Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Habs current RW depth: Gallagher, Weise, Thomas, Smith-Pelly.

C depth: Plekanec, Desharnais, de la Rose, Malhotra.

Contender? Laughable.
Já vím, já vím, tohle všechno vím...

Nechci se v tom už hrabat, víc co jsme v Sekym měli, takže mi nezbývá než doufat, že v DSP najdeme něco mezi Clutterbuckem a Simmondsem. Vzhlížím k minulému PO, 5 branek ve 12 zápasech nemohla být náhoda :pray: .
Bergevina jsem hodně chválil za většinu jeho kroků - dávaly vesměs vždy smysl (až tedy na dlouhý podpis Markova, za který jsem ho skoro proklínal, nicméně nyní se ukázalo, že to tak špatný tah nebyl... :-P ). Tohle mi ale smysl nedává absolutně žádný - pustit hráče, který má podle mého to nejlepší zdaleka před sebou a hlavně je prostě hokejový po všech stránkách, tak to mi hlava nebere! Navíc po těch kecech před sezónou, jak moc si Sekyho do mužstva přál... :hroza: . Když hrál zkraje s Prustem a Ellerem, byl to jednu dobu nejlepší útok a byla radost se na něj dívat. Najednou je Eller v hajzlu a odnese to Seky... :-( ! Přitom do naší ofenzívy pasuje typově mnohem víc :? . Njn, když si Therrien postaví palici, můžou se všichni okolo podělat a nebude to nic platné!
Parda píše:Vzhlížím k minulému PO, 5 branek ve 12 zápasech nemohla být náhoda
Náhoda fakt ne, ale ono, když dostáváš přihrávky od Getzlafa, tak ty góly prostě dáš. Nehledě na to, že 4 z 5 gólů přišlo ve 2 zápasech. Ale DSP je fajn, jak jsem psal už v našem topicu. Je hodně efektivní před branou i v přesilovce, umí šikovně tečovat.
Ja si mylim ze pro nas je to skveej trejd.sekac jo dobrej ale cekal sem od neho za 50 utkai vic ,eller ovel lepsiS pely je stejne veky navic robustnejsia vetsi buldog.ja sem spokojen.
guillaume píše:Ja si mylim ze pro nas je to skveej trejd.sekac jo dobrej ale cekal sem od neho za 50 utkai vic ,eller ovel lepsiS pely je stejne veky navic robustnejsia vetsi buldog.ja sem spokojen.
Po pár zápasech se zatím jen utvrzuju v tom, co jsem si o trejdu myslel na počátku - totální hovadina!!! SP zatím neukázal vůbec nic, kdežto Sekyho jsem viděl ve dvou zápasech a byl aktivní, bruslil, prostě se prezentoval tak, jako předtím u nás - tedy velice sympatickým dojmem. A vůbec bych se nedivil, kdyby si svůj první střelecký zásah v novém působišti schoval dnes v noci proti svým bývalým... :? . Tohle budu prostě ještě dlouho vstřebávat :hroza: !
habs píše:
guillaume píše:Ja si mylim ze pro nas je to skveej trejd.sekac jo dobrej ale cekal sem od neho za 50 utkai vic ,eller ovel lepsiS pely je stejne veky navic robustnejsia vetsi buldog.ja sem spokojen.
Po pár zápasech se zatím jen utvrzuju v tom, co jsem si o trejdu myslel na počátku - totální hovadina!!! SP zatím neukázal vůbec nic, kdežto Sekyho jsem viděl ve dvou zápasech a byl aktivní, bruslil, prostě se prezentoval tak, jako předtím u nás - tedy velice sympatickým dojmem. A vůbec bych se nedivil, kdyby si svůj první střelecký zásah v novém působišti schoval dnes v noci proti svým bývalým... :? . Tohle budu prostě ještě dlouho vstřebávat :hroza: !
Tak gól mu nejprve připsali, ale poté to změnili pouze na asistenci - nic to nemění na tom, že Seky patřil k nejaktivnějším hráčům Ducks...! SP nebyl na ledě téměř vidět - co dodat... :neviem: ? Dokonce byl Seky lepší i ve hře do těla, což byl, pokud si dobře pamatuju, jeden z hlavních důvodů téhle výměny... :hroza: . Ducks nás v pohodě přehráli, byli silnějším týmem a ten poměr střel je trochu matoucí - dost z těch našich bylo naprosto neškodných. Takhle se prezentuje zatím nejlepší celek konference??? Smutné a jiné to nebude ani dnes v noci v LA, bohužel... :x .
Ten price jee fakt na norissa.
Sekac hra v anaheime s getzafem , smithy pelly s elerem, to se neda srovnavat.
guillaume píše:Sekac hra v anaheime s getzafem
To není pravda, hrál tam maximálně třetinu dokupy, když sečtu ty střídání z prvního jeho zápasu a pak jedno s Dallasem a pár ke konci zápasu s Pittsburghem. Většinu zápasů hrál s Rakellem a Etemem, minule začínal s Rakellem a Perrym, ale netrvalo to ani třetinu a hrál pak s Thopmsonem a Etemem. S Getzlafem toho fakt moc nenahrál.
guillaume píše:Sekac hra v anaheime s getzafem , smithy pelly s elerem, to se neda srovnavat.
Nerob zákryty Bergevinovej chyby. Priznaj si, že ten trade bol pre vás chybou. A sleduj topic Ducks a uvidíš, kde nastupuje Sekáč. :wink2:
Chyba byla měnit Sekáče, chyba byla přivádět absolutně nepotřebné hráče jako je Flynn a Mitchel. Na místo hráče s ofenzivním čuchem jsme dostali tři dělníky a psy obranáře, good job MB :good:
Recept na nás je ted velice jednoduchý. Udělat vše pro to, aby si první dvě lajny neškrtly a pak to nějak zkusit procedit. Bottom 6 vážně gol jen tak nikomu nedá :hroza: Ale ofenzivní hráči jako Bournival, Thomas nebo Andrighetto hnijou na farmě, to je důležité. To se pak nejde divit tomu, když mám radost z toho, že se do sestavy vrací PAP...
Chybí nám rychlost a drzost. Loni na nás bylo snad nejvíc faulů v celé lize, letos jak si zahrameje dvě pp v zápase, tak je co slavit. Mám fakt špatný pocit, že jsme tým ztherrienovali až moc, MB se to vymklo z rukou.
AndyF píše:
U toho třetího případu není o čem, měl by tohle ze své hry vypustit, první případ, to napomenutí si nevybavuju, ale u druhý případ pořád nemám pocit, že tam nějaký dive byl. Pohled kamery jsem nenašel jiný, než se strany Kreidera a opravdu si nemyslím, že po crosschecku zezadu holí, kdy to hráč nečeká, je pak pád nějaký dive.
Nicméně je trochu divné, že verdikt přišel tak dlouho po zápase s Ottawou... Ale nebudu tady šířit konspirace, že se snad dávají některým hráčům tresty podle jmenovky... (ehm včerejší zápas a Gallagherův :antry: embellishment :antry: ).

