http://blogs.northjersey.com/blogs/fire ... ributions/" onclick="window.open(this.href);return false; tohle jsou ohledně tohoto témata poslední zprávymitch píše:Teda moc to nesledujem ale zaregistroval som ze jersey ma solidne financne problemy.straty odkedy sa prestahovali do newarku su udajne caste straty a navyse ked tim nerobi plejof posledne roky je to este tazsie. tim nebol schopny splatit 80mega uver a teraz im musela pozicat na proVB oz nhl. Nemusi to hned znamenat dramaticku zmenu ale urcite musia svoju situaciu riesit skrtanim nakladov a zvysovanim prijmov. Okamzity dopad by to mohlo mat na platove vydaje devils nepojdu na platovy strop co moze,znamenat ze nepodpisu parizaka.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Vitaj. :klobuk_dole:Davvy píše:Zdravím všetkých fand DEVS. Som na tomto fóre nový a hlásim sa k Zachovej družine (sakra musíme ho podpísať)

LGD!
Getzo5 píše:Vitaj. :klobuk_dole:Davvy píše:Zdravím všetkých fand DEVS. Som na tomto fóre nový a hlásim sa k Zachovej družine (sakra musíme ho podpísať)
![]()
Bohužiaľ dnes nemôžem pozerať, tak na našich budem myslieť aspoň v spánku. Henrique out, Tallinder zapísaný na IR, podpísaný a povolaný Bernier (čím sa dostávame na hráčsky limit; chvalabohu, už mi tam chýba len Zharkov a konečne tá 4tá lajna bude nejak vyzerať), v bráne Marty (no neviem, ja ho tam proti Rags nevidím rád, ale je to jeho srdcovka, čo už). Všetko je proti nám, tak ten osud poďme zvrátiť a oplatiť im decembrovú prehru.
LGD!
Nechcem byť hneď "drzý", ale pár strán do zadu som sa dočítal, že urobíš avatary kto b mal záujem. Tak by som ťa chcel poprosiť či by si mohol niečo ako pod ten podpis to také podlhovasté ako máš ty s tým Zachom. Ak áno tak by som chcel tiež, aby tam bol Parise & Kovy s pozadím NJD a aby zachovi bolo vidno Cečko na dresne a kovymu Ačko
Drzý? Toto vôbec nie je drzé, veď som to sám navrhol a slušne sa pýtaš.Davvy píše:Nechcem byť hneď "drzý", ale pár strán do zadu som sa dočítal, že urobíš avatary kto b mal záujem. Tak by som ťa chcel poprosiť či by si mohol niečo ako pod ten podpis to také podlhovasté ako máš ty s tým Zachom. Ak áno tak by som chcel tiež, aby tam bol Parise & Kovy s pozadím NJD a aby zachovi bolo vidno Cečko na dresne a kovymu Ačkoak máš čas tak to urob
dakujem
Nie som grafik, preto som písal "dám urobiť" (známemu). Pokúsim sa mu to predať čo možno najskôr, potom pošlem PM. Ale s tým záberom (obom vidieť písmená atp.) si nerob veľké nádeje, nájsť tak špecifickú fotku nie je ľahké ako by sa mohlo zdať.
EDIT: Zalovil som v archíve ak by bol záujem.

EDIT2: Podpis nie, myslím, že som aj písal iba o avatare. Toto čo mám ja bolo robené na objednávku a len členom, profesionálna grafická práca, takže nie.
Getzo5 píše:Drzý? Toto vôbec nie je drzé, veď som to sám navrhol a slušne sa pýtaš.Davvy píše:Nechcem byť hneď "drzý", ale pár strán do zadu som sa dočítal, že urobíš avatary kto b mal záujem. Tak by som ťa chcel poprosiť či by si mohol niečo ako pod ten podpis to také podlhovasté ako máš ty s tým Zachom. Ak áno tak by som chcel tiež, aby tam bol Parise & Kovy s pozadím NJD a aby zachovi bolo vidno Cečko na dresne a kovymu Ačkoak máš čas tak to urob
dakujem
Nie som grafik, preto som písal "dám urobiť" (známemu). Pokúsim sa mu to predať čo možno najskôr, potom pošlem PM. Ale s tým záberom (obom vidieť písmená atp.) si nerob veľké nádeje, nájsť tak špecifickú fotku nie je ľahké ako by sa mohlo zdať.
EDIT: Zalovil som v archíve ak by bol záujem.
![]()
EDIT2: Podpis nie, myslím, že som aj písal iba o avatare. Toto čo mám ja bolo robené na objednávku a len členom, profesionálna grafická práca, takže nie.
aha ok ok chápem tak potom si s tým nerob starosti......aj ten avatar, ktorý si tu dal je úplne super ten prvý so zachom
btw: len si prajem, aby bol čo najdlhšie aktuálny, čo myslíte, zostane? odíde? koľko % na koľko % to vidíte
Samozrejme, veď preto som ti ho sem dal. Čo sa týka podpisu, práve mi ešte jeden maník robí iný, tak sa potom môžme dohodnúť, že s prižmúreným okom ti nechám ten svoj aj keď ma stál kopu nervov asi tak ako výrobcu.Davvy píše:aha ok ok chápem tak potom si s tým nerob starosti......aj ten avatar, ktorý si tu dal je úplne super ten prvý so zachommôžem?
btw: len si prajem, aby bol čo najdlhšie aktuálny, čo myslíte, zostane? odíde? koľko % na koľko % to vidíte
Čo sa týka Zacha, ja to vidím už skôr negatívne a vôbec nie preto, že by on nechcel. Vlastnícke problémy nepustia. V percentách 40:60 že zostane. Scenár je myslím jasný. Ani keby vedeli, že ho v lete podpísať nebudú môcť, trejdovať ho nebudú. Jednak nebudú riskovať playoffs (čo v dnešnej situácii nie je záruka ani s ním; skúsenosti z nich sú pre mladíkov na nezaplatenie) v druhom rade nebudú vysielať negatívny signál smerom k hráčom aj keby to malo znamenať jeho stratu. Prečo sa podpísala 1 ročná zmluva? Dôvody sú dva a rozumné oba. Zo strany Zacha je to zdržanlivosť aby videl akým smerom sa tým bude uberať, zo strany Loua (je možné, že už aj vtedy bol vlastnícky faktor na stole) je to zdržanlivosť aby videl na čom po tom zranení je. Plus prichádza ešte do úvahy CBA i keď tam sa dá skôr očakávať vôľa hráča podpísať dlhodobý kontrakt. Nuž a v dnešnej situácií je to na jednej strane Zach, ktorý by pravdepodobne aj zostal rád - stal sa kapitánom, tímu sa aj s priemernou obranou relatívne darí, v klube sú prísľuby do budúcna, s Kovym si vyhovel a s novým trénerom taktiež (štýl rozhodne). Na druhej strane je tu Lou stále zvažujúci jeho trhovú cenu a reálnu hodnotu pre tím a vlastnícka otázka. Tá je momentálne vo vákuu (ktovie ako dlho už) a nevieme ako dlho ešte. Pokiaľ by boli schopní Vanderbeek a Chambers dohodnúť sa ešte pred 1. júlom, pravdepdoobne príde zo strany klubu vážna ponuka. Ak nebudú, prichádzajú do úvahy len dve možnosti. Jeho skorý trejd (práv naň) aby si tak nejaký klub získal čas na jeho podpis, čo by ale neznamenalo veľkú protihodnotu. Druhou možnosťou je proste nechať ho rozhodnúť sa po 1. júli. Či už klub bude schopný garantovať mu dlhodobý kontrakt alebo nie, to sa uvidí. Ak nie, bohužiaľ.
Jedna vec je istá. Skorý podpis sa podľa všetkého neočakáva a trejd takisto nie, už zo spomínaných dôvodov. Človek by si povedal, že je lepšie dostať "niečo" ako "nič", lenže to "niečo" neznamená ani Granlund, ani Tarasenko a to "nič" v kombinácii s potenciálom urobiť playoffs jednoducho tento "boj" vyhráva.
Poznámka: Lou avizoval, že v jeho prípade jeho zásadu o "nerokovaní počas sezóny" obíde, zatiaľ tak však neučinil aj keď mohol (podpísať ho až od 1.1., ale rokovať už aj predtým). Znamená to teda, že vlastnícky problém je pravdepodobne aktuálny (nebol tak predmetom v lete) a brzdí obe strany.
Fakt zdravý názor no
ale z tej neistoty okolo celého tohto prípadu nie som nadšený a zasa čakať...ách jáj.....finančne sme na tom, zle, ale teoreticky by sme si ho mohli "dovoliť" podpísať.....končia tam hráči ako salvador, hedberg, foster sa mi zdá a ešte neviem kto tak priestor by aj bol no......
ja myslim , ze jsem se vsichni smirili s odchodem zacha. ja se vsak odmitam smirit s odchodem zadarmo. podle me bysme ho meli vytrejdovat. Granlund + je asi nerealne, ale balicek ktery jsme obetovali za Kovyho, ikdyz z dnesniho pohledu je to steal, bych si predstavoval ze by prisel k nam tedy hrac+prospekt+pick nebo nejaka takova kombinace popr. jeden kvalitni mladik a pozdejsi pick. Na vychod by Lou netrejdoval a tak ze zajmecu me napada SJS, VAN, LAK, DET. Tam bych si myslim vybral.
keď už by to bolo isté, že odíde tak by som skúsil meniť s LAK napr. na berneira + pick alebo verím kinkaidovi a frazeemu resp. wedgewoodvi takže by som ho radšej vymenil za J. Johnsona + pickmegaton píše:ja myslim , ze jsem se vsichni smirili s odchodem zacha. ja se vsak odmitam smirit s odchodem zadarmo. podle me bysme ho meli vytrejdovat. Granlund + je asi nerealne, ale balicek ktery jsme obetovali za Kovyho, ikdyz z dnesniho pohledu je to steal, bych si predstavoval ze by prisel k nam tedy hrac+prospekt+pick nebo nejaka takova kombinace popr. jeden kvalitni mladik a pozdejsi pick. Na vychod by Lou netrejdoval a tak ze zajmecu me napada SJS, VAN, LAK, DET. Tam bych si myslim vybral.
ale najnovšie info hovoria o tom, že Parise povedal, že zatiaľ síce žiadne rokovania neprebehli, ale chce sa s týmom dohodnúť hoci aj v lete! takže chce ostať
Priestor máme pre Pariseho aj Sutera naraz. Cash je problém. Resp. dohoda medzi vlastníkmi o odpredaji tretej strane či vnútornom vyrovnaní. No money, no fun.Davvy píše:Fakt zdravý názor noale z tej neistoty okolo celého tohto prípadu nie som nadšený a zasa čakať...ách jáj.....finančne sme na tom, zle, ale teoreticky by sme si ho mohli "dovoliť" podpísať.....končia tam hráči ako salvador, hedberg, foster sa mi zdá a ešte neviem kto tak priestor by aj bol no......
Tak sa s tým pomaly zmieruj. Lebo radšej budú riskovať jeho stratu v lete, väčšiu šancu na PO a vyriešenie finančnej otázky akoby ho mali poslať preč za pochybne vyzerajúci balíček futures a pickov.megaton píše:ja myslim , ze jsem se vsichni smirili s odchodem zacha. ja se vsak odmitam smirit s odchodem zadarmo. podle me bysme ho meli vytrejdovat. Granlund + je asi nerealne, ale balicek ktery jsme obetovali za Kovyho, ikdyz z dnesniho pohledu je to steal, bych si predstavoval ze by prisel k nam tedy hrac+prospekt+pick nebo nejaka takova kombinace popr. jeden kvalitni mladik a pozdejsi pick. Na vychod by Lou netrejdoval a tak ze zajmecu me napada SJS, VAN, LAK, DET. Tam bych si myslim vybral.
Atlanta bola taktiež v inej pozícii než sme my, na to netreba zabúdať. A v retrospektíve to bol supervýhodný trejd, ale tak to si už spomenul aj sám.
NIKDY veľa nedávaj za brankára, pravidlo číslo jeden. Johnson je väčšie sci-fi ako Granlund. Fletcher nie je tak naivný aby si myslel, že súčasný káder bude pre Zacha dostatočnou zárukou budúceho smerovania Wild. Získal by tým posilu pre zisk playoff a potenciálne výhru v prvom kole, ale to za cenu risku, že by mu v lete zdrhol aj keď sa jedná o jeho rodisko. A tá cena risku v podobe top2 prospekta planéty lákavá nie je.Davvy píše:keď už by to bolo isté, že odíde tak by som skúsil meniť s LAK napr. na berneira + pick alebo verím kinkaidovi a frazeemu resp. wedgewoodvi takže by som ho radšej vymenil za J. Johnsona + pick
ale najnovšie info hovoria o tom, že Parise povedal, že zatiaľ síce žiadne rokovania neprebehli, ale chce sa s týmom dohodnúť hoci aj v lete! takže chce ostať
K tomu čo píšeš: preto som povedal - Lou čaká. Musí, inak nemôže.
tak tak.. ako pise getzo, lou musi cakat.. zatial to moc nemoze riesit.. nevie totiz v akej situacii budeme do 1. jula.. som si na 99% isty ze zach vymeneny nebude(u lua clovek nevie ale to by musel byt bomba vyhodny kseft aby siel-comu neverim).. po poslednych vyjadreniach gm ze parise bol je a bude priorita a We’re committed to winning here sa o tom neda ani pochybovat.. dokonca je podla mna mozne ho udrzat finacne a dobrou zmluvou aj napriek financnym problemom, ale to je uz na zachovi ci by chcel ostat v takom tíme.. problemy majitelov trvaju uz dlho, ved len pred 2 rokmi v lete vraj musela nhl organizovat ich osobne stretnutie a robit im sprostredkovatela..(to som cital davno, a je to take typicke devils, nic sa nedostane na verejnost).. najlepsie by bolo do juna vyriesit vlastnicku otazku a potom podho sa pokusit o SC
inak neviete ako to vyzera so zaujmom a nazormy toho chlapika od fast foodov ci sisiek ci bohvie cim sa zivy? ludia sa napchavaju stale, aj pocas krizy, ten by sa mi pozdaval (ak to nie je nejaky klaun co vsetko zmeni)..
inak neviete ako to vyzera so zaujmom a nazormy toho chlapika od fast foodov ci sisiek ci bohvie cim sa zivy? ludia sa napchavaju stale, aj pocas krizy, ten by sa mi pozdaval (ak to nie je nejaky klaun co vsetko zmeni)..
Na toho "chlapíka od šišiek" názor mám, ale liga má, zdá sa odlišný. TG do komentárov písal, že Bettman by ho na čele klubu videl veľmi nerád, lebo je partia s Balsilliem a navyše by rád videl NHL tím v Hartforde (fikcia, ale aj tak). Takže tadiaľ asi cesta nevedie. Prokhorov (vlastník Nets, sťahuje ich od novej sezóny do Brooklynu) chcel kúpiť nejaký klub ale najnovšie od Isles vycúval (čuduje sa niekto?
). Mne to fakt vychádza skôr na niekoho neznámeho/Hulsizer, ale to je podobný špekulant ako Chambers a to sa mi nepozdáva.
DEVILS-RAGS 4:3 (SO)
Včerejší derby byl opravdu skvělý ale zároveň nervydrásající zážitek. Musím se přiznat že po dlouhé době jsem byl před derby mírně pesimistický ( myslím že jsem v tom nebyl sám ). 2 centři out, Tallinder out. Nikdo nevěděl co čekat od Martyho,od Berniera taky ne jelikož tuším že ještě nedávno měl zlomenou ruku, Greene první zápas po zranění. V první třetině mě ovšem naši hodně příjemně překvapili. Byli jsme pozičně lepší než Rangers, nepouštěli jsme je do vyložených šancí. Bohužel když jsem zhruba v 15 minutě si říkal že dneska by to šlo tak přišla 30 sekund do konce 1 třetiny pohroma v podobě gou do šatny od Stralmana. 2 perioda se vyrovnala. Marty působil jistým dojmem a dočkali jsme se vyrovnání s hole Pariseho. 3 perioda to byla neskutečná detektivka. Po golu Boyla jsme se dlouho nemohli prosadit a když už to vypadalo na zmar tak Kovy po krásné kombinaci v PP vyrovnal. Musím říct že Kovy odehrál perfektní zápas s nasazením, kéž by takhle hrával pravidelně. Za půl minuty asi všichni Devils fans byli na odstřel. Následné střídaní po Kovyho gole skoroval DelZotto ( to kdyby viděl Lemaire
) Už tto vypadalo že zase utřem nos a Suckers si odvezou body, ale naštěstí se štěstí taky přiklonilo k nám v podobě šťastného odrazu na hokejku Clarkieho který se nemýlil. Overtime byl neskutečný. Nejprve Zubrus dorážel do prázdné brány ale tuším že McDonagh mu puk zablokoval na čáře, za okamžik Stepan zasunoval do prázdné ale puk se sklouzl po čáře a následně Greene uklidil do bezpečí. Nájezdy umíme takže jsem našim věřil. Stačil jeden gol Kovyho jak jinak než five hole. Co se týče individualit Greene od prvních minut vypadal perfektně, dělal přesně to na co jsme od něj zvykli, žádné zbytečné zbavování puků, dobrá rozehrávka. Bernier odehrál to co musel a vyloženě nějak nepropadnul. Marty dneska předvedl skvělý výkon. Za inkasované goly nemohl ( snad jedn teploměr od DelZotta) Dnes se mi konečně líbila 4th. Hrála ve složení Boulton - Carter - Mills rozhodně bych je tak nechal i proti Habs. PS: Foster
Včerejší derby byl opravdu skvělý ale zároveň nervydrásající zážitek. Musím se přiznat že po dlouhé době jsem byl před derby mírně pesimistický ( myslím že jsem v tom nebyl sám ). 2 centři out, Tallinder out. Nikdo nevěděl co čekat od Martyho,od Berniera taky ne jelikož tuším že ještě nedávno měl zlomenou ruku, Greene první zápas po zranění. V první třetině mě ovšem naši hodně příjemně překvapili. Byli jsme pozičně lepší než Rangers, nepouštěli jsme je do vyložených šancí. Bohužel když jsem zhruba v 15 minutě si říkal že dneska by to šlo tak přišla 30 sekund do konce 1 třetiny pohroma v podobě gou do šatny od Stralmana. 2 perioda se vyrovnala. Marty působil jistým dojmem a dočkali jsme se vyrovnání s hole Pariseho. 3 perioda to byla neskutečná detektivka. Po golu Boyla jsme se dlouho nemohli prosadit a když už to vypadalo na zmar tak Kovy po krásné kombinaci v PP vyrovnal. Musím říct že Kovy odehrál perfektní zápas s nasazením, kéž by takhle hrával pravidelně. Za půl minuty asi všichni Devils fans byli na odstřel. Následné střídaní po Kovyho gole skoroval DelZotto ( to kdyby viděl Lemaire
http://hfboards.hockeysfuture.com/showp ... stcount=29
Ja som bol včera naopak optimista.
Ako som písal, zápas som ešte nevidel a domov sa dostanem dochrámaný až večer, takže si ho pozriem asi až zajtra. Report teda radšej nečítam (spoilers
). Výhra ma ale nesmierne teší, i keď "len" po nájazdoch. Na MTL budú chlapci hádam dobre nabudení.
Ja som bol včera naopak optimista.
http://newjerseydevils.nieds.cz/new-jer ... k-rangers/" onclick="window.open(this.href);return false; - report
Panečku, to byl zápas
Sledování toho zápasu jsem si opravdu užil, ale po gólu na 2:3 už jsem to chtěl vzteky vypnout
Panečku, to byl zápas
dnes skvelý obrať proti MTL
ale myslím si, že Larsson by mal trošku pritvrdiť lebo takto to nepôjde navyše Zach sa trafil 2x takže super posledné správy vravia, že fin. kríza nebude mať vplyv na podpis jeho zmluvy takže paráda aj keď ostatne takéto vyhlásenia sa dali čakať dôležité však je, že stále chce ostať
No, i přes výhru to nebyl zrovna povedený výkon (snad vyjma třetí třetiny). S tím Larssonem máš pravdu, podle mě ještě nedokáže ustát všechny hity, dvakrát v zápase tam ležel a podruhé to už neustál. Snad bude v pořádku.
Každopádně mě výkonem potěšil hlavně Marty, který v několika momentech zachránil třeba i gól.
Každopádně mě výkonem potěšil hlavně Marty, který v několika momentech zachránil třeba i gól.
Tak dnešní zápas pro Habs neskutečně smolný, Devils snad nevstřelili normální gól...
. První jim daroval Price, druhý, třetí i čtvrtý byly šťastný haluze a pátý do prázdný... Habs dali také jeden haluzácký, ten první, ale jinak bych řekl, že byli lepším mužstvem - bohužel neumí proměňovat gólovky, proto jsou také letos tam, kde jsou... Ale tenhle zápas si rozhodně prohrát nezasloužili.
http://newjerseydevils.nieds.cz/new-jer ... canadiens/" onclick="window.open(this.href);return false; - zde je report ze zápasu
K tomu štěstí, no, mě se teda všechny góly jako haluze nezdáli, například gól Zubruse a první trefa Clarksona byly porstě tečované střely, to se těžko chytá ale od útočníků je to vždy dobrá práce.
K tomu štěstí, no, mě se teda všechny góly jako haluze nezdáli, například gól Zubruse a první trefa Clarksona byly porstě tečované střely, to se těžko chytá ale od útočníků je to vždy dobrá práce.
pát 03. úno 2012 13:11
tak proti Canadiens krásny obrat
pri stave 3:1 som už vôbec nedúfal že niečo také dokážeme.
výraz Careyho Prica po 4. góle :
výraz Careyho Prica po 4. góle :
Viděl jsem to stejně, MTL zahazuje vyložené gólovky, Brodeur i přes svou nevýraznou úspěšnost letos(což je btw. více vizitka obrany NJD než Brodeura samotnýho), dokáže udělat neuvěřitelné zákroky. Dnes zas chytnul 5-6 čistých gólovek, narozdíl od Priceho(ten první gól co dostal byl vyložený trestní čin), který snad neměl jedinej přesvědčivej zákrok.habs píše:Tak dnešní zápas pro Habs neskutečně smolný, Devils snad nevstřelili normální gól.... První jim daroval Price, druhý, třetí i čtvrtý byly šťastný haluze a pátý do prázdný... Habs dali také jeden haluzácký, ten první, ale jinak bych řekl, že byli lepším mužstvem - bohužel neumí proměňovat gólovky, proto jsou také letos tam, kde jsou... Ale tenhle zápas si rozhodně prohrát nezasloužili.
Rozdíl v gólmanech a lucky bounces = smolná a krutá prohra pro MTL. Já vidím že herní projev Habs je letos lepší než ukazuje pohled na tabulku, ale to je vám houby platné. Jedna těsná prohra za druhou a je v podstatě po sezoně. Myslím že po tomhle zápase to už mužeme říct takhle.
ja videl vetsi touho po vyhre, lepsi hokejisty a lepsiho golmana v dresu rudych, to jsou duvody pro vyhru.Atlantik píše:Viděl jsem to stejně, MTL zahazuje vyložené gólovky, Brodeur i přes svou nevýraznou úspěšnost letos(což je btw. více vizitka obrany NJD než Brodeura samotnýho), dokáže udělat neuvěřitelné zákroky. Dnes zas chytnul 5-6 čistých gólovek, narozdíl od Priceho(ten první gól co dostal byl vyložený trestní čin), který snad neměl jedinej přesvědčivej zákrok.habs píše:Tak dnešní zápas pro Habs neskutečně smolný, Devils snad nevstřelili normální gól.... První jim daroval Price, druhý, třetí i čtvrtý byly šťastný haluze a pátý do prázdný... Habs dali také jeden haluzácký, ten první, ale jinak bych řekl, že byli lepším mužstvem - bohužel neumí proměňovat gólovky, proto jsou také letos tam, kde jsou... Ale tenhle zápas si rozhodně prohrát nezasloužili.
Rozdíl v gólmanech a lucky bounces = smolná a krutá prohra pro MTL. Já vidím že herní projev Habs je letos lepší než ukazuje pohled na tabulku, ale to je vám houby platné. Jedna těsná prohra za druhou a je v podstatě po sezoně. Myslím že po tomhle zápase to už mužeme říct takhle.
ale to nam asi konci.
Carter out
Salvador out
Larsson out
Henrique out
muzem pripojit Zajaca a Tallindera kteri jsou taky out a co nam vyjde?
4 body po vikendu
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé