitem čekal nakládačku - a ejhle, jak se hra může změnit během ani ne 24 hodin! A ještě proti tak silnému soupeři... :shock: . Herně jsme v pohodě stíhali, dokonce bych řekl, že jsme místy byli lepším týmem - a to mě těší. Gólmani tam měli oba slabší momenty, ale řekl bych, že postupem času se jevil jistěji Budaj a dokonal to v nájezdech :thumbsup: .
Nevidím iný dôvod, prečo Despres dnešný zápas sedel, len ten, že v Pittsburghu nechcú, aby sa pred prípadnou výmenou zranil. Inak ak by sa nám podarilo dotiahnuť Keslera, cez leto by som pouvažoval, či v prípade dobrej ponuky by sme nevymenili Malkina. Mám ho veľmi rád, ale...
slavo píše:Nevidím iný dôvod, prečo Despres dnešný zápas sedel, len ten, že v Pittsburghu nechcú, aby sa pred prípadnou výmenou zranil. Inak ak by sa nám podarilo dotiahnuť Keslera, cez leto by som pouvažoval, či v prípade dobrej ponuky by sme nevymenili Malkina. Mám ho veľmi rád, ale...
1) To by davalo smysl mozna v jinych rodinach, ne u nas.. U nas maj s Despresem nejakej zahadni problem :neviem:
2) Malkin ma NTC a at se to nekomu libi nebo ne, tak NHL karieru uz dohraje u nas (coz je fajn)

Pokud chceme potencialne Keslera vyuzivat jako 3.centra (nebyl bych si tim ale uplne jistej), tak to opravdu nema smysl. Nejdriv se musime zbavit odpadu (a nahradit ho necim normalnim) v bottom6 a az pak uvazovat o obnoveni nejakyho 3C modelu.

Kesler ma mimochodem NTC klauzuli a nebude ji rusit, pokud vi ze nekde bude hrat 3.centra s Glassem a Kobasewem... Otazka je jak se stavi k roli kridla, cetl jsem neco o tom ze dost preferuje centra, na druhou stranu Torts rikal neco o tom, ze na kridle se mu libi vic :neviem:
habs píše: Přesně jak píšeš... :) . To vyloučení na 5 minut bylo přísnější, ale některé výroky sudích předtím taky nebyly zrovna košer (třeba Jemelinův ne/faul, z kterého jsme inkasovali gól - naštěstí z této přesilovky jsme pak srovnali...). Ale góla jsme dali, myslím, v prvních dvou minutách přesilovky a na ty ten zákrok rozhodně byl. Já vím, nedá se to takhle doslovně brát, ale i tak :) .
Ja ti nevim, ten zakrok podle me nebyl ani na 2 minuty.. Cistej hit telo na telo a Emelin se uderil vlastni hokejkou. Jeden z nejhorsich 5+DKZ jake jsem kdy videl, navic tesne pred koncem za tesneho stavu :neviem:
Obrázek
What a joke :slap:
Atlantik píše:
habs píše: Přesně jak píšeš... :) . To vyloučení na 5 minut bylo přísnější, ale některé výroky sudích předtím taky nebyly zrovna košer (třeba Jemelinův ne/faul, z kterého jsme inkasovali gól - naštěstí z této přesilovky jsme pak srovnali...). Ale góla jsme dali, myslím, v prvních dvou minutách přesilovky a na ty ten zákrok rozhodně byl. Já vím, nedá se to takhle doslovně brát, ale i tak :) .
Ja ti nevim, ten zakrok podle me nebyl ani na 2 minuty.. Cistej hit telo na telo a Emelin se uderil vlastni hokejkou. Jeden z nejhorsich 5+DKZ jake jsem kdy videl, navic tesne pred koncem za tesneho stavu :neviem:
Obrázek
What a joke :slap:
Nevím, čím se udeřil, ale loktem mu šel na obličej - že tím loktem do obličeje nakonec nedostal je jenom tím, že tam měl svoje ruce a pak se tedy snadno mohl i tou vlastní hokejkou udeřit. Loktem tam šel, 2 minuty jasný - 5 minut je hodně diskutabilních, to už jsem řekl.
A jinak sem tedy dej i odpískané některé "fauly" na druhé straně pro vyváženost...
5+DKZ byl joke, ale stejně jako Jemelinovo "podražení" odpískané předtím, ze kterého jsme dostali gól. Ale na dvě minuty to bylo, měl loket vysoko, takže na 2min elbowing by to bylo v pohodě, 5min asi dostal, protože to vypadalo dramaticky jak se Jemelin sám udeřil, ale sudí hold nemá možnost podívat se na to znova.
Zápas hodně atraktivní pro diváka, po třetím gólu jsem si říkal, že v takových závodech s váma nemůžem držet krok a ony z toho nakonec káply dva body.
habs píše: Nevím, čím se udeřil, ale loktem mu šel na obličej - že tím loktem do obličeje nakonec nedostal je jenom tím, že tam měl svoje ruce a pak se tedy snadno mohl i tou vlastní hokejkou udeřit. Loktem tam šel, 2 minuty jasný - 5 minut je hodně diskutabilních, to už jsem řekl.
A jinak sem tedy dej i odpískané některé "fauly" na druhé straně pro vyváženost...
Podivej se na to lip! Je jasne videt, ze Emelin se uderil vlastni hokejkou. Glass tam sel ramenem(loket nadzvedl az po dohrani souboje) a rozhodne zadny jeho loket nebyl na urovni Emelinovy hlavy, not even close. V sumaru narazil Glass do rukou Emelina a ten se uderil sam hokejkou. Podle me tedy nejde o zadnej faul.. Chapu, ze se da polemizovat o 2 minutach (v rychlosti) - ale jen POLEMIZOVAT! Ale ty tady pises, jako by tech 5 minut bylo diskutabilnich, coz je vtip. To v zadnem pripade nebylo "diskutabilni", ale jednoduse uplne mimo misu.

Jinak priznavam, ze predtim tam byla chyba na opacne strane a ze jste z toho dostali gol (2 minutova PP), to jsem psal hned ze sudi byli hrozni na obe strany. Ale co by se rikalo, kdyby jste nam ve zbytku ty 5-minutovy presilovky dali jeste dalsi gol? Therrien po golu na 5-4 zavolal sudiho a domlouval mu, ze to takhle dal nejde.. A hned nato takovy joke call na nas, to pak clovek nevi co si ma o tom myslet..

Jinak se nevymlouvam na nic, zapas byl vyrovnanej a najezdy byly zaslouzene. Vetsinou je vyhravame, ted jsme je prohrali, cert to vem. Vy si body klidne uzivejte, potrebujete je a mne osobne vubec nevadi kdyz je ziskavate.
Atlantik píše: Podivej se na to lip! Je jasne videt, ze Emelin se uderil vlastni hokejkou. Glass tam sel ramenem(loket nadzvedl az po dohrani souboje) a rozhodne zadny jeho loket nebyl na urovni Emelinovy hlavy, not even close. V sumaru narazil Glass do rukou Emelina a ten se uderil sam hokejkou. Podle me tedy nejde o zadnej faul.. Chapu, ze se da polemizovat o 2 minutach (v rychlosti) - ale jen POLEMIZOVAT! Ale ty tady pises, jako by tech 5 minut bylo diskutabilnich, coz je vtip. To v zadnem pripade nebylo "diskutabilni", ale jednoduse uplne mimo misu.
Jinak se nevymlouvam na nic, zapas byl vyrovnanej a najezdy byly zaslouzene. Vetsinou je vyhravame, ted jsme je prohrali, cert to vem. Vy si body klidne uzivejte, potrebujete je a mne osobne vubec nevadi kdyz je ziskavate.
Slovíčkaříš, dobře - nebudu psát diskutabilních, ale přísných, jak jsem to už psal myslím poprvé. Na 2 minutách trvám, nevidím důvod, proč ne! Tvé vysvětlení toho zákroku neberu, já v tom záběru prostě vidím, že loket byl vysoko a kdyby tam Jemelin ruce neměl, dostal jí loktem na obličej stejně.
Jinak jsem neříkal, že by ses na něco vymlouval a vlastně jsem ani nechtěl řešit rozhodčí, kdybys nezačal s tím posouzením tohoto zákroku... :wink2: . Hokej to byl pěknej, takže nemám problém - navíc máme 2 body, takže co víc si přát...?
habs píše: Slovíčkaříš, dobře - nebudu psát diskutabilních, ale přísných, jak jsem to už psal myslím poprvé. Na 2 minutách trvám, nevidím důvod, proč ne! Tvé vysvětlení toho zákroku neberu, já v tom záběru prostě vidím, že loket byl vysoko a kdyby tam Jemelin ruce neměl, dostal jí loktem na obličej stejně.
Jinak jsem neříkal, že by ses na něco vymlouval a vlastně jsem ani nechtěl řešit rozhodčí, kdybys nezačal s tím posouzením tohoto zákroku... :wink2: . Hokej to byl pěknej, takže nemám problém - navíc máme 2 body, takže co víc si přát...?
Ani diskutabilnich, ani prisnych.. :nono: ..Ale UPLNE NESMYSLNYCH :bee: Jinak to dal nema smysl resit a pitvat, jednostranne piskany ten zapas nebyl, byly tam chyby na obe strany (pro nas mozna horsi), ale jede se dal.. Jinak pro me tohle peknej hokej uz neni (mozna v prvni polovine sezony), blizi se playoffs a ja se tohodle hokeje zacinam desit jako čert kříže.. Vy takove zapasy nemavate casto a mozna proto se vam to libi z casu na cas, reknete si ze jste meli backupa atd.. Ale u nas je to horsi a je to o pristupu.
Leaving the feet. 5 + dkz. Neni co resit
AndyF píše:Leaving the feet. 5 + dkz. Neni co resit
Kde tam vidite mezeru mezi ledem a Glassovou pravou brusli, sefe? :neviem:
0,3 cm
AndyF píše:0,3 cm
Paradni oko :klobuk:
Madden v pittsburskym radiu rikal, ze Canucks neakceptovali nabidku Sutter+POULIOT za Keslera.. Ugh. Prej i nadale jsou Pens v tomhle smeru aktivni a dalsim teamem jsou Flyers. Jak jinak.
Atlantik píše:Prej i nadale jsou Pens v tomhle smeru aktivni a dalsim teamem jsou Flyers. Jak jinak.
Jedinej smysl příchodu Keslera mi dává v tom, že bychom z něho udělali 2C, tudíž by odešel B. Schenn + nějaké dodatky... :hmm: Jinak tam smysl moc nevidím.
Rono píše:
Atlantik píše:Prej i nadale jsou Pens v tomhle smeru aktivni a dalsim teamem jsou Flyers. Jak jinak.
Jedinej smysl příchodu Keslera mi dává v tom, že bychom z něho udělali 2C, tudíž by odešel B. Schenn + nějaké dodatky... :hmm: Jinak tam smysl moc nevidím.
Dalsi smysl je zvysovani konkurence a navyseni ceny pro nas..
Keby sa to s Keslerom podarilo za približne tú protihodnotu (Sutter+Pouliot) , dosť by ma zaujímalo, ako by to Shero dalej riešil, alebo či by sme začali hrať len na dva útoky. Veď kto by hral v 3 útoku?
slavo píše:Keby sa to s Keslerom podarilo za približne tú protihodnotu (Sutter+Pouliot) , dosť by ma zaujímalo, ako by to Shero dalej riešil, alebo či by sme začali hrať len na dva útoky. Veď kto by hral v 3 útoku?
Muselo by se cekat na doleceni Bennetta(jeste 3 tydny) a musel by se stejne jako ted angazovat jeste jeden 3rd liner. Mame suverenne nejhorsi bottom6 v lize, to se musi resit, Kesler-Nekesler..
slavo píše:Keby sa to s Keslerom podarilo za približne tú protihodnotu (Sutter+Pouliot) , dosť by ma zaujímalo, ako by to Shero dalej riešil, alebo či by sme začali hrať len na dva útoky. Veď kto by hral v 3 útoku?
Za Keslera prej maj bejt kromě Suttera ještě dva picky a možnost Nucks vybrat si mezi Despresem a Dumoulinem
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 PRAHA