Nicméně o tom jsem mluvit nechtěl. Včerejší zápas se Sharks byl z naší strany opravdu velice povedený, počáteční aktivitu Žraloků jsme odrazili, vyrovnali a častokrát svým pohybem v pásmu Sharks i zvyšovali, že nevěděli, kde jim hlava stojí. V PP a v posledních deseti minutách ukázali, že síla jejich top beků a útočníků je stále fantastická, ale poradili jsme si s tím :klobuk: Jumbovi hru PK krásně znechutil, Couture to byla taky marnost a Marleau je očividně totálně v háji, celý zápas o nich moc vidno nebylo, tedy až na ten zmíněný závar v posledních deset minutách, kde hráli jednu PP a nějaký čas v šesti.

Carey Price :yahoo: :klobuk: k němu už nejde mít komentář, aniž bych vystihl famoznost jeho sezony. Co předvádí je neuvěřitelné. Vede ligu v úspěšnosti, průměru branek, počtu čistých kont a samozřejmě výher. Jeho 40 výher je jeho osobním rekordem a pouze 2 W ho dělí od franchise recordu, který drží Plante a Dryden.
Go Habs Go!
Carey Price for Hart Trophy.. Letos to do ruk nepatří nikomu jinému..
Jako vždy a jako každý rok, very classy organization! :klobuk: Co bych za to dal...

Carymu se rekord dle očekávání podařil trhnout :clap: Je to neuvěřitelný počin vzhledem k tomu jak bohatou a úspěšnou historii máme, tím pádem trhnout dnes jakýkoliv franchise rekord je zkrátka obdivuhodné.

Před PO nás samozřejmě sráží ztráta Maxe, ale já věřím, že bude ok na vrchol sezony. Pořád mě neuvěřitelně štve příchod dvou absolutně zbytečných hráčů Flynna a Mitchella, ale Petry to svými skvělými výkony vynahrazuje. Musíme ho v létě podepsat long term, v éře po Markovovi to bude důležitý článek obrany, doufejme.

No nic, když si dnes smlsneme na Fallen leafs, tak je titul náš, pokud ne a Tampa vyhraje, tak bychom mohli narazit na Detroit, což by bylo super, tak uvidíme.
Tak nastal, alespoň pro mě, ten nejhorší scénář a my jdeme na Senators - myslím, že naše letošní bilance s nima hovoří za vše... :-( . Navíc Paci je s velkým otazníkem a Ottawa je nyní parádně rozjetá - prostě moc šancí nám nedávám :? . Jedině, že Price zachytá nadlidsky, potom bychom něco mohli udělat...
fucale chyta v PO druhej dych...
poslednych 9z vyhral
poslednejch 8z.
April 10, 2015 vs. Charlottetown Islanders 93,5 %
April 12, 2015 vs. Charlottetown Islanders 91,4 %
April 14, 2015 vs. Charlottetown Islanders 93,8 %
April 16, 2015 vs. Charlottetown Islanders 93,1 %
April 23, 2015 vs. Moncton Wildcats* 96,3 %
April 25, 2015 vs. Moncton Wildcats* 90,6 %
April 27, 2015 vs. Moncton Wildcats* 96,0 %
April 28, 2015 vs. Moncton Wildcats* 100,0 %

narok hamilton bude mozna v PO :-D

fucale / condon grejt
Carey Price letos ?
Conn Smythe Trophy
Hart Memorial Trophy
Vezina Trophy

Calder cup champion
U20 WC champion
OG gold medal
SC ?x ....
Podla zdrojov blizkych Galchenyuku moze Alex predlzit karieru v KHL. Zaujem prejavuju top timy KHL.
http://www.championat.com/hockey/news-2 ... -kkhl.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Autor tejto spravy nepatri medzi novinarov, ktori maju tendenciu si vymyslat spravy. Takze ak je to pravda, myslim si, ze Galchenyuk chce vytrieskat co najviac penazi.
Taktiež som to čítal, ale pochybujem že sa tak stane. Ževraj má dosť problémy s Therrienom.
Obrázek

...(less than) 7 days... :petrik:
Getzo5 píše:Obrázek

...(less than) 7 days... :petrik:
Přesně tak! Strašně málo se o něm píše, být to Kanadan, tak to je asi jinak, ale to je jedno. Každopádně já si od něj slibuji strašně moc. Měl skvělou sezonu ve Spartě a moc mě mrzelo, že byl na MS zraněný, to by mu taky pomohlo. Říká se o něm, že je talentovanější než Tatar, kéž by to potvrdil. Potřebovali bychom takovou kometku, doufám, že šanci dostane už letos a to ne ve čtvrté brázdě.
Petry za 5.5mil na 6 rokov… :hmm: vela? malo?
petrik píše:Petry za 5.5mil na 6 rokov… :hmm: vela? malo?
No, pokud mohu hodnotit za tu dobu, co je u nás, tak velice solidní podpis a jsem rád, že to takhle dopadlo :thumbsup:.
5182 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